Ya da bakirelik bozulma şekline göre cevabınız değişir mi, isteyerek veya t**avüzle.
Ciddi cevap verin lütfen.
Ne düşünüyosunuz bakire olmayan bir kız hakkında?
Ciddi cevap verin lütfen.
Ne düşünüyosunuz bakire olmayan bir kız hakkında?
Yani artık bakirelik önemli değil bakire kız kalmadı tabi bu toplum için benim içinse önemli ben başkalarının altında gezmiş ona buna elletmiş kızı kabul etmem ben kendim daha bir kızın elini dahi tutmamışken tecavüz diye bir şey yok artık sırf kendini kakalamak yamamak icin tecavüz taciz kullanılıyor hayırdır yani istemedigim birisi bana dokunursa namusum gider ama ben kendim isteyerek yaparsam namusum yerinde durur hic bir şey olmaz öyle bir sey yok hele hele onun bunun altında gezip o... bulukk yapanlar icin tecavüz taciz diye bir sey olamaz zaten onun bunun altinda geziyon özellikle sevgili adı altında sevgili yapacam ben sevecem aşık olacam onunla seks yapacam sevisecem sonra iste evlenirsek evleniriz evlenmezsek ben baska sevgililer yaparim onlarin altlarina yatarim veya bir enayi bulur kendimi ona kakalarim yamanırım en azından ortada kalmam kafası mevcut türk kızlarında artık artık namuslu şerefli temiz kız kalmadı ve bu 13 yasina kadar indi en kötüsü de üniversiteler fuhuş yeri oldu liselerde az aşagı degil ilkokul artık oraya kadar da indi türk insanları gün gectikce daha da kötüye ahlak edep adap haya namus şeref haysiyet hic bir sey kalmadı türk milletinde
Bütün erkekler bakireliği önemser.
Diyelim ki sevgilin seni çok seviyor ve sana hep inanıyor ve varsayalım sen ona, ben küçükken bir kaza geçirdim bekaretim gitti diyorsun;
Bu durumda bile o sana hep inanan, çok seven erkek içinde herzaman, acaba yalanmı söylüyor, acaba biriylemi yattı, acaba kaç kişiyle ilişkisi oldu diye düşünür.
Sana yansıtmasa bile içinde bu kuşku herzaman olur ve gün gelir kendi içinde bile olsa, seni başka erkeklerle yatmış bir bayan olarak görür.
Bakma burada, namus zardan ibaret değil diye hikaye anlattıklarına, bunu bayanları etkilemek için kullanıyorlar, anlayışlı erkeği oynuyorlar, amaç güven verip karşıdaki kızı yatağa atacak kıvama getirmek,
bakirelik benim için önemli değil derler ama oysaki hepsi aynıdır inan bana kardeşim.
İş ciddileşip evliliğe geldiğinde ise, olmadık bir sorun, bir tartışma çıkartırlar. Konu bakirelik olmaz, başka bir şeyi bahane ederler ve sonra da "bak işte anlaşamıyoruz, ayrılalım derler" ya da ben seni çok sevip istiyorum ama ailem karşı çıkıyor, ailemi karşıma alamam o yüzden evlenemeyiz derler.
Klasik erkek taktikleridir bunlar...
O halde bu yolda yalnızım bi hiiiç! yüzünden bana yanlış gözle bakılmasını kaldıramam. Şu an beni seven biri var t**avüz olayını da biliyo. Belki de iş ciddiye bindiğinde bir bahaneyle ayrılıcak. Olsun ben yalnız da yürürüm. Cevabınız için teşekkürler. Dürüst davrandınız.
Rica ederim arkadaşım. Sen yerden göğe kadar haklısın ve hiç bir kabahatin, hiç bir yanlışın yok.
Umarın karşına gerçekten istisna olan biri çıkar.
Sana tavsiyem bunları düşünme, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin, kendi ekonomik bağımsızlığını ilan edebileceğin bir hayatı düşle ve ona gayret et.
Sonrasında gör bak her şey nasıl yoluna giriyor
tek gayretim bu zaten, ekonomik bağımsızlık ve mutlu bir hayat, teşekkür ederim..
Rica.
Bu arada her zaman yazabilirsin kardeşim.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sorunların konusunda
🙏🏻🩵
Bu arada psikoloji bölümü mezunuyum
Tamam
şu an gizli değilim
Bence önemli bu benim düşüncem herkesinkine de saygı duyarım. Tabi yaşadığı ilişkilere bağlı yollu ve birçok kişiyle birlikte oluyorsa hiç hoşuma gitmez yargılamak bana düşmez tabi ki ama. Sevdiğiyle yaşadıysa normal karşılıyorum yine diğeri daha kötü bence. Tecavüz zaten elinde olan bişey değil yargılayamayız
Kaçınılmaz olaylar yaşanmışsa bu konu biraz daha farklı ele alınır birde hepimiz hatalar yaparız mühim olan ders çıkarabilmek onun için karaktere göre yargılanmalı evlenilecek insansa her ne olursa olsun o ışık varsa ışığa yürürdüm ben olsam
Cevap
34Cevap
Hayır ben sevdiğim kadının bakire olmasına bakmam. aşka bakarım sadece
Bakirelik çoğu erkeğin ozguven eksikligi olduğu icin körü körüne peşine düştüğü birşeydir kaldı ki o zarın amacı da sanılan şey değildir ilk kim uydurdu bilmiyorum ama kadın üzerinden namus lafları savurmak için uydurulan birşeydir bana göre tekrar söylüyorum eğer erkeklerde de bakirligi ölçebilecek bir belirti olsa bu konu tartışılmazdı çünki birçoğu zaten ilişki yaşamış olurdu kaldı ki eskiden ergenlige girince birçoğu genele*e götürüldü diye düşünüyorum o yüzden bu zar meselesi sacmaligin daniskasıdır ( dini olarak inanan insanlara lafım yok onlar haklı ben diğerlerine diyorum)
ilk cinsel ilişkisini evleneceği kız ile yaşamak istiyorsa anlarız ama kendi her haltı yiyip evleneceği kızın bakire olmasını istiyorsa yazık kafasına
Benim için bir önemi yok, karaktere bakarım ben. Hem bu neden sorun olsun ki biyolojik olarak kadını sanıldığı kadar etkilemiyor, kızlık zarının bilinen bir işlevi yok zaten pek bir şey değişmiyor çok abartılıyor bu durum.
Benden öncesini kurcalamam. Şahsen bir ilişkide seks olmazsa olmazımdır. Bu yüzden birlikte olabileceğim kızı tercih ederim. Bakire olup da grup sekslerde gezen ve anal seks ile doyuma ulaşmaları ama bakire sayılmalari haksızlık olur.
bekaret hiçbir zaman benim için önemli olmadı olamazda tek bir istediğin şey evleneceğim kadın sevdiği adamla ilişkiye girdi ise okay ama para ile veya gruplara girmiş ise bunu anlayamam ama istemem de yani
Uzaylı olsam insanların ne kadar saçma şeylere ne anlamlar yüklediğini görüp dünyayı keşfetmekten vazgeçerdim
Dinci ve yobaz zihniyete sahip kişiler için önemli oysa ki hymen denilen şeyin asıl görevini bilmedikleri ve sadece " namus göstergesi " olarak görüyorlar o yüzden onlar için önemli
ben erkek değilim ama bir bakirelik benim için çok önemli
şahsen bakire olmasam giderim 1ntihar ederim
benim için çok çok cooooook önemli
Bence herkes özgür olmalı bu konuda. Yani erkek nasıl yapıyorsa kız da yapar. Ama gel gelelim erkek te kız da önüne gelenle yapmamalı
bazı şeyler çok acıtıyo
Geçmişte bırakman şart bazı kötü şeyleri
bıraktım bırakmasına da.. neyse ya teşekkürler
Neyin var senin
İyi değilim, hele bu gün hiç iyi değilim
Anlatabilirsin istersen
kafa şişirmekten başka bir işe yaramaz, teşekkür ederim
Dinlerim istersen ama sen bilirsin 😇
Çok uzun hikaye 🥲düşünmeniz yeter
önemli olan da var olmayan da tecavüz istenerek olan bir şey değil ki hatta daha üzücü travmatik bir durum ama bana akire olmaması farketmez kafada biter bu iş
Bakire kız isteyen erkek ilk önce kendine bakacak. Kızın kendine nasıl bakmasını istiyorsa aynı şekil oda kendine bakması lazım. Kendince her bk ye sonra sen bakiremisin oldu aws ekmek var yermişim. Namus iki bacak arası olan bi kavram degildir.
Hiç bir şey düşünmüyorum. Bakirelik iki bacak arasında değil, Kafadadır. Biz daldan dala atlarken helal deniyor da siz yapınca mı o. pu oluyorsunuz.
Bir klozet olarak çokta şey edemixem efendim de tercih meselesi. Kimseyi ilgilendirmez kimin kimlerle ne ettiği
Elbette bakirelik önemli bir erkek olarak evlenene kadar günah diye ilişki yaşama git başkasının kullandığı kadınla evlen
Bakire olup da el değmeyen tarafı kalmayan bir sürü kız var
Bence şekile göre cevap değişir herkes bile isteye bozmuyo tabi
Benim için bakirelik önemli tabiki, ilk deneyimini benimle yaşaması lazım.
Onemli degil ve bi ihtiyac nede olsaa anlasmak onemli
benim için önemli, evet.
ben yaşamadıysam böyle birini beklemek ve de istemek hakkım diye düşünüyorum
bakire olmayan ne kızlar gördüm diğer konularda üstad olmuşlar onun için önemli değil.
Evlenmeyi düşünenler sorun ediyor diğer erkekler takılmak için önemsiz diyebiliyor
Her erkek bakir kız ister Konu evlilikse Her boku yese bile
Sen hangi sisin tecavüze uğrayan mi normal ilişki yasayanmi
Bir kısmı sorun ederken diğer kısmı etmiyor
Kendi isteğiyse o kızla evlenilmez. Tecavüz ağır bir durumdur ve istek dışıdır bundan kaynaklı o insanı hor göremeyiz yani tecavüze biriey denmez
Benim için önemli değil
Hayır kesinlikle değil
Başına iş almış gibisin sanki
Olan olmuş zaten kötü düşünemem yapmıştır hata
Artık pek kaldığını zaten düşünmüyorum
Ben bakirsem önemli değilsem önemli değil
Önemsiz olsa sormazsın
Degil ki bakire yok zaten
Kişiye göre değişir bence
Değilll
Önemli onlar icin
Değil