Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk günden cinsellik konulan kimse ile olma ondan uzak dur seni üzer aşk ve sevgi gibi şeyler cinsellik muhabbeti ve seks olayından önce gelişir 1 2 ay demişsin bu süre önemli değil cinselik baba göre boş boş konuşulmaz çiftler isterse yaşanır cinselik konuşan nasıl ciddi ilişki işine girer demişsin cinsellik konuşan adam ciddiyetten yoksun bir adamdır ve hiç bir zaman ciddi bir ilkeliye adım atamaz atmış gibi gözükür lafı dönüp durup yanlız kalmaya getirir genelde bir bakmışsın hep aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrarlıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyin bir yeri ve bir zamanı vardır. Sürekli cinsellikten konu açan birinin niyeti seninle o anlamda beraber olmaktır. O anki eğlencesine bakmak hayatına başka kızlarla devam etmektir. Normal, beyefendi birisi olsa seni cinsellik sorularıyla boğmaz arada sorar. Sevgili olursanız daha özele girip seni o anlamda tanımak ister...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan birisi ile tanışmıştım ikinci gün cinsellik konusu açıldı ve o an anladım olmiyacagini o insanla ben konuyu degistirmeye çalıştıkça o daha da konuştu Max 2 hafta sürdü o kadar bunaldım ki en son bitirdim
36 Yorumla
Soran+1 yılCanım sen cinsellik konuşmaktan hoşlanmıyon tabi hergün konuşulmaz ama benim hoşuma gidiyor olursa olur olmazsa takdiri ilahi anı yaşamak lazım
Cevap sahibi+1 yılHoşlanmıyor değilim ama her şeyin vakti var benim için sözün özü ikinci günden cinsellikten bahseden adamla olmuyor ya da ben yapamadim
Soran+1 yılSende haklısın kuzum herkesin kriterleri farklı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 😊
- +1 yıl
Dimi ya aslında acele etmesek cinsellik de zaman geçince zaten seven aşık olan her kız yaşamak ister o işi
+1 yılBas nikahı
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam hemen basıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılİlişkiden ne beklediğine göre değişir. Cinsel ilişkiye henüz hazır hissetmiyorsan, bu kadar erkenden konuya girmek rahatsız edici olabilir. İlişkide birbirinizden ne istiyorsunuz ya da ne bekliyorsunuz bunu açık açık konuşmanız gerekiyor. Şunu da anlamıyorum, cinsellik konuşunca ciddi ilişki olmuyor mu? 😅
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk günden böyle bir şeyin konusunu açıyorsa bu kişinin amacı bellidir eğer sen de istiyorsan kısa süreli olur tabi ama yoksa hiç bir şey olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişkinin ciddiyetine amacına göre değişir birde her ilişki kendine özeldir
00 Yorumla
+1 yılAslinda anlamanin cok basit yolu var bu konulari konusmak istemiyorum de evleniceye kadar de bak bakalım sana karşı ilk baştaki gibi ilgisi kalıyor mu ya da seninle ilk çünkü gibi heyecanla konuşuyor mu cevabı kendin bulabilirsin. Kolay gelsin.
Ve genelde konuşmayan kişi daha ciddidir30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılOlur eğer yalnızca cinsellik peşinde koşan bir erkek değil ise düzenli bir ilişki bile yaşayabilirsiniz yani burada erkeğin cinsellik istemesi değil cinsellik yaşandıktan sonraki tutumu önemli gerçekten kendini geliştirmiş bir kadından alınacak tek şeyin bedensel haz olmadığının bilincindeyse evlilikle bile sonuçlanabilir böylesi bir erkeğe denk gelinir mi bilemiyorum ama iyi analiz etmek lazım
10 Yorumla
+1 yılzor tabiki aklı fikri nerede olduğu belli abaza olduğu belli olan biri için bu tepkiler normal olsa da sağlıklı ilişki kurmak açısından zor , bir de erkekler bunu her ilişkiyi fb ye çevirmek için başta hemen cinselliğe giriyorlar ayrı saçma bi popülarizm oldu bu konuda
10 Yorumla
+1 yılEger cinsel birliktelikse amaç tabikide konusulur
Eger evlilik ise nisanlanana kadar konusulmayacak meseledir
Yani sen Şu an cinsel herseyi yap sonra ayril bir sonraki ilede yap sonra ayril ee sen cinsel herseyi zaten yasiyor oluyorsun bu durumda fiziksel haric10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere tavsiyem. Eğer kadınlara farklı gözükmek istiyorsanız, o isteyene kadar cinsellik konusi açmayın. Zaten sizden elektrik alırsa komunbir sekilde açılır. Ama ilk günden cinsellik açarsanız, karakterli bir hatunsa, ikinci gün olmaz. Farklılık istiyorsanız, ilk önce farklı olun..
40 Yorumla
+1 yılErkeklerin yorumlarına bakıyroumda olur neden olmasın yazmışlar.. Olur olur zannet.. Peçete gibi kullanıp atmak için her yolu dener bunlar varya.. Hayvan gibi ilk günden seks yap sonra ciddiyiz.. Ee hayvandan ne farkından kaldı
10 Yorumla
+1 yılAsla ondan adammm olmaz. Ciddi dürüst bi erkek cinsellik muhabbeti yapmaz.. Vur tekmeyi gitsin
514 Yorumla- +1 yıl
Hangi meyve armut mu? 🤔 🤔
- +1 yıl
Desene seni tanıyam ayvayı yiyo..
- +1 yıl
Soru sahibi arkadaşım güncellemene binaen diyorum bunu. İlk sohbette ya da bi iki muhabbette cinsellik konuşanın derdi eğlence onu bil. Diyosun ki aylar sonra konuşsak olur mu eğer seviyeli ve evliliğe giden ciddi bir ilişki ise sadece belki soru cvp vs. Konuşulur.. O da seviyeli şekilde.. Bence inanma güvenme pişman olursun net
Soran+1 yılTamam güzelim güven konusuna özen göstericem
- +1 yıl
Hiç tatmin edici gelmedi. Öyle net met falan yazmakla da netleşmiyor. Yeni jenerasyon'un ilişki anlayışı nizşm bakımış açımızla pek uyuşmuyor. 20-21 yaşında ki insanların da ciddi ilişki gözüyle bakabilecekleri olgunluğa sahip olduklarını da düşünmüyorum. Hayatlarını kurmak için en az 5 yılı var önlerinde.
- +1 yıl
O sizin fikriniz bu benim. Siz devam edin yolunuzda.. Haklı olduğumu zamanla anlarsın soru sahibi tatlı kız.. Saf olma yeter
Soran+1 yılÇocuk niye
Soran+1 yılKurnazım biliyorum
Ateske barut olunca başka ne konuşacak, senin istek durumuna göre sıcakmış soğukmu onu test ediyordur sıcaktan ciddi ilişki değilsen bırakacaktır
10 Yorumla
+1 yılOlmaz kardeşim o insandan olmaz sadece cinsel açlığını senin üzerinden doldurucak ve seni kullanmak isteyecek sürekli o yüzden böyle Bi insan varsa hayatında çıkar
20 Yorumla
+1 yılCinsellik de konuşulabilmeli. İlk günü yok ama erkeğin her zaman aklında cinsellik olduğunu bilmeli. Kimi saklar yutar taktik yapar kimi tutamaz söyler
00 Yorumla
+1 yılİlk günlerde konuşulunca direkt kaç , hiç oluru yok. Çünkü gerçekten bir ilişki yaşamak isteyen erkek de kadından demin olmayana kadar ilişki başlarım cinsellik konuşmaz. Niyeti farklıdır onun
01 Yorumla
+1 yılO konuşuyor bu konuşuyor diye bakmamak lazım önemli olan senin çizgin sen o çizgiden dışarı cıkıyorsan seninde niyetin var demektir konuşmaya yoksa konuşmak istemeyen konuşmuyor.
00 Yorumla
+1 yılSence olur mu belliki amaci bu yonde belki ciddiyetide vardir kesin konusamam ama cinsellik cok hassas bi konudur iliskiyi en cok zedeleyende odur oyuzden dikkatli ol derim
01 Yorumla- +1 yıl
Soyleki cinsellik gercek bir iliskodeyken guzek olur bence yoksa f*ck muhabbeti olur oda hos değil ve tabiki evlenmeden iyi olan bisi değil ben bunu destekliyorum
+1 yılHepimiz aynıyız. Öncelik çekici gelmen. Sonra duygusal bağ kurabiliriz. Cinsellik ilk dakikada aklımıza düşer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılolur , daha güzel olur.
genelde yatakta uyumlu olanlar reelde daha uyumlu oluıyorlar. test sürüsü sonrası uyum onemlı.
00 Yorumla Cinsellik konuşmasa ve sonra bambaşka bir adam çıksa daha mı güven verici olacak? Ayrıca cinsellik bir ilişkinin bağlayıcı unsurudur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Amac belli cinsellik sen o konuştukca onla vakit gecirirsrn yakında onun emeğine ulaştırırsın cok istiyorsan karar senin
01 Yorumla
+1 yılNisanlanmadan cinsellik konuşan biriyle ciddi ilişki olmaz senin anlattığın ilk günden seni beles meze yapicak yatağa aticak amaç o
20 YorumlaÖnce bi sevişelim. Ten uyumumuz varsa evleniriz demenin neyi yanlış 😀
016 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
Soran+1 yılSeksting yaptık sadece
Soran+1 yılEvet bende verdim hoşuma gitti
Soran+1 yılBende onu diyorum işte ilk günden konuşanla olur mu
Soran+1 yılBen kendimce olur diyorum erkek için olur mu
Soran+1 yılİstemesem zaten direkt konuyu kapatırdım
Soran+1 yılEvet ikimizden de olur mu
Soran+1 yılKonuştuk sadece yaşamadık ya
Soran+1 yılCinsellik konuşmayı çok abartıyorlar
Soran+1 yılYani her gün her saniye konuşulmaz orası öyle
+1 yılayrıntı vermiyorsun gene fake bir soru!
ne dedi
cinsellikten kastın ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik konuşmak sekstng
- +1 yıl
nerede tanıştınız tinder mi?=
Soran+1 yılHayır burada
- +1 yıl
ha tinder ha bura
Kadınlar nasıl romantizm istiyorsa erkekler de erotizm istiyor. Doğanın kanunu bu. Biraz medenileşin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır büyük ihtimal sapık ve abazadır o amacı da belli zaten
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüven 1-2 ay içinde verilmiyor bence güven olması için yıllar ve zaman lazım
ayırca bence evlenene kadar en azından ki zaten iliişki ciddi değilse cinselliğin konuşulmaması taraftarıyım
ciddiyse kadar nişanlılığa kadar cinsellik konuşulmamalı bence
Cevap sahibi+1 yılbana göre cinsellik düşünen kişinin ciddi ilişkiye gireceğini sanmıyorum öyleymiş gibi yapabilir yatağa atana kadar attıktan sonra da ciddi düşünmüyorum der öyle kişiler var bu yüzden ben onların herhangi ciddi bir ilişki olacağını düşünmüyorum çünkü tek derdi şey belli yani
Soran+1 yılBen kendime güveniyorum yatağa atmasına izin vermem
Cevap sahibi+1 yılyaa sizin ona güvenmenize verdiği güvene bağlı oda iyi rol kesiyorsa istediğini alana kadar öyle kandırıp yapabilir yani öyle erkeklerde var çünkü bu yüzden uyanık olmalısınız tabi ki ve kimseye kolay kolay güvenmemek gerekir
Soran+1 yılHaklısın kuzum güvenmiyorum ama benim kendime güvenim tam beni düşündüğün için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
tamsa sorun yok :)
+1 yılNe konuşacak bu insanlar Ukrayna tahıl koridorunu mu
10 Yorumlaakıl var mantık var bazen insan şüpheye düşüyo, olmaz ondan amacı sadece odur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sana kalmış bir şey.
Benim için olur.
10 Yorumla
+1 yılBen konusmadim konusmakta istemiyorum yine konusmaktan kaciyorlar anlamadim gitti
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmaz niyeti apaçık bellidir uzak durmani tavsiye ederim.😊
10 YorumlaNiyetini açıkça ortaya koymuş adam gerisi sana kalmış demek istemiş artık
10 Yorumla
+1 yılDk 1 gol 1 değil de biraz daha birbirinize ısındığınızda yapsaydı daha makul olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe şimdi ilk başta, nede bir kaç ay sonra , hicbir zaman konusulmamali bence. Bana bunun konusunu acandan anında uzaklaşıyorum. Niyeti bu diyorum çünkü ve bu çok itici. Iğrenç geliyor bana.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki olmaz ilk günden aklı oradaysa ilk haftadan yatağa atmak ister..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunun ilki sonu yok ki belkide sana hemen aşık oldu arzuladi dayanamadı bunuda söyledi
00 YorumlaCiddi olmaz ama eğlenmek takılmak vb bişeler istiyorsan olur 👍
10 YorumlaEn azından maksadı belli etmiş sende istiyorsan devam ke
10 Yorumla
+1 yılabartmamak gerek konusulur tabi ilk gun de yapilir da
00 Yorumla
+1 yılCinsellik düşünen kişi ciddi ilişki içine girmez sadece cinsel hayatını düşünür...
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
ilk günden seks yaptığım kişiye aşık oldum, belli olmayabiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın. Her yönden tanımak gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik düşünülür ama asla ilk konuşulmaz çünkü ilk bu konuyu açan sana bu niyetle yaklaşmıştır ondan olmaz bırak onu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 aydır tek kelime geçmedi bizde.
Ciddi düşünüyor ve kıyamıyorum, nasıl konuşabilirler anlayamıyorum10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben de olmaz diyorum sebep, cinsellik için buluşmuş oluyorsun bana göre.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılİlk günden sevişmekten başka konuşacağı bir şey olmayan biri ile olur mu olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur şimdiki nesil böyle hemen s1kmk istiyolar sizi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz canım istekli boga ile bas edemezsin 😂😂tabi sende istekli degilsen
00 YorumlaBen konuşmayı seviyorum seversin sevmezdi konuşma ayridir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. olmaz tabiki. zamanla gelişir böyle konuşmalar
00 YorumlaOlmaz.
cevabını bildiğin soruları sorma bence.
10 YorumlaOlur neden olmasin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk günden cinsellik konuşan erkek yapamaz
22 Yorumla
Soran+1 yılNe yapamaz
- +1 yıl
Erkek yaramaz seni kullanmaya çalışır
ha ilk gun ha son gun netıcede sımdıkı asklar yatak amacında
00 Yorumla
+1 yılher şeyin başı o zaten, olur, güzel de olur
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik konuşan erkek ciddi olur mu
- +1 yıl
neden olmasın ki,
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılHiç konuşmayan ciddi oluyor genelde
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılolur nolacak ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa olsa f*ck olur. Başka da bir şey olmaz.
00 Yorumla Uzun hikaye
anlatması zor
00 Yorumlaolmaması için bir sebep yokkk
00 YorumlaVerirsen olur niye olmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler