Bu bağlamda bakarsak sınırsız olmak bence çokta iyi bisey değil gibi

Bu bağlamda bakarsak sınırsız olmak bence çokta iyi bisey değil gibi

Eğer sınırsız erkek olarak tanımlasaydın evet sizin de sınırlarınızı kabul etmezdi ve sınır koymanızdan rahatsız olur ve bunu aşmak isterdi.
Fakat cinsellikte sınırsız yazdığın için öyle bir erkek sadece cinsellikte sınırsız olabilir. Haliyle orada yapacaklarından çok daha farklı olabilir normal hayatında.
Her iki durumda da aslında detayda yazdığına katılıyorum. Sınırlar olmalı. Ne kadar geniş ise o kadar zevkli olur o ayrı ama sınırsızlık iyi bir şey değil.
hiç bir konuda ister cinsellik ister sosyal ister hukuk asla sınırsızlık olamaz.
ben sınırsızım diyenlere bakmayın. sınırsız olmak başkasının sınırına girmektir. bu olamaz.
her konuda sınır olmalıdır.
Zaten doğru ilişki, sınırları uyumlu çiftler arasında yaşanır. Çiftlerden biri sekste tutucu, biri açık fikirliyse yürümez. Erkek de, kadın da sınırsız ve yeni deneyimlere açıksa yürür.
İster ama kişinin kendisine göre de değişir. Kimi teklif eder, -ki bu normaldir. Sen kabul edersin etmezsin buna göre olur. Kimi zorlar ya da ısrar eder bu bakımdan kötü olabilir.
Cevap
23Cevap
isteyebilir evet
İllaki o sınırları zorlamak ister. Cinsellikte kadınların sınırlarına saygı duyan erkek sayısı oldukça az maalesef.
Haklısın
Evet aşmak ister, bir birlerinin isteklerini göz önünde buludurmalı ve saygılı olmak zorundalar
Bence de canımcım
Önce sınırlarını bilmek gerekir ona göre sınırlar zorlanır sinir kapısı anahtarı bizde kilitle sizde anlaşırız bir sekilde
Aşmamaya dikkat ediyoruz ama olmuyor yaşamak istiyoruz bazı şeyleri o yüzden sınırsız olmalı diyoruz ya cinsellik
Zaten sınırları her zaman zorlamak lazım karşı tarafın sınırları daha yüksekse Tabii ki daha çok zorlar
kesinlikle sınırlarını zorlar ve istediğini alır yalanlarla
Sınırlar olmalı diyorum insanların birbirine saygısı kalmayacağı kanısındayım
yani senin sınırların onunkine göre daha sınırlıysa seni zorlama sınırları esnetme imkanı olabilir.
Yani tabi illaki sınır olmalı. Senin sınırların ne mesela?
Sınırsızlığına kapıldığın da senin de sınırın kalmaz merak etme
her şeyde bir sınır vardır ve olmalı zaten dostum :D
Fırsatını verince evet
O sınırsızlık birebir ilişkinin dışına çıkmamalı
Herkes haddini bilecek , her zaman elit seks
Aşmak ister anal yok desen kabul etmes
Sınırların ne olduğuna ve ne isteğine göre değişir
Sınır olmalı grup sevmem
Denk getirirse
Sınıra göre değişir
Sende sınırsız olmak istersen olabiliriz
Heeee