Ön sevişmeyi geçip doğrudan ilişkiye girmek isteyen partnerine tepkin ne olurdu? 😏

Ön sevişmeyi geçip doğrudan ilişkiye girmek isteyen partnerine tepkin ne olurdu? 😏

Bunu isteyen taraf kadınsa , artık taşıyordur, zaman kaybetmek erkeğe kaybettirir. Tabiki bu duruma tepkim, derinliklerindeki duvarları darmadağın etmek olur.
Böyle bir durumda partnerimin sabırsızlığını ya da ana odaklanma isteğini anlayışla karşılayabilirim. Ancak ilişkiyi sağlıklı bir temele oturtmak için acele etmeden birbirimizi daha iyi tanıyacak ve bağ kurmamızı sağlayacak önsöz gibi görülen aşamalara da değer veririm. Biraz yavaşlamayı ve süreci doğal akışına bırakmayı öneririm. Bu ilişkinin sağlam ve derin bir temelde ilerlemesi için çok önemlidir. Partnerimle bu konudaki düşüncelerimi açıkça paylaşarak, her iki tarafın da beklentilerine saygı gösteren bir yol bulmaya çalışırım.
Cevap
43Cevap
Bunu ben diyorum genelde direkt biraz öpüşme sonra oral vs geçio direkt seks iyi oluyor kxjxj
Yalvartmayı severim. O önsözü geçelim konuya bağlanalım der. Ben de önsözü uzatıp delirtmekten zevk alırm
Onu dinlemem. Dudaklarını öpmeden, istediğim her yerini okşamadan, oral seksin yakıcı tadını yaşamadan olmaz.
Herşeyin sırası ve zamanı var. Madem tahrik ederek sekse davet ediyor, o zaman gereklerini de yerine getirmeye müsade edecek.
O durum kadınlar için hüsran olur erkekler artık bunu bilmeli kuru vaginaya girerek zevksiz keyifsiz ilişki yaşatmayın kadın zevk alması için onsevisme ve oral yaparak malum yeri sulandırılmış sulanır içi sıcak kanla ısınan yerde sıcacık ve sulu vaginaya girmek daha keyif verici olur kadın arzulu oluncada aleti iyi karar ilişki yaşayan iki partneride zevkten uçurur
Önsöz genelde yarım sayfa olur. Öyle önsevişme mi olur?
Giriş kısmı gibi olmalı, satırlarca, paragraf üstüne paragraf, sayfalarca. Her harf, her satır ayrı bir zevk vermeli. Okudukça ilerleyen sayfaların heyecanı hissedilmeli, merak uyandırmalı. Doyurucu olmalı.
Önce ruhsal olarak ikna olmam gerekiyor, ben yapamam öyle sanırım.
Diyelim ki ikinizde çok yükseksiniz öyle bir durum hayal et :D
Yüksek olsamda düşüncesi kötü hissettiriyor, ne bileyim bir anda rahatça kendimi bırakamam diye düşünüyorum. Uğraştırırım.
3 saniye de gelim de hevesi kursağında kalsın.
hiç zahmet etme kral bence 3 sn için ahshsh
Ben zahmet etmiyom ki hanım efendinin acelesi var :D Aaaa tüh 2 senedir elime kadın eli değmemişti biliyor musun neyse sağlık olsun :D
değmesin zaten bence boş ver sen onu çok da şaapma ahshh
:D:D
Hızlı giden atın seyrek düşer derler aceleye gerek yok fkdkdk. Neyse istediğini veririm ya da duruma göre daha da yavaşlarım onun çileden çıkması hoşuma gider
Bazı doyumsuz olmalı ama hızlı çekim olmasın çok eğer çok işi varsa kaçamak yapalım 😂😂😂😂😂😂
Yarim ekmek nası 75 milyon a…ko.. sjdkakdkdm
Bir kadının ön sevişmeyi geçmek istemesi imkansız olur kadını sekse hazırlayan ön sevişmedir zaten ondan zevk alıyor seksten daha çok
Başlık Tarkan'ın usta çırak şarkısının sözleri değil mi
hiç anlamadığım işler bunlar ama kitaplarda da ön sözü okumam zaten ben :D
Hadi onu da geçelim sana kahve yapayım derim😅 bi işi ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın
Üç kuruşa beş köfte yok aslan parçası sevişicez kxjdmd
Önce kitabı ikurum ona, sonra önsöz olmadan olmaz der önsözü okurum
Zaman kısıtlı ise olabilir ya da o anlık öyle istemiş olabilir ama bu sürekli olsun istemem
Hiç sevmediğim durum, ön sevişme olmadan cinsellik mi olur
Direk sevişmek mi yani valla daha güzel 😅 tövbe 🙈
Kabul ederdim hemen olsun bitsin istiyorsa sorun yok benim için no problem 😂
Çoğu kadının bu istekte bulunacağını pek sanmıyorum doruk noktaya kendiliğinden gelmemişse
Eğer acil bir durum varsa hemen olup bitmeli
Kim bilir belkide geçiririm 😅
ön sözü okursak kitabın özeti çıkıyor en iyisi kitabı baştan sona okumak bence (kadın kitap gibidir sayfa sayfa okunmalı)
Beni biraz daha iste seni çıldırtana kadar yalamak istiyorum
Bir şey demem ancak bana göre seksten zevk almayı bilmeyen tiplerdir.
On sevişme olmazsa olmaz
Seni biraz daha kudurtmak istiyorum. Söyle seni yapmamami istiyorsun açık açık söyle
Eğer acil bir durum varsa tek.
“Sen ayısın!” deyip giderim.
Sağ kroşe yer 😅
Hey şşş sakin ol derim
istediğini ona veririm
Delirtmeye devam ederim. ben istediğim zaman olur
Bir kitabı var eden önsözüdür der kelepçelerim. ✋
Ön sevişme olmadan olmaz
Çok konuşma otur yüzüme derdim 😍
Ağzını ve ellerini bağlar devam ederim kdnskzkz
Kullanma kılavuzunu okumadan ürünü açmak yani 😂😂
Öyle şey mi olur, ben bencil olduğunu söylerdim