Benim normal bir erkek arkadaşım var. Bi erkek bekarete önem vermiyorum diyorsa sadece kiz düşürmek için diyordur der. Hee erkek için çok önemliymis vs vs
Doğru mu?
Doğru mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Evet doğru çünkü kadınların ilk cinsel ilişkilerini unutamamak gibi bir dezavantajları var. Ondan sonra başkasıyla ilişkide olsa bile o an ilkini hayal eder bunada çoğu erkek ayar olur. Kız düşürmek için aksiymiş gibi hareket edenler var onlarda zaten açık kapı diyerek kullanmak derdindeler sonra ortada bırakırlar 😎 kimse kendini ve başkalarını kandırmasın
Saçmalamış. Öyle düşünelerek kız düşürülmez zaten. Başka onlarca usül vardır.
Bakireliğe önem vermek dul kadınları dışlamak demektir. Önce bunu kavramalı erkekler. Sonra da ki, bakirelik zihniyette olan bir şey. Sırf fiziksel öyle görünüyor diye bakire sayılmadığı gibi, fiziksel olarak da bakire değil demek doğru değil
Cevap
11Cevap
Arkadasin bir konuda yaniliyor bence soyle ki evet bekarete onem veriri cunku ilki olacagi icin onunla o ani yasamanin verdigi oz guven ve mutlulugu tatmak ister ama ben onem vermiyorum diyorsa kiz dusurmek yerine bakire olmayan kiz ise onu diyen onu tavlamak icin biraz daha genel demesi gerek orada ufak hata yapmis
Geri kafalılık tamamen
Sevdikten sonra bekaret önemli
Değil herkesin geçmişi iyi değil
Sonuçta,
Bence doğru olan o
Ben karşımda insan görürüm, bekaret benim için önemli değil.
Kişiye göre değiştir şahsen ben önem vermem ama cinsellikte umrumda olmaz yani gecmişide beni ilgilendirmez ilki olmak zorunda degilim
Biraz egolu ol
kişiden kişiye değişiyor bu düşünce
bence karakter ve sadakat daha önemli
artık veriyorum knka ben
Dogru demis
yatmak içindir
çok doğru söylemiş
Ama bazıları cidden önem vermiyo gibi
çooz az bir kısım için öyledir ama genellikle sırf yatmak için önemsiz diyenler aşırı çok
Hepsi önem vermez
Haklı gibisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?