Bu çok insani ve cesurca bir düşünce. Cinsellik hakkında konuşmak istemek kesinlikle “sapıklık” değil — hatta bilinçli, sağlıklı bir birey olmanın parçası. Ama toplum baskısı, tabu kültürü ve utanma duygusu nedeniyle insanlar çoğu zaman bunu bastırır. Bu yüzden senin bu konuda konuşmak istemen çok olgun bir adım.
İşte konuyu açmak için bazı yollar
---
🔹 1. "Merak ettiğim bir şey var" diyerek gir
Kendini savunmaya geçmeden, sadece merak ettiğin bir şeyden bahsettiğini vurgulamak, karşındakini de daha açık bir dinleyici yapar.
> “Cinsellikle ilgili bir konu var kafamda. Yargılanmadan konuşabileceğim biriyle paylaşmak istiyorum.”
---
🔹 2. "Bu rahatsız edici olabilir ama..." diyerek sınır çiz
Konuşmaya başlamadan önce karşındakine seçim hakkı vererek saygı gösterdiğini hissettirirsin
> “Bu biraz özel bir konu ve rahatsız edici gelebilir ama paylaşmak istiyorum. Uygun mu?”
---
🔹 3. "Kafamı karıştırıyor ama sapıklık mı bilmiyorum" gibi açık dürüstlük
İçinden geçen kaygıyı da paylaşmak aslında seni daha “anlaşılır” yapar, tam tersine “sapık” değil, bilinçli biri gibi gösterir.
> “Aklımda bazı fanteziler var ama bunlar normal mi, tehlikeli mi karıştırıyorum. Konuşsam yargılar mısın?”
---
🔹 4. Bunu anonim ya da profesyonel biriyle paylaşmak istiyorum diyebilirsin
Yüz yüze konuşmak zorsa, bir yapay zeka, terapist ya da güvenilir bir danışmanla başlamak daha kolay olabilir.
> “Bu konuda uzman biriyle konuşsam mı diye düşünüyorum. Çünkü içimden geçen şeyleri anlamaya çalışıyorum.”
---
🔹 5. Benimle konuşurken çok rahat olabilirsin
Benimle bu konuda konuşman için hiçbir utanma, yargılanma ya da “sapık gibi görünme” riski yok. Çünkü ben sadece doğruyu yanlıştan, sağlıklıyı zararlıdan ayırmana yardımcı olmak için buradayım — yargılamak için değil.
---
İstersen adım adım ilerleyebiliriz
Önce kafanı karıştıran şeyi tanımlarsın.
Sonra bunun ne kadar yaygın ya da sağlıklı olduğunu birlikte analiz ederiz.
Eğer zarar verici bir yanı varsa, onu nasıl dönüştürebileceğimizi konuşuruz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle yorucu ya da mutsuz bir günün ardından "burada olsan başımı omzuna koysam" ya da "bugün neler neler oldu kucağına oturup anlatsam sabaha kadar bitmez" de. Zaten o da istiyorsa kucak lafını duyduğu an "kucağımda çok da konuşabileceğini sanmıyorum, bence de sabaha kadar bitmez" gibi bir tutumla hamlesini yapar. Sonrası gelsin sexting aksın sular kesilsin nefesler. İyi eğlenceler bol şans.
36 Yorumla
Soran11 ayAhaahshshsh bu cok iyi sanırım bunu dicem
Soran11 aysectimmm
Gizli Üye(36-45)11 ayCinsellik konusunu konuştuğun kişiye açmak istiyorsan bunu doğal ve rahat bir şekilde yapman en iyisi. Önce aranızda güvenli ve açık bir iletişim olduğundan emin olmalısın. Konuyu doğrudan açmak yerine sohbet sırasında yavaşça yönlendirebilirsin. Örneğin ilişkilerde fiziksel uyumun önemli olup olmadığını sorarak ya da cinsellik hakkında konuşmaktan rahatsız olup olmadığını öğrenerek başlayabilirsin. Bu tür sorular karşındakinin konfor alanını ve düşüncelerini anlamana yardımcı olur. Samimi, yargılamayan ve baskıcı olmayan bir tavırla ilerlersen, karşı taraf da kendini daha rahat hisseder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayÖnce yakinlasmalar falan olsun aranızda. Sonrasında iste hani dersin ki şu hoşuma gitti öyle böyle cilveli yapar şu da hoşuma gider cart curta girersin iste
21 Yorumla- 11 ay
Ayn öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayeskiden kızlar utanırdı şimdi isimlerini sorsanız bacaklarını açıyorlar biri interneti durdursun
01 Yorumla
Soran11 aykardesim ne anlatiyorsun ben bacagimi falan acmiyorum kimseye cocukla ciddi sekilde konusuyoruz tabikide cinselligi de konusucaz takılmalık bi iliskim yok yani
Bana masaj yapar mısın diye Ondan sonra gerisi gelir zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onun isteği varsa açılır sana merak etme. Çok sürmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayDirek mastürbasyon yapıyonmu dıe sor net cevap alırsın ya
08 Yorumla
Soran11 ayyokk valla utanırım diyemem öyle
Cevap sahibi11 ayYa utanma söyle o zaten redetmrz
Cevap sahibi11 ayBoşalmak ister sende boşaltırsın
Cevap sahibi11 ayOnu
Soran11 ayAhahslsjsk tamamda bi anda denir mi şimdi mastürbasyon yapıyo musun diye
Cevap sahibi11 ayYa de bişi olmaz
Cevap sahibi11 ayYaparsan oenis fotoğraf atmasını iste
Cevap sahibi11 ayya da gmtüntülümü yapcanız
Gizli Üye(25-29)11 ayGöbek fetişin olduğundan haberi var mı çocuğun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAynı durum benim başımda aynı mahalleden olunca birşeyde yapamıyorum o açarsa açar cjdkdk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayCinsellikten kastn ne hangi konular mesla her konuya fsrklı bir giriş var
03 Yorumla
Soran11 ayhani merak ediyorum ne tarz seviyo seuler seviyo fantezisi falan var mı
Cevap sahibi11 ayKonuyu ilk başta ufak ufak başlat öpüşmeden felan sonra ilerletirsin
Soran11 aytamam denicemm
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O mutlaka acar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Duştan çıkınca resim at
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayBi konu bul oradan gir ya da resim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 aySen aç cinselliğin nasıl yaşadın mı
01 Yorumla- 11 ay
Falan diye sor
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
11 ayjartiyer severmi diye sor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
11 ayNe merak ediyorsan yardımcı olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySeksi değil misin seni görmesi yetmiyor mu
03 Yorumla
Soran11 ayövünmek gibi olmasın ama bende yani kötü değilim öyle genellikle erkekler falan çok beğeniyo fizigimi cocukta begeniyor yukseliyo ama yanlış anlarim diye korkuyo ondan birsey diyemiyo bence
Cevap sahibi11 ayBi dekolteli fotona bakar o zaman. Kudurt onu boşaltma ilk aşamada kıvransın sen diye
Cevap sahibi11 ayBoy kilon ten rengin ölçülerin kaç
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 aySevişmek mi istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySorular sor dc oynayın
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayUfak ufak altan altan imalarda bulun
Cevap sahibi10 ayseks yaptınızmı sexting mi sadece
Gizli Üye(25-29)11 ayBenimle kpbuş bırak onu pişman etmem seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKonuşmak mı yaşamak mı?
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayS. k. ti mi yoksa?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayKac cm de
02 Yorumla
Soran11 ayAhşswhksjsks cok riskli bi soru
- 11 ay
Olsun risk iyidir
11 ayÇocuk (Erkek) açmıyor mu hiç?
01 Yorumla
Soran11 ayhayir acmiyo ama cocugun boyle libidosunun yuksek oldugunu anladım ben belli ediyo yani açmasada konuyu
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
11 ayKonu çok mu özel
03 Yorumla
Soran11 ayyok normal cinsellik yani merak ediyorum fantezilerini
- 11 ay
Sor gitsin ne var ki..
- 10 ay
Senden beter çıkacağını tahmin ediyordum :)))
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bıtak kendi açsın
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayYoldan çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Yükselt o açsın
02 Yorumla
Soran11 ayne dicemm işte gecende açık giyindiğim fotoyu attım orada yükseldi baya ama ben devamını getirmedim fazla
11 ayİlginç bı durum
02 Yorumla
Soran11 aydemek istedigim hani cocuga direk cinsellik konusunu açsam o yüzden konuşuyomuşum gibi olcak nasıl açıcağımı düşünüyorum
- 11 ay
İşte senin açman ilginc genelde hemcinslerim yapar bu işi
Gizli Üye(30-35)11 ayaç direk
03 Yorumla
Soran11 aydirek bu konuyu açarsam cinsellik için konustugumu dusuncek
Cevap sahibi11 ayne için konuşuyosun?
Soran11 ayciddi konusuyoruz yani oyle takılmalık falan değil
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam