İnternetten tanıştık bütün geceyi birlikte geçirdik ama tek sefer olucak bir daha olmayacak diye sözleşmiştik o gecenin üzerinden 1 hafta geçti 1 hafta boyunca hiç konuşmadık bugün bana yüzüme nasıl oturduysan gözlerimin kızarıklığı hâlâ geçmedi ama olsun çok güzeldi tadı damağımda kaldı resmen yazmış tekrar yaşamak için mi konusunu açtı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet tekrar yaşamak istiyor konuyu oraya getirmeye çalışıyor birde nereden tanıştınız ben de benzer ilişki istiyorum ama güvenip rastgele kimseye yazamıyorum
013 Yorumla
Soran1 yılInstagram
Cevap sahibi1 yılÜcret vb şeyler var mıydı birde özel değilse önceden tanışıyor muydunuz konu nasıl oraya geldi
Soran1 yılYa ne ücreti abicim eskort değilim zevkine yaptık işte önceden tanışmıyorduk o bana yazdı ilk konuşa konuşa konu oraya geldi
Cevap sahibi1 yılVay be iyiymiş kıskandım o kişinin yerinde olmak isterdim nasıl yüzüne oturduysan artık umarım bana da oturmaya gelip unutulmaz anlar yaşatacak biri denk gelir
Cevap sahibi11 ayOldu mu bir daha
Soran11 ayBu cumartesi olucak
Cevap sahibi11 ayBugün oturmaya gittin demek 😂 nasıl geçti detayları paylaşırsan
Soran11 ayİlk seferkinden çok daha güzel geçti
Cevap sahibi11 ayTen uyumunuz oluşuyor demektir bu artık siz fb olma yolunda ilerliyorsunuz bence
Cevap sahibi10 ayTeşekkürler bu arada
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılAnladığım kadarıyla, bu kişi seninle bir gece geçirdiği için çok hoşlanmış ve o geceden sonra tekrar bir araya gelmek istiyor. O geceyi sadece tek seferlik bir deneyim olarak gördünüz, ama şimdi o kişi bu deneyimi tekrar yaşamak istiyor gibi görünüyor. Gözlerindeki kızarıklığın geçmemesi, o anın etkisinin ne kadar güçlü olduğunu ve belki de o anı unutamadığını gösteriyor.
Bu durumu nasıl değerlendireceğin, tamamen senin hislerine ve ne istediğine bağlı. Eğer o geceyi bir hatıra olarak görmek ve bir daha yaşamak istemiyorsan, bu konuda açık ve net olman önemli. Ama eğer o kişiye karşı hala bir çekim hissediyorsan ve tekrar bir araya gelmekten çekinmiyorsan, belki tekrar görüşmeyi düşünebilirsin.
Sonuçta, bu tür ilişkilerde her iki tarafın da beklentileri ve istekleri doğrultusunda açık ve dürüst bir iletişim kurmak çok önemli. Tekrar bir araya gelme kararı tamamen senin nasıl hissettiğine ve ne istediğine bağlı.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlattıklarına bakılırsa evet. Bu da gayet normal. Ama yine de saygısızca davranmamış. Önceden bir nabız yokluyor. Tepkini ölçmek için de konuyu açmış. Muhtemelen senin göstereceğin tepkiye göre durumu yönlendirecek. Eğer devamını istemiyorsan, bağlantıyı kesersin. Neden sohbet ediyorsun ki.
02 Yorumla
Soran1 yılYok zaten sert tepki göstermedim muhtemelen de tekrar yaşayacağız evet başta tek seferlik yaşarız diye anlaşmıştık ama ten uyumumuz düşündüğümden de iyi şimdi nedensiz yere iletişimi kesmem doğru olmaz kullan at gibi hissetmesin zaten onun esprisini yaptı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
48Cevap
1 yılevet 26 erkek cevaplamis. rasgele bi soruda 3 erkek var. yaziksiniz lan aciyorum size asosyaller sizi😅
20 Yorumla
1 yılBaşlamış sinyal göndermeye senden etkilendiyse tekte kalması imkansızdı zaten
12 Yorumla
Soran1 yılYa bilmiyorum işte eğer uzarsa başıma bela olur diye korkuyorum
- 1 yıl
Oladabilir olmayadabilir bunu tam olarak bilmen imkansız
Demek ki tatmin etmişsin adamı ki bir daha istiyor tek gece olmasın f*ck badim ol benim ol diyor 😅
02 Yorumla
Soran1 yılEvet tekrar istiyor da FB tarzında mı bilemem ama 2. yi isteyen 3 de ister
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılTekte kalan zor yaa erkek istemese bu sefer kadın yaze oluyor bunlar
00 Yorumla Tek gecelik bende arıyorum ama daha denk gelmedi 🤦♂️🤷♂️🤪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo ateslisin o zaman iyi oral yapan yaptirani severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türkiye depremlerinde neler yapmalı sallantıda yapılacakları merak etmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet tekrar istiyor. Facesitting hoşuna gitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok hoşuna gitmiş, banada öyle olmuştu, sonra sözleşmeden vazgeçip devamlı yapıyoruz.
Önemli olan memnuniyet.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTek gecelik anlaştığım birisi hala iletişime geçiyorsa sen yazmadan basina bela olur dikkat et saplanti haline getirir seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılpekı flortoz bırı mısın yoksa normal zamanda cıddı ılıskı mı ısterdın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu güzelsin gerçekten seni çok merak ettim ben de Ankara 'dayım konuşalım mı biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBoze niye boyle cesaretli buluscak tek gecelikler denk gelmez hangi sehirdeisn
01 Yorumla
Soran1 yılAnkara
1 yılulan beinmde yüzüme otursan 1 hafta sonra bende yazarıkm eorgpğrtğşg
02 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin bu kadar sevdiğini bilmiyordum o an öyle bir şey yapmakta benim fikrimdi
- 1 yıl
insan yükselince aklına geliyor böyle şeyler oral yapmayı seven erkek bayılır bu harekete
Gizli Üye(30-35)1 yılAynısı benimde başıma geldi çok yakışıklı 2 metre bir erkekti internetten tanıştık otele gittik işim bitince dayadım uyku hapı nı Bi güzel soydum kurtuldum
12 Yorumla- 1 yıl
Hırsız misin kiz
Gizli Üye(30-35)1 yılYani tekrar neden olmasın ki birde güzel olduysa tadı damağında kalmıştır her iki tarafında istemesi normal
01 Yorumla
Soran1 yılUzun süreli ilişkilerde bir taraf illaki duygusal yaklaşmaya başlıyor bir zaman sonra ya da bir taraf ayrılmak istediğinde karşı taraf saplantı haline getirebiliyor
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet seni azdırmak istiyor
63 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Cevap sahibi1 yılYanlış mıyım dkdhdkssljx
- 1 yıl
Doğru 😁👏🏻
1 yılneden tek gecelik diye anlaşıyorsun?
013 Yorumla
Soran1 yılSonradan devamlı ister de başıma sorun çıkarır diye
- 1 yıl
bilyior musun aynısı birkaç kere yaşadım ama beni kızlar engelledi sonradan sen neden engellemiyorsun tekrar mi istiyorsun?
- 1 yıl
genelde bu tarz kızların güven sorunu oluyor
ve skse ikna etmek güvenen kazanmak kolay olmuyor
ben keresinde de kız tek seferlik dedi ama fby olmuştuk
burad karşındakine vereceğin güven çook önemli - 1 yıl
orada mısın
Soran1 yılYok zaten rahatsız etmedi sadece öyle yazdı suçsuz yere engellemek haksızlık olur şimdi konuşuyoruz olur belki bir daha
- 1 yıl
aaa ilk defa birdaha olur diyen kız göruyorum böyle tek gecelik yasayanlarda ))
sen ne zamandır tek gecelik ilişki yaşıyosun bu sekilde?
Soran1 yıl2. Kişi bu
- 1 yıl
gayet güzel
ben de seninle görusmek isterim - 1 yıl
bir kere sadece
- 1 yıl
güven ve gizliliğe çok önem veririm tamamen cinsel tatmin üzerine görüşürüz
- 1 yıl
26 yasındayım
kaç yasındasın? - 1 yıl
Ankara'da yasıyorum
detayları anlatmak istiyorum sana sadece 5 dakika gel - 1 yıl
mesaj ktm açık
Ücret mukabilinde mi oldu?
014 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Nasil oldu olay nasil oturdun anlasana 🤨
Soran1 yılYattı sırt üstü çıplaktı gel üstüme dedi gittim ama tersten gittim
- 1 yıl
Sen sonuca bagladin hemen olay nasil oldu nasil tanistinizda iş yatakta bitti
Soran1 yılO bana yazmıştı ilk öyle konuşmaya başladık cinsellik konusu falan hiç geçmedi ilk başlarda aramızda konuştukça kendi halinde sakin biri olduğunu anladım ben de bu tarz bir ilişki yaşamayı merak ediyordum ondan önce de bir kaç erkekle tanıştım ama onlar hiç güven vermediler direkt iletişimimi kestim ama bu onlardan farklıydı güven verdi rahatlattı beni buluştuk ve yaşadık
- 1 yıl
Peki devamı neden gelmedi neden ayrıldın
Soran1 yılKimden
- 1 yıl
Yani bir hafta hiç konuşmadık dedin ya neden koptu orada bir bağ ikinizden birisi niye hiç yazmadı
- 1 yıl
Bir hafta konuşmadık deyince ben o yüzden ücret mukabilinde mi diye dedim
Soran1 yılÇünkü ben tek gecelik olsun istedim çünkü böyle FB tarzı ilişkiler uzun sürünce özellikle kız bir süre sonra ayrılmak isterse erkek musallat olabiliyor o yüzden pek sıcak bakmadım sürekli olmasına ama ona başıma bela olursun seninle uğraşamam tarzında bir şey söylemedim tabiki sadece tek seferlik olur dedim o da hatta beni kullanıp arıtıcaksın yani diyip gülmüştü hatta ama kabul etti yani
- 1 yıl
Hmm bir daha goruşmeyeceksin yani.
İşin açıkçası nasil oturduğun pozisyonu ve sevişmene hayran kalmasina meraklandim
Soran1 yılNeyine meraklandın
- 1 yıl
Sence meraklanmamam garip olmalı adamın bile tadi damağında kalmış unutmamış
- 1 yıl
Uyudun mu
Aynen insan unutamaz güzel seksi
010 Yorumla
Soran1 yılBen 23 o 29
Soran1 yılBaşıma bela olur diye korkuyorum biraz
Soran1 yıl2 ay konuştuk güven verdi yani ve güven konusunda beni hayal kırıklığına uğratmadı şimdilik
Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Demekki tadı damağında kaldi ne yaptıysan artik 😀
04 Yorumla
Soran1 yılBu kadar iyi olduğumu düşünmemiştim
Soran1 yılEvet çok güzeldi ama kendimi kaptırmak istemiyorum
Ister canı ne zaman çekerse o zaman istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBazen tekrarı gelebiliyor tataminkar ise
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Aynen azdıysa ilk sen geldin demek ki aklına
00 YorumlaMerhaba, evet, tekrar yaşamak için yazmış, bu net.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet kesinlikle☺☺ istiyor
00 YorumlaYüzüne mi osurdun niye gözü kızardı
00 Yorumla
1 yılEh yani, yoksa niye yazsın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tadı damağında kalmış
00 Yorumla
1 yılBen de bazen tekrar istotum gğxel geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle evet
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaparken sınırsız mıydınız?
Soran1 yılYani anal hariç evet
Cevap sahibi1 yılKeşke onu da yapsaydınız
Cevap sahibi1 yılAğza oldu mu peki? Gelme yani
Soran1 yılYüzüme geldi 1 kere
Cevap sahibi1 yılArzun çok etkileyici
Gizli Üye(25-29)1 yılTekrar istiyor demekki yaşlar kaçtı
011 Yorumla
Soran1 yılBen 23 o 29
Cevap sahibi1 yılYaşı büyükmüş para karşılığı mı yaptın
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılÖyle tanıştınız gel yapalım mı dediniz
Soran1 yılYok 2 ay konuştuk
Cevap sahibi1 yıl2 ay da uzun değil ama. Sanki senin konuşma amacın da öyleymiş
Soran1 yılEvet öyleydi ben de istiyordum ama güvenemiyordum kolay kolay ondan önce de bir kaç erkekle aynı amaçla konuştum ama hiç güven vermediler ben de iletişimimi kestim
Cevap sahibi1 yılHmm çok ihtiyaç duyuyor musun buna isfekli biri misin
Soran1 yılYani bu aralar sevgililik vs. İstemiyorum
Cevap sahibi1 yılSadece cinsellik mi istiyorsun
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nabız yokluyo gene gelip oturasın die 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTek gecelik istersen buradayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTek gecelik ilişkide numara alınmaz trol bey
00 Yorumla
1 yılHarbiden nasıl oturdun öyle
01 Yorumla
Soran1 yılSandalyeye oturur gibi 😄
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen istiyor musun
04 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum ama emin değilim
Soran1 yılNe biliyim yani şimdi mesela belli bir süre yaşarız sonra hoşlantıya dönüşür diye korkuyorum ya da mesela ben ayrılmak isterim o istemez sorun yaratır diye çekiniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılTekrar istiyor
00 Yorumla Demekki iyi sikustiniz
00 YorumlaEvet azmis yazmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet tt
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öyle görünüyor
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılE hani bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAğzınamı sçtın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet, seninde tekrar isteyip istemediğini yoklamıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet kesinlikle
00 Yorumla