Partnerimin rızası olduktan sonra eyleme geçer finalde şu sözleri söylerim Gerçek bir savaşçının kılıcında her zaman kan olur diyerek konuya noktayı koyarım 😂😂😂
Böyle bir durumla karşılaşmadım ama gece için hayal kurduğunuz ve o gece küçükte olsa bir hayal kırıklığı yaşarsın evli olsam regle olmuşsa hiçbir şekilde ilişkiye girmem diğer günler çuvalamı girdi sonra Şener şenin de dediği gibi hiçbir boh olmadı ben yinede abdest alayım derdim 😂
@r_engarenkyollar , O an bi gardım düşerdi ama madem ki libidom tavan yapmış, o zaman dudaklarını öptükten sonra gözlerimle anlatırdım ''dudaklarını aşağıda da hissetmek istediğimi'' :))
@r_engarenkyollar, Niyeee! Madem ki olanaksızlıklar var, bence kadın mutlu etme özelliğini o esnada da kullanmalı ve erkeği yumuşayaca kadar p3nisi ağzında olmalı :P <3
Erkekler regl oluyor muydu ya😂😂 ... neyse regl olsam bile eşimle seks yapmak isterim lobidom tavan yaparsa karar onun yaptı yaptı yapmazsa da canı sağolsun sjjakakaa
Aynısı yaşandı iki taraf içinde hayalkırıklığı oluyor, erkek arkadaşım şey demisti e napalim gidip tatlı falan tıkınalım bari ( çaresizlik ) hskskzkskxk
Aynı durum başıma gelmişti, kız başka zaman artık demişti. Nasıl yaa deyip yarıda bırakmıştık. 1-2 gün içinde olabilirim demişti zaten ama tam bize denk gelmesi kötü olmuştu.
Yetiskin icerikli film acip 31 cekerim ne var sanki bu sekste anasini satayim. Asiri abartiliyor.10 15 dakikalik bir surec
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Tam 1 ay sonra tatilden geldi geldiği gün hastayım dedi korkmuş söyleyememiş yolda ! ya gelde çıldırma. Yok abi 2 3 kadın alma hakkı gelsin artık birinizle olmuyor
Ya bırak ! Birde çocuk yapıyorsunuz adamı hepten unutuyorsunuz ! ya madem bizi unutacaktınız niye istediniz yalvardınız. ya safi eziyetsiniz. En güzeli doğadaki gibi