Güncellemeler
+1 yıl
Ay pardon KENDİMİ SENDEN KORUYORUM olacaktı soru :D
Hayır niyeti zaten o. Bunun sonuçlarını biliyorum nereye varacağını biliyorum. Daha fazlasını isterim veremezsin dedim. O da denemeden bilemezsin dedi. Bunun üzerine bunu söyleyince de bozuldu. Ne diye bozuluyor o zaman?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tabi ne isteyeceğini simdi şevk ile kestiremiyor. Belki cok degisik fantezid unyan var Kabul eder etmez yapar yapmaz dimi :) sende haklisin o da.
Dediğinizden hiçbir şey anlayamadım?
Ben olaya cinsellik olarak senin daha fazla istebileceklerinden baktim. Tabi o kisiden daha fazla isteyeceğin seyler birlikte bir gelecekte olabilir. Neyse sonuc itibari ile sen bu adamla bir sey yasamak istiyor musn istemiyor musun? istemiyorsan zaten sınırını cizgini tavrini belki etmissin hala israr ederse de arkadasligi kesersin
Benim istekli bir kadın olduğumun farkında ama prensiplerimin de farkında. Bunu bu konuşmada 2. defa söylemiş bulundum. Alınacak bir şey yok yani. İyi korumalar o zaman dedi bana bozulup. Bu şekilde yaklaşan bir adama ne dememi bekliyordu ki?
O takilmaca istiyor sadece cinsellik. Sense. bir kadin demek sadece cinsellik demek degil. Sevgi emek guven yoldaşlık bla bla bla. Yani bir cok seyi yasamaliyim ki cinsellik te olabilsin...
Aynen oyle :/
Daha fazlasını isterim veremezsin derken ne demek istedin?
Duygusal istekler yani
Anladım, arkadaşının tek derdi cinsellik ama duygusal yönden beklentin olabilir senin
Olabileceğini söyledim zaten. İsterim veremezsin dedim. Denemeden bilemezsin dedi. Ben de bu soruya yazdığımı söyleyince bozuldu🙄
Aslında sen duygusal birşeyler olsun istiyorsun, hani arkadaşlığı sevgili boyutuna taşımak var sende, ona güvenin mi yok
Evet öyle olsun istiyorum. Bir şeyler yaşayalım gel adaya kaçalım imalarında bulunduğunda da gayet belli ettim. Hem de birden fazla kez.. Yoksa ne anlamı var bunun? Duygular olmalı önce. Ama aşkın cinsellikten geçtiğine inanıyor sanırım. Bu yüzden denemeden bilemezsin dedi.
Aşkın cinsellikten geçtiğine inandığı için denemeden bilemezsin dediğini düşünmüyorum, amaca yönelik hareket 3diyor ve sadece ikna çabası bu söz
Dimi... Saçmalık yani. Beni bunların düşüreceğini nereden çıkardı hjaskdal ikna edemez yani.
Zaten ikna olunacak bir cümle değil, denemek için kullanmış bu cümleyi, " hele jir sevişelim belki aşkta olur" sacma
Yani🙄🙄🙄
Sen bakiremisin bu arada, yani bu kadar isteme özgüvenini nerden buluyor rahatca
Evet öyleyim biliyor bunu :D
Senin bekarete bakış açın nedir, yani onemsemiyorsan bunun rahatlığı olabilir tabi
Sevgi yoksa olmaz mesajı verdim ona. Aslında benim için evlenmeden olmaz ama son zamanlarda düşündüm de ciddi bir ilişkim varsa -ki bu tabiri ona çok kullandım- 1 yıl sonra falan belki yaşayabilirim neden olmasın? Önemli olan güvenilir insan olması yoksa evlenen insanların da boşanmayacaklarının garantisi yok. Ama biraz zaman lazım, karşı taraf buna anlayış gösteremiyorsa sıkıntı vardır diye bakıyorum. Ben ciddi ilişkiden söz edince. Ömür boyu birliktelik mi? 2 gün sonra evlenelim dedi. Ben de hayır dedim yani ciddi ilişki ciddi ilişkidir. Ama işte işine mi gelmiyor bilemedim. En son bi video paylaştım instagramdan. Adam seks teklifi ediyor kız da tabii ki çok istiyorum ama şimdi değil diyor. Sonra adam nne zaman diyor kız da seni tanıdıktan sonra çünkü senden hoşlandım. Sonra babamla tanışman gerekiyor ve aramızda sonsuza dek sürecek bir sözleşme imzalayacağız diyor :D bu gönderdiğimi beğendi ama bir şey demedi. Bence daha açık olamam bu konuda. İlk konuşmamızda ağırlıklı olarak konuştuk ve ben de keyif aldım ama o zaman bile bunu eyleme dökmeyeceğimi, ilişki insanı olduğumu gösterdim.
Ne kadar süredir bunları konuşacak kadar yakın arkadassiniz
Liseden sınıf arkadaşım. Platoniktim o zamanlar ben ona. Ama mezun olduğumuzdan beri yani yaklaşık 8 senedir görüşmedik. 6 ay önce falan konuşmaya başladık ama çok sık konuşmuyorduk. Bir önceki konuşmamızda başladık buna.
Ulasirmisin detaylı soramiyorum burada
Daha fazlası derken, ne istersin? Hiçbir şey açık değil
Duygusal şeyler.
Reddedildiği için bozulmuştur
Sevgilim olmadan böyle şeyler istemesi normal de benim kendimi korumak istemem mi garip :D bozulacak ne var yani 2. defa söylüyor bana bunu. Yani teklifi 2. defa yapıyor ne bu ısrar onu da anlamadım.
Kafasında olacağını kurup, öyle hayal etmiştir. Bazı davranışlarını, bana hayır diyemez şeklinde yorumlamıştır
Ya bu çocuğa lisedeyken platoniktim ama artık sevmiyorum. Şimdi bi hikayemi beğendi etti bir şekilde başladı cinsellik konusu. Ben de müsade ettim buna, eşlik ettim ona. Belki ondan yüz buldu diyeceğim ama o gün de söylemiştim sınırlarım, prensiplerim olduğunu. Neye dayanarak olacağını düşünüyor ki? İstekli olmam yaşayacağım anlamına mı geliyor? En son bana yabancıya gitme bana gel demişti :D Bunu söyletecek hiçbir şey yapmadım. Sanki başkasına gideceğim kesin de...
Ben de müsade ettim buna, eşlik ettim ona.
Bu aşamadan sonra, beynine kan çıkmamış, algıları kapanmıştır :)
Evet ama sınırlarımı koyarak. :D Daha kaç defa söylesem anlar? hahaha
Artık anlamaz 🙈 kurdun dişine kan dokunmuş 😂
Haydaa :D bence bu son yazdığıma bozuldu ya daha da ısrar etmez. Yani duygusal ilişki sevgili bile olmadan seks nedir ya. Gel bi adamaya kaçamak yapalım kalmadı dedi bana :D
adalara*
kalmalı* bi yazamadım agshdjak
Etkili bir cevap vermişsin, inşallah bozulmuştur
Bozulması iyi bir şey mi :D
3 saniyede bir seninle sevişmeyi düşünmekten vazgecer, iyi bir sey 😀
Hahahaha düşünebilir yani sorun değil. Kudursun isterse kendi kendine ajdska
kendimi senden koruyorum dediysen istemiyorum demişsin zaten
Sanırım libidon baya fazla
Sevgilinse o gerçekten yazık çok kırıcı ve incitici bir şey söylemişsin
Sevgilim değil. Lisede platonik olduğum bir çocuktu. Şimdi beni o yönden arzuluyor gibi. Ama duygu yok tabii.
Ne isteyecekmissin de veremeyecekmis
Ya duygusal şeyler işte.
Vermez zaten zaman kaybi
E yani bence de sonu baştan gözüküyor ama koruyor olmama bozulup "iyi korumalar o zaman" dedi.
Kendin boz daha iyi bunlarin hicbirisine degmez
Ver gitsin ne olacak sanki.
İyi iyi
Vay anasını...
Ben daha fazlasını verebilirim