Cinsellik ver demeyin zaten farklı kişileri arıyor hep. Bir yolu var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakın, bazı kadınları bu aşk ilişkilerinde anlamak gerçekten güç. Sorunlu birini taparcasına sevip kör oluyorlar, sonra da hepiniz aynısınız diyip erkek düşmanı kesiliyorlar, bu kişiyi adam edip yuvanı kuramazsın öncelikle, en güzel zamanlarınızı şu adamlara harcamayın, onca genç yakışıklı delikanlılar var, beyefendi erkekler var, macera aramayın şöyle adamlarla
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle peki bunlar
- +1 yıl
Küfürsüz ifade etmem çok zor, bak arkadaşım belki yüzlerce kız arkadaşımı uyardım, büyülenmiş gibi gittiler itin köpeğin peşine, mutlu olanı görmedim, hiç haksız çıkmadım. Yazık etme gençliğine
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz kadınlar cidden kendinizi üzmek için çaba harciyorsunuz 😂 eğri ağaçtan düzgün baston olmaz. Boşuna uğraşma
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Çok zor. Bu kişiyi çok seviyorsan kendin için duygularını kontrol altına almaya bak, başkasıyla ilişki yaşa ya da ne bileyim, baskın kişi, duygu olmasına izin verme
17 Yorumla
Soran+1 yılTamam zaten adamın kendi niyeti de yok. Dolayısıyla elimden bir şey gelmiyor. Bazen değişen insanları duyuyorum ama ne biliyim sormak istedim.
Soran+1 yılYani değiştim dese bile insan şu halini kendi görünce ileride güvenebilir mi bilmiyorum… bana da öyle yaklaştı en sonunda… bir sürü kadın ekliyor hep kadın peşinde ve vücudunu kaslarını paylaşan bir adam. Beş sene önce de böyleydi halen böylex
Soran+1 yılHoşlandığımı bilmesine rağmen umrunda değil sadece kendi amacına odaklı. Şu anda sadece cinsellik peşinde bir adam 30 yaşında yani. Artık değişmesini beklemekte zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. zor kim bu kişi onun ve senin hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum ama imkansıza yakın bu
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Günümüz çağında kendini peygamber ilan edip, arkasına ciddi bir kitle toplayan insanlar var senin sorduğuna bak hocam.
00 Yorumla
+1 yılSen de öyle bir ver ki başka kimseyi aramasın ahahah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tatmadığı bi duyguyu sende yakalarsa fikr değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadınlar da cidden beyin yok, bide gelip erkekler neden aldatır diye sormazlar mı. Ablacım zaten ne b. ok olduğu ortada derdin ne hala
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın üzgünüm. Hoşlandığım birisiydi o yüzden. İnsan biliyor ama işte ne biliyim çok isterdim.
Cevap sahibi+1 yılSeviyordum ne kafan mı güzel? Böyle birini görünce soguman lazım
Soran+1 yılDoğru bir türlü soğuyamıyorum bana bile cinsellikle yaklaşmaya çalıştı ondan hoşlandığımı bilmesine rağmen ve de beni zorladı fotoğraf atmaya yok beraber uyuyalım yok vs çok rahatsız oldum
- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılNeyin kafasını yaşıyorsun?
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki sevgili bile olunmaz mı değişmez mi yani insanlar
- +1 yıl
Sen kendi kafanı değiştir önce.
Soran+1 yılNeden
Böyle bir erkeğin peşinden neden hala koşuyorsun?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gözü doyduktan sonra olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBeğenilmeyi de seviyor sadece seks değil flörtöz de
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki yola aşık olmak
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam hep böyle ama ara sıra değil bir de sürekli beğenilmek istiyor sanırım vücut yapmış hep vücudunu paylaşma düşürme birilerini ve vücudunu övmesi var
- +1 yıl
Sen bununla tek gecelik bir ilişki yaşadın Ve artık seninle beraber olmuyor mu
+1 yılNeden böyleleri değer görüyor ki
00 YorumlaUnutulmaz olursan birşeyler olabilir
00 YorumlaBoşa uğraşma bence üzer seni
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor ama imkansız değil...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki numaradan ikna olabilir😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Tuzak kurmaktan başka çare yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok zor. aliskanlik olmus artik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılIkna edersin evlenirsin sonrada seni aldatir
00 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan asla vazgeçmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor alışmış kudurmustan beterdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün değil uğraşma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez saf kadınlar düzelmez
09 Yorumla
Soran+1 yılAma sonradan değişen erkekler var mesela geçmişte çapkındım diyen
- +1 yıl
Muhabbet etmeye yazmadım ve zeki olmayan kadınlarla muhatap olmak istemiyorum hadi ben yalanciyim atasözleridemi yalancı hangi çapkın erkek düzelmiş ya
- +1 yıl
İnsanın icinde varsa zincire vursan kilidiyle oynasın sen ne anlatıyon be abla
Soran+1 yılSen çok zekisin belli… var sonuçta sonradan evlenenler sadece efendi erkekler mi evleniyor?
- +1 yıl
Her malın bir alıcısı var
Soran+1 yılPeki mesela bazı erkekler var şey diyorlar ben çok kadınla beraber oldum çok çapkındım şimdi doydum ciddi ilişki arıyorum bu adamlar hakkında ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Bence yeteri kadar burada soru cevapladim bissuru soru soracaksaniz yeri yorum değil
Soran+1 yılUlaşayım mı özelden
- +1 yıl
İstersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki yaşadınız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaglayabilirsin sana kalmış bir şey
00 Yorumla
+1 yıledemezsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Degıl
00 Yorumladeğil kardeşim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılzor olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdenezsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli tek gecelik ilişki peşinde olan bir erkeği ciddi ilişkiye ikna edebilir miyiz yoksa mümkün değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat