Merhabalar Sevgilimin En Yakın Arkadaşı İle Cinsel İlişki Yaşadık Pişmanım Napicam? Ben 31 Yaşındayim Kız 19 Yaşında Sevgilimm 24 Yaşında 🥺🥺 Hamile Kalırsa Diye Korkuyorum 😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Yaaa nolur dalga geçmeyin durum ciddi 🥺🥺🥺
Sevgilimin en yakın arkadaşı ile cinsel ilişki yaşadık, pişmanım. Ne yapacağım?
Sevgilini de araya alaydın paylaştırsaydın kim hamile kalırsa misali
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçmalama olur mu öyle şey oda sıkıntı onunlada seks yaptım Zaten condom yirtildi içinde iken şaka bir yana citten bak ama ilaç aldı sıkıntı olmasın diye condom nasıl patlr içerde anlamış değilim
Laa ayrılması bişey değil öldürürler beni aşiret kızı pişmanım yapmayın nolur arkadaşı da aşiret kızı offff yandım yaaa kasıtlı kız içine boşalttirdi Zaten geri çekilmeme izin vermedi
Şey ettim inkar etmiyorum ama durumlar çok karışık diyebilsem keşke ama anla nolur mecbur kaldım çıkmak istedim içinden ama kendini kastı içen boşaldım Mecburen korunurum felanda demedi kızın derdi benmişim beni seviyormus kıskanıyormus
Olay tamamen kontrolum dışında oldu ve yattım maalesef yatmış oldum hamile kalmassa sorun olmaz belki ama kalırsa biterim ikiside aşiret kızı olduğundan basım büyük belaya girecek nolur yardım et biterim 😭
Hak etmiyorsun aslında. Gerçi hamile kalırsa doğacak çocuğa yazık olacak. Ertesi gün hapı al. Kız içsin, ne kadar erken o kadar iyi. 72 saat olmadan alsin
Yaa ne desen haklısın biliyorum hataliyim ama anla beni nolur pişmanım 😭😭😭 inşallah içer icmezse bittim bu arada kız bakire değil zaten kan man geldimi bilmiyorum farkında değildim kızın derdi ben misim onu biliyorum hepsi bu elde etti beni ya hadi bir halt yedim de neden içine istedi ben çıkmak isterken neden 😭😭
Bilmiyorum olabilir mi dersin yani bir kız bence içine neden isterki o an o kadar kız hamile kalmaktan bişi olmaktan korkarken tam çıkacak iken kendini kastirdi beni tuttu çıkmayım diye zaten direk patladim çok korkuyorum
Alicam bugün buluşalım demiş zaten buluşacaz umarım sikintisiz bir şekilde olur yoksa yakacak kız beni hatam var haklısın ama durumlar çok karışık umarım kış bakire çıkmaz hatırlamıyorum çünkü
Çıkamadım kahretsin işte kafam iyiydi güzeldi naptigimi bile tek tük hatırlıyorum 🥺🥺🥺 başka yolu yok mu bunun çok para ya offff kötü oldum şimdi bide kız daha çıtır yaşıda erken
Deme öyle ya kötü oluyorum yaa evlenmek öyle kola mi sevgilim olmasa belki bir ihtimal de o varduysa Zaten biterim citten vurur beni şakası yok manyağı teki
🥺🥺🥺🥺bittim ben egerki ilacı içmezse yandım neden bir kız erkeği elde etmek için böyle şeyler yapar biliyor sevgilimin olduğunu amacı sadece cinsellik desem içine boşalmami sağlamadi diye biliyorum şahsen sen olsan böyle bir şey yapar mıydın içine yani
Hmm kıskanıyor bizi yanımızda hep bir kaç kez sevişirken görmüş dediğine göre nasıl olduysa ilişkiye girerken felan görmüş nerde gördü söylemiyor kıskanç bişi 🥺
Yandım ya inşallah ilaç kullanmıştır o yaşta bir kız neden Hamile kalmak istesin ki dimi mantıken elimde dedi koz var dedilerimi yapmazsan bitiririm dedi ne kast ediyor bu kız şaka mı ya
Bilmiyorum olabilir ama sevgilim sonucta kendisini yapmam etmem Normal değilmi kiskanmis kıskanıyormus ondan beni benide çıplak gormus bir kaç kez sana sahip olmak istedim ve oldum dedi dediklerimi yaparsan ses çıkarmam yoksa yakarım seni diyor sevgilin de elinden gider sonucunu biliyorsun diyor resmen tehdit ediyor 😭
Offff kötü durumdayım ya ne nalet bir durum bu yaparken zevk aldın mı desen hayır diyemem illaki kızda erkekte alır ama işte sikinti bu durumlarda oluyor 🥺
Yaaa dikkatliydik yaparken birden geldi benden kendini iyice kastirdi tam çıkarken içine patladım 🥺🥺🥺 ilaç aldimi almadimi bilmiyorum ama korunmadan oldu ilişki çok korkuyorum
Kızlar Ne Diyor
sevgiline sor bakalım hamile kalımasın diye ne yapılabilir
Saçmalama ya ne Dicem en yakın arkadaşınla fan Fin fon mu ettim Didem öldürür beni üstelik aşiretler bide 😭😭
e hadi inşallah o zaman
Yaaa niye böylesiniz siz ya öldürür diyorum inşallah diyor şaka mısın
hayır gerçek düşüncem
Öldürse mutlu olacan yani yazık ya
Sevgilini de araya alaydın paylaştırsaydın kim hamile kalırsa misali
Saçmalama olur mu öyle şey oda sıkıntı onunlada seks yaptım Zaten condom yirtildi içinde iken şaka bir yana citten bak ama ilaç aldı sıkıntı olmasın diye condom nasıl patlr içerde anlamış değilim
İnşaallah sevgilin duyar
Saçmalama öldürür beni delirdin mi yaa
Nerelisin sevgilin nereli o kız nereli
Sevgilim İzmirli arkadaşı Antalyalı ben Ankara ama ikisi aynı şehirde yaşıyor
Aşiret nasıl oluyor
Neden olmasın durumlar karışık onların aşiret olmasa rahat olurdum
Aşiret Doğu'da var
Hem ben aşiretle alakalı bir şey demedim sen nerden çıkardın
Yorumlarda vsr
Başım dertte Zaten bu durumdan dolayı duyarsa biterim aşiret olup olmamasi değil durum kız duyarsa yanarım asil
Kız İnşallah öğrenir ve ayrılır senden
Laa ayrılması bişey değil öldürürler beni aşiret kızı pişmanım yapmayın nolur arkadaşı da aşiret kızı offff yandım yaaa kasıtlı kız içine boşalttirdi Zaten geri çekilmeme izin vermedi
Ne zaman oldu
Dün oldu olay
Hm. Bi yolu var ama kız hamile kalsın ve belanı bul
Yazık ya dediğine bak sanki keyfi içine boşaldım hata yaptık diye böyle mi olması lazım
Sevgilini aldattın birde arkadaşıyla.
Bunun hatası olmaz
Evet itiraf ediyorum aldattım ama kasıtlı olmadi yemin ederim durumlar çok karışık neden anlamıyorsun 🥺
Megersem baştan beri kızın gözü bendeymis Anlican tezgaha düştüm 🥺
Sen kızla şey et. Tövbe tövbe, silah mi dayadilar kafana
Ya söyleyemiyorum işte anla ya ona benzer bir durum ama karisik
Ne olduğunu bilmiyorum
Şey ettim inkar etmiyorum ama durumlar çok karışık diyebilsem keşke ama anla nolur mecbur kaldım çıkmak istedim içinden ama kendini kastı içen boşaldım Mecburen korunurum felanda demedi kızın derdi benmişim beni seviyormus kıskanıyormus
O noktaya gelmeseydin. Yatmasayydin kizla
Olay tamamen kontrolum dışında oldu ve yattım maalesef yatmış oldum hamile kalmassa sorun olmaz belki ama kalırsa biterim ikiside aşiret kızı olduğundan basım büyük belaya girecek nolur yardım et biterim 😭
Hak etmiyorsun aslında. Gerçi hamile kalırsa doğacak çocuğa yazık olacak. Ertesi gün hapı al. Kız içsin, ne kadar erken o kadar iyi. 72 saat olmadan alsin
Yaa ne desen haklısın biliyorum hataliyim ama anla beni nolur pişmanım 😭😭😭 inşallah içer icmezse bittim bu arada kız bakire değil zaten kan man geldimi bilmiyorum farkında değildim kızın derdi ben misim onu biliyorum hepsi bu elde etti beni ya hadi bir halt yedim de neden içine istedi ben çıkmak isterken neden 😭😭
Hapı alsın kısa zamanda
Gece 3-5 arası oldu bu durum fazla zaman geçmedi insalaah yutar yoksa yanarım kızın tarafı sevgilinin tarafi bitirir 😭😭
Kıza de icsin
Ne kadar pahalı biseymi bu ilaç biliyor musun içtirmek için elinden geleni yapıcam
450 olması lazim
Baya varmış ücreti ama yapacak bişi Yok el mahkum Alicaz başka çare yok neden böyle bir şey yaptı kız anlamıyorum çıkmama firsat vermedi
Ona sor
Sordum ama cevabinu mantıklı bulmadım içimde istedim o anki zevkle hepsi bu dedi ne alakaysa
Belki o korunmustur
Bilmiyorum olabilir mi dersin yani bir kız bence içine neden isterki o an o kadar kız hamile kalmaktan bişi olmaktan korkarken tam çıkacak iken kendini kastirdi beni tuttu çıkmayım diye zaten direk patladim çok korkuyorum
Hapı al icsin
Alicam bugün buluşalım demiş zaten buluşacaz umarım sikintisiz bir şekilde olur yoksa yakacak kız beni hatam var haklısın ama durumlar çok karışık umarım kış bakire çıkmaz hatırlamıyorum çünkü
Her türlü yanarsın. Birde kızlığını diktirirsin o zaman da
Vallami kız bozdu derse bakireydim derde yandım offf gece kafam aşırı iyiydi yaa delircem net bişi hatırlamıyorum ki 😭😭😭
Çok mu pahalı kızlık diktirmek
7.500 falan
Neeee 🥺🥺🥺🥺
Ben nasıl bulurum o kadar parayı
Sahip coksaydin seyine
Çıkamadım kahretsin işte kafam iyiydi güzeldi naptigimi bile tek tük hatırlıyorum 🥺🥺🥺 başka yolu yok mu bunun çok para ya offff kötü oldum şimdi bide kız daha çıtır yaşıda erken
Evlenirsin
Deme öyle ya kötü oluyorum yaa evlenmek öyle kola mi sevgilim olmasa belki bir ihtimal de o varduysa Zaten biterim citten vurur beni şakası yok manyağı teki
Geçmiş olsun
Kurtar beni Nolur 😭
Nasıl kurtarayım. Söyledim ne yapman gerektigini
🥺🥺🥺🥺bittim ben egerki ilacı içmezse yandım neden bir kız erkeği elde etmek için böyle şeyler yapar biliyor sevgilimin olduğunu amacı sadece cinsellik desem içine boşalmami sağlamadi diye biliyorum şahsen sen olsan böyle bir şey yapar mıydın içine yani
Kızın psikolojisiyle alakali
Hmm kıskanıyor bizi yanımızda hep bir kaç kez sevişirken görmüş dediğine göre nasıl olduysa ilişkiye girerken felan görmüş nerde gördü söylemiyor kıskanç bişi 🥺
Bilemem
Yandım ya inşallah ilaç kullanmıştır o yaşta bir kız neden Hamile kalmak istesin ki dimi mantıken elimde dedi koz var dedilerimi yapmazsan bitiririm dedi ne kast ediyor bu kız şaka mı ya
Sizi çekmiş olmasin
Bilmiyorum olabilir ama sevgilim sonucta kendisini yapmam etmem Normal değilmi kiskanmis kıskanıyormus ondan beni benide çıplak gormus bir kaç kez sana sahip olmak istedim ve oldum dedi dediklerimi yaparsan ses çıkarmam yoksa yakarım seni diyor sevgilin de elinden gider sonucunu biliyorsun diyor resmen tehdit ediyor 😭
👍👍👍
Bittim ben dimi Anlican 🥺
Yapacak bir şey yok
Başka yolu hiç mi yok acaba
Kıza anlat.
Kurtul
Sence beni anlayışla karşılati dersin
Zor
Karşılar mı yani sen olsan napardin
Yaaa sikinti dimi bu durum
Bide kız bakireydim derse belli olursa yandım 🥺🥺
Sıkıntı
Offff kötü durumdayım ya ne nalet bir durum bu yaparken zevk aldın mı desen hayır diyemem illaki kızda erkekte alır ama işte sikinti bu durumlarda oluyor 🥺
Öyle
🥺🥺🥺🥺
Şimdi poku yedin
Yedim valla hemde nasıl Napicam bilmiyorum 😭😭😭
Umarım ogrenirr bide hamile kalır umarımm umarımmm
Offff yapmayın nolur çok kötü durumdayım bilerek kendini kastirdi geri çekilmeme izin vermedi içine boşaldım 😭😭😭😭
Bide anlatıyorsun utanmadan umarım çok berbat hayatın olur
Ne değişik insansınız ya 😒
Biz mi degisigiz kendine bak ssen utanmaz
Belli yazma senden gelecek hayır Allah'tan gelsin
Sen hayırı nerden bilirsin yazık kafana
Tabi tabii biz bir bok bilmeyiz sen bilirsi zaten
Kork sana müstehak.
Deme öyle ya vallahi çok pişmanım 😭😭😭
Dikkatli olsaydınız
Yaaa dikkatliydik yaparken birden geldi benden kendini iyice kastirdi tam çıkarken içine patladım 🥺🥺🥺 ilaç aldimi almadimi bilmiyorum ama korunmadan oldu ilişki çok korkuyorum