- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızın onun dönmesini istemesi neyin kafası orası var ne istedigi belli kız yok diyor ama ısrarla istiyor evlenmek icin atanmaya para pula gerek yok evlenecek olan her turlu evlenir ama yok illa o olsun bu olsun şu olsun var ondan sonra haydi boşanalım oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılElinde doğru düzgün bir mesleği olmadan nasıl ev geçindirecek? Aynı şekilde ben de atanmaya çalışıyorum. Tabakları mı kemirip mum ışığında mı yaşayacağız?
- +1 yıl
Bulunur elbet bir şeyler yeter ki istesinler evelenmeyi sorun evlenmede ilerisinde degil adam insan gibi evlendikten sonra sorun yok
Soran+1 yılYani benim öyle çok tanıdığım var. Hatta formasyona gidiyordum geçen yıl. Beraber staj okuluna gittiğim kaç yıldır sevgilim olan bir arkadaş da demişti. "Benim elimde düzgün bir mesleğim yok. Evlensem nasıl geçineceğim? Atanayım önce, sonra zaten evlenmeyi düşünüyorum." diye. Yani olaya romantik bakmazsan, biraz realist olursak dediği şey çok normal.
Soran+1 yılSevgilim yazmışım pardon, sevgilisi olan diyecektim.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılben olsam ben de ayrılırım. ama önceden nedenini açıklarım önce uyarırım. ilk tanıştığımda zaten kafa yapımı açıklarım.
sonuç olarak bu bir ihtiyaç hem ilişki içerisinde olup hem kadın erkek farketmeksizin arzularını suistimal edemezsin çünkü seninle birlikte olduğu zaman başka kişilerle yapamaz ve p*rn*grafik şeyler izleyip kendinisini tatmin etmeyi aldatma sayar ve aşağılayıcı bulur. birbirinizin sorumluluğunu bilin.057 Yorumla
Soran+1 yılKimse başından açıklamıyor ama nedense? 🤷♀️
- +1 yıl
korkuyorlar çünkü henüz toplum olarak böyle şeylere hazır ve açık değiliz. sapık ilan edilmekten korkuyordur veya soğumandan.
- +1 yıl
cinsel ihtiyaçları , cinsel hâyalleri suistimal edilen kadın da erkek de ayrılmakta haklıdır diye düşünüyorum. toplumca cinselliği çok ötekileştiriyoruz
Soran+1 yılKarısı mıyım ben? Kendi ihtiyaçlarını kendi de görebilir. Yaşamak isteyen kişi evlenir. İkimiz de öğretmeniz. Gerekirse özelde de çalışırız ki o zaten hem çalışıyor hem de atanmaya çalışıyor.
- +1 yıl
kime göre neye göre işte çok yönlü bakmak lazım. mesela yanlış anlamazsan biraz da mide meselesi. kendi ihtiyaçlarını kendi görebilir diyorsun senden başka kadınların vücuduna bakıp kendisini tatmin etmesini miden kaldırıyor mu veya sen olmana rağmen ezik gibi kendini tatmin etmesine. eskide bir partnerim vardı 3. ayımızda bu konuları konuşmaya başlamıştık. konusunu ben açmamıştım kendine göre değerleri vardı. o varken kendimi tatmin etmemin üzücü ve aşağılayıcı olduğunu söylüyordu. aynı zamanda başka p*rn*grafik içerikler izlememi de kessinlikle istemiyordu. sürekli benimle cinsel olarak ilgileniyordu ciddi ilişki içerisindeydik. yani kime göre neye göre ahlâk kime göre neye göre ihtiyaç kime göre neye göre saygı.
- +1 yıl
karısı mıyım demenden direkt onu kaybediyorsun zaten. ilişki ciddiye döndükten sonra birbirinize eş gibi davranırsınız. çocuk değilsiniz bak öğretmensiniz birde bunları bilmeniz lazım kim bilir benden kaç yaş büyüksünüz. kutsal meslek. ben daha 18 yaşındayım ama ilişkimdeki insana karşı sorumluluklarımı bilirim ve ona göre davranırım karşımdakinden de aynı özeni beklerim. öğrenmenin yaşı yoktur böyle şeyleri küçümsemeyin ve ciddiye alın. bir ilişkinin %60'ı %70, i cinselliktir.
- +1 yıl
kadın ve erkek doğada bir elmanın iki yarısıdır onun size sizin ona ihtiyacınız var hemde neredeyse her konuda. eğer karısı mıyım ben deyip ihmal ederseniz gitmek zorunda kalır
- +1 yıl
belki onunla ayrılmak zorunda kaldık ama o kadın bana bu yaşta doğru bir ilişkinin nasıl olması gerektiğini gösterdi. onun sayesinde daha olgunum ve ne istediğimi biliyorum. ondan sonra bir ilişki yapmaya kalktım onun agresifliğini kaldıramadım 1. ayda ayrıldım. eğer bilmeseydim zamanımı daha fazla harcardım enayi gibi.
Soran+1 yılİyi her önünüze gelenle gidip yaşayın madem. Bir ilişkinin ciddiyetini ciddi bir yola giyip sorumluluk almak gösterir. Yani evlilik yolunda ilerlemek gösterir. Böyle istediği olmayınca küçük çocuklar gibi *Küstüm, oynamıyorum. "deyip engellemek değil. Seven insan çıkar gözetmeden, her şekilde seni olduğun gibi sever. İstediği olmadığını için engelleyen insan gerçekten sevmiyor demektir.
Kutsal meslek diyorsun, bak. Kendim ahlaksızlık yapıp zina ederek mi ileride öğrencim olan kişilere örnek olacağım?
Soran+1 yılGirip *
Olmadığı *- +1 yıl
seni olduğun gibi sever masallarının doğru olmadığını ben bile bu yaşta biliyorum. kimse bu beni olduğum gibi kabul etsin triplerine sahip birisiyle ciddi düşünmez. istediği olmuyor dediğin şey çocuk oyuncağı değil ki ablam 🙏🏻
- +1 yıl
ablam başta yazdığım gibi kime göre neye göre ahlâk sonuçta her önüne gelen ile yapmıyorsun sadece evleneceğin insanla yapıyorsun. bu kadar abartmaya gerek yok 🙏🏻
- +1 yıl
şimdi karşındakini bilmeden de yazmış olmayayım ilişkinizin kaç yıldır devam ettiğine de bağlı
- +1 yıl
direkt yüzüne mi engelledi yoksa konuşup mu
- +1 yıl
engellemeyi de doğru bulmuyorum ayrıldıktan sonra engellemek gereksiz
- +1 yıl
öğretmen ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama bu ekonomide evlenmek de çok zor. 1+1 40 metrekare ev en az 700.000 ₺ kiralar 7000. üstelik şey korkusu da var sizin şimdi tabi yine söylüyorum ilişkinizin kaç yıl olduğuna bağlı olarak adam güvenmiyor olabilir
- +1 yıl
ihtiyaçları ve sizi yani sevdiği insanı arzulamasını çıkar olarak görüyorsanız bir şey demiyorum 🙂
Soran+1 yılSen olmadan kendini ezik gibi tatmin etmesine yazmışsın. İnsan sevdiği kişiye "ezik" gözü ile bakmaz." Yazdığın bazı şeyleri şu an gördüm.
Belli ki seni gerçekten seven birisi olmamış ki masal olarak görüyorsun. Böyle bir nedenden dolayı engelleyen insan çocuktur. Hatta bence bu sebepten olmasına da gerek yok. Engelleyen insan çocuktur. İki insan ayrılabilir. Engel nedir?
Sevgilimle her an ayrılabilirim ve başkasıyla yoluma devam edebilirim. Ki böyle bir nedenden dolayı engel yemem bunun en açık göstergesi. Geçmişte onunla, sonra ondan sonraki sevgilimle, sonra onunla da olmazsa sonraki sevgilimle derken her sevgili olduğun kişiyle mi yaşayayım? Bu mu ahlak? Bu mu namus? Evleneceğin insanla yapıyorsun sonuçta demişsin. Her sevgili evleniyor mu? Bu adam benim eşim mi veya evlilik yolunda gittiğim nişanlım mı? Hiçbiri değil, sadece sevgilimdi.
Güven duymuyorsa sevgili de olmasın. İki yıllık bir sevgilimdi.- +1 yıl
iki yıllık diyorsunuz bilimde cinsellik konuşmanın süresi 3-6 ay. bana ezik gözüyle bakmadı. konuyu yanlış tarafa çekiyorsunuz 🙂. ona göre sevdiği varken kendini tatmin etmek ezikçeydi. ona ezik gelen ben değildim. bence de engelleyen insan çocuktur hâla insan gibi ayrı olmamıza rağmen bahsettiğim şahısla dertleşiyorum. sevgilinizle "her an ayrılabilir ve başka biriyle yola devam edebilirim" demeniz sizin sorununuz ben her birlikte olduğum ve cinsellik konuştuğum kişiyle evleneceğim kişi gözüyle bakarım bu yüzden "her sevgili olduğum kişiyle mi yaşayayım" diye bir cümle kurmam. çünkü zaten sevgili olmadan önce binbir süzgeçten geçiririm. mantıkla hareket ederim. ondan sonra duygularımla hareket ederim. mantıklı davranırsan her sevgili evleni.
- +1 yıl
evlenir*
- +1 yıl
sadece sevgilim ne demek gözünüzü seveyim çok kötü ve çocukça bir düşünce şahsen ben sevgilim olan birisinden "sadece sevgilim" kelimesini duysam ayrılırım mesela.
- +1 yıl
benim o kişiyle ilişkim 2.3 sene sürdü eğer bazı olaylar yaşanmasaydı 1 yıl sonra evlenecektik.
Soran+1 yılSevdiği biri varken kendi kendini tatmin etmek ezikçe niye olsun? Ezik gözü ile bakan kişinin sevgisi ne kadar doğrudur? Bunu demek istedim, ben. Konuşmak kısmını da anlarım ama evli olmadan yaşamayı doğru bulmuyorum. Ayrıca ne kadar mantıkla hareket edersen et. Bazı şeyler tek tarafın düşüncesiyle olmuyor. Sadece sevgilim demenin nesi çocukça? Sevgilim değil de ne? Elim mi? Hayat arkadaşım mı? Bak engelliyim diyorum. Hayat arkadaşım olacak kişi hayatımda yok. Demek ki değll. Onun için her sevgili olduğun kişiye hayat arkadaşın gözü ile bakarsan çok yarı yolda kalırsın. Üstelik inancın da kendinden verdiğin ödünle zedelenir. Yaşın 18 idi senin. Değil mi? 11 yaş var aramızda. Daha yaşayacağın çok şey var. Dediğim şeyin çocukça mı değil mi olduğunu sana yıllar öğretir.
Soran+1 yılEşim *
Değil *- +1 yıl
tamam da sevgili hayat arkadaşıdır zaten o onun sorunu onun öyle yapması gerçeği değiştirmez tamam o çocukça davrandı engelledi. doğru kişi de değildi. doğru kişiyle karşılaştırıldığında ne yapacaksın hayat arkadaşım değil mi diyeceksin sırf evli değilsin diye. kendini tatmin etmek ezikçe çünkü gerçeğini yapmak varken kendi elinle yapıyorsun açıklamaya gerek bile görmüyorum. özellikle sevdiğin erkek & kadın varken bunu yapıyorsan. sizi haklı buluyoeum bazı düşüncelerinizde o doğru kişi değildi direkt engelleyemez aranızda ne geçti onu da bilmiyorum 18 yaşında olmam ve 11 yaş aramızda fark olması bir şey değiştirmez büyüğüme saygım sonsuz ama öğretmensiniz bazı insanların ne yaşlarda ne kadar cahil olduğunu benden iyi biliyorsunuzdur bazı insanlar da aynı şekil çok genç yaşlarda olgun düşünebilir ve olgun hareket edebilir
- +1 yıl
her sevgili olduğum kişiye hayat arkadaşı gözüyle bakarım çünkü zaten dedim ki bakın sevgili olacağım kişiyi binbir çeşit süzgeçten geçiririm bin bir türlü kriterim var davranışlar konusunda. cinselliği zaten sadece sevdiğim kadınla yaşamak istiyorum yani düşüncenden tek farkım kağıtta evli olmamam. ve bir süre aynı evde yaşayamamak.
- +1 yıl
dediğiniz gibi zaten tek tarafın düşüncesi ile olmuyor. iki tarafın da düşüncesi bu şekil olması lazım. benimki öyleydi. bir dahaki de öyle olacak.
Soran+1 yılBir sonuca varamayacağız. O yüzden tartışmayacağım daha.
- +1 yıl
katılıyorum. görüşlerimiz farklı. bu yüzden ortaya bir sonuç çıkmıyor. en ufak örneğinden ben müslüman bile değilim deistim. senin ahlâk anlayışın ile benim ahlâk anlayışın farklı.
- +1 yıl
anlayışım*
- +1 yıl
sadece tek tavsiyem bazı şeyleri daha derinlemesine düşünün özellikle bir ilişki kurarken.
Soran+1 yılYazdıklarını tartışmayacağım yazarken okumadım ki. Sen zinaya devam et. Ben bildiğim yoldan devam... Onu kaybederim belki de o beni kaybetmiştir. Ki onun beni kaybettiği bir gerçek. Uçkuruna sahip olamayan biri uzun vadede zaten aldatır.
Soran+1 yılBelki giden sevgili olur ama bana kalan Allah olur. Ki onu kaybetmek daha kötü.
- +1 yıl
kime göre neye göre zina 😊. sana göre zina bana göre değil.
- +1 yıl
her uçkuruna sahip olmayan aldatmaz aldatmamak için terkeder.
Soran+1 yılSahip olabilse zaten ayrılmaz.
- +1 yıl
olmak zorunda mı? senin kitabında bile eşi istediği zaman yemek yapıyorsan bile reddetme diyor. eş ile duş almak sünnet. eşler arasında uçkuruna sahip olmana gerek yok. şimdi diyeceksin ee ben ne diyorum evli olmamız lazım diyorum zaten yapmak için diyeceksin. ben de diyorum ki kitapta bile ele vermiş. evli olunca uçkuruna sahip olmayan evlenmeden önce de olamıyordur 🙂🙏🏻.
- +1 yıl
zaten kitabında kıyamet alametlerinden bir tanesidir. "zina ucuzlayacak evlilikler zorlaşacak" evlilik bu kadar zor iken siz bazı kadınlar cinselliği bu kadar ötekileştiriyorken zina artıyor.
- +1 yıl
bir sürü şey varda yazmaya üşendim
Soran+1 yılO zamana kadar zaten iradeli olmuş oluyor. Bundan dolayı ayrılan biri ile bu yüzden aynı kategoride olamaz.
- +1 yıl
tek tek yazmamın ne gereği var başka bir bakış açısından bakmayı denesen aydınlanırsın resmen ben ne yapıyormuşum dersin.
- +1 yıl
gözünüzü seveyim evlenince eşi fazla ilişki istiyor diye boşanan var biraz empati kurun millet korkuyor evlenmekten az önce yazdım çok masraflı zaten üstelik herhangi bir sorunda kadın ayrılsa adam ömür boyu ona naaşının yarısını verecek yanlış şekilde yazmak istemiyorum altı üstü bir şey için o kadar riske girecek enayi var mı
Soran+1 yılSen, niye farklı bakış açısından bakmayıp bana düşünceni kabul ettirmeye çalışıyorsun? Bunun aydın olmakla ne ilgisi var? Sokaktaki köpekler bile yaşıyor. Onlar da mı aydın?
- +1 yıl
müslüman olduğunu iddia edenlerin yarısından fazlası özellikle doğuda bastırılıyor baskı altında yetişiyor cinselliğe düşman kesiliyor evlenince bile.
- +1 yıl
ben zamanında başka bakış açısından bakıp o bakış açısındaydım zaten doğma büyüme deist değilim. 17 yaşına kadar müslümandım doğum yerim şanlı urfa doğuds doğdum baskıcı insanların içerisinde 7 senedir izmirdeyim doğduğum yere 1 hafta gittim anında tahammül edemedim kavga çıkardım çünkü hayvandan farksızlardı
- +1 yıl
ailem müslüman doğulu senin gibi düşünüyorlar
- +1 yıl
ben başka bakış açısına bakmaya zaten zorlandım bakmıyor değilim yani zaten eskiden ben komple öyleydim. kaşımın ortasını aldım diye g@y ilan edildim 😃
Soran+1 yılİyi ki uzun uzun yazmadın? Bir de yazsan... Bir düğünü yapıyor erkek. Kınayı kız tarafı yapıyor o düğünü yapıyorsa ki ben düğün isteyen biri de değilim. Siz erkekler de o zaman (Hepiniz demiyorum.) çalışmayan kadın istiyorsunuz. O kadına boşanan adam tabii ki nafaka vermek zorunda. Sırf egosu tatmin olsun diye çalışsın istemiyorsa mecbur. Ki ben kimsenin parasına da kalmadım. Dediğim gibi şartlarımız eşit. İkimiz de öğretmeniz. Ortada çocuk olmadıkça evlenip ayrılsak bile onun parasına ihtiyacım olmaz. Çocuk olunca da zaten ben tek başıma yapmadığım için yine mecbur nafaka vermeye. Tekçe benim evladım olmuyor. Onun da oluyor.
- +1 yıl
şimdi sorun şu ki siz iyi niyetlisiniz kötü birisi bunu suistimal eder. çocuk yokken bile ömür boyu adamın parasına çöker bunu meslek hâline getirenler var reddedemezsiniz haberlerde internette her yerde yazıyorlar. ben şahsen korkarım ayrıca kadının çalışmasına da karşı değilim zaten aksine çalışması taraftarıyım
- +1 yıl
sırf benim egom tatmin olacak diye seveceğim kadının sevdiği işi yapmasına engel olacak değilim o da kötü erkeklerin sorunu maalesef
Soran+1 yılBen Doğulu değilim. Bunu nerenden uydurdun? Hayvan olan senin gibi her önüne gelen kişiyle cinsel ilişki yaşamaya çalışan. Üstelik hiçbir sorumluluk almadan... Seven insan sorumluluk almaktan da korkmaz. Evliliği kendi ister. Cinselliğe düşman kesilmiş olduğunu ne biliyorsun? Yatak odalarında üçüncü mü oldun? O kişilerin de çoluğu çocuğu oluyor. Yaşamaya bu kadar evlilik sonrası karşıt olsa soyu da kurur.
- +1 yıl
1 hafta evli kalıp ömür boyu nafaka veren var. evlilik sözleşmesi ülkemizde geçerli olsa düşünmeden yapardım hatta şöyle bir madde bile eklerdim sebepsiz yere ayrılırsam ve aldatırsam direkt mal varlığım komple onun olacak. fakat kendisi ayrılırsa nafaka alamayacak diye. ömür boyu maaşının yarısını ödeme riskini kabul edecek enayi var mı
- +1 yıl
her önüme gelenle cinsel ilişki yaşıyorum mu dedim ben saygısız bir kelime mi söyledim neden böyle yazıyorsunuz 🙂
Soran+1 yılYa cidden çok uzadı bu muhabbet. Git de her bulduğunun altına yatan biriyle ol. İsteyen istediği ile olsun.
- +1 yıl
işte sorun şu ki cinselliği sadece çocuk yapmak için kullanıyorlar..
- +1 yıl
gerçekten böyle bir insanın öğretmen olması ülkenin durumunu gösteriyor... sadece sevdiğim insanla birlikte olurum diyorum bana yazdıklarınıza bakın. sizden olmayan herkes ahlâksız tamam. sizden olmayan herkes her önüne gelenle yatıyor tamam.
- +1 yıl
ne sorumluluk almadığım hakkında bir şey yazdım ne de her önüme gelenle yattığımı söyledim bugüne kadar şerefimle yaşadım. ama anlaşılan böyle insanlardan hiçbir zaman kurtulamayacağım ister öğretmen olsun ister profesör cahil cahildir bunu anladım.
Çok iyimser yaklaşmıssın ama sana cinsellik gözüyle baktıysa ve onu alamadıysa elde edemediyse dönmez senin cinsel yönde bir adım atman gerekir ozaman döner ozamanda erkek kaşarı ne demek öğrenmiş olursun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi fare olarak görmediğim için kimseyi kaşar olarak görmüyorum. Dönsün veya dönmesin...😂😂
Soran+1 yılÖnemsememek değil. Değer veriyorum karşımdaki kişiye. Bensiz mutlu olacaksa öyle olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılOrtadogu coğrafyasının muhteşem mahsulleri. Ne dürüstlük var, ne akılcı bir iletişim var. Herkes kendi kafasında birseyler yaşıyor. Ne yaşıyor Ne yasatiyorsunuz. Korkuncsunuz kardeşim demiş Nazım Hikmet.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe... Ne bağlacı arasına ne zamandan beri virgül alıyor akılcı kardeş?
- +1 yıl
Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik yaşamadı diye ayrılıp engelleyen erkeğin peşinden koşan kızın zekası
17 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
Soran+1 yılDersin yorumu yapan da Einstein. 😂😂
- +1 yıl
einstein değilim ama kendime şunu yapmam
Soran+1 yılO halde çok büyük bir zekaya sahipmiş gibi zekadan söz edemezsin!!
- +1 yıl
haklısın dostum. soruna cevap veriyim. kabul edersen geri döner
Soran+1 yılBüyük konuşuyorsun. Belli ki şu ana kadar kimseyi gerçekten sevmemişsin. Belli ki başına gelecek var. Geldiğinde bu cümlelerini hatırla. 😂😂
- +1 yıl
Kullanılıp kenara atılınca sen bunu hatırlarsın gibi duruyor 😂
Sana saygi duymayan adam dönse ne olur dönmese adama bak ya kizi cinsellik yasamadigindan engelliyor abaza 😡
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDönmesini bekliyor olman hata adam evlilik için sevgili olmamış ki bir şeyler yaşamak için sevgili olmuş
00 Yorumla
+1 yılGeri dönse o erkekten adam olur mu onu sorman gerek adam olsa sen bu kadar kalitesiz bir erkeğe mi kayıksın değerin bu kadar mu düşük
00 Yorumla
+1 yılDönmesini beklemek zaten en büyük aptallık
Eğer niyeti ciddi olsaydı saygı duyar gitmezdi. Bence geri dönerse kabul bile etme.00 Yorumla
+1 yılAşık olan adam cinsellik yok diye engellemez sevdiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeyi yaşayıp bitirmek de doğru değil, ancak hiç tatmamak da
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşayıp bitmeyecek olduğunun ne garantisini var? En azından zina edip günahkâr olmuyorum, bu bence her şeye değer.
Cevap sahibi+1 yılEngellemisse zaten tek amaç odur. Ben ciddi bir yoldasınız gibi anladım kusura bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılVereceksen ışınlanır bile
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle dönmez boşuna bekleme.
00 YorumlaYaşama ihtimali varsa döner 😂
00 YorumlaDönmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dönmezdim ben :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver öylesiniz iyi etmişsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?