Sekse başlarken ön sevişmeyi es geçmek isteyen partnerine tepkin ne olurdu? Keyifli geceler.. 😏🔥

Yana yana biteceğiz haberimiz olsun
Ön sözü geçelim, hadi ne olursun
Önce sen sonra ben
Sen asıl beni açılınca bir görsen...
#smell

Sekse başlarken ön sevişmeyi es geçmek isteyen partnerine tepkin ne olurdu? Keyifli geceler.. 😏🔥

Yana yana biteceğiz haberimiz olsun
Ön sözü geçelim, hadi ne olursun
Önce sen sonra ben
Sen asıl beni açılınca bir görsen...
#smell
Genelde kadınlar önsevişmeyi çok sever ve ister ama public sekslerde kadınlar genelde sonuç odaklı istiyor en azından benim tecrübelerim öyle mesela bar tuvaletinde bir kadınla beraber olmuştum kemeri çözüp kotumu indirip arkasını dönüp hadi demişti ama mekan rahatsa ön sevişme şart
Bu yeri ve zamanına bağlı eğer yatak odamızda başbaşasak tabii ki karşı çıkarım ama arabamızla gece bir yemekten dönüyoruz seyahat halindeyiz yaz ayı hava çok güzel arabayla giderken birden müsait bir kenara çekip outdoor spontane gelişen bir seks için ön sevişmesiz daha ateşli oluyor
Ön söz yani ön sevişme olmazsa olmaz değil ama çok önemli bence, tabi ki de partnerimin zevkleri onun istekleri benim için daha önemli olduğundan o ne derse kabul ederdim. tabi sınır dahilinde. Keyifli geceler. ✨🥂
Esip gürlemişler yine, tokatlar terk etmeler havada uçuşuyor.
O an öyle sevişmek istemiştir, kuralcı ve katı olmak seksin tadını kaçırır. Nasıl istiyorsa öyle sevişiriz sorun olmaz.
Cevap
39Cevap
O zaman direkt sonuca gelelim diyip tokadı yapıştırıp kovarım onu terk ederim
Haklısın çekilmez👍
Kabul etmezdim, ben ön sevişmeyi çok seviyorum. Hatta uzun tutup karşılıklı sabırsızlanmayı çok çok daha fazla seviyorum.
onu ben diyorum genelde direk içime girsin yani aşırı kızgın oluyorum biran evvel zevke kavuşmak istiyorum hırçınım biraz
Yapma yanarız 🔥
Ön sevişmeyi geçemeyiz. Ateş ateş yanmamız lazım.
O zaman özel olmaz
Bunu hakaret sayarım ya sinirden gülerim herhalde
Seks bi sanattır, ön sevişmede bu sanatın önemli bir parçası. Yani ön sevişmesiz seks şerbetsiz baklava gibi eksik olur
En çok önsözü okuyup, kitabı ihmâl eden birisiyim 😄
Bunu bir kız dese soğuk limonata ikram ederim 😄
o anki hormonal durumuma bağlı. hormonlar coşmuşsa kabul edebilirim aksi takdirde ise ikna etmeye çalışırdım
Öyle lank diye olmaz bu işler.. öğren de gel derdim.
Tadılacak, yapılacak çok şey varken, niye buradan başlıyoruz üzümlü kekim?
Beni ikna edebiliyorsa ne ala
Ön söz geçilince, içindekileri anlayamaz ki insan.
Es geçerse alsın kendine vibratör takılsın bana ne gerek var bu durumda 😅🤷🏻♂️
O kadar yüksek bir istek karşısında ısrarcı olmam partnerime ayak uydururum.
Önsöz olmadan giriş yapmam ıslanamaz veya zevk alamaz
Önsevişme olmadan seks yaparım ama çok kudurmuş olmam lazım yani ateş başıma vurmalı anca öyle
Olmaz arzu, istek, şehvet nereede kaldı, Okula baslarken bile ilkokul 1 den basliyon direkt üniversiteye geçinyonmu ya da lise ye ☺️
Direkt ağzına yapıştırdım gel buraya demek çok azdin ya sen diyip ağzından öpmeye başlardım
işte bu bum
Vücudunun her yerine değer vererek bacaklarının arasındaki ağdalı aşk üçgenine oral yaparken kıl köklerinin dudaklarımı okşamasını sağlardım
He olur başka isteğin var mı? Derim
ön sevişme olmadan olur mu ya öpüşmeli sevişmeli olacak dakikalarda öpüşeceksin boynunu emeceksin ileriye daha zevkli dakikalar olur yani bence
Gtumu döner uyurdum böyle olmz o ne ole
ya arka kapıyı zorlarsa 😅
haydaaa 😃😃
Bu sana karşı bir hakarettir bence " seni en üst seviyelere çıkartıp başlaması için yalvarman lazım biraz yoksa ne anladınki mastürbasyon dan ne farkı kaldı?
önsöz olmazsa olmazım
Annem göster ama elletme dedi derim çıldırır 😂😂
Direk hayatımdan çıkarırım
Geçmeyelim derim
Kitap mıyız la biz derim
Konuşabilirse söylesin kfkclf
Ön sevişme olmadan seksin bir zevki olmaz
Sabırsızlık iyi değildir hız felakettir
Tebessümümle anlatırdım her şeyi JADBJSND
"Siftahı açıyorum o zaman ben" 🤔
Tabakhane deresine 130K mı yetiştiriyorsun derim
Hemen icraata geçerdim