Tek gecelik ilişki sonrası devam etmek isteyen erkeğe şans vereyim mi?

Tatildeydik hoşuma gitti tanışmak istedim. Gündüz buluştuk dışarıda vakit geçirdik. Akşam iş çıkışı yanıma geldi yine vakit geçirdik. Sonra evine gittik birlikte olduk. 30 yaşında fakat çok deneyimi yokmuş toy biraz yani. Penisi çok hoştu büyüktü vs ama erken boşalıyordu. Sonrasında yaşadığım şehre döndüm. Konuşmaya devam ettik. Geçen gün buraya geldi. Vakit geçirdik. Bir yere gidelim dedi. İstemedim. Çok usteledi. İstersen buradan erken gidip bir eskortla olabilirsin dedim. Baya üzüldü oturup konuştuk. Çok tatlı saf biri gibi ne dersem yapmaya hazır biri. Ama bugün ona f*ck veya sevgili olmak istemediğimi söyledim. Üzüldü ama arkadaş kalmayı kabul etti. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapayım? Çok aşık olduğum 3 yıllık sevgilim beni terk etti bende ilk kez biriyle oldum. Şimdi henüz başkasıyla ilişki yaşamaya halim yok. Yoluma bakıp çocuğa şans vereyim mi? Düzgün bir ilişki yaşamak için. Yoksa sallamiyim mi?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaş kalalım dedim okey dedi ama bu kez de ben konuşmak istiyorum onunla birlikte olmak istiyorum. Ne diycem şimdi ya ya tuhaf hissettim acaba direkt olduğu şehre mi gitsem
Güncellemeler
1 yıl
Dün evlenmeden olmaz dedim. Dediki ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten mi ama benle ciddi düşünmüyorsun ki falan. Dedim daha erken gerçekten evlenir mıydın? Dediki yaşım geldi neden olmasın dndncnckc
Tek gecelik ilişki sonrası devam etmek isteyen erkeğe şans vereyim mi?