Gerçekten sevgili olmak istiyorum cinsellik ver demeyin zaten farklı kişilerle hep arayışta. Çok canımm yanıyor açıldım ben bir de buna. Sonra bana ben de seni hoş buluyorum dedi ancak aklı hep orada. Benim hiç ilişkim olmadı daha önce ama bu adamdan çok fazla hoşlanıyorum ilk adımı o attı ama şu anda iletişimimiz yok. Sürekli farklı kişileri ekliyor 30 yasında
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor, adamın yaşam tarzı öyle. Senin için neden değiştirsin ki?
01 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Alışmış kudurmuştan beter olur diyim sen çok anla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılSeni önemsemeyeni sende önemsemiyceksin zaten herkes uckur peşinde dogru dürüs ko nusacak biride yok
024 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sohbet edelim diyorum diyor ki sohbet edecek yeterince arkadaşım var
- +1 yıl
Seni istemiyoda ondan artık kıymet bilmek lazım
Soran+1 yılAdam sadece cinsellik istiyor aklı fikri orada bütün gün farklı kadınlar ekliyor kim düşerse hesabı
- +1 yıl
Hemen bırak hemen bi erkek karsısındakı bayana cinsellik namında düşünmemesi lazım baska kızlarla karıstırıyo
Soran+1 yılYani normal konuşuyorduk benim ondan hoşlandığımı da biliyordu bana ilk o yazdı aslında görüşmek istedi ama işten dolayı çok yoğundum hep ertelendi sonra ben baktım ki adam çok çapkın görüşmekten vazgeçtim ona ondan eskiden hoşlandığımı söyledim iletişimi tam kesecektim gene normal devam ettik en sonda buraya geldik işte ya sen sevgilim değilsin bir şeyim değilsin kalkmış diyor ki gel beraber uyuyalım yok fotoğraf atmazsan küserim sen kimsin ya inan ki üzüntüden ağladım ben kaç gün ertesi gün tel açtım belki aramız düzelir diye meşgule attı çok çok üzgünüm
Soran+1 yılBen bu kadar sevilmesi zor kötü birisi miyim çok üzülüyorum
- +1 yıl
Hiçte bile üzülme sacma sapan laflar söylemiş hiç bi erkege yakısırmı üzülme bile takma o düşünsün senin gibi birini kaybettine
Soran+1 yılÜzüldüm ama işte bak insanların ilişkiden beklentileri farklı olabilir ama bir insanı zorlamak istediği için manipüle etmeye çalışmak işte bu kötülük bana soğuksun dedi foto atmadım diye bazen bazı mesajlarıma cevap vermemişti dedim ki ben soğuk değilim sen bana cevap vermiyorsun o da dedi ki soğuksun ondan foto atmıyorsun bilmem ne nasıl üzüldüm anlatamam soğuk olan kendisi en baştan beri beni eleştirdi yok işte ben de seni hoş güzel buluyorum diyor soğuksun diyor sen kimsin gerçekten inan ki çok kötü hissediyorum
Soran+1 yılEgoist ve bencil birisi kendi istediği olsun diye bir insana her şeyi yapabilir
- +1 yıl
Evet haklısın farkına varmısın erkenden hemen bırakmısın ya degilse işin zordu bi insan neden böyle bi kadına acımasız cıkarcı davranırkı
Soran+1 yılBilmiyorum çok üzülüyorum
- +1 yıl
Üzülme gerek yok sakıncası yoksa takip edebilirsin rahatsızlık vermek bagamında demiyorum
- +1 yıl
Yankıs bişey dediysem özürdilerim
Soran+1 yılYok senden dolayi degil kusura bakma siz Cok ince ve kibarsiniz sadece bu konu hakkinda konustukca kendimi degersiz hissediyorum cinsellik istedigi icin degil benimle dalga gecer gibi konustugu icin Cok alindim kirildim
- +1 yıl
Haklısın dedim ya sacma bence takma öyle birine boş ver degmez kadın ruhundan anlamalı bı erkek bu arada tesekür ederim ince düşündünüz için
- +1 yıl
Neden sustun
Soran+1 yılAgladim biraz instagram hikayelerime bakiyor WhatsApptan cevap vermiyor ya uzgunum. En son bir kac gun once yazmistim. Kesin baska bir suru kizla konusuyor insan kisa da olsa bir Cevap verir saygisizlik bu.
- +1 yıl
Cevap vermesin boş ver tenelzül etme senin tırnagına kurban olsun sıkma canını boş ver sen beni bi takip edermisin rica etsem
- +1 yıl
Aglama bence boş ver
Soran+1 yılBen ona deger verdim
- +1 yıl
Aci söz ama sana deger vermemiş seni cinsel obje olarak görmüş
Soran+1 yılHer kadina karsi boyle :( ya Eskiden tanidigim biri ya ondan cok canim acidi hani internetten biri denk gelir engeller gecersin ama bu bir de bana yazarken deli gibi kiz Takip ediyor
- +1 yıl
Terbiyesi bence takma sen dedimş yap
- +1 yıl
Günaydın
Sevgili olsan bile sürekli aldatılırsın hiç bir zaman hayatının merkezinde olamazsın
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyiz der bi bakmışsın sadece tokmakcin olmuş
20 YorumlaZor, farklı meyveleri tatmış bir kere
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da hiç mi sevgili olmayacak kimseyle
+1 yılKimseyi düzelmteye çalışma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendıne yazık edersin demedı deme
012 Yorumla
Soran+1 yılKesin olmaz mı yani
Cevap sahibi+1 yılOlmaz zorlama
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ne biliyim seviyorum ya
Cevap sahibi+1 yılSevgı de bır yere kadar kendıni kullandırma sakın
Soran+1 yılYok ben istemiyorum o tarz ilişki sebebi de seviyorum yani öyle beni aramasa üzülürüm sadece onu da tanımak istedim ona bile izin vermedi kadınlarla sohbet bile etmiyor ya yatak muhabbeti ya hiç
Cevap sahibi+1 yılYas nedır senın
Soran+1 yıl27 neden sordun
Cevap sahibi+1 yılErgen mısın dıye
Soran+1 yılYok değilim…
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Soran+1 yılBu konuyla ilgili istemiyorum ya inan ki sinirim bozuk daha fazla üzülecek ne yerim ne halim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBu konuyla degıl zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor biraz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır ikna edemezsin
00 Yorumlaİkna etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEdemezsin
00 Yorumlahiç uğraşma bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılEdemezsin gider
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli tek gecelik ilişki arayan adamı sevgili olmaya ikna edebilir miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat