Seks yaparken iki taraf da birbirinin ruhunu okşayacak güzel şeyler söyler. Bu sözler doğru mudur yoksa sadece o anın zevkiyle öylesine söylenmiş sözler midir?
Bence değildir ya ben mastürbasyon yaparken bile bazen ağzımdan öyle kelimeler çıkıyor ki güvenmemek lazım ne karşı tarafı söylediklerine ne de benim söylediklerime güvenmem yani akışına bırakırım çok mükemmel konuşabilirim istersen ama yinede güvenmesin bana ben de aynı şekilde ona güvenmem djjdj Çünkü insan azınca öyle bir şey oluyor ki gözüm hiçbir şey görmüyor😂
Bir insanla aynı yatağa girmeden önce zaten duygularının gerçekliğinden emin olmak isterim ben.. Samimi olduğundan zerre kadar kuşkum varsa zaten sevişmem de.. İlişki yaşanırken hoşa gidecek şeyler söylemek gerçekten insana haz verebilir fakat abartıdan uzak olmasını yeğlerim.. Sevgi sözcüklerinin de bir ayarı olmalıdır bana göre.. Sanırım yatakta fazla romantizmden hoşlanan biri değilim.. Keyifli geceler..
Bazen sadece gaza geldiğin için ya da karşındakini gazlamak için de bir şeyler söylersin ama bu tamamen yalan söylemek değil sadece biraz abartmak olabilir
Seks esnasında söylenen her şey daha çıplaktır. Konuşmak kadar zevkli ne olabilir ki. Sadece güzel sözlerle kalmamalı daha daha daha fazlasını konuşmaktan kaçmamalı çiftler.
Karşındaki insanla ne olduğuna bağlı. Şimdi f*ck. buddym bana aşkım, sevgilim gibi şeyler söylüyor sevişirken bunları ciddiye almam, umrumda olmaz. Hepsi olayın büyüsüyle söylenmiş şeyler. Boşaldıktan sonra ne söylüyor o önemli, onlar ciddiye alınır işte.
Pek inanmıyorum doğrusu seksten sonraki tutum önemli benim için adam gaza gelip ağzına geleni söylüyor sana kurban olayım benle evlen diyen bile olmuştu biter bitmez dehledim abazanı bu kadar da olmaz ki