Sorum açık. Bir gün sevgiliniz ya da eşiniz böyle bir teklifle gelse ne tepki verirdiniz?
(soru bdsm içeriklidir:)
(soru bdsm içeriklidir:)
İlginçmiş :) ilk defa görüyorum.
Şaka mı yapıyorsun ciddi mi anlamadım. Eğer ciddiysen bezlenmekten nasıl bir zevk alıyorsun açıklar mısın? Mantıken erkek yaptırabilir bunu belki sevgilisine,o da içinde 18yaş altına dair bir fantezi varsa.
ciddiyim. altımda bez olması bana zevk veriyor. tarifsiz. evlendiğimde eşimle bezlenmek isterim.
Anlıyorum..
Neden sevdiğini açıklar mısın peki? merak ettim
bilmiyorum sadece seviyorum. bezin altımda var olduğunu bilmem beni mutlu ediyor. fetişlik mi dersiniz bilmiyorum ama beze dokunma hissi farklı yaa.
Hayir kizim otur, otur. Tamam sshhhh, otur.
El ver, ver elini...
Yat, yat kizim, öl hadi yat...
:))))
Hani kos dildoyu getir kizim, kos.
Aferin kizima. (kraker verilir)
:))))) cidden güldüm ya,hayal ettim de
E BDSM dedigin... Kole/Sahip kombinasyonlari. Iyi ki kolem yok. Kirbac manyagi olurdu. =/
İkiniz de mutlu mesut yaşayabilirdiniz ama. alan memnun veren memnun.
Elimin ayari yok, hatuna yazik. O yuzden daha soft tercih ediyorum. Durduk yere sogutmayalim simdi standart hatunlari.
ayddemx bugün birisi seni arıyordu,tanıyan var mı diye soru sorulmuştu,ulaş arayana :)
Cevap
26Cevap
Tasma değilde bağlama olayını severim banada bu alışkanlık yurudm kadınından geçti nedense hemen hemen her kadında var bu fantezi. Niye diye sorduğumda daha heyecanlı olluyor düşüncesi var. BDSM olayı bana ter dediğim gibi cinsellikte şiddete karşıyım ama bağlama konusu hakimiyeti tamamen erkeğin eline veriyor kaç defa olacak ne kadar sürecek bilinmez...
Önce onun başını okşayıp, geçecek bunların hepsi derdim, :)
Sonra ona bir köpek alıp, al kuzum takılın beraber diiip uzaklaşırdım ordan :D
Gelmesinden korkulan cevap bu işte:)
Herkesin bakış açısı farklı olabiliyor, sen bunu isteyen bir kişi isen eğer, korkman gereken bu cevabın gelmesi değil,böyle cevap veren biriyle birlikte olmak, herkes beklentileri ve istekleri doğrultusunda doğru insanı bulursa sorun da yok, korkacak bir şey de yok, kelepçe belki ama tasma? izlediğim bazı filmlerde varda işemeli zıçmalı :)) Cinsellik güzel ama bence mokunu çıkartmaya gerek yok...
Tasma neden bu kadar enteresan geldi insanlara anlamadım.Gerçi herkes herşeye açık olacak diye birşey yok,garip de gelebilir.
Aşk ve seks özgürlük ister. Bana ters. Eller ve beden koşulsuzca özgür olmalı...
Bence aşk ve seks hayalgücü de ister,yaratıcılık ister,yenilik ister.
tasma olmazda baglanabılır ısırılabılır ayak felan uf ya :D
cinsellikte renk güzeldir, iki tarafında isteyeceği her şey yapılır.
Kabul ederdim herhalde Baglamak arada iyi de tasma cok sacma geliyor
saçma değil oyunun parçası ;)
hayvan değiliz sonuçta hiç bir fantazisi yok ben zaten huylanırım
firsati kacirmazdim heralde ama esim boyle birsey istemez di ve bugune kadarda istemedi :)
şaşkınlık verici. bişey garipserim ama dediğinide yaparım.. :)
hmm işte alkış buraya :D
Deneme yanılma demek ki yeni bir şeyler arıyor. En azından başka birinde aramaktansa bana bu teklifle gelmesi daha sağlıklı. seve seve denerdim bana göre olmasa da. belki olur da bilemedim denemek lazım =)
Tasma olmasada elleri bağlama fantazisi yapmışlığım var. 2 partnerimde elleri bağlayıp oral yapmaktan hazı duyuyorlardı. Bende saygı duyardım :D
kontrolü asla elden bırakmam ama kontrolü her zaman elde tutmayı severim ve bağlardım :)
Ben zaten yapıyorum.kelepçe var ve zevk almayan olmadı
tabiki nedemek bağlasın beni üstümede işesin fantezi olur ikide kırbac atar arkadan nasıl oldumu
Sorum, senin onu bağlamanı isteseydi cevabın ne olurdu şeklinde.
ben bağlarsam düğüm atarım ama çözemezler sonra
Bağlarım önünede bir tas mama koyarım hayvan sevgimiz sonsuz
Kötü karşılamam ne istiyorsa mutlu etmeye çalışırım , Peki sevgilinmi böyle bişe yapmanı istiyor , senmi yaptırmak istersin bunu merak ettim
Böyle birşey teklif edince ne tepki alınır diye merak ettim.
hoşuma gider farklı bir fantazi olur , erkek teklif ederse nası karşılarsın ?
Çok abes ve insanlık dışı durumlar olmadığı sürece sınır koymam.
Ne güzel işte BDSM haz almanın bambaşka yoludur ... :D
bence de.
kesinlikle ben zaten bunu benimsedim its my way ... ;) nik yeter zaten
:) biliyorum
hmm biliyorsun beni ;) burdan mı
eşimi daha önce yatağa bağladım ama bu teklif ondan gelmedi :) bir anda gelişti :)
tasma takmak ilginç gelirdide bağlayabilirim ama zevkli olurdu
bağlarım genelde partnerimi en son krvatımla bağlamıstım fena inletmiştim :) çok yalvartmıstım
Beni de yalvartsana
Zaten yapıyoruz ve çok da zevk alıyoruz. Hatta daha fazlasını da yapıyoruz zaman zaman.
takar tasmayı birde gezdirirdim :-))
takarım ve doğruu psikoloğa götürürüm
Tedavi edilmesi gereken bir durum olduğunu mu düşünüyorsun?
yanılıyorsunuz :D BDSM farklı renkli bir dünyadır
şaşırırdım , ama denemek hoşuma giderdi.
en azından denemek gerek ;)
Bağlamasi güzel oluyor seviyorum ama taşma ne ya
Dediğini yapar kapıya bağlarım
yatağa bağla ;)
süper olur! neler yaparım ona neler!
bayılır düşerdim herhalde
düşme tutan olmaz :D
Yani böyle birseye nasıl tepkı verirlir:))
Doyumsuz sex için sınırsız sex
isterim tabiki fantazi benim işim:)
kırbacı unutma :) işe yarayabilir bulunsun
bu fırsatı kaçırmazdım.
evlenelim iti olim bana kuçu de derdim
kendi için değilde bana yapmasını isterdim
tasma dikenli mi olsun dikensiz mi derdim
istediğine isteyeceğine pişman ederim :)
Seve seve kbul ederm
zewkle...:)
hoşt derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar