Cinsel Yaşam Aşk incelik ister! ❤️🔥 İlişkinin en incelik dolu evresi sence hangisi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2951 Aşk incelik ister! ❤️🔥 İlişkinin en incelik dolu evresi sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İlişkinin başlangıcında daha önemli ama sonrasında da devam etmeli, her zamannn 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Flört ve ilk aylar sanırım. Umarım kısa zamanda güzel bir ilişkim olur. 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yüzünü öpücüklere boğmak, minik minik öpmek 💋 2 1 Yorumla MagarsuS 1 yıl 😍😍😍😍 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk her zaman incelik ister. 2 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% 1 yıl Uzun uzun yazamıycam kısa ve öz hissetmek 2 6 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Kapak fotosunda ki ayakkabı neden bu kdr tahrik edici geliyo bana hep 🤣🤣 Yorumla Alarasmin 1 yıl @AfiliYlnzlık 🤣🤣🤣 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Var mı öyle ayakkabın hiç Yorumla 3 yorumu gör Alarasmin 1 yıl @AfiliYlnzlık görünüşe aldanma arkadan teyze cıkar korkarsın🤣🤣🤣 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Teyze arkadan da belli olur 😂 ayakkabıdan bahsediyorum ben 🤣 var mı hiç öyle ayakkabın giyiyo musun 😀 Yorumla MagarsuS 1 yıl tatlış bir mature yorumu pek severiz 😋 tecrübe başka bişi yahu @Alarasmin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl küçük detayları unutmaması ötesi var mııı? varsa okeyde vardır incelik ötesi :D 1 0 Yorumla
sananeaga31 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% 1 yıl Bulamıyoruz ki yaşayalım bulsam yaşarım zaten 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Karşıyım lastiklere et ete temas edecek 1 0 Yorumla
Nazliyu06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Bu ince detayı lütfen sevgilim düşünsün 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Okey Marka aldım küçük geldi yırtıldı 0 0 Yorumla
Crevbev Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl okey zeronun oyuna dahil olduğu evre :)) 0 0 Yorumla
tugbisss4 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl İlk zamanlar tabiki de sonrası da önemli 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Kasım değil bence tüm aylarda aşk incelik istiyor 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nirvana denilebilir bence 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Manitamız olursa deneriz okeycim 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bana fark etmiyor aylar her zaman olur. 0 0 Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Spontane gelişen bir ilişkide tercih ederim 0 0 Yorumla
opücüübekleyenkurbaa Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Aynı anda orgazm olma evresi 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı. Kasimda ask bir baskadie 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Bence ön sevişme titiz olmalı 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. 14 Şubat bence Kasım felan hikaye 0 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Aşksız kaldık Kasım da be 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl en incelik dolu evresi en hassas evresidir. 0 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl On sevişme tabiki , en incelik ve romantik kısmı 0 0 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Aşk mevsim zaman tanımaz en güzelide bu 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. okay güzel olmuş sizcede iyi mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Bilgiler için teşekkürler
On sevisme en baskı ve en güzel zamani
Hiç kullanılmaması daha iyi ☺️
Bilemiyorum yaşayan bilir
Yokmuş gibi hissettiğin o an çok fenaa
Yağmur altında aşk bir başka
Okeyden başka yalan daha iyisi yok
İlişkinin başlangıcında daha önemli ama sonrasında da devam etmeli, her zamannn
Flört ve ilk aylar sanırım. Umarım kısa zamanda güzel bir ilişkim olur.
Yüzünü öpücüklere boğmak, minik minik öpmek 💋
😍😍😍😍
Aşk her zaman incelik ister.
Uzun uzun yazamıycam kısa ve öz hissetmek
Kapak fotosunda ki ayakkabı neden bu kdr tahrik edici geliyo bana hep 🤣🤣
@AfiliYlnzlık 🤣🤣🤣
Var mı öyle ayakkabın hiç
@AfiliYlnzlık görünüşe aldanma arkadan teyze cıkar korkarsın🤣🤣🤣
Teyze arkadan da belli olur 😂 ayakkabıdan bahsediyorum ben 🤣 var mı hiç öyle ayakkabın giyiyo musun 😀
tatlış bir mature yorumu pek severiz 😋 tecrübe başka bişi yahu @Alarasmin
Okey varsa incelik vardır <3
küçük detayları unutmaması ötesi var mııı? varsa okeyde vardır incelik ötesi :D
Bulamıyoruz ki yaşayalım bulsam yaşarım zaten
Rötar ile geceler hiç bitmesin yemin ederim :D
İncelik partnerini nirvanaya çıkartmak.
Flört edilen dönem kesinlikle
Karşıyım lastiklere et ete temas edecek
Bu ince detayı lütfen sevgilim düşünsün
Okey Marka aldım küçük geldi yırtıldı
Son altin vurus bnce ayni zamanda tabi
okey zeronun oyuna dahil olduğu evre :))
İlk zamanlar tabiki de sonrası da önemli
Okey Zero tabii ki başka ne olabilir😁😁
Özlem hissiyatı bence olabilir
Kasım değil bence tüm aylarda aşk incelik istiyor
Nirvana denilebilir bence
Manitamız olursa deneriz okeycim
Her iki tarafta haz alması
hiç deneyimleyeme şansım olmadı
Yatak odasında sarılarak girmek
Bana fark etmiyor aylar her zaman olur.
Okey Rötar en sevdiğim ve tercih ettiğim prezervatif
yavaş yavaş yaklaşımlardır
Bende okey diyorum ok eyyy
Anlık gelen şeydir aşk bence
Kasım diyorsun Kasım bence
Anlık akışa göre değişir olayın gidişatı
Okey zero tabiki. Aşırı güven verici
Tabiki ok rotar serisi 😉
İncelik Ok başlar düşüncelerde saklıdır
Okey zero başımızın tacı, hep başımızda.
İlk aylar en güzeli ve özel olanı
Spontane gelişen bir ilişkide tercih ederim
Soğuk hava da seks ısıtıyor
Dışarda yağmur yağarken arabada yapmak…
Aşk aşktır Kasım ı aralığı yoktur
Aynı anda orgazm olma evresi
Okeyyyy mi 101 okeymi😂😂😂🤭🤭🤭🤭🤭
Kasimda ask bir baskadie
Bence ön sevişme titiz olmalı
14 Şubat bence Kasım felan hikaye
Aşksız kaldık Kasım da be
Havalar soğudu yazı bekleyin
en incelik dolu evresi en hassas evresidir.
On sevişme tabiki , en incelik ve romantik kısmı
Aşk mevsim zaman tanımaz en güzelide bu
Ince düşünden incinir bunu bilir bunu söylerim
okay güzel olmuş sizcede iyi mi