Cinsel Yaşam Seks partneriniz dışardayım çok azgınım dedi. Bana sakla der misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bana sakla der misiniz erkekler? Yani bunu demek sizce normal mi yoksa kıskanmak mı? Seks partneriniz dışardayım çok azgınım dedi. Bana sakla der misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bana sakladan kastın ne demek?,Başkasıyla yapma beni bekle tarzı bir şey mi kastettin? 1 43 Yorumla Soran 1 yıl Evt onu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eğer benle sevgiliyken sırf azdı diye başkasıyla yapıyorsa ona hayatta başarılar. Ben hayatımda o.. puyu napayım? Sadakat isterim. Yorumla Soran 1 yıl Sevgiş değiliz ve dün başkasını becermişti Yorumla Soran 1 yıl Sevgili değilizBen de p. u. ştu napıyn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine hayatımda tutmam. Dün başkası bugün ben yarın kim allah bilir. Flört başladıysa artık başkasına gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Erkek yapsın kadın yapmasın oh ne ala memleket Karşılıklı sadakat olacaksa tabi ki o daha güzel de bu puş. t sadakatsz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben zaten aksini iddia etmyorum ki. Ben de hayatımda biriyle flört ediyorsam bırak başka bir kadına azmayı, yazmam bile. Tüm odağımı o kişiye veririm Yorumla Soran 1 yıl Yaa keşke senin gibi olsa 😭❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bnim gibi olan biriyle şansını denemen daha doğru olur. Çünkü bu tarz adamlar kullan atlık. Yorumla Soran 1 yıl Haklısın canımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu gece istekli olan sen miydin o mu bu arada?KEşke haklı olmasam her insan adil dürüst sadık olsa ama işte karaktersiz çok. Yorumla Soran 1 yıl Benim🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değerini bilen bir erkek olsa gecelerin ne güzel geçer aslında işteSevgilim böyle olsa ben hakkını verir başkasına bakmazdım. Ama benle her akşam işi olabilir 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ya ama öyle olursa aşık olurm öyle adama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşık olduğun biriyle sevişmek çok daha güzel. Onunla azıp sonra fena olmak Yorumla Soran 1 yıl Kesinlkle😭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O an sert olması seni üzer miydi? Aşık olduğun adamın Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazı kadınlar sekste sertliği sevmiyor Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi? ben seviyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sert köklemeler, tokat atmalari saç çekmeler, memeyi morartmalar vs. Yorumla Soran 1 yıl Severim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senin gibi kadına o zaman bende aşık olurum işte 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göğüsler ve sertlik cinselikteki zaaflarım Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misn?🥰ama çapkın değilsin o Zaman sen😚 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevmem. Hele hayatımda biri varsa başka birine bakmam bile. Yorumla Soran 1 yıl Seni çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buralarsaysan profil açayım Yorumla Soran 1 yıl Burdaym canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl geldim actm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl denk geldik mi? Yorumla Soran 1 yıl Ya görmedm😭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee kayboldun çünkü 😅 Yorumla Soran 1 yıl Akşam mutlaka göster 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşam 7-8 gibi online olurum. Şimdi derse giriyorum sürekli buralarda olamıom :D Yorumla Soran 1 yıl Tamam anlaştı k🤩 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlaştık :D Seni de ben merak ettim :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada mısın :D Yorumla Soran 1 yıl Evet şu an burdaym Yorumla Soran 1 yıl Canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben markete çıkmak zorunda kaldım 😅 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım profili burada misin Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. "Yavrum yanına gelemiyorum, bul birini s.. ikiş de rahatla" diyebilirim. 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. kaşar da olsa o kişi erkek kıskanır 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Sennmi dedin öyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır o Yorumla SeyyahFb34 1 yıl Vermek Mi istiyorsun Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neyi saklıyo 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İkiside var 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gel bekliyorum derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bana sakladan kastın ne demek?,
Başkasıyla yapma beni bekle tarzı bir şey mi kastettin?
Evt onu
Eğer benle sevgiliyken sırf azdı diye başkasıyla yapıyorsa ona hayatta başarılar.
Ben hayatımda o.. puyu napayım? Sadakat isterim.
Sevgiş değiliz ve dün başkasını becermişti
Sevgili değiliz
Ben de p. u. ştu napıyn
Yine hayatımda tutmam. Dün başkası bugün ben yarın kim allah bilir.
Flört başladıysa artık başkasına gerek yok
Erkek yapsın kadın yapmasın oh ne ala memleket
Karşılıklı sadakat olacaksa tabi ki o daha güzel de bu puş. t sadakatsz
Ben zaten aksini iddia etmyorum ki. Ben de hayatımda biriyle flört ediyorsam bırak başka bir kadına azmayı, yazmam bile. Tüm odağımı o kişiye veririm
Yaa keşke senin gibi olsa 😭❤️
Bnim gibi olan biriyle şansını denemen daha doğru olur. Çünkü bu tarz adamlar kullan atlık.
Haklısın canımm
Bu gece istekli olan sen miydin o mu bu arada?
KEşke haklı olmasam her insan adil dürüst sadık olsa ama işte karaktersiz çok.
Benim🙈
Değerini bilen bir erkek olsa gecelerin ne güzel geçer aslında işte
Sevgilim böyle olsa ben hakkını verir başkasına bakmazdım. Ama benle her akşam işi olabilir 😅
Ya ama öyle olursa aşık olurm öyle adama
Aşık olduğun biriyle sevişmek çok daha güzel. Onunla azıp sonra fena olmak
Kesinlkle😭
O an sert olması seni üzer miydi? Aşık olduğun adamın
Neden
Bazı kadınlar sekste sertliği sevmiyor
Ne gibi? ben seviyorum
Sert köklemeler, tokat atmalari saç çekmeler, memeyi morartmalar vs.
Severim
senin gibi kadına o zaman bende aşık olurum işte 😅
Göğüsler ve sertlik cinselikteki zaaflarım
Ciddi misn?🥰ama çapkın değilsin o Zaman sen😚
Sevmem. Hele hayatımda biri varsa başka birine bakmam bile.
Seni çok merak ettim
Buralarsaysan profil açayım
Burdaym canım
geldim actm
denk geldik mi?
Ya görmedm😭
Ee kayboldun çünkü 😅
Akşam mutlaka göster 😄
Akşam 7-8 gibi online olurum. Şimdi derse giriyorum sürekli buralarda olamıom :D
Tamam anlaştı k🤩
Anlaştık :D Seni de ben merak ettim :D
burada mısın :D
Evet şu an burdaym
Canım
Ben markete çıkmak zorunda kaldım 😅
😂😂yaa
Açtım profili burada misin
"Yavrum yanına gelemiyorum, bul birini s.. ikiş de rahatla" diyebilirim.
kaşar da olsa o kişi erkek kıskanır
Manitaya 31 bile çektirtmiyoruz biz
Hemen onu alır ve becerrim.
Ben hemen uçarım yanına pompa
Konum at geleyim diyorlar genelde. 😄
Sennmi dedin öyle
Hayır o
Vermek Mi istiyorsun
Bana saklasin derdim
Neyi saklıyo
İkiside var
Normal