İstememek değilde yapamıyor hastalığı var. Kalkmıyor falan işte. Ve bilinen bir tedavisi yok. Lütfen hastalığa odaklanmayın soruya odaklanın.
Sadece sevgi bir yere kadar götürür ama cinsellik olmadan olmaz değil mi?
İstememek değilde yapamıyor hastalığı var. Kalkmıyor falan işte. Ve bilinen bir tedavisi yok. Lütfen hastalığa odaklanmayın soruya odaklanın.
Sadece sevgi bir yere kadar götürür ama cinsellik olmadan olmaz değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapamam. Bu tür insanlar dengi biriyle olmalı, mesela aseksüeller.
Aseksülim ben diyenler kadar istekli bir güruh görmedim hepsi yalancı pislik.
Kendileri bilir, kendileri yükseldiği zaman senin yükselmediğini bildiklerinde zaten terkederler. Baştan aseksüelim demesinler o zaman.
Onu diyorum işte bir ara çok aseksüelim diyenlerle konuştum da inan bir tanesi bile öyle değil. Neden böyle diyorlar anlamışta değilim artistlik olsun diye demişti birisi? sdjsdlsdk çıldırmalık
Aseksüelle artisliğin alakası ne slfk aksine aseksüellere göz ucuyla bakılır toplumda 😂
Senin hastalığın ne, şeker falan mı?
Küçükken kaza geçirdim traktör ezdi. Dikmişler falan ama bir işe yaramıyor. Kimse göz ucuyla bakmıyor üni ortamlarında falan ama bu canım yalnız kaldıklarında kuduruyorlar en sevmediğim topluluk şu aralar. Yalancı iki yüzlüler.
Ajdjsjd ilişkiye girmeden de rahatlatabilirsin kadınları. Fakat illa ki isteyecekler, aseksüel kadınlar bile doğurma içgüdüsüne sahip oldukları için çekim hissetmeseler de seks yapıyorlar mesela. Bundan kaçış yok, çok geçmiş olsun.
Biliyorum ve o dediğini yaşadığım genç yaşlarımda oldu çok komik ve garip tecrübeler yaşadım 😂 artık işin biraz dalgasındayım dokunan olursa ay namusum gitti napıyosunuz hanımefendi evlenmeden olmaz tepksii veriyorum 😂😂 şu an ki sıkıntım kadınlarla biraz flörtleşiyorum bazende sevgili oluyorum sonra bir anda ayrılıyorum ve beni aradıklarında neden noldu özledim gibisinden vicdan azabı çekiyorum.
Durumu açıkla birden bi sebep yokken onların gözünden oldukça saçma görünüyor çünkü. 😂
abi delimisin nesin bu yasta bu soruyu soruyosun cinsellik olmadan sadece duyvusallik yetmez
Hastayım kardeşim deli değil.
hastalikla ne alaksi var ben sordugun sorunun cevabini yazdim
Haklısın yanlış anladım pardon.
Üzgünüm ama cinsellik evliliğin iletişim biçimidir.
Yapamam. Öyle kişiler kendi halinde takılsın.
@ßlueოoon 😂😂 haklısın olmaz
Olmaz kardeş çok zor
Olmaz tabiki bilader