4 senelik evliyim kocamla severek evlendim hala seviyorum bir sıkıntımız yok ama bazen sevisirken baska bir erkekle sevistigimi hayal ediyorum özellikle biri yok aklımda sadece cekici buldugum herhangi biri geliyor aklıma. bir kerelik baska bir erkekle birlikte olmak sorun olur mu aldatma sayılır mı merak ediyorum baskasıyla cinsel olarak birlikte olmak nasıl bir his
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl bir düşünce? Evlilik zaten birbirine verilen tüm sözlerin resmiyetidir... Senin yaşaman gereken her şeyi kocanla yaşaman gerek... Zevk bile almasan kocanla yaşaman gerek... Sen yaparsan onun yapması gibi ya da o yapıyorsa senin yapma gibi bir hakkın olmuyor... Sen nasıl ki kocanın bir başka kadının aynı yatakta olmasını istemiyorsan emin ol o da senin bir erkekle aynı yatakta olmanı istemiyordur... Sen hala bunun farkına da varamadıysan ben bir şey diyemem...
28 Yorumla
Soran+1 yılbir kere sadece bir kere
Cevap sahibi+1 yıl1 keresi 100 keresi yok bu işin... Sen kadın olarak kadınlık namusunu bir de evli olduğun halde başkasına göstermen bile yanlışken bunu düşünmen, istemen de bir o kadar da yanlış ki sen ''1 kerecik'' diyorsun... Şahsen sen benim eşim olsan, istersem aşkımdan gebereyim senin için yine de evden falan apar topar kovardım, yollardım ananın evine, boşanırdım...
Soran+1 yılya ben kotu biri degilim ki sadece bunu istiyorum o kadar kimseye kotulugum olmayacak
Cevap sahibi+1 yılBu yapmak istediğin şeyin iyi bir tarafı olduğunu falan mı zannediyorsun? Tamam, seks bir ihtiyaç, bir zaman sonra insan başka vücut tanımak istiyor ama sen evli birisin, namahrem denen bir şey var... Varsayalım ki yaptın ve hamile kaldın, bunu nasıl açıklayacaksın kocana?
Soran+1 yılkalmam ki korunuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılKorunup korunmamanın bir nemi yok, kocan dışın gidip birinin altına yatıyorsan genelevdekilerden farkın yoktur...
Soran+1 yılNe ilgisi var para icin mi yapıyorum kendim icin yapıyorum ve duygusal birsey hissetmiycem
Cevap sahibi+1 yılKocan dışında başka bir erkekle ilişki yaşaman sence normal mi? Eşinin aynı soruyu buraya yazdığını düşün, sen ne hissederdin? Kabul edebilir miydin? Gömleğini ütülediğin adamın gömleğini başka bir kadının kırıştırmasını kabullenebilir miydin? Ne kadar basit insanlarsınız anlamıyorum... O adam işte çalışırken eve ekmek getireyim, karımın yüzünü hep güldüreyim derdindeyken senin başkasının altında olman ona neler hissettirir?
En İyi Cevaplar
+1 yılbakmak dahi hatta düşünmek dahi aldatma sayılır. 1 kerelik birşey birşey olmaz aldatma sayılmaz diye birşey malesef ki yok. o seni 1 kerelikti diye aldatsa ne hisseder ne düşünürsün acaba ve o erkekken en fazla dürtüp geçerken sen bayansın hamilelik riskin boynunda orda burda morluklar vs vs yani herhangi bir şey olsa bunu nasıl açıklarsın bence asla açıklayamazsın ve bir kereden birşey olmaz demen boşanmana hatta varsa çocuklarından olmana kadar gider. senin yapacağın şey ne mi hemen söyleyeyim bu bir psikolojik rahatsızlık psikolojik destek alman şart. yoksa bu aldatmalara başka adamlardan çocuklar yapıp eşine yutturmalara kadar gider. ya da çocuk aldırmalar bunu eşinin akrabalarının ailenin duyması adının o ile başlayan cümleye gitmesine kadar büyür gider olay. benden sana 28 yaşında biri olarak tavsiye asla ama asla erkeklere bu baban dahi olsa alıcı gözle bakma ve dokunma. sen alıcı gözle baktığın için böyle oluyor. kocan göbekli mi diyet yemekleri hazırla daha mı kilolu beraber salona yazılın beraber yürüyüşler gezmeler tozmalar olsun beraber tatiller eğlenceli hobiler aktiviteler yapın ve senin tek arzuladığın tek istediğin beğendiğin sevdiğin adam o olsun baktın olmuyor mu aldatma ve her gün başkasıyla yapma isteğin mi var boşan sonra yap ne yapacaksan ama evliyken asla yapma böyle şeyler.
24 Yorumla
Soran+1 yılbakmak dusunmek diyorsun o zaman ben bayadır aldatıyorum senin dedigine gore. bayan olsam da sıkıntı yok ki ihtimal vermez zaten korunurum bir keree olacak zaten haberi olmaz bu kadar ayrıntılı dusunme :/ ben kimseye alıcı gozuyle bakmıyorum belki farkında olmadan oluyordur. kocam biraz tuylu birisi ben vucudu daha guzel tuysuz bir erkekle yapmak istiyorum aklımın bir kosesinde hep oyle biri var yapana kadar gecmeyecek gibi hissediyorum uzun zamandır boyle
- +1 yıl
hangi şehirdesin bunu cidden merak ettim ve dini açıdan bakmak bile günah tabi dini açıyı düşünmediğin de ortada
Soran+1 yılİstanbul'da. Fazla dindar degilim
- +1 yıl
aynı şehirde olsak seni tanımak isterdim veya belki yanına davet edersen gelebilirim.
+1 yılsakın yapma eşini aldatma bende aynen senin gibi düşünüyorum tatmin olmuyorum ama 1de olsa5 de olsa aldatmak günah ve zina nın affı yok evinin huzuru ve bereketi kaçar sonra pişmanlık fayda etmez hem sevmediğin aşık olmadığın bir insanla ne kadar zevk alabilirsinki?
37 Yorumla
Soran+1 yılsen yaptın mı? bir kerelik olacagı icin sordum tabi ki uzun sureli birsey yapmam. tanımadıgım oldugu icin daha zevkli olacagını dusunuyorum :/
- +1 yıl
YOK aldatmadım ama senin gibi çok düşün 1kerelik olsa aldatayım diye ama aşık olmadığım bir kadınla ilişkiye girmek bana pek sıcak gelmedi ama bir yandanda tatmin olmuyorum eşimide çok seviyorum bende alışkanlık yapar ve karşı tarafta beklenti oluşur diye güvenebileceğim birisi olmadığı için yapmadım
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
yani aynı dertden muzdaripiz bende sizin gibi düşünüyorum ama işleme koyamıyorum ya sadık birisi olmaza birlikte olduğun kişi seni ele verirse bu kullanaraktan tehtit ederse diye yapmıyorum güvene bileceğin biri olsa eyvallh sen sırf meraktanmı aldatmak istiyorsun yoksa tatmin olamadığın için mi
- +1 yıl
meraktanmı aldatmak istiyorsunuz yoksa eşinizden tatmin olamadığınız için mi?
Soran+1 yılmeraktan
- +1 yıl
insanının başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan gelir sen iisinide göze alıcaksan buyur yap ya da yapalım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere yaparsan devamı çorap sokugu gibi gelir, yapma
34 Yorumla
Soran+1 yılsenin canın istese yapmayacak mısın
Cevap sahibi+1 yılBen yapıyorum evli değilim ama sevgilimi aldatiyorum. Ama iste bir kere yapayım sadeceyle olmuyor
Soran+1 yılolur ya bana baglı o dimi?
Cevap sahibi+1 yılDene gör bebeğim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
85Cevap
+1 yılHayatında bir tek kocanla seks yaptıysan bence denemelisin sen dinleme burdakileri beni dinle git istediğinle seviş sen seninsin ve belkide kocandan daha mutlu edicektir seni
711 Yorumla
Soran+1 yılkocamdan daha mutlu edip etmemesi degil sadece baskasıyla yapmakla arasındaki farkı merak ediyorum herkesle aynı mı olacak
Soran+1 yıl@OdlarIxi belki onların mutlu olmasını istiyor illa neden aldatmak gozuyle bakıyorsun
Soran+1 yıl@OdlarIxi var ama dusunceleri nasıl yok edicez
Soran+1 yıl@OdlarIxi niye öliyim ki anlamadım
Soran+1 yıl@OdlarIxi bir sorun varsa olursun aniden sebepsiz yere olmaz
Soran+1 yıl@OdlarIxi baska bir sebep vardır o zaman
ayıp olur. netttt. siz ne sanyosunuz ya. İsin icine duygu girmeyince aldatma saylmyomu. Kim sokuyo bunlar8 kafanza Alah askna. Sen kalkp baskasnın altna yatcan evliyken bide. Sonrada ama duygusal bisey yoktu dicen. O zaman senin kocanda günde 1 kadnla yatsn ama duygu yoktu ki sadece zevk icin desin. Yedirebimirmisin bunu kendine. Abuk subuk fikirlerle dolsurmayn kafanz8 . sonrada diyorlar türkiyede evli cinayetleri cogalyo. Adam cinnet gecirir bunu duyarsa.
28 Yorumla
Soran+1 yılonun öyle bir düsüncesi yok
- +1 yıl
Onun yok zaten. Olsa sen ne dsnrdn dedim. Bence bu sacma aldatma fiikirlerni kafana takmamalsn. Evliligine mutluluguna bak. Fantazi yapxam diye hem günaha gircen hemde elindekinden olursun. Kocan ögrenrse mahfolur hayatnz. ikinizde kötü dönemlerden gecersnz. Kalksma bence. Sen esinin eli dsnda bir eli tutsan bile aldatms saylrsn. İstekle zevkle bir erkegin elini tuttuysan bile aldatms saylrsn. Heleki sen baskasnn altna yatmaktan bahsediyosun. Sence aldatms saylmazmsn? Bu sitede bu fikirle cokca karslasmaya basladm. Kendi kafanzda kurup kurup inaniyosunuz. Yok duygu yoksa aldatms saylmayz bence. Hadi ordan
Soran+1 yılsadece bir kere olacagı icin uzun sureli birsey degil o yuzden kimseye zarar vermis olmam onun da haberi olmaz. aklıma getirmemeye calısıyorum ama o sırada aklıma geliyor baskası ve surekli dusunuyorum baska biriyle yapsam nasıl olur diye ilk defa yazdım buraya ama uzun zamandır aklımda
- +1 yıl
Bnce yapma. Asla yanasma bak bir kere dersin sonra hosuna giden baska erkek olur. Sununlada yatsam onunlada yatsam derken bir bakmşsn yatmadgn erkek kalmamş. Cnsellik insanı sürkleyip kontrolünü ele geciren bisey. İnan bna kontrolünü kayvedersen yatmiycagn erkek kalmaz. Severek evlenmişsiniz. Tadnı ckar. Bnce aldatma kocanı.
Soran+1 yılnasıl atıcam bunu kafamdan gitmiyor
Soran+1 yılcogu zaman dediklerini yapıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatma olur tabii ki. Düşüncelerinde kalması senin için daha iyi olur sonra vicdanın el vermez. Biraz değişiklik katın seks hayatınıza. Böyle şeylerden sıyrıl. Ya kocan öğrenirse ne olur. Ya da senin annende baban için öyle düşünüyorsa? Veyahut annende belki bir kere denemek istedi sen oldun gibi korkutucu gerçekleri düşünürek vazgeçir kendini. Ailene ve yuvana kendi elinle balta vurma.
30 YorumlaSen yapacağın yanlışa kılıf alıyorsun hayatında geçmişinde sana kötülük yapmış insanların canını yakan insanların sana nasıl acı verdiklerini düşün ve sen merak ve keyfin için karşındakine nasıl acı vereceğini düşün sonra bu kısır döngü de sonsuza kadar vicdanınla kılıp aramaya devam et
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDenemesi bedava hatta üstüne para ya da hediye bile alırsın. Hangi erkeğe desen tamam der ama güvenilir olmalı. Güvenilirlikte tsm yetmiyor tekrar yapalım demeyecek. Onun için evlilerden de seçebilirsin. Ya da iyice alakasızla yaparsın, başka şehirde duranla falan. Akraba da iyi seçenek ama tekrar yapalım der büyik ihtimal. Belki çok uzaktaki akraba olabilir.
00 Yorumla Bak kardeşim eşcinsel pasif biriyim nice insanlar gördüm sadece. Sana tavsiyem. Sakına yapma. hayat senin zevk senin kimsede laf söyleyemez bu konuda sana.
13 Yorumla
Soran+1 yılyap mı yapma mı dedin simdi anlamadım ikisini dermis gibi oldun
Soran+1 yıltesekkur ederim
+1 yılBunu erkek dese herkes hak verir şimdi sana sapık demişler o diyenlere gelin size versem de sıraya dizilirler
cinsel bir prableminiz mi var ilişki esnasında boşalabiliyormusun
eşinin performansı iyiyse hiç bulaşma başkasına
malum işi bilmeyenin eline düşersin rezil olursun rahatlayamazsın bile111 Yorumla
Soran+1 yılbenim sıkıntım yok sadece bir yıldır neredeyse baskasıyla olmak istiyorum herhangi biriyle ama baska biriyle tuysuz ve vucudu guzel bir erkekle
- +1 yıl
işte bak kıriterinde var :)
ama etrafında ilgi duyduğun biri mi var?
- +1 yıl
bide nasıl bir yerde yaşıyorsun?
Soran+1 yılyok sadece anlık olarak etkileniyorum
- +1 yıl
eşinle aranıza heyecan kat yoksa sonu malum
eşinden aldığın zevkin fazlasını alırsan tek seferlikle kalmaz
Soran+1 yıloff hep aynı yorumlar
- +1 yıl
senin yorumun yolun belli en kolayı aslında
kadın olmanın verdiği avantajlar erkek olmaktan daha çok
özel konuşmak istersen sakıncası yoksa beklerim
yaşlar kaç
iş ev neyle meşgulsünüz bide
Soran+1 yılheyecan kat demisler olmazsa gene aklıma gelicek. çalışıyorum ben 27, o 29
- +1 yıl
rutinleşmiş yatağınız seks iki organın birleşmesiyle olmaz
olmadık yerde elleş yapış
arkadaşının evi olur kenar köşe
evde misair varken olur
alışverişte olur
kuytu bir köşede olur?
çevre ve yaşadığın yer önemli
emin ol bu fikre tek sen sahip değilsin
Soran+1 yılbazılarını yapıyorum evet guzel
- +1 yıl
saygıyla her daim beklerim
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmak sayılır tabiki sonuçta kocandan başka bir erkekle birlikte olup seks yapıyorsun. sorun olurmu o sana bağlı tercih ediyorsan kocana fark ettirmeden yapabiliyrsan sorun olmaz his olarakta ançak yaşaman gerek diyebilirim. belkide farklı bir heyecan ve zevktir.
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılır, zina sayılır, günah sayılır. Affedilir mi? Tövbe yolu açık ama pişman olursan. Yok iyi ki yaptım dersen yaşadık yani (!) nefsineuyma.
12 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam aklımdan gitmiyor uzun zamandır
- +1 yıl
Bu hususta Allahtan yardım diliyor musun her gün? Kur'an okuyor veta dinliyor musun? Namaz kılıyor musun? Ve eşinle ilişkiye girmekten artık daha az mı zevk alıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken evliliklerin zararlari iste. En genc, en deli dolu, en istekli zamanlarinizda evleniyorsunuz, bu sefer de daha iyileri size cekici geliyor. Evet ileri derece aldatma sayilir ve bunu yapmadan once kocandan bosanman gerek.
117 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir kere ama baska yok his falan yok ben 23 yasımda evlendim
Cevap sahibi+1 yılSadece bir kere ne ya? Erkek duygusal da olsa fiziksel de olsa bir kerelim hatta bir gecelik bir sey yapinca yuva yikiliyorken kadin nasil yapar bunu? Erkek icin durum cok farklidir. Bu namus meselesidir yani esinin ogrenmesi halinde seni de oldurebilir aldatmak icin kullandigin kurbanini da.
Soran+1 yılögrenemez iste. ögrense de birsey olmaz ama ögrenmez cunku sadece bir kez yapıcam.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ileride o yaparsa sen ogrensen hatta yatakta bassan bile cezalandirma hakkina sahip olmayacaksin biliyorsun dimi? Cok dikkatli yap mutlaka gizli kalacaginin gatantisine seni inandiracak biriyle yap, bir daha hayatini birak yolda karsina bile cikmayacak biriyle.
Soran+1 yılbasarsam yaparım gozle gore gore :/ haklısın
Cevap sahibi+1 yılYapamazsin. Kadin olarak sen aldattiktan sonra onun aldatmasi normal gelmeli sana. Duzenli bir sekilde rutine baglama ama bir kereden fazlasini istemeyecek, basina bela olmayacak en guvenilir adamla yat.
Soran+1 yılerkegin aldatması kabul edilemez eger bana yakalanmıssa herkes biliyordur. evet herkes olmaz
Cevap sahibi+1 yılKadininki daha kabul edilemez. Kadin, erkeginin namusudur yani ya kendi kafasina sikar ya da senin. Bunu tartismayalim simdi konumuz bu degil. Cok dikkatli ve ozenli bir secim yapman gerek buna odaklan.
Soran+1 yılerkek bası bos mu yani sahipsiz mi bence yorumların cok manasız bir kadın erkegin o halini kabul edemez. kadın meraktan yapar ve biter. neyse tesekkur ederim yorumların icin
Cevap sahibi+1 yılKocana yazik baska bir sey demiyorum. Kadin merak eder ve bir kerecik yapar (aman cok masum) ama erkek yaparsa kabul edilemez. Asiri ataerkil bir toplum olan Turkiye'de yasadigini hatirlatirim. Maddi manevi tum haklarin elinden alinir kadin olarak bunu yaparsan. Ben yine de modern sekilde sana yardimci olmaya calisiyorum. Bu merakini gidermen konusunda cozum yolu bulmaya calisiyorum. Farkindaysan yapma diye ikna etmiyorum, tam aksine yakalanmadan yapmana beraber yontem bulalim diye fikir uretiyorum.
Soran+1 yılkadınlar dikkatlidir bu konuda birsey olmaz zaten bir kerelik. ya kocama yazık olacak birsey yok cok sanslı o.
Cevap sahibi+1 yılNiye fazla mi iyisin bir erkek icin? O halde sansliymis evet. Yakalanmayacaksan ve devami gelmeyecekse destekler ve yardim ederim ama alisip hep yeni hep yeni erkek istememen gerek.
Soran+1 yılevet iyi biriyim cogu konuda da oyle benim gibi biri her erkege fazla sadece bu konuyu ele alma sen bunda bana sinir oldun ama elimde olmadan dusundugum birsey bu
Cevap sahibi+1 yılSimdi boyle dedim diye duzenli hale getirmeyin ama bu kadar ustun donanimli bir kadinin beni aldattigini ogrensem yine bosamam. Evet kizdim size ama o ilk bastaydi, simdi daha sakinim.
Soran+1 yılneyse yorumlar icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, kafaniza takilan bir sey olursa veya rahatlamak icin konusmak isterseniz lutfen cekinmeyin yazin. Benden laf da cikmaz kotuluk de gelmez. Saygilarimi sunuyorum, cok dikkatli olun.
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılAnlık zevk ve sonrasında pişmanlıkla geçen bir zaman.
İşin kötü tarafı da bunun içinmiydi diye hayıflanmak..06 Yorumla
Soran+1 yılpisman olsam yapmam ki zaten
- +1 yıl
Zaten pişmanlık yapmadan evvel değil, aldatmayı gerçekleştirdikten sonra yaşanıyor :)
Soran+1 yılneden pisman olıyım ki ondan sonra :/
- +1 yıl
İnsanın doğası böyle, açıklanabilecek bir şey değil :)
Soran+1 yıldevam ederim ben kendi hayatıma sonra
- +1 yıl
Ee sen bir sevişip gel o zaman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldene kuzum bak bir büyüklerimiz ne demiş o. ros. bulukta olsa bikere yapıp bakacaksın bu hayatta
58 Yorumla
Soran+1 yıl@ahmet5050 istemem ya
Cevap sahibi+1 yılyap kız sonuna kadar arkandayım
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 hep yapar oda
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 aşsın oh olsun az bile
- +1 yıl
😀
+1 yılYaxik kocana sen yakinda onu aldatirsin.. ya boyle yapacaksin ya da kafandan bunlari bir sekilde atacaksin baska yolu yok :) zihinsel olarak aldatmaya baslamissin bile
112 Yorumla
Soran+1 yılzihinsel olarak herkes dusunur ama
- +1 yıl
devamlı ise sorun var demektir.. tamam nadir olan hadi gormezden gelinebilir belki ama o bile tehlikelidir.. insan istedikce daha fazla ister cunku alıstırırsan kendini.. dedigim gibi sonra zihinden faaliyete doner.. donmese bile esinle aranda sorun cıkarabilir sogumak gibi isteksizlik gibi
Soran+1 yılolagan seyler herkeste var iste bu
- +1 yıl
ben dicemi dedim :) gorusum bu sen yinede bildigini okumakta ozgursun :)
Soran+1 yılyapmak istemiyorum ama aklımdan cıkmıyor
- +1 yıl
ya yapıp yapman senin tercihin.. sekste sınır tanımam cok ama onune gelenle de yapmam .. her yattıgın insanla istemek tuhaf.. ben erkek olarak her kıza yapmam mesela isteyemem
Soran+1 yılhoslandıgın birinden
- +1 yıl
hoslandıgım biri bile olsa belli bir zaman gecmeden olmaz mesela 5-6 ay sevismis olmalıyız o bile yeterli olmaya bilir.. bilmiyorum yakıstıramadıgım zamanlar olabilir bir kıza..
Soran+1 yılneden oyle dusunuyorsun
- +1 yıl
bir dk cevap karısmıs.. son iki cevabım baska soruyaydı.. sevgili olup yuzune boşalmasından hoslanan bir kız icin.. her yattıgı erkekten bunu istiyormus da.. neyse senin soruna gelirsek dicegim eşine sadık kalmak istiyorsan bunları mumkun oldugunca kafandan cıkarmalısın.. onunu yerine fantaziler deneyin.. degişik yerler beklenmedik anlar deneyin.. sıradan olmayın... bence bu dusunceleri aşarsın bu sekilde.. tabi erkeginin de performansı onemli bu durumda o da farkında olmalı
Soran+1 yıltamam deneriz baska seyler de bu aklımdan cıkmayacak
- +1 yıl
iyi eglenceler
+1 yılYok sayılmaz senim için ne demek yap yap
Ama dikkat et
Birinci meraktan
İkinci heyecan olsun diye
Üçüncü alışkanlık
Dördüncü bagımlılık demektir36 Yorumla
Soran+1 yılsadece birde dursam
- +1 yıl
Deneyelim o Zaman durabilecek misin
Soran+1 yılniye durulmasın herkes bunu demis
- +1 yıl
Belki ben alışkın olduğundan daha iyi olacağım aklından hıc çıkmayacak
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
Deneyelim mi ne diyorsun
evet yalan söylemem aldatmaya girer
senin durumunun benzeri bir bayanla oldum
bana söylediği bu anı hayatım boyu unutamam dedi
yaptıklarımı unutamazmış00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak yanlış benc bir farkı yok genelde herkes aynı olduğu için daha büyük kalın kıvrımlı penis kendimden biliyorum orgazmı süresini kısaltabilir çok büyük fark olmaz onun dışında merak ediyorsan
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece penis olayı degil tavrı dokunusu ilerlemesi nasıl olacak butun olarak bakıyorum degisik bir duygu bendeki
Cevap sahibi+1 yılAnladım denemeden bilemezsin bunu ben fizyolojik olarak söyledim sendeki bir fantezi olmuş bu sanırım bir çeşit
Cevap sahibi+1 yılSadece bir defa mı yapmayı denemeyi düşünüyorsun?
+1 yılBir kere sonra bir kere daha ve bir kere daha böyle uzar gider. Hiç bulaşma bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki uzamazsa öyle
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kereden birşey olmaz 8) desem bunu ciddiye alıp yaparsın sen o yüzden ben bu topa girmiyorum ve PAS diyorum :P
05 Yorumla
Soran+1 yıldenesem sadece
- +1 yıl
Denesem ne demek yahu, bu çocuk oyuncağımı bir kere deneyim olmazsa birdaha yapmam :D
- +1 yıl
Kesinlkle dene hatta "gang bang" yap madem ki yapacan 1 kez yap zirvede bırak 8)
Soran+1 yılyok olsa da olmasa da bir daha yapmam
- +1 yıl
GangBang işte 1 seferde 8-10 erkekle :P
+1 yılBunun çok günah olduğunu duymuştum. Zina yapmak gibiymiş. Ama araştırmak lazım
21 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir kez o yuzden uzun sureli degil
Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. ona baştan söylersen sorun olmaz, söylemezsen bu aldatmadır
04 Yorumla
Soran+1 yıldersem olmaz
Soran+1 yılaldatmadan yapmak istiyorum
Cinsellik konusunda 962 cevap paylaştı. Bu deneyimi yaşamak isteyenler esvdegistirme swinger olayına giriyorlar ışte fantazi olarak yapılabilir eşini aldanıp yalan söylemeden böyle bir gruba katilabilirsiniz
00 Yorumlaİşin diğer bir yanı, yarın öbür gün çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın?
Kocana veya sana birileri bir yerde bir şey söylese ne diyeceksin?
Çok boyutlu bir olay, zevk için değer mi sen düşün.013 Yorumla
Soran+1 yılCocuklarla ne ilgisi var benim su olayımla ilgili herseyi ona baglayacak olsak cinsellikte yasamayalım gozumuz kapalı seviselim
Soran+1 yılBunca insan ne yapıyor bu durumda
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılyalan cevap atmak kolay insanlar kendini masum gostermeye bayılıyor
Soran+1 yılyine de cogu dusunmem der
Soran+1 yılinanasım gelmiyor
Soran+1 yılCiddiydim
Yazık be kocan yetmiyormu sana diyelim baska birisiyle yattın sonra kocanın koynuna nasıl gireceksin nasıl aynı sofraya oturacaksın sizin gibilerin suratına anca tüküresim geliyor iğrenç insan
26 Yorumla
Soran+1 yılneden hakaret ediyorsun icimden geceni yazdım acıkca kocamla ilgili bir sıkıntım yok
Soran+1 yılHayır olmaz
Soran+1 yılnamussuzluk degil ki bu uzun sureli birsey asla olmaz zaten
+1 yılSenin çekici bulduğun başka bir erkeği aklından geçirmen bile en büyük ihanet.
#Irızbı 😒15 Yorumla
Soran+1 yılyapmayan mı var?
- +1 yıl
Vardır elbet.
Soran+1 yılimkansız
- +1 yıl
Kişi herkesi kendisi gibi bilirmiş.
Soran+1 yılsen dedigime bak
- Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılşunu düşünmen bile mide bulandırıcı bana eşim sadece bu fikrinden bahsetse yakar yıkardım ortalığı herhalde
11 Yorumla
Soran+1 yılBahsetmez ki zaten
+1 yılsaygı duyuyor ve de destekliyorum. hayal etmeye devam sonuçta hayallerin sınırı yok ki
20 YorumlaYa alışırsan ya fark edersen kocanda daha iyi yaparsa bu seferde tadı damağımda kaldı deyip tekrar istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılbir kez yapıp dursam
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılaldatma aldatmadir. erkekte sorun olmuyoda kadinlarda bayagi sorun olabilir. ama aldatmanin tadi baska olur bikere dersin bir sure sonra bikere daha sonu yok yani
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ne olacak bir kerelik alt tarafı
- +1 yıl
iyi tamam benden başla ozaman :)
Soran+1 yılBir kez
- +1 yıl
sen ıstemedıgın surece ıkıncısı olmaz.
+1 yılaldatma sayılır tabiki.. ancak bunun keyif zevki farklıdır heycanla birlikte.. ama sorun doğru insan doğru ortam
00 Yorumla
+1 yılyok canım niye olsun gayet normal hatta ne içiyriyorlar size anlamıyorum valla nasıl bir kafa bu
11 Yorumla
Soran+1 yılnormal yorum yapabilirsin ben icimden geceni yazdım sadece buraya
bende aynı şekilde 1 defalık birşey istiyorum. sonra herkes kendi yoluna. sorumluluk yok, aşk yok, bağlanmak yok...
00 YorumlaSanal yap Belki aradığını bulursun. ama bidefadan bişe olmaz deme herşey bir defada başlar iş çok kötü yerlere gidebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes oyle demis ama bende bitecek sonucta
iyi bir hatunsun bana da senin gibisi lazım bulamıyorum :)
10 YorumlaAllah senin gibilerini helak eylesin. Soyunuz kurusun!
20 YorumlaBir çok insan bunu düşünür hayel etmek hazzı hızlandırır heyecan verir. ama gerçeğini yaşamak tercih meselesi? sizinle ilgili
00 Yorumla
+1 yılAldatma olmaz diyenler esiniz tarafından aldatilmaniz dileğiyle :) ortalık pislik dolmuş yapma diyeceğinize teşvik ediyorsunuz insanlığıniza tüküreyim
10 YorumlaSenin gibi kadınlara Allah öyle bir koca veriyor ki ruhun duymuyor :D
00 Yorumlabir kerelik kaçamak ilişki ruha virüs kaptıran şeytani bir hiledir sakın o hatayı yapma yanarsın
012 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
nefis öyle bir şey ki her gün yaşamak zorunda kaldığımız bir düşmanımızdır. insanları olmayacak dürtürlerle uyarıp sen böyle yaparsan çok mutlu olursun düşüncelerine boğup ve kabus dolu hayatı yaşamaya mahkum bırakır. sen bir hayat kadınının hikayesini dinlersen hep bu nefis yüzünde hayatının karardığını anlarsın ya da iflas eden biri ile konuşursan anlarsın inan bana istediğin kadar eş değiştir asla fark bulamayacaksın ama sen asla eski sen olamayacaksın
Soran+1 yılaklımdan nasıl cıkacak bu dusunceler
Soran+1 yılmutluyum seviyorum
Soran+1 yılhayır
+1 yılkocanda başka kadını hayal etse ve o an agzından senın kız kardeşının veya yengenın ısmı çıksa ne yaparsın
10 Yorumla
+1 yılbir kereden birşey olmaz diyerek yaparsın tadını alınca devamı gelir, buna eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma sayılır tabi ki
Ama çok heyecanlı olacağı kesin.
Bir kerede kalmaz diye düşünüyorum , benimde aklımdan geçmiyor değil ama bakalım 😊08 Yorumla
Soran+1 yılbir kereyse aldatma mıdır peki
Cevap sahibi+1 yılBana göre mast ta aldatmadır
Soran+1 yılo zaman ben hep aldatıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvli iken mast mi yapıyorsun yani😲
Soran+1 yılyapmadıgımız gunler sadece
Cevap sahibi+1 yılOfff çok isteklisin heralde
Bir an için oral yapmayı hayal ettim
Soran+1 yılbiraz
Cevap sahibi+1 yılEeee nasıl iletişim kuracağız peki
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Yok sayılmaz macera dersin geçer gidersin eşinde yapar aynısini
06 Yorumla
Soran+1 yılo yapamaz
- +1 yıl
Niye onun canı yok mu :D
Soran+1 yıl@tesir_indie olmaz
- +1 yıl
Sende yapmayacaksın o zaman. Söz vermişsin her anlamda evlenerek. Evliliğin amacı bu değil mi? Sen yap ama o yapamasın ne güzel dünya :D
Soran+1 yıl@tesir_indie erkek yapmak istiyorsa karısıyla yapmalı
- +1 yıl
Macera desen de aldatmaktır. Kıvırmayın.
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet aldatma sayılır aldatmak tam olarak bu zaten :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere de
- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılbenimle birlikte olursan aldatmış sayılmazsın :P :D
06 Yorumla
Soran+1 yılo zor degil
- +1 yıl
tamam o zaman hadi gel bana :D
Soran+1 yılsen kolaysın
- +1 yıl
ispat et :D
Soran+1 yılcok belli
- +1 yıl
sende biliyorsun ki benim gibisini bulamazsın :D
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılTrolle ablacım, bir de sen trolle :D
42 Yorumla
Soran+1 yıldüsüncemi yazdım
- +1 yıl
Bende öyle :)
biride bir binide bir aldatmaktır ta o düşüncede aklındysa sen yaparsın :)
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılır tabiki bu erkeklerde de var yani sadece sende degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyacanı çok farlı yasak olmasındanmıdır nedir inan o heyecan o zevk hiç bir şeyde yok ama şöyle bir sorun var ikinciyle beraber oldunmu arkasınıda istiyor insan yani 3/4 gider söylim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn çılgın fantezin ne?
Bir erkeği straponla mikmekmi mesela ne işte?00 Yorumla
+1 yılbir kere yaptıktan sonra ikincisi daha kolay yapılır
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmıycam
Gerçekten böyle bir dusuncen var mi ilginc. Eşime bundan bahsettin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok etmedim
Soran+1 yılkimse vermez izin
+1 yılesın ve etrafındakıler bıulnmdıgı surece sıkıntı yok ..
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlayamadım
- +1 yıl
ınsanını canı baska bırını ıster bazen sen kendınle sıkıntı yasamıcaksan bu ısı gızlıden yapabılırsın demek ıstedım
- +1 yıl
bende senın gibi düsünüyorum bir kere yapsam diye.
1 olunca 2 3 4... Derken sonu gelmez bağımlı olursun farklı ten ister canın sürekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatma sayılır ancak bunu dusunmeye baslamıssan kesın aldatıcaksın demektır arkadasım aynısını yaşadı
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra?
Cevap sahibi+1 yılYazın bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sadece hayalde kalmalı, herkeste buna benzer düşünceler olabilir. bende başka kadın hayal ediyorum ama hayalde kalmalı. gerçek ağır ve veballi
03 Yorumla
Soran+1 yılsen ne yapıyorsun o zaman
Cevap sahibi+1 yılsabır diyorum bazen gözlerimi yumup onla beraberken o hayalimdekiyle sevişiyor gibi yapıyorum. bende inan sen gibiyim. aslında bu konuda çok ortak yanımız var.
Cevap sahibi+1 yılsen rüya gibi bişey olsun istiyorsun sanki
+1 yılAldatmiş olursun bunun biride bir binide birdir...
sayıkladığın oluyormu peki...00 YorumlaValla sayilir ama baska kisiler hep heycan verir yasak cok tatli gelir nerde yasiyosunki sen
00 Yorumlamanyaksan manyağım de
12 Yorumla
Soran+1 yılmanyak mıyım
Yakında anne olacaksın, düşündüğün şeye bak.
11 Yorumla
Soran+1 yılanne olmakla ne ilgisi var düsüncem degismiyor
+1 yılsayılır tabiki cinsel sapkınlıkların var heralde
11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz var ama sürekli düsünüyorum
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi