Neredeyse bir yıldır platonik olduğum birisi vardı, yeni yeni aramızda muhabbet açılmaya başladı, şu an arkadaşca gidiyor ama ben ilerleyen zamanlarda sevgili olacağımıza inanıyorum. Olur olmaz da cinsellik konuşmak istiyorum çünkü artık dayanamıyorum, libidom çok yüksek artık sormak istiyorum neleri sever daha önce deneyimi olmuş mu deneyim ister miydi. Elbette ki ona sadece cinsellik olarak bakmıyorum, ilerleyen güzel bir ilişkimizin olmasını da isterim ama tuhaf mı durur ilişkinin en basında direkt cinsellik konusu açmam? Sonra sadece cinsellikte mi kalırız? Beni cinsel obje gibi görme ihtimali de var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir hata yapma onu cinsellik ile kendine bağlamaya çalışma çünkü yaptığını zannedersin ama kullanır ve bırakır
01 Yorumla
Soran+1 yılYa haklısın ama cinsellik de yaşamak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılHayır tabiki, yapabileceğin en büyük hatalardan biri olur bu. Libidonu mastürbasyonla geçiştir, idare et,, sevgililik moduna geçişte cinsellik konusunu açarsın
00 Yorumla
+1 yılFb ilişkisine dönüşür, önce ona pas at sen, eğer istiyorsa o zaten devam ettiri. Böylece sen çok meraklı da görünmezsin onun gözünde ;)
00 YorumlaCinsellik istersen yataga da girersin ama oyle devam eder. Lakin cocugub yapisini bilmedigimiz icin akla ilk gelen tatminlik uzerine kurulu bir iliski olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. hiçte tuhaf olmaz sen konuyu açınca o da sevinir anlar yani cinselliği istediğini
00 Yorumla
+1 yılBence tanımadan çok girme bu konuya. Olumsuz izlenim bırakıp sadece FB boyutunda kalınabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik konuşursen seni kullanır ve gider 1 yıl beklemişsin bekle biraz daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks oyuncağı olmak istiyorsan bu şekilde yaklaşırsın
00 YorumlaBence tuhaf olur önce çocuğun güvenilir olduğun dan emin ol oda sana güvensin çocuğun güvenini kazan sonra özel konulara girersin yavaş yavaş
00 YorumlaOnunla cinsellik mi yaşamak istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Cinsellik konuşmayı çok sevıyoraun galıba
02 Yorumla
Soran+1 yılyani öyle herkesle değil de güvenebileceğim ve sevdiğim birisiyle konuşmaya bayılırım
o sana yürümüyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılyürümüyor arkadaşım
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bakire misin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çocukla ilk konuşmalarımızda cinsellik konuşsam tuhaf mı durur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat