1 yılBu tür durumlarda kişinin niyetlerini ve davranışlarını değerlendirmek karmaşık olabilir, çünkü bu, kişinin kişisel özelliklerine, ilişkideki dinamiklere ve genel davranışlarına bağlıdır. Ancak, genel olarak bazı olasılıkları göz önünde bulundurabiliriz:
Şansını Tekrar Deneme: Eğer kişi, ilişkinizdeki sorunları çözme ve sizinle tekrar iletişime geçme konusunda kararlıysa, engeli kaldırıp şansını tekrar denemesi mümkün olabilir. Bu, genellikle ilişkinizdeki sorunları çözme isteğine ve sizinle olan bağlarına bağlıdır.
Manipülasyon: Eğer kişinin engelleme kararı, sizin güveninizi kazanmak veya sizi manipüle etmek amacıyla alınmışsa, engeli kaldırıp tekrar iletişime geçmesi, güveninizi sarsma veya sizi kontrol etme stratejisi olabilir. Bu tür bir davranış, manipülasyon amacı taşıyabilir.
Kişisel Sinir ve Kızgınlık: Kişinin sinirlenmesi ve engelleme kararı alması, öfkesini veya hayal kırıklığını bir şekilde ifade etme şekli olabilir. Bu durumda, kişi engeli kaldırıp şansını tekrar denemeyi düşünebilir, özellikle duygusal bir tepki sonrası.
Güven Sorunları: Kişinin size güvenmediğini hissetmesi ve engellemeyi bu yüzden yapması, güven problemleri yaşadığını gösterebilir. İlişkideki güven problemleri çözülmedikçe, iletişimi yeniden başlatmak zor olabilir.
Eğer bu kişiyle olan ilişkinizde güven ve iletişim sorunları yaşıyorsanız, bu durumu net bir şekilde konuşmak ve hislerinizi açıkça ifade etmek önemli olabilir. İletişim, birçok sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Bu tür durumlarda, kendi duygularınızı ve sınırlarınızı koruyarak, sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışmak en iyisi olacaktır.01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim, ayrıntılı ve uzun uzun analiz etmişsiniz. Açıkçası ben onun tekrar adım atacağını sanmıyorum. Ama instagram hesabımı çalmaya çalışan kişi o olabilir mi diye merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Dener dener merak etme 😂
05 Yorumla
Soran1 yılAma 33 gün oldu engel atalı ve açmadı
Soran1 yılKabul eden birini yani
Soran1 yılOlsun bu engel değil ki yazmasına
Sende halen şans vermek istiyorsun? Enteresan :)
01 Yorumla
Soran1 yılDaha önce de şans vermedim ki, sadece hakaret edip engellediği için ego yaptım sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma bence komple hayatından at
010 Yorumla
Soran1 yılZaten gideli 33 gün oldu, engelledi , dönmedi, engeli açmadı
- 1 yıl
boş ver düşünme öylesini sana değer vereni bekle
Soran1 yılEgo yaptım, o kedi buraya gelecek
- 1 yıl
Ego denmez ona ama dönerse sende daha büyük tahribat açıpta gider
Soran1 yılNe denir ego denmez de? Dönmez zaten. Şu anki tahribatımla oturup kalayım ben
- 1 yıl
aşkta bir oyun gibidir bazen kaybedersin bazen kazanırsın
Soran1 yılYine kaybettim ben
- 1 yıl
Gereksiz bir hırsmı sanki seninnki
Soran1 yılBilmem öyle mi görünüyor
- 1 yıl
Kendine daha fazla zarar verme ihtimalin olduğunu düşünmüyor musun
1 yılDener ta ki seni elde edene kadar
03 Yorumla
Soran1 yılAma beni engelledi , 33 gün oldu açmadı, adım atmadı
- 1 yıl
Belki de biraz zaman geçmesini bekliyor
Soran1 yıl33 gün az mı?
Manipülasyon yapıyor
07 Yorumla
Soran1 yılBen ona gideyim, kimseye söyleme demem yanlış oldu diye özür dileyeyim , o da o ara beni ikna edebilsin diye demi
Soran1 yılSevmediğini anladım zaten. Geçen yaz dedi seviyorum diye, ben arkadaşlar sever dedim geçiştirdim atlamayım diye, itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Duymak istemiyorum anladım seni dedim. Seviyorum seni diye kaç kere dedi. Hoşlanıyorum dayanamıyorum çok özledim diye ağlamaklı ses kayıtları attı. Kendi koştu durdu peşimden. Beni tavlamaya başladığını anlayınca o duygum var diyen adam gitti benden duygu bekleme sadece zevk diyen bir adam geldi. Duygusal ilişki için maddi manevi gücü yokmuş. Beni tutkuyla çok mutlu edecekmiş. Ağzı iyi laf yapıyor, sevdim de ama kendimden taviz çok vermemeye çalıştım. Benden erotik mesajlar alamadıkça benden uzaklaştı. Bende aramızdaki büyü bozuldu görebiliyorum, yoluma bakmam en iyisi , kendine iyi bak yazdım. Adam bunun üstüne sen bana aşık olmuşsun, seni kendimden soğutmam lazım , beni hoşuna gitse de gitmese de dinleyeceksin dedi. Aradı. Bak ben sana aşık değilim, etkilenmiştim ama soğudum zaten bunun için uğraşmana gerek yok dememe rağmen, ben yıllardır resimlerine bakıp seninle olmanın hayalini kuruyorum, seni çok istiyorum, seni düşünmekten saatlerce yataktan çıkamıyorum, sesini duyunca bile yükseliyorum filan diye anlatmaya başladı. Şak şak ses gelmeye başladı telefondan. Beni tanımıyorsun, gerçekte kim olduğumu bilmeni istedim filan dedi.
Soran1 yılEvet bir anda şak şak ses gelmeye başladı, kızdım napıyorsun, iyice saçmaladın diye. Sesin de olunca gerçek gibi oldu zaten hep yapıyordum, gerçeğini düşünemiyorum senle filan dedi. Eski iş arkadaşım. 5 yıldır tanıyorum. Şok oldum şok
Soran1 yılÖzelden yazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılElbette
09 Yorumla
Soran1 yılAma 33 gün oldu engeli atalı
- 1 yıl
Olsun azmıştır
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Azmıştır denemek istiyordur tekrar
Soran1 yılYazmıyor ki azması ne alaka
- 1 yıl
Yazar
Soran1 yıl33 gün oldu, engelledi , aramızda onun istediği hiç bir şey geçmedi. Buna rağmen yazar mı diyorsun
- 1 yıl
Yazar evet
Soran1 yılGeçen yaz dedi seviyorum diye, ben arkadaşlar sever dedim geçiştirdim atlamayım diye, itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Duymak istemiyorum anladım seni dedim. Seviyorum seni diye kaç kere dedi. Hoşlanıyorum dayanamıyorum çok özledim diye ağlamaklı ses kayıtları attı. Kendi koştu durdu peşimden. Beni tavlamaya başladığını anlayınca o duygum var diyen adam gitti benden duygu bekleme sadece zevk diyen bir adam geldi. Duygusal ilişki için maddi manevi gücü yokmuş. Beni tutkuyla çok mutlu edecekmiş. Ağzı iyi laf yapıyor, sevdim de ama kendimden taviz çok vermemeye çalıştım. Benden erotik mesajlar alamadıkça benden uzaklaştı. Bende aramızdaki büyü bozuldu görebiliyorum, yoluma bakmam en iyisi , kendine iyi bak yazdım. Adam bunun üstüne sen bana aşık olmuşsun, seni kendimden soğutmam lazım , beni hoşuna gitse de gitmese de dinleyeceksin dedi. Aradı. Bak ben sana aşık değilim, etkilenmiştim ama soğudum zaten bunun için uğraşmana gerek yok dememe rağmen, ben yıllardır resimlerine bakıp seninle olmanın hayalini kuruyorum, seni çok istiyorum, seni düşünmekten saatlerce yataktan çıkamıyorum, sesini duyunca bile yükseliyorum filan diye anlatmaya başladı. Şak şak ses gelmeye başladı telefondan. Beni tanımıyorsun, gerçekte kim olduğumu bilmeni istedim filan dedi.
1 yılDener
01 Yorumla
Soran1 yıl33 gün oldu ama engelleyeli gelmedi
Dener
021 Yorumla
Soran1 yılNe zaman? Engel aralı 33 gün oldu
Soran1 yılDaha önce beraber olmadık ki hiç
Soran1 yılOhoooo olmayacak iş desene
Soran1 yılNe? Boyla ne ilgisi var
Soran1 yılBoşa düşmedim ama hakaret edip engellediği için içime oturdu
Soran1 yılBir şey yaptığım yok ki, ne popo kaldırması
Soran1 yılBir şey yaptığım yok ama döndüğünü görmek istiyorum, içime oturdu. Kaç senedir peşimde atmadığı takla kalmadı. Seviyorum hoşlanıyorum çok istiyorum özledim dayanamadım neler neler
Soran1 yılOna istediği hiç bir şeyi vermeme rağmen mi?
Soran1 yılDediğine göre yıllardır resimlerime bakıp mastürbasyon yapıyormuş
Soran1 yılHayır
Soran1 yılSana da
Dener
05 Yorumla
Soran1 yılEngelledi ama 33 gün olmuş
Soran1 yılBuradan anlatın dinliyorum
Soran1 yılOkey bay
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem