Bayadir sanaldan konuştuğum biriydi bu çocuk. Ama buluşma vb olmadı sadece konuşma sanalda kaldı ama ben hep bişey olsun istedim kaptırdım çünkü kendimi yani. İki buçuk sene konuştuk çünkü. Görüntülü de konuşmadık sadece telden felan. Sevgili değildik işte flört hoslanti ilgi vardı. Ama maalesef olmadı iste bitti. Bir ay önce. Oluru olmayan biri için çabalamak daha istemedim açıkçası. Sizce hata mı ettim bişey bekleyerek... Aramızda seksting vardı öyle samimilestik. Sizce cinsellik konuştuğum bıriyle ciddi bişey beklemem ne kadar doğru
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cinsellik konuştuğun kişiyle ilişkin bitmişse, o kişiyle ciddi bir şey beklemek genellikle doğru değildir çünkü artık karşı tarafın ilgisi veya niyeti seninle değil bu durumda yeni beklentiler oluşturmak büyük ihtimalle hayal kırıklığına yol açar ayrıca sadece cinsellik üzerine kurulmuş bir iletişim veya ilişki, uzun vadeli bağlılık ve güven oluşturmak için genellikle yeterli değildir daha sağlıklı olan, hem duygusal hem de fiziksel uyum ve niyeti net olan kişilerle ciddi ilişki kurmaktır böylece hem duygusal hem de cinsel anlamda tatmin edici ve güvenli bir ilişki deneyimi yaşayabilirsin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBak çok kişiyle uzun bir süre cinsellik konuştum buluşmak isteyen oldu buluşmak istediğim oldu ama bir nedenlerden buluşmalar olmadı çoğunlukla eğer seni buradan mutlu ediyorsa devam et ya da yeni birini byl yoksa o duyguların çok artacak ama şuna sikkat et işinin ehli olsun yoksa seni kullanır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayhayatın ne getireceğini kimse bilmiyor.. kiminle nerde nasıl karşılaşacağında.. olabilirde olmayabilirde.. ancak ilginç olan 2,5 sene konuşmuşsun ama bırak buluşmayı görüntülü bile konuşmamışsın.. çok ilginç değil mi.. ciddiyet beklemeye daha gelmeden..
114 Yorumla
Soran6 ayEvet gerçekten tamamen bı sacmalikti ciddiyet beklemem. Onun öyle düşüncesi yoktu zaten de ben gelin güvey oldum ilkti çünkü
- 6 ay
garip gerçekten.. görmek görüşmek istenmemesi talep edilmemesi de ilginç bu kadar zamanda
Soran6 ayCiddi değildik işte
- 6 ay
ciddi olmasanda.. kendimi koyuyorum mesela.. merak ederim kiminle konuşuyorum nasıl biri.. sadece sesli değil görmekte ister insan.. bütünüz sonuçta.. ya da 2,5 yıl diyorsun biyanyana gelip bir kahve içip sohbet edip tanışılabilir.. en azından ben beklerdim talep ederdim
Soran6 ayİşte evt bene demiştim ama işte gelemiyorum vb şeyler demisti ya salagin tekiydi çocuk ozguvensiz ceswretsiz prenses gibiydi bazen.. ben de inan isterdim ama kendisinin bunu gerçekleştirmek için bile talebi olmadı. O burdur ben ordu çok uzaj
- 6 ay
evet mesafeli ilişkilerde zor oluyor haklısın.. en azından bitmesi daha doğru olmuş..
Soran6 ayEvet işte yakın olsaydık neyse de çok uzak ya
- 6 ay
yakın olsan başka bir sorun uzak olsan bambaşka dert.. zor
Soran6 aymaalesef.. en sonda da zaten engellestik karşılıklı onla instadan
- 6 ay
hayat devam ediyor.. yeni şanslar yeni arkadaşlar partnerler olacaktır..
Soran6 ayEvet aynen zaten birlikte gerçekte de olsak ilişki ciddiye binmezdi
- 6 ay
her ilişki ciddiyetle ilerlemez ya da bir sonuca bağlanmaz.. akışına bırakmak lazım hayatı
Soran6 ayEvet öyleymiş valla. Hele sanaldan uzak mesafeden hicccc... Biraz bu işlere yani sevgililik olaylarına ara vermem lazım ya
- 6 ay
bunun öyle arası ya da masai simi oluyor :)
6 aygereksiz uzamış. gerçekte öyle olmayan birine hayalinde istediğin kişinin özelliklerini yapıştırarak devam etmişsin. psikolojin bozulur böyle sanala girme bir daha. uzatma gereksiz yere.
120 Yorumla
Soran6 ayEvet buydu zaten. Ben uzattım zaten belki olur diye ama sonuç değişmedi hiç. Bu sohbet genelde 2 ay Max sürerdi yani. Psikolojim de bozuldu kesinlikle evet
- 6 ay
alışmak çok kötüdür. insan kötü olana bile alışır. hayatında bir yer eder. o boşluğu dolduracak bişeyler yapman lazım . bitirmek doğru olmuş
Soran6 ayAynennn öyle benimkisi aliskanlikti. Ama geçiyor yavaş yavaş ya önceden çok kötüydm yipranmistim mesela. Kaygılı baglandim
- 6 ay
geçer biraz zaman ver kendine.
çalışıyor musun? öğrencimisin? evdemisin? nerede yaşıyorsun? müzikle aran nasıl?
Soran6 ayÇalışıyorum. Dinlerim müzik tabi herkes gibi. Ya bu çocuk o kadar psikolojimi bozmuştu ki hani kötüde olsa alistigim bildiğim için hep bana yazsa da yazardım konusurdun
- 6 ay
anlıyorum seni. bir enstruman çalmayı öğren boş zamanında. olabildiğince vaktini doldurmalısın
Soran6 aySpora gidiyorum
- 6 ay
iyi güzel. birde sanatsal bir etkinlik olsun. iyi gelir ruhuna. tamir edilmen lazım :) müzik resim tamir eder
Soran6 ayEvet düşünürüm bunu sağ oll
- 6 ay
sende sağol. mutlu ol. tebessüm edecek sebepler ara kendine. sakın üzülmek acı çekmek isteme.
komik filmler izle :)
Soran6 ayYok yok o üzülme Faslı geçti benden de arada aklıma geliyor ama üzmüyor pek sadece olan zamanıma hislerime oldu
- 6 ay
zaten biri yoktu tercih edeceğin :) zaman da öyle böyle geçecekti
Soran6 ayEn sonda engellestik zaten onla instadan
- 6 ay
:) iyi olmuş. artık yakında olan biriyle görüşmeyi konuşmayı dene
Soran6 ayEvet çok psikolojimi bozmuştu hep kendimi yedim durdum onun umrunda değildi eminim ki ben kadar... Olmayacak şeye çok enerjimi hissini zamanımı verdim
- 6 ay
ciddi ruhsal problemlere sebep olacak ilişkiler bunlar. belki gerçekten görsen hayal kırıklığı yaşayacaktın. o kişi düşündüğün gibi biri değil aslında. o 1 dese üstüne iki koyar kendini inandırırsın ideal kişi olduğuna. hep hayalde yaşarsın. sürekli kurarsın.
sinir sistemini bozarsın. dediğim gibi iyi bir iletişime , hayatına katacağın seni mutlu edecek sanatsal bir katkıya vs ihtiyacın var.
Soran6 ayYa sorma normalde görsem normal tip işte der geçerim. Ama kafada kurunca işte sanki diğer erkeklerden çok farklı birymis gibi algıladım hep
- 6 ay
sıkma canını. geçmiş. unutman kolay bunu. gerçek bir ayrılıktan daha kolay.
Soran6 ayEvet gerçek olsaydı daha zorlu olurdu
- 6 ay
ne iş yapıyorsun? kaç yaşındasın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
6 ayNe issiz insanlar var bu kdr uzun nasil sabrediyorsunuz ben 2 günde sıkılıyorum
04 Yorumla
Soran6 ayİnan Simdi bende oyle oldum sıkılırım yani ama o zmanalar değildi işte ve ilktii
- 6 ay
Ben gerçeğe tasimadiktan sonra aslabsohbet etmeyi yazisma olarak sevmiyorum eskiden ergenkene baskaydi simdi cocuk gibi geliyor yas 24
Soran6 ayBende bu kafadayim artık snaal vb bitti olursa reel artik
- 6 ay
İşte şimdi daha iyi ankaradan kac kisi geldi bana ssdece 5 kisiyle bulusabildim hepside 1 veya 2 eve gecince cocuk gibi yazismalar bunaltiyordu ama sabrediyordum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayGeçmiş gitmiş artık aklindan cikarmalisin biraz kullanılmış olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÖyle tanıştığım va sevgili olduğum hatta baya güzel giden bir ilişkim olmuştu. Bu karsinizdaki kişi ile alakalı. Aranızdaki uyum ile alakali
02 Yorumla
Soran6 ayKüçük bu ya 22
Cevap sahibi6 ayHimm onu bilemem. Peki uyumunuz nasıldı
Hayırlı olsun hakkınızda ama iki seneye yakın konusmussunuz sanırım değerlendirebilirdiniz ikiniz de ne olursa olsun
00 YorumlaAdamın tavrına bağlı buluşsan belki çekim duyardın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
6 aySanaldan sıkıldı demek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. uzunmuş baya... neden reel olmadı acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayUzak mesafe miydi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayReele dönse ciddilik olur seks bağlayıcıdır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Olabilir ne var bunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
6 ayBaşka birini bulursun üzülme sevdin mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayNeden bitti iyi de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı.
6 ayne sansli cocok ya
00 Yorumla
6 ayYani beklemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzak mesafe olmaz
06 Yorumla
Soran6 ayO burdur ben orduydy
Soran6 ayİşte anladım ki bu işlerden hayır gelmezmis
Soran6 ayEvet bitti zaten aman aman tövbe ettim
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Unutursun sirun etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBelli olmaz bu işler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik konuştuğum kişiyle bitti. Sizce cinsellik konuştuğum bıriyle ciddi bişey beklemem ne kadar doğru ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat