Erkek arkadaşım normalde çok naif biri ama cinsel ilişkide içinden başka bir karakter çıkıyor resmen, biraz kaba sözler sarf ediyor. İçten içe kırılıyorum ama ciddiye alınmalı mı bilmiyorum. ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks dediğimiz olgu insanın karşı cinse karşı sevgisini ve cinsel arzularını en hayvani dürtülerle gösterdiği bir eylemdir. Hayvani dürtüler biraz da hayvani şekilde yaşanır. Bu nedenle de seks esnasında uygulanan sertliği de küfür ve argoyu da o anın bir gereği olarak düşünmek gerekir. İnsanın çok kibar ve nahif olması seks yaparken bu dürtülerler dışında davranmasını gerektirmez. O sözler de sana karşı bir saygısızlık değil sevginin dışavurumudur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılilk ilişkiye girdiğim insan bana ilişki esnasında o.. pum diyebilirsin gibi tabirlerde ben sormadan hiç aklıma getirmeden istekle söylendi yani kızlar bunu isteyebiliyorsa erkeklerden söylenmesi de beklenebilir herşeyin kanununu kızlara yazdırma kuralı olsaydı sağ elimizden gururla bahsederdik
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Normalde naif biriyse alınmamalı.. ama buna karşı kiriliyorsaniz açıkça kendisine söylemeniz gerekir.. Seks sırasında bunları duymak isteyen kadınlarda var. Kimisinin arzusunu tetikliyor kiminin kalbini kırıyor demek ki
00 Yorumla
Gerçek ruh halini yansıtmış sana o an. Gerçekte de içinde saklı tuttuğu mazoşist ruhunu ortaya çıkarmış. Söyle kendisine bir daha yapmasın ve uyarmanda fayda var. Yoksa zamanla çok daha kabalarını kullanacak sana.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence ciddiye alınmamalı çünkü öyle bir zevk bastırıyor ki yani ciddiye alınmamalı başka bir açıklaması olamaz😂 yoksa düşünsene öyle şeyler diyorsun ki işte bütün bir ömür üstümde ol senin beni becermeden zevk alıyorum vs jxjcj yani ciddiye almamak gerek azgınlık insana her şeyi söyletiyor😂
41 Yorumla
+1 yılCiddiye alma tabiki. Çok naif kibar birisi olduğunu söylüyorsun. Demek ki dirty talk muhabbetinden zevk alıyor ve tahrik oluyor. Yani bunu bir fantezi olarak düşünüp kabul etmelisin. Bu şekilde düşünürsen rahatsız olmayı geç hoşuna bile gidecektir çünkü seni istediği için söylediğini anlayacaksın.
60 Yorumla
+1 yılHakaret etmiyorsa sert konuşması tahrik edici bsey bence. Hele de seks sonrası seni kucağına alıp bebek gibi seviyorsa. Ama hakaret ediyorsa konuşmalısın bence. Bugün hakaret eder yarın acı çektirir. Bu tehlikeli bsey. Sen onun kadınısın sana saygı duymalı. Sana sahip oluyor diye yatakta seni aşağılayamaz.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Heba olan bir gençlik hayatı cinsellik ve eğlenceden ibaret sanan bir gençlik Allah masum temiz ve Müslüman gençleri sizler gibi kirli insanları sevmekten muhafaza etsin İnşallah
50 YorumlaSeni aşağılanmış hissettiriyorsa kesinlikle bunu dile getirmelisin!
Herkes argo konuşmaları sevmez ve bu çok normal.
Sekte bile saygı olmalı bence, küfüre ne gerek var sanki, bana çok itici ve saçma geliyor20 Yorumla
+1 yılErkeklerin penisleri kalktığı an sistem duruyor, yaptıklarını ve söylediklerini ciddiye alma. Boşaldıktan sonra ne söylüyor o önemli.
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılArgo konuşarak bazıları daha fazla tatmin oluyor, ya da kadın partnerleri küfür edince daha fazla gaza geliyorlar. O yuzden çok ciddiye alınacak bir durum degil
10 Yorumla
+1 yılsevgilin dirty talk seviyor şekerim 😀 bunda alınacak ne var o zaman yaptığı eyleme de alın kırıl küs otur 😀😂
20 YorumlaBu tarz sevmiyorsan söylemen lazim yoksa tatmin olunmuyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acaba ne diyor çok merak ettim :D... koymak gibi falan bir şeyse alınma. Gerçek anlamda söylüyordur :D
00 Yorumlaseks esnasinda argo sözler tamin edici ve daha fazla azdırıcı oluyor tempoyu yükseltiyor tafsiye ediyorum ve kesinlikle o sözler normalde soylenilmez
00 Yorumla
+1 yılBende çok alınıyorum bunu bildiği için kötü şeyler söylemiyor söylese de isteyerek olmadığını söylüyor zaten yinede konuşabilirsin bence
00 YorumlaHayır sonuçta seks yaptığında sen sen değilsin kalbin yoktur duygusal değilsin arzular ve duygular farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSözleri fantezi olarak mı yoksa seni incitmeye yönelik mi söylüyor seni hedef mi alıyor tam olarak ne söylüyor
318 Yorumla- +1 yıl
Sen argodan hoşlanıyor musun Rüya?
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim dozunda evet aşırısı olaydan koparır
- +1 yıl
Argo hitaplar mı yoksa açık saçık ne yaptığını belirten konuşmalar mı hoşuna gider
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim uçu çok açık aslında bunun açıklaması biraz zor
- +1 yıl
Argo hitaplar mı yoksa seni şöyle yapıyorum böyle giriyorum gibi açık saçık anlatımlar mı hoşuna gider?
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim ikinci şık 😉
- +1 yıl
Peki böyle bir şey hoşuna gider mi? 😉
https://www.hizliresim.com/2kz9q2y
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim hayır sevgilim var soruna cevap verdim diye seninle yatacağımı düşünmen gerçekten çok saçma ☹️
- +1 yıl
Öyle bir şey düşünmedim tabi ki daha tanımıyoruz birbirimizi o kadar yoklukta değilim
Fikrini merak ettim sadece
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim seni kirdiysam kusura bakma ama bu olayı hep yaşıyorum o yüzden çok rahatsız oldum pardon ha bu arada resim fake değilse iyisin
- +1 yıl
Değil tabi buna ne diyorsun?
https://www.hizliresim.com/ZlgOmK - +1 yıl
Orada mısın
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim bu sen misin gerçekten korkmadın mi o şeyi takarken ya zarar verirse
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim bayağı çılgınsın anlaşılan 🤭😲
- +1 yıl
Ben çok eğlenceli ve zevkli biriyimdir. Şeytan tüyü olduğunu söylüyorlar. 😊
Konuşmak ister misin?
Cevap sahibi+1 yıl@yatakta_sertim şimdi değil akşam eklerim
- +1 yıl
Sabırsızlıkla bekliyorum 😉
- +1 yıl
akşam oldu ;)
Yatak başka duygusal ilişki başka, öyle seviyordur hoşuna gitmiyorsa konuş
10 YorumlaYani çok rahatsız ediyorsa belirt. Zaten naif biri ise dikkate alacaktır mutlaka
10 Yorumla
+1 yıl😏 bunlar hep amarıganın oyunları jep hollywoodland etkisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ciddiye alma, zevkini al. Kendini kasarsan, içindeki kadını özgür birakamazsin.
00 YorumlaBence içinde tutma. Sevmediğin birşeyler varsa, söylemelisin.
00 Yorumla
+1 yılE yani sonuçta bilinçaltında olan ve normalde düşündüğü şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen küfür ediyordur. Yani bu durumlarda adam yapmış olduğunu söylüyor. Çok da kasma.
30 Yorumla
+1 yılbence alınmamalı ilişki esnasında söylenen sözler tatmin olmak için öncelik eder
00 YorumlaCiddiye alınmamalı ama hazzı artırdığı kesin
20 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Dirty talk diye bir şey var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocam almıyor iyi ki bir sevgilimin adını söylemiştim seks yaparken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılbari orada huzur verseydin adama
10 Yorumla alınmamalı bir sürü şey deniyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sende ona katıl bence
00 Yorumla
+1 yılElbette çünkü içten gelerek diyosun zevk ala ala
00 YorumlaSıkıntı yok zevkin doruğunda söylenen söz
00 Yorumlaküfürlü sözler çok tahrik eder
00 Yorumla
+1 yılHayır gözü dönüyor insanın.
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğun şeyleri söyle sende.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSekste argo konuşulur buna dirty talk denir.
00 Yorumla Sert ve küfürlü becerilmeyi sevmeli bir kadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoş görülü olunabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. alınmamalı bir sürü saçma şey söylenebiliyo
00 Yorumla
+1 yılPek ciddiye almamak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe gibi sözler? Ona göre yorum yapalım knk
03 Yorumla- +1 yıl
Ben o. pum fa. şem diye hitap edip awk o. su yara. hastası fa. şe gibi şeyler söylüyorum. sen bunlar hakkında ne düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılçok hoş 🤤
- +1 yıl
onları ve daha fazlasını birinci ağızdan duymak ister misin? ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSende ona küfür et 😁
00 Yorumla Sadece erotik sözler söylenmeli bnce
25 Yorumla- +1 yıl
Neden argo sert kullansak olmaz mı
- +1 yıl
Erotik söz bilmiyorum ben hanım efendi benim işim sert ve argo kelimeler tatmin olmayacağınızı düşünüyorum bişe 😉
- +1 yıl
Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmış bir durum
00 Yorumla Zevkten söylüyordur
20 Yorumlaaranizdaki samimiyete bagli
20 YorumlaCiddiye alınmaz
00 YorumlaBence alma
00 Yorumla
+1 yılAynı ben ciddiye alma
00 Yorumla
+1 yılZevke odaklan
00 Yorumla
+1 yılkufurmu ediyor seksde
00 Yorumla
+1 yılYinemi sen 😁😁😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında alinmamali
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuş
00 Yorumla
+1 yılKırıldığını söyle
00 YorumlaNe diyor mesela
00 YorumlaCiddiye alma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe diyor ki
00 Yorumla inim inim inle
00 YorumlaCiddiye alma tabi ki
00 Yorumla
+1 yılçok almıyorum
00 Yorumla
+1 yılalınmalı bence
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi