Ilk opucugumu alan adam
Ilk beraber uyudugum adam
Ve daha bir çok ilkim
1 yılımı verdiğim adam
Nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Fikirleriniz neler?

boşver mk abazası eğer ilişkiye girersen emin ol seni sevdiği için değil kullandığı için seninle barışır ve bu o birine aşık olana kadar devam eder. sende ayrılık acısı, aldatılma acısı, bekaritini kaybetmen hemde bir arkadaşım uğruna ölmeyi istersin ama onu da yapamazsın yaşamak zorundayız. seven erkek yemin ederim karşında çırılçıplak görse bile sen rızam var diyene kadar yapmaz öyle birşeyi ve canını acıtmaktan korkar öpmek bile onu tatmin eder ama sevmeyen erkek sadece s*kmek ister ve sonra biriyle evlenir gider maalesef tecrübem var bu iğrenç konuda ve çok pişmanım geçmişim için.
Kıyamam kuzum ya :( Pislik herif işte ergen midir nedir. Cinsellik kötü birşey değil tabi ki ama bu zamanla olan birşey böyle cinsellik yaşarsak ayrılmayız yapalım hadi gibi saçma muhabbetler dönmemesi lazım. İyi olanı yapmışsın sana bundan sonrası için tek diyeceğim bu adam senin onu sevdiğini bildiği için şansını tekrar deneyecektir lütfen sende duygusal zayıf bir anına denk gelir falan kabıl etme çünkü erkekler böyledir kandırmaya çalışır allah yardımcın olsun
Saol
bu adamı alacan bir eline diğer elinede şöyle bir beyzbol sopası falan alıcan ama öyle hemen dövmiycen ona çeşitli fantaziler yaratıcaksın yaratıcı olmak iyidir her zmaan tamam senle yatacam ama fantezilerim var seni yatağa bağlıycam falan diycen bu zaten havada uçar belli sonra bunu bir güzel dövecen yandım anam dedikçe bidaha vurucan bak o şeyi böyle bidaha zamansız kalkıyomu bırak kalkmayı kıpırdarsa namerdim
Bildiğin yalancı bu be bu şekilde bağlılık mi olur halen konuşuyor musun bu zavallı karaktersizler sen uzak dur uzak
Bitti
Hiç üzülme değmez bile kurtulduğuna ve gerçek yüzünü gördüğüne sevinmelisin boş ver hiç üzülme kafaya takma bile
Tamam saol
Rica ederim bir faydamız olmadı kusura bakma
Cevap
90Cevap
Çok var çevrede. Çocuk istiyor. Evlencez hep beraber olcaz diyor kızda veriyor. Yapmayın böyle şeyler. Sen akllılık etmişsin çocuğun ne mal olduğunu anlamışsın. Azmış kopil sevgini kullanarak seni kandırmaya çalışıyor ki emin ol böyle yapanların çoğu sonrasında ayrılıyor. Kızın bir bok yapamaycağını biliyorlar. Çıkıp desen "bekaretimi aldı" erkeğe bir şey olmaz kendi rızanla yaptığından olan sana olur adın çıkar. Sakın ha yapma.
Çoğu erkek böyke değil mi zaten? Elini versen "zaten omzunu verecekti" der... İğrençlik ötesi ce seni canı gönülden tebrik ederim ona kanmayıp tüm olgunluğunla hayır dediğin için. Darısı diğer kızlarımıza.
Zaten kız peşimde , bir güzel kullanıp veririm yolu düşücesi varmış.
Zaten belli bir süreyi geçirip nişanlanıp evlenme yoluna girilse bile söylenecek bişey değil.
İlişkide cinsellik söz ediliyorsa o ilişki değil bence.
bir dahada konuşma neyi var neyi yok yak , sil , at.
En iyisini yaparsın.
Bütün erkekler abaza kızım anla artık aşk yok seks var sez yoksa aşkta yok Kezban olacaksın bu hayatta ya da fahişe seçim sunuyorlar adeta bizlere...
aynen evlense bıle seyden sonra altınları alıp kaçar
yanlısmıyımmm :)
snsım yok galıba
Yusuf şeyi ile sormuş, siz de şeyinizle yanıtlamışsınız. Alırım, vermem sonucu gerçek karakterler ortaya çıkmış (ikinizde çıkar peşindesiniz ve birbirinizi aslında sevmiyorsunuz) ve olay patlamış.
Siz halen burada konu açıp adamın fotoğrafını ve yazışmaları deşifre edip, "kurban rolüne giren kurban eden" oyununu oynuyorsunuz "kendinizi haklı çıkartmak, hasar gören egonuzu tatmin etmek için".
Bol şans.
Gerçekten seven kişi bu teklifi hayatta etmez ne demek sana baglanmam için yatalim böyle saçma bir şey mi olur seven kisileride görüyoruz
Böyle insanlardan koşarak uzaklaşın. Seni kandırmak için yine sevgini kullanmaya çalışıyor ilişkiye girince sonsuza kadar bağlansaydı insanlar boşanmalar olmazdı arkadaşım. Sadece ilişkiye girmek için yalanlar döktüren bir karaktersiz için üzülmene dahi gerek yok.
Msjlara bakiyorumda ne garip ne kırılgan. Cocuk yatarsak olur diyor yapmadığınız içinde karşıma çıkma diyor. Ayni sekilde cocuk gelse sen kabul etceksn ama yatmak istedi diye etmiyorsun. Bunun uzerine bir cok iklimi bu cocukla yaşadım die ekliyorsun. Acayip
Şerfsizin tekiymiş bide birlikte olunca vazgeçemem diye yalan söylüyo dingil.
Amacı belli seninle ilişkiye girip öyle terketcek şerfsiz. Bırak gitsin tabikide bidaha muhattap olma itle. Bidahada hiçkimsenin evlenmeden dokunmasına izin verme öptürme bile
Bunlara sinsi abazaus neniryor bazen avlarini avlamak icin bir kac yil pusuya yattiklari bile gorulmustur. abazauslar kimi zamanlar gercek niyetlerini belli ederler. bu sinsi abazaus 1 yil ugrastiktan sonra asil niyetini ortaya koyup buyuk bir hata yapmistir türüne ihanet etmistir.
seni sevmediği kesin, insan sevdiğiyle böylemi konuşur. bir kere söylersin karşılıklı istek varsa yaşanır bir şeyler. seni kullanacaktı sen işi ciddiye bindirelim dediğin vakitte bırakacaktı. boşver kendine adam gibi birini bul.
Bedava seks.
Oh ne güzel.
Biz gitsek birine bulaşsak, başımıza kalır mk.
Millet ne güzel başından atıyor.
Bir de yüzsüz yüzsüz gel bir kere altıma alayım sonrasını sonra düşünürüm diyor.
Ne rahatlık yav.
Nasıl konuştuğunu bilmediğimiz için özür dileriz. Bu kadar sekse aç bir insan olduğunu bilemedik.
Bence bu konuşmaları konuştuğu kızlara dağıt, onlar da uzak dursun.
geçmiş olsun.. yapacak bir şey yok. bir zamanlar güzel vakit geçirdin ve bitti. düşünmenin kızmanın ağlamanın bir faydası yok. kendini suçlama. asıl sevin bence. onu seviyordun ve kötü ameline alet olmadan yüzünü gösterdi. mutlu olman gerek.
Neyi çok önemsersen o senin imtihanın olur. hiç kimseyi başrole ve ana konu yapma hayatında. Sonra imtihanın oluyor.
Salla gitsin şu saatten sonra.
Yusuf niyetini açıkça belli etmiş, seven insan cinsellik yasamaz diyemem ama karşındakine mutlak saygı duyar, saygı zaten ilişkinin en temel taşlarından biri, bitmiş bu iş..
Bir Kiz Sevgisini İlgisini İfade Ediyor Diye Şımaran Götü Kalkan Klasik Öküz Modeli 🐂Bacısına Dese Aynısını Başkası Şeytan Kesilir Namus Bekçisi Oluverir.
Puhaha sen buna nasıl 1 yıl verdin acık acık teklif dahi edemiyor laf salatası yapıyor
Komik mi? embesil.
Komik embesil ashfjs
Bizim birsey soylememize gerek yok sen gereken cevabı vermişsin. En aptali bile bu cinsel ilişki talebinin sevmekle bir daha bırakmamakla alkali olmadığını anlar , tamamen uckurunun derdinde şerefsiz
Bence onun isteğini kabul et ona seninle güzel bir gün geçirmek istiyorum. senin olmayı kabul ediyorum seninle görüşelim ama insanlardan uzak bir yer olsun göl kenarında falan bir yer ayarla oraya çağır ama gitme beklesin dursun kavat 😈
Sen onu tişörtüne sarıldım ağladım dersen Onun da böyle bir yerleri kalkar şımartmayın şunları ya
Okadar emek verip üzüldüğün adam neymiş görmüş oldun..
koca bir yazık kardeşim herif resmen seks yoksa yokum demiş..
Böyle bir saçma bir düşünce yapısıyla kızı ikna etmek nasıl bir cahili cühellalıktır?
Bunlara inananlar var mı?
kimseyi boyle kandirmadim ya jshgjskjhs iyi yapmisin.
ben delikanli gibi hicbir gelecek dusunmedigimi soyluyorum, serefsizlige giriyor bu hjkjdshdj
Sevseydi sadece cinsellik odaklı olmazdı..
Tamamen cinselliğe odaklanmış..
Ya yol ver gitsin kızım bu ne saçmalık Lan benim ol bu yavşağın tek istediği senin bedenin bunun gözünde zerre kadar değerin yok emin ol
Çok klişe yalanlar söylemiş. "Biribirimizin olursan birdaha vazgeçemem". Erkeklerin cogunlugu boyle soyler ama istedigini alınca o kişiden kaşar damgası yersin ve bu boyule devam eder
Seks istemeyen erkek yok gerçi.
Lakin 1 yıl geçti ve nikah yoksa, yolla gitsin.
Hic ayrilmicaz ayaklari yapiyor bide s. lak. yatsan ertesi gun aramaz boyle pislikler
okudum birinci si olayın başını bilmiyorum ama adam şerefsiz miş zaten 1 yıllık sevgili o konuşmalar olmaması gerekir
1 gecelik ilişki gibi yazık olmuş emeğine
inşallah daha hayırlı nasip çıkar karşına nur
Allah belasını versin. Uzak durmalısın kesinlikle. Seninle birlikte olduktan sonra seni bırakmayacağı ne malum? Şerefsiz köpek.
agzına saglıkkkk
bas kıcına , seninle yatıp sutlayacak sonra nurla yattım diye övünecek
Amaci akli seyinde. sakin kabul etme ayril gitsin. nasil olsa birliktr olunca o seni birakacak emin ol
böyle şerefsizler için konuşmaya yorum yapmaya bile gerek yok
Nasıl bu hale geldiniz ben de bilmiyorum.
Bizler İslam dinine gönülden bağlı bir milletin evlatlarıydık. Hangi ara ondan vazgeçtik de, günahlarımızı meziyet gibi açıklar hale geldik.
yok ole bir dunya vurkac yapicak durum onu gosteriyor yoksa zaten kosul gostermeksizin barisir
tam anlamiyla mal eski sevgilin sanki pazardan elma istiyor yok birbirimizin olursak ayrilamazmis bir ay sonra ayrildimi kicinin ustune cakilan kiz olucak cani yanicak
Adam resmen kafayi senle yatmakla bozmus ya ne dersen de her seye cevabi birlikte olalim. Yuruyen abazanla cikmissin haberin yok. Git cope at o t-shirt'u de.
geçmiş olsun tam olarak düsündügün gibi seni cinsel olarak istiyor bitek
tanıyamamşsın adamı. internetten tavsiye alırsan sonun böyle olur
Aferim devam böyke ol aslaa yapma pişman olusun sakin
Vay be bnim eski sevgilimden serefsizleri varmis oda bnden arkadan yapmami istedi oc
Bacım bunların hepsi aynı sevmeyeceksin bu devirde sevmişsin belli unutacaksın bidaha da kimseye bağlanmayacaksın
Yapma canim seni elde etmek icin ne yapcagini sasirmis bu. yapma birak ya acayip kizdim.😠
Okurken içim acidi la boşver cidden o olmasa da olur amacı belli
Gibeçek sonra bırakacak senı ulan ne mal bu Turk kızları ya
Bu ib nenin evladını bulup çenesini kırasım geldi böyle sik kik adamları çokmu arıyorsunuz!!!
İçinde ukte kalmışsın çocuğun ya banada böyle oldu yapabilecekken yapmadım sonra pişman oldum peşinden koştum ama yok vermiyo
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder boşa giden 1 yıla bakma sana değer vermeyen seni sadece cinsel obje gören birine kalan hayatını vermediğine sevin
Kızım tam bir gerizekalıymışsın ya lavuk tam bir hödük mk ya uyuz oldum denyoya
Su erkekten sevgi mi bekliyosun gerçekten kendine gel hayır gelmez o kadar diyorum
adam net :) seviş birisiyle resim at kısknadır lavuğu
Buna nasıl bir kafa la, seyaptırsın gitsin bırak bosver.
Bu abaza oğlu abaza it çocuklarını ararken çok zorlanıyor musunuz kızlar? Merak ediyorum.
Herşey o değil bazen sadece sarılıp uyumak bile seksten fazla zevk verir geçmiş olsun
Yalan atiyor senin sevgin oldugunu biliyor bunu kullanmak istiyor aklinca sakin bir erkek bu sarti kosuyosa bence sevmekten vazgecmek dogrusudur
Farkedememissin ama tam bir denyo dangalagin teki aklı şeyinde cinsel sapık gibi biseymis ne yazikki farkedememissin yazık olmuş sana cinsellik yaşayıp doyduktan sonra yine ayrılacak bir denyoymus iğrendim çocuktan
evet de bence uzun zamandır canı seni çekmiş ver gitsin ne olcak sevdiğin kişi sonuçta namusu olucaksın onun için
Bartinli misin? Amaci belli kullanip atacak yok birakamayiz yok ayrilmayiz hikaye
Hayır ogrenciyoz orda
Toprak sayiliriz diyecektim neyse bosver hayatina bak
Bu hale gelmez insan zaten öyleymiş kadın aklı böyle yavşakların peşine gidiyorsunuz adam gibi adamları ezip geçiyorsunuz kadın aklı
İyi yapmışsın beyni s2nde atan Ada'mdan hayır gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar