Çok sarhoşken yanlışlıkla en yakın arkadaşımla seks yapmışım ve o günden sonra 3 gündür falan aramız çok kötü. Yaklaşık 8 yıllık arkadaşım ve ne yapsam bilmiyorum ne yapsam aramız düzelir sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ikimizde erkegız
Yanlışlıkla en yakın arkadaşımla cinsellik yaşadım, ne yapacağım?
Ya ben bazen cinsellik sorularına cevap verince, özelime 2-3 erkekten mesaj geliyor. Ya bana yürüyorlar ya da sapkın saçma sapan şeyler soruyorlar ensest durumları falan. İyice cıvıttılar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yanlışlıkla nasıl oluyor anlamadım her şey yapıldı show lar yapıldı fanteziler yapıldı aaaa pardon yanliskla oldu Allah Allah
Aranız kötü falan değil, sen onun yüzüne bakamicağını düşünüyorsun oda senin. En iyisi siz bir daha içip sarhoş olun aşkınızı yeşertin :))
Hiçbir şey diyemiyorum Allah sizi gerçekten ıslah etsin
Nasil yanlislikla oluyor ki.. ikinizde baya istemissiniz niye utaniyorsunuz
Bi kere de normal kafayla deneyin ona göre karar verirsiniz #gay
Aranız niye kötü sonucta tecavüz etmemişin
Ama ikimizde erkegiz aq
Ha iyi o zaman kadın olsaydı sıkıntı derdim de erkekmiş sıkıntı yok beline kuvvet çak Koçum
Ama o bana çaktı ben çaksam neyse allah kahretsın
Yanlışlıkla mı soktun sikini
O bana soktu..
Tekrar seks yapin ama bu sefer hatuna calis
s*kisrken bize mi sordun
Kendime de soramadım ki
Eleman s*kini yanlışlıkla sokmuş
ayy erkek bir de😦
Kim kimi yaptı aydınlatırmısın bizi 😂
Aferin işte kız erkek arkadaşlığının sonu bu
ikiside erkekmiş
@UrfadanBiri çüş
Soruyu güncellemiş yukarıda, bende yeni gördüm.
@UrfadanBiri kimseyle arkadaş olunmaz bu devirde... neyse tövbe neuzukbillah
Ya ben bazen cinsellik sorularına cevap verince, özelime 2-3 erkekten mesaj geliyor. Ya bana yürüyorlar ya da sapkın saçma sapan şeyler soruyorlar ensest durumları falan. İyice cıvıttılar.
@UrfadanBiri yeter mide bulandırıcı cidden. Cnsl özgürlük saçmalığına ben karşıyım isteyen gelsin linçlesin dibine kadar söylerim söyliceğimi.
@thatsshit Aynı fikirdeyim, özgürlük adı altında bu kadar laçka bu kadar genişliğe bende karşıyım.
Nasıl oldu bu ya
erkekmiydi
S*kini yanlışlıkla sokmuş eleman
Kfkfjfjffjjfjf
Evet
Ulan ben sizin mk
@Zatı_dehb iğrençler yaaa
Aşırı iğrenç hemde
Hiçbir estetik yok
Erkek adam erkek s.. er