- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılBunu konuşmalısın hayatım çünkü sevgilini tanımıyoruz bunu evlendiğiniz gece öğrenmesi skandal olur büyük ihtimalle inanmaz da dürüst davran giderse de gitsin ve evet bazı erkekler bunu hâlâ çok önemsiyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakirelik günümüzdeki kadınlara baktıkça önemli değil çok çok önemli hale geldi.
Çünkü her yerini kullandırıp sonra birisine kendini yamalatan kadına değer elbette verilmemeli.
Bir kadın 50 kez evlenip boşanmış olsun, başka bir kadın ise hata edip evlilik dışı bir kereye mahsus cinsellik yaşamış olsun, o 50 kez boşanan kadın benim gözümde namuslu kadın, o hata eden ise namussuz olur.
Çünkü biri Allah'ın emrini yerine getiriyor ve kadın erkek ilişkisinde en önemli yer kaplayan nikahı (nikahın amacı zaten üçüncü kişiler duysun diye yapılır) yapıyor, öbürü ise gizli saklı ve ailesinin bile haberi olmadan... Bir nevi şeytanlık.
Ha bunu kadına söylüyorum da erkek farklı mı? Erkekte evlilik dışı cinsel ilişki yaşıyorsa benim gözümde namussuzdur. Hele Kur'an ayetleri zina konusunda önce erkeği sorumlu tutar. Sonra kadını...
Onun için ben evlenip boşanmadığı müddetçe (bu evlilikleri de formalite olmayacak, bekaretini verdiği için geçici evlilik yapan dolu kız var ve evlilik süresi iki yıldan azsa o da inandırıcı değil artık) bakire olmayan kadınla evlenmem. Görüşmeye de devam etmem...
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibi zihniyeti silkik birini hayatımda istemem zaten
+1 yılGeçmiş ile yaşayan bir yapım yok. Hayatımdaki insanın da geçmişi olmuş olabilir, olmayabilir. Bu dünya hali. Vay efendim sen niye bakire değilsin diye de saçma sapan tribe girmem. Sadakati bilsin, dürüst olsun, benden bir şey saklamasın bana yeter. Namusu bacak arasında arayan biri değilim. Namus dediğin akıl ve karakterde olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılBravo 👏👏👏
+1 yılBence bunu çok önceden söylemeliydin bak evleneceksiniz o gece baktığında kan gelmiyor sen öyle diyince şüphe duyacak inanmayabilir ama umarım mutluluğunuz bozulmaz 🙏
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence söyle ne olursa olsun söylemen laızm ilişki ye girmediysen senin elinde inandırmak evlenin ce daha kötü olur kandırdın sabar evlenene kadar bilerek söyledin diye düşünür
10 Yorumla Şimdi söyle desem söylersin terk eder söyleme desem öğrencek inanmayada bilir inanada bilir seviyorsa zaten bırakmazda ama çok derin bi konu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ben ya ama henuz evlilik olayina girmedim gerci bunlari dert edecek biriyle evlenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dişiliğini de değil de kişiliğini sevebilecek dürüst birini bulursun
Gizli Üye(18-24)+1 yılEger erkek te kendini koruduysa bekareti önemsemesi gerekir bence kimse boş konuşmasın ama erkekte orada burada sabahlara kadar maç yaptiysa bizahmet kızında bekareti ni sormasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekleri herzaman konuşmalısınız, bakireliği takıntı yaparsa zaten evliliğiniz başlamamalı bile.. eninde sonunda pişirip önüne getirir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söylemen gerek ve doğal olarak terk edecek bu yalanı yemez. Siz kızlar çok sinsi karakter yoksunu. Erkekler melek bu devirde.
00 Yorumla
+1 yılSöylemen lazım bunu cok daha önceden erkeklerin çoğu bakireliğe önem verir
02 Yorumla
Soran+1 yılBu önem verenlerin çoğu da bakir değildir ne çelişki ama!
- +1 yıl
Evet değiller ama durum bu biz yanlışı doğruyu tartışmıyoruz onun için ayrı bi soruda tartışabiliriz bakir olmayanların bakire istemeyr hakkı yok ama durumda bu
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılelbette söylemelisin bunu bilmeye hakkı var. yarın başkasından öğrenirse çok daha kötü olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek ilişkide de kan gelir bence bu kadar korkmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesele hakaretten çok namus. Gerçekten kimse ile yapmadıysan sorun yok
00 YorumlaNe saçma soru kim ne bilir senin sevgilinin psikolojisini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin işin zor kapı önüne koyar seni ama erkekse tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle olsun? Onu aldatmadım, başkasıyla da ilişki yaşamadım bana bunu sormadı hiç ben de anlatmadım
Soran+1 yılAma gerçek bu. Doktora gitsek anlaşılmaz mı acaba
+1 yılben çok önemli olmasa da bilmek isterdim.
10 Yorumla
+1 yılSu an kolay yolları var yazarsan cevap veririm
00 YorumlaDaha kötü de olabilir her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk senin bozduğu na inanmaz ki 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden korktun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEn başında söyleseydin keşke
00 Yorumla yazık olmuş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsaydım inanmazdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun ki inanıp inanmamaya karar veresin
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ne olursa olsun
Soran+1 yılBen de senin bakir olduğuna inanmıyorum o zaman nasıl olacak
Gizli Üye(18-24)+1 yılBekaretini dildoyla bozmakta ne biliyim
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten kimseyle bişey yaşamadığın için bakire oluyorsun kendim elimle bozdum de yemin et
Soran+1 yılİnanır mı dersin
Cevap sahibi+1 yılSana güvenine bağlı çok inandırcı anlatırsan inanır heralde yalan söylüyorsam gözlerim kör olsun sabaha ölüm çıksın falan dersen inanır sşsşalw
Cevap sahibi+1 yılBide evlenmeden önce söyle
Soran+1 yılOna hiç yalan söylemedim, hiç aldatmadım. İnanmaması için hiçbir sebep yok kendi bilir artık
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüğün oldu mu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar