1 yılHer erkek böyle hissetmez böyle de tepki vermez. Ben ezik hissetmem çünkü reddedilmekte hayatın bir parçasıdır. Red yediğimde karşımdakine bol şans dilerim ve kendi şansımı başkasında denerim. Bu devirde bolluk vardır o olmazsa diğeri olur ama mutlaka olur. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir en nihayetinde.
03 Yorumla
Soran1 yılBence de olmadı kabul görmedi diye hakaret eden engelleyen adamla ilgili görüşünüz ne peki?
- 1 yıl
Olumsuz düşünüyorum. Kedi ciğer meselesi.
Soran1 yılMundar ciğer oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılUzanamadığı ciğere mundar der diye boşuna dememişler kudurmuştur ondan saldırmıştır
04 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle yoksa defol git salaak denecek bir şey söylemedim ben
- 1 yıl
İşte kaniş gibi hev hev yapmış sana
Soran1 yılHahahhaha
- 1 yıl
Bazıları odundur anlamaz bazıları öküzdür tren sanır bakar bazıları ayıdır oturup kalkmasını bilmez sen kurtulmuşsun boş ver
1 yılKarşı taraf gösteripte elletmiyorsa çok sinir bozucu oluyor
015 Yorumla
Soran1 yılHmmm o da öyle düşündüğü için mi hakaret etti yani
- 1 yıl
Aynen öyle nasıl davranıyordun ona
Soran1 yılNe gibi? Açık saçık foto mesaj atma gibi mi? Öyle şeyler yapmadım
- 1 yıl
Belliki yakın durmuşsun ama ona bu şekilde yaklaşması için bi nevi sen izin vermişsin. Öyle değil mi?
Soran1 yılBen her zaman sınır mesafene dikkat et dedim. Yıllardır itiraf etmem gereken şeyler var diyip duruyordu hep susturmuştum. İlk kez dinleyim dedim. Çünkü hoşuna gitse de gitmese de dinleyeceksin beni dedi. Dinledim ve sonuç bu
- 1 yıl
Yıllar? Siz uzun zamandır mı sevgilisiniz ya da arkadaş
Soran1 yıl5 yıldır tanıdığım biri. 2 sene beraber aynı iş yerinde çalışmıştık: geçen yaz dedi ilk kez seni seviyorum diye ama ben arkadaşlar sever diyip geçiştirmiştim , itiraf etmem gereken şeyler var dedi duymak istemiyorum seni, anladım dedim. Aslında çok hoşlanıyordum ama atlamış gibi olmayım diye bende seviyorum demedim. O itiraf etmek istediği şey de yıllardır resimlerime bakıp hayal kuruyormuş, yataktan saatlerce çıkamıuormuş, benle beraber olmak istiyormuş
- 1 yıl
Oha bunu sana açılarak söylemesi çok garip en azından seviyorum görüşmek istiyorum falan dersin bir anda seni skmk istiyorum demek te ne bileyim 😁
Soran1 yılDirek seni şey yapmak istiyorum demedi. 1 sene önce seviyorum dedi. Bu bir senedir de kaç kere seviyorum hoşlanıyorum çok etkileniyorum diye dil döküp durdu. O günde beraber olmak istiyorum dedi. Direk sizin dediğinizi demedi
- 1 yıl
Demedi ama ona getirdi işte bunu söylemese belkide istediğini alacak ruh hastası
Soran1 yılAlmadığı daha iyi boşverin. Şu an belki beraber olduk engelledi diye açacaktım soruyu
- 1 yıl
En azından niyeti belli boş ver sen yoluna bak
- 1 yıl
Mutlak
Soran1 yılNe mutlak
- 1 yıl
O olabilir
1 yılEder kedi misali ulaşamadığı ciğere mındar diyor işte
00 Yorumla
1 yıloyle hısseden canım var her kusun etı yenmezı bılmelerıde gerekır herseyın yerı zamanı var
012 Yorumla
Soran1 yılHakaret etti neyimiz , üstüne bir de engelledi
- 1 yıl
tatlım bunu yasadın burdada soruyomusun cok garıpsızınız sızlerı asalayan erkeklerle neden olursunuzkı
Soran1 yılOnla beraber olmadım ki
- 1 yıl
konusmak gezmekde aynı sey ılllama ılıskı anlamında deıl
Soran1 yılİyi de beni aşağıladığı gün bitt zaten?
- 1 yıl
aferın akıllı kadınsın olması gerekenı yapmıssın
Soran1 yılAma canımın sıkılmasına engel olabilecek kadar akıllı değilim
- 1 yıl
ama bak gıderecek kadar akıllısın burdayız sohbetteyız
Soran1 yılTeşekkür ederim. Saf gibi kabul de edebilirdim demi? Bunu yapan kdınlar da var sonuçta
- 1 yıl
oyle tuhf hıkayeler duydumkı sorma canım konusmak ıstersen yazbana ya da takıple buralardayım
Soran1 yılKalsın iyi akşamlar
- 1 yıl
kalsın canım sanada ıyı aksamlar
Kedi ulasamadigi cigere mindar dermis misali.
020 Yorumla
Soran1 yılBilmem ilk günler çok zor geçti; kaç kere ağladım
Soran1 yılEski iş arkadaşım. İlk tanıştığımızda çok efendiydi, kibardı, yanıma gelirken bile izin isterdi ama hep bir alttan beğendiği ile ilgili imada bulunuyordu. Geçen yaz da ilk kez seni seviyorum, sana itiraf etmem gereken şeyler var demişti. Ben arkadaşlar sever birbirini duymak istemiyorum dedim geçiştirdim. Şubatta tekrar dedi seviyorum seni , unutmak yok saymak istiyorum ama sana zaman zaman yükselen hislerim var diye. Mart gibi çok özledim seni dayanamadım senden çok hoşlanıyorum diye ağlamaklı ses kayıtları attı. Ve finali senle beraber olmak istiyorum, reelde olmazsa bari telde yapıyor gibi konuşalıma bağladı
Soran1 yılEskiden olsa kibar derdim ama kabul etmedim diye defol git salaak diyen adamı savunacak değilim
Soran1 yılBir kaç kez seviyorum, hoşlanıyorum dedi, iltifatlar ediyor ya yıllardır onlara mı saydı naptı bilmem
Soran1 yılBeynime ağrı giriyor düşündükçe
Soran1 yılİstemem kalsın soğudum erkek milletinden
Soran1 yılİçim istemiyor , kimseyi yara bandı yapmam
Soran1 yılUmarım
Soran1 yılSiz de
Kedi ciğer ilişkisi cancağzım..
010 Yorumla
Soran1 yılOnun gözünde diyorum
Soran1 yılNe biliyorsunuz afet olduğumu? Çarpık çurpuk bir şeyim belkş
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılAnlamadım sizi
1 yılo yüzden suçu sana atmaya çalişir
08 Yorumla
Soran1 yılDefol git salaak demiş ay bir ağrıma gitti, üstüne bir de engellemiş, sanki sapık olan benim
- 1 yıl
Lafı çakacaktın da neyse daha uğraşma
Soran1 yılAyıp ediyorsun hakaret etmene gerek yok neyse … yazdım sadece
- 1 yıl
Onunki daha ayıp
- 1 yıl
Ben çok patavatsızım
Soran1 yılYok siz patavatsız değilsiniz, o haketti aslında. Ama reddetti diye öfkeli zaten öfkesini kustu diye düşündüm. Bir de seviyemi düşürmek istemedim
- 1 yıl
En iyiisni yaptın
Soran1 yılUmarım öyledir
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır başka birini bulur.
016 Yorumla
Soran1 yılHakaret etti ama
Cevap sahibi1 yılÇok mu uğraştı seninle
Soran1 yılEvet bence uğraştı , yıllardır resimlerime bakıp beni hayal ediyormuş. Aramamda mesajımda yükselip saatlerce yataktan çıkamıyormuş. Mastürbasyon malzemesi yapmış yıllardır beni. Resimlerde sadece yüzümün gözüktüğü resimler, öyle açık saçık erotik fotolar değil
Cevap sahibi1 yılSadece yüzünle yükselmesi çok garip.
Soran1 yılEski iş arkadaşım, canlı gördü iki sene , ama kapalıyım, açık saçık ya da çok dar giyinen bir kadın da değilim
Cevap sahibi1 yılMerak ettim ama göremiyorum
Soran1 yılNeyi merak ettin
Cevap sahibi1 yılNasıl göründüğünü
Soran1 yılOk
Cevap sahibi1 yılÇekici olabilirsin ama öyle dedigin gibi bi şey olamaz
Soran1 yılBen çekiciyim demedim ! Ne olamaz?
Cevap sahibi1 yılSaatlerce yataktan çıkamamak gibi
Cevap sahibi1 yılÇekici olup olmadığına sen karar vermiyorsun ki karşındaki karar veriyor
Soran1 yılOnun söylediği bir şey, olup olamadığını bilemem. Belki etkilemek baştan çıkarmak için yalan söyledi , bilemem
Cevap sahibi1 yılKadınların böyle şeylerden etkilenmeyeceğini bilmesi lazım
Soran1 yılEeee o zaman? Niye söyledi sizce yapmadıysa ve etkilemek için değilse? Adam telde mastürbasyon yapmaya başladı bir anda
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Başka hedefe yönelir
01 Yorumla
Soran1 yılNeden hakaret ediyor o zaman?
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılİsteyince halleder
08 Yorumla
Soran1 yılNeyi isteyince halleder
- 1 yıl
Erkek cinsellik düşünüyorsa yapana kadar bırakmaz
Soran1 yılKabul etmedim diye hakaret etti, engelledi , bıraktı bile
- 1 yıl
Ondan işte
- 1 yıl
Versen iyi olurdun
Soran1 yılSiz konuyu hiç anlamadınız demi
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Senden cinsellik istemiş. Sen hayır deyince kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı
Aynen oyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılMuhtelemen
01 Yorumla
Soran1 yılBence de
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet amasyadaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru
00 Yorumla
1 yılAynen oyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem