Merhaba.. Fantezilerin çekici olmasının bir sebebi de bence insana yaşattığı gerginlik ve buna bağlı olarak da yaşanan adrenalin patlaması.. Partnerin tarafından yatağa bağlansan ve o durumda seni bırakıp gitse, o anlık ve sonrasında ne yapardın bunu merak ediyorum.. Bakalım kimler soğukkanlı kimler intikamcı.. ;) Keyifli geceler..#smellsmoke
Partnerin seni yatağa bağlasa ve çıkıp gitse ne yapardın?
O mutlaka geri gelecek ama ben kıyıp sesimi bile yükseltmem ama beni çözdüğü an onu bağlamak için elimden geleni yaparım sonrada onu inek gibi sağarım bayılacak evreye gelene kadar çıkam bütün sütüde içerim boşa gitmez israf sevmem ben.
Bu her partnerle yapılacak bir fantezi değil zira BDSM uygulamarlında biridir özellikle ceza olarak.
Güvendiğin erkekle ancak bu mahrumiyetten keyif alırsın Ancak aklında sorular varsa partnerle ilgili yalvarırsın çöz beni yeter diye... Kendini itaatkar sanan ve bu oyunların SOFT olduğunu düşünen şekerler için değil... Ruhunda gerçekten efendilerine itaat edenlerin saf teslimiyetidir...
İzlediğim bir filmde adam kadını kelepçeleyip kalp krizi geçiriyordı adını unuttum filmin, o günden sonra kelepçe olayını sevmiyorum onun yerine erkek kravatı ya da kadın iç çamaşırıyla eller bağlanabilir, 😂
Ahahahha düşüncesi bile dellendirdi. kuzu kuzu bekler gibi görünüp tilki gibi planlar yapardım. elbet suç mahalline geri dönecek kurduğum planlar tıkır tıkır işleyecek. aksi mümkün olmaz.
Evden çıkmıyorsa fanteziye uyardım. Anın tadını çıkartırım sorun değil. 🙂 Ama evden çıkıp gidiyorsa sinirlenirdim hemde çok. Az aklı olan insan bağlı durumda kimseyi evde tek başına bırakmaz depremi olur yangını olur.
Ne yapayım uyumaya çalışırım eninde sonunda gelecek ve o eller çözülecek o kadar bağlama sonrasında azgın bir boğa ne yaparsa bende onu yaparım ondan sonra yürek yiyip gelsin çünkü kaçmak için delik arayacak 😂
Intikam olayı bir kenara.. o duruma , niyete , tarza duruma gire değişir. Ben yataktan nasıl kurtulurum onu düşünürdüm, ve hain planlarım beynimde dönmeye başlardı..
Hiç hoşlanmadığım bir fantezidir. Yatağı sökerdim yine de kurtulurdum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yatağa bağlayıp gitse ohaa falan olmam. Bağlamanın amacı zaten bütün kontrol benim elimde demenin fiziki yansımasıdır. Bırakıp gitse saygı duyarım aw ipler onun elinde çünkü
ailesine arar fırçalardım nasıl evlat yetiştiriyorsunuz diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kendi imkanımla kurtulmaya çalışırdım baktım olmuyor sessizce olacakları beklemeye başlardım ondan sonrasını şimdi merak ettim bende acaba nasıl bi son olurdu diye.