- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılElleme gitsin boş ver ne kadar geri kafalı olduğunu göstermiş Allah aşkına cinsellik bu kadar korkulacak bir şey mi ya bir kere kendisi bile yaşamamış sen gitmişsin birisiyle bir şeyler yaşamışsın bitmiş ona ne bundan bu onu ilgilendirir o kadar saçma ki Allah aşkına bu ne kadar saçma bir şey ya yani uyduracak kılıf yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaa ne kadar saçma bir düşünce bu gerçekten, böyle arkadaş mi olur? Bırak hayatında olmasın böyle biri daha iyi.
Sağlıklı bir bireyin yaşayacağı gayet sıradan ve olağan bir şey bu. Geri kafalı olmaya gerek yok.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlış gördüğü bir durum varsa bunu bir arkadaş olarak söylese bile daha fazla ileriye gitme hakkı yok.
İleriye kaçanlar bence kendileri yaşayamadığı için kıskananlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de SÜREKLİ BAŞKA erkeklerle takıldığını duyduğum arkadaşım vardı. Ve bende ilişkimi kestim o kizla kafa yapisi bana uymuyor diye. Ama sen öyle değilsin sanirsam ve ilk defa olmuş. Ne bileyim tercih meselesi. Ama arkadaşının davranışını yersiz buldum
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet 18 yasindayim zaten ve ilk defa oldu samimi bulup anlatayim dedim şok gecirdim ya
Cevap sahibi+1 yılYüzde doksan yaşından ötürü bu şekilde tepki verdi çünkü çok erken yaşta deneyimlemissin bence de ve az muhafazakar bir ailede büyümüş olma ihtimali de yüksek arkadaşının. Yaşından dolayı bu tepkiyi vermis senin karakterini kendince doğru bulmuyor artık.
Soran+1 yılYine de bi arkadas birakmak bu kadar kolay olmamali. O kizi taniyorum iki gun sonra bana yine yazar ama ben nasils unutucam bu yaptigini
Cevap sahibi+1 yılvalla orası senin affına bağlı ama zeni bırakabilecek potansiyelde biri olduğunu bildiğin için artık ona sırrını vermemeni tavsiye ederim.
Soran+1 yılAynen öyle tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişisel tercihtir sonuçta öyle davranması çok saçma...
19 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda birisi kendi gibi arkadas ariyor normal demiş sence oyle mi
- +1 yıl
Normal değil ama buda onun kişisel tercihidir...
- +1 yıl
Ama benden sana tavsiye böyle özel konuları arkadaşlarınla paylaşma yadırgarlar uzaklaşanlar olur aptallık yaptığını düşünenler olur.
Soran+1 yılBiliyo mushn dün pisman olur gibi oldum. Sonra dedim ki iyi ki anlatmisim. Sahte maske taksam aklin almazdi dedim ona. Beni seveceksen ben buyum dedim. Neysem onu sev sonra karar ver dedim
- +1 yıl
Seni olduğun gibi sevmeli arkadaş dediğin tabiki seni hatalarınla yanlışlarınla kabullenmeli.. bu sayede belkide onun gerçek kişiliğini tanımış oldun...
Soran+1 yılYaaa onu düşünüp ders programi atardim bana tesekkur etmek yerine istemiyorum dedi. Bu kafada biri
- +1 yıl
Hayatındaki fazlalıktan kurtulmuş oldun hem bundan derste çıkarmış oldun seni tanıyanlara böyle şeyler anlatmamayı...
Soran+1 yılBen akillansam keşke. Defaalrca geldi basima dilimi tutamamadan dolayi ama olur bu sefer tesekkurler size de
- +1 yıl
İnsan bazı şeyleri yaşamadan tecrübe edemiyor sonuçta yaşadıkça anlıyor bazı şeyleri ve insan bu şekilde olgunlaşır meyve vermeye başlar...
Kendisinin geç kaldığını düşünmüş. Bu onu mutsuz etmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayir 18 yasindayiz
+1 yılNe saçma tripleri var bu kızların çok tuhafsınız :) istemiyorsa konuşmasın boş ver, ama iki gün sonra o da evlenmeden yaparsa şaşırma yani çok kınamış seni.
00 Yorumla
+1 yılböyle bir arkadaşını sen bence bırakmalısın zaten kendinde yok herhalde , daha kendisi o zevki keşfetmediği için snei analayamaz o zevki bi keşfetsin görürüm ben onu ahh ahh kafalara bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani arkadaşlık bitirmek derecesinde mi emin değilim.
ama onun kararına saygı duymalısın.
sonuçta farklı bir gözle bakıyordu sana ve bu gerçeği öğrenince bakış açısı değişti muhtemelen...
olan o.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılArkadas farkli dost farkli iyi gun kotu gun davasi
Ayrica o arkadasin erkek ve seniblemi yatti anlayamadim00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle arkadaş mı olur sepetle yanında durması hata.
00 Yorumla
+1 yılKendisi sanki marsta yaşıyor. İnsan doğasını mı reddediyor gerzk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Hayatında seni negatife çeken kim varsa çıkar. Ki kendisi çıkmış senin için böylesi daha iyi emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekse seviyormuş seni kızsa kendine yakıştıramıyor pis şeyleri kendi gibi arkadaşlar istiyor normal kararlar
00 YorumlaNeden böyle sana kezzap içmişsin muamelesi yapmış bütün canlıların yaptığı bir şey bu anlatsaydın ona
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın rahibe falan mı
01 Yorumla
Soran+1 yılEn az din ahkami kesenler kadar yonazmis demek ki. Bi de dinlere cok önem vermem diye gezen biriydi. Jdbdhd bekaret icin arkadaslik 10 10
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sacma ona neymis. Sadece seni uyarabilir
00 Yorumlaerkek arkadaşın mı diyor bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa bırak borşver herkes kendi hayatını yaşar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Manyak mı bunlar anlamadım ki :D
00 Yorumla
+1 yılÇekememiş sanırım bir şeyleri
00 Yorumla
+1 yılkız arakdaşmı bunu yapan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Arkadasimsa beni baglamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aman ya hiç kafana takma boş işler
00 Yorumlacinsellik ne zmn dı
02 Yorumla
Soran+1 yılOnemi var mi. Sonuçta benden boktan bi sebeoten dolayi ayrildi
Prki kizligini verdin diye mi kizdi
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçmalık mı olur ya bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılNiye silim ki yani bu normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı biri mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar