Uzak mesafedeyiz hiç yüzyüze gelmedik iki sene oldu. O adana brn İstanbul’dayım. Hep ilk mesajları o atar ama cinsellik konuşuruz genelde yazıncada bana diyo sen niye hiç atmıyosun mesaj dedim zamanında beni engelledin sen olmaz atamam içimdrn gelmiyor haksız mıyım abi sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sanırım libidosu tavan yapınca sana sarıyor. Hem uzaktan ilişki yürümez bunu da aklında iyi tut.
Evet cidden yürümüyo ve küçük benden 21 ben 26
21 yaşlar bir erkek için ergen yaşlarıdır, her kim olursa olsun, bu yaşlarda senin aradığın konu bulunmaz. Cinsellik konuşmanız da o yaşın vermiş olduğu fazladan enerjidir. Zaten başka bir mevzu için aramıyor seni. Demek ki bir tek seninle bu konuyu rahat konuşabiliyor, ya da etrafına kimse yoktur.
Ama gerçekten gerçek ilişki bile olsa uzaktan yürümez. insan sevdiğini yanında görmek ister.
Öyle evet ya yanımda isterim. Napıyım uzaktanı brn. İyi anlaşıyod kimyamız iyi ama duygusal oalrak beni tatmin etmiyor
İki senedir yüz yüze gelinmemiş az bir zaman değil, uzak mesafe ilişkisi yorar insanı.
Evet ama olacağı yok zaten imkansızız baya
boş ver bacım engelle gitsin
Saçmasapan ego işleri bunlar.
Bence değil ya geç cevp veriyo yazsamda ki
İki senedir konuştuğun biri, alışman ve aşman gerekirdi. Eğer istemiyorsan onu, o zaman farklı.
Ya evette o yazmalı bence mesaj atmakta alışmadım ama
Bir de diyoki mesela mesaj atarım sana bi bakıyorum atmıyo yalan atıyo içimdrn gelmşyo böyle olunca işte sürekli uğraşan ben oldum o da mesaj atmalı brncr
Tabi senin bileceğin iş ama benimde uzun süredir konuştuğum kişiler var ve bazen bana mesaj atmayınca bende atmıyorum ve bir hafta on gün konuşmuyorum gerekirse. Onun için ben sana mesaj atmazdım.
Tabi çocukta biraz kaypaksa diyebileceğim bir şey yok. O zaman süründür iti :D
Ya kaypak değil ama anlamıyo değetden kıymetten vb sürünsün çabalaması gereken o
Hahahha bir yerde de senden vazgeçme ihtimalini de aklının bir köşesinde tut.
Yahu ne vazgeçmesi sanki gerçekte aşk yaşuyozda hayırlısı olsun bugüne kadar neler oldu engelledi geldi yine yazdı o ben gibi kızı bulamaz ki asla bulamaz egodan demiyorum
Sana bu kadar tavır yaptıysa niye uğraşıyon sende. Salla, engelle gitsin.
İnan hiç iyi gelmiyor bana çünkü gelecek yok nereye kadar konuşucaz ki biz iki sene olmuş ya. Zaten yaş farkı da var beş yaş büyüğüm ondan uzak mesafedeyiz ooo bir sürü engel işte
Yüz yüze görüşemediğin ilişkileri ciddiye alıp uzatmayacaksın. Keyfine göre sohbet muhabbet edip eğleneceksin sonra kendi işine bakacaksın. Ciddi ilişki yaşamak istiyorsan en azından haftada bir yan yana gelip pipisini elleyebileceğin yakınlıkta olsun.
Tam hak veriyodum son lafı duyana kadar 😅😅😅
Hahahaha Söylediğim aslında mizahi bir benzetme ama isteyen ciddiye alabilir :D :D
İlk mesajı atan basit olur
Evet bende böyle düşündüğümdrn atmak istemiyorum işte
atma
Erkekler böyle düşünğr mü kendine mesaj atan kızı basit
Evet düşünürüm nude isterim
Sadece cinsellik için mi konuşuyon yani onla
Yo normal şeylerden de konuşuyoruz
Hmm yani senin düşüncen ama içinden gelmiyosa da atma tabi
Ben buna sordum benle cinsellik için mi konuşuyosun sence cinsellik için mi dedi
Öyle olsa sence evet öyle der mi?
Demez tabi ya aslında cinsellik konuşmayı bendr istiyorum onunla ama böyle olunca bağlanıyoum da keşke anlık zevkime baksam bende bağlanma olmasa
O seni kullanıyosa sen de onu kullancan tabi ama ne bilim böyle de kandırılmş gibi olur yau 🤔
Kullanma yok ya ne kadardır konuşuyoruz karşılıklı zevk işte
Anladmm benimde vardı öyle bi arkadaşm iyi oluyor ama keşke böyle düşünmeseymiş
Adayaaa gideeeek mii
Soguk ve libidosu dusuk birimisin
Yo neden tam tersi
Bunu ona hissettirmelisin
Yaşlar nedir
Mesafe bayağı uzak
Evet ya imkansızız zaten baya o 22 ben 27
Ooo sıkıntı var
Neden
Yaştan dolayı