Öncelikle şunu söyleyeyim 25 yaşındayım evleneli 1 yıl kadar oldu. İlk başlarda güzel giden cinsel hayatımız bir anda bozuldu kendisi hiç istememeye başladı konusu bile açılmıyor evde düşünün. Artık ben zorlamaya başladım. Sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa gaydir ya da başkası vardır. Ama böyle hayat geçmez. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYorgunluk, stres, hayatında başka biri olması, sizi artık beğenmemesi olabilir. Eskisi gibi makyaj yapıp seksi giyiniyor musunuz? Eğer nasılsa kapağı attım diyip eskisi gibi süslenmeyip, kıçı göbeği saldıysanız normal.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılBiraz kurcalamak lazım. Bunu birkaç farklı sebebi olabilir. Seks doygunluğu diye bir şey var temel olanı bu. Bir diğeri de başka birine aklının kayması olabilir. Bir diğer unsur da sters ve/veya yorgunluk kaynaklı olabilir.
00 YorumlaBen 6 senedir evliyim uzun süredir bizdede öyle maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın belki de büyük bir derdi var?
Ben de yeni evli olduğum halde her gün yapmıyoruz02 Yorumla
Soran+1 yılSorun her gün yapmamak değil ki uzun bir süredir cinsel hayatımız yok gibi
Cevap sahibi+1 yılBirdenbire mi soğudu?
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha önce Aranizda cinsel olarak bir sorun mu oldu peki
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir sorun olmadı ama bir dönem işyerinde biraz sıkıntılar yaşadı o zaman stresli bir dönem geçirdik
Cevap sahibi+1 yılNe gibi donemdi
Psikolojik sıkıntılar yaşıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılStres yapıyor demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. peki bu konuyu eşine sorduğunda o ne diyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasi ya severek evlenmedinuz mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik
Cevap sahibi+1 yılE nasil istemiyor
Cevap sahibi+1 yılKalkmiyor mu yoksa sen git yanina
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. demekki 1 yılda doyuma ulaşmış anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılSenden zevk almıyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılPsikolojşktir
00 YorumlaSoğumuş adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgecelik vs dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkiye girmek istemeyen erkek neden böyle düşünüyor olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat