Bu soru evlilik için geçerli değil arkadaşlar. Sevgili olunca her insanla yiyişmek zorunda değilsiniz. Insanlar bu ihtiyacını gidermek için sevgili oluyor. Buna aşk diyorlar.😕
Bu bana göre özel bir duygu ve herkesle yaşanmamalı.
Bu soru evlilik için geçerli değil arkadaşlar. Sevgili olunca her insanla yiyişmek zorunda değilsiniz. Insanlar bu ihtiyacını gidermek için sevgili oluyor. Buna aşk diyorlar.😕
Bu bana göre özel bir duygu ve herkesle yaşanmamalı.
öyle de kızlar kapalı kutu erkekğe hergun cinsellik yaşayacağının garantisni vermezssin ki . kızların yaptıgı hergun sanki verecekmiş gibi yapıp evlenince. beni yemege goturursen pırlanta yuzuk alırsan vs vs bahane cok bir şey için cinsellik yaşayacak kız iktidarı düşük erkekle yaşasın onu gidip bulsun. Tandıgıgım bir çift var evliler seks yapmıyorlar al işte ne guzel geçiniyorlar yıllardır da böyle gidiyor. o ona layık. Tam istenildfiği gibi adam kendi kendine mastürbasyon yapıyor kadında kendi jendine ya da iktidarsız kadın. Nerden mi biliyorum. Bilirim ben ispiyoncular var aralarında, kadınlar kadınlarla konuşunca herşeyi anlatıyorlar. Herkees dengini bulsun yalan yapmasın vermiyceksen vermiycem de adamda bilsin ya öyle ya böyle. Birazcık veririm de. insan ya candan verir ya da hiç vermez pırlanta yuzuk ile başlayan araba ev , seks bir şey karşılıgı verilmemeli. Erkekelrin çogunlugu böyle düşünüyoruz. Şiddetli geçimsizlikten bir boşanma varsa. Anla erkek karım bana vermiyor diyemiyor. Vermeyen kadın vardır. Boşuna evlenmişler kavga başlamış evde. Nerde şiddetli geçimsizlik duysam tamam vermeyen kadın var burada diyorum , E evlenmeden önce hep yapacakmış gibi numara yapıyordun ama . Evlenene kadar mıydı her şey. Kapalı kutudur evlenmek. Erkekelr ayvayı yediğinde geç kalır. şimdi evlenmeyince kızıyorlar. Erkekler korkuyor ;para da yok kadın isteklerini yerine getirecek. herkes evde kalcak bu kafayla
Benim için cinsellik, evliliğe saklanması gereken özel bir paylaşımdır. Bu yüzden evlilik dışı bir ilişki içinde cinsellik aramam. Eğer karşımdaki kişi de benim gibi düşünüyorsa, bu durum bir problem yaratmaz. İlişkide duygusal bağ, sevgi ve saygı ön planda olmalı. Önemli olan uyum ve ortak değerlerdir.
Cevap
52Cevap
İstesem bile yürütmek mümkün değil maalesef bu bir ihtiyaç
sevgilin var mı peki
@MastrClass 🤦♀️
@sarisinoooo yanlış anlama amaçı kötü değil sadece sordum...
@MastrClass peki
@sarisinoooo zaten daha önce ilişkisi olmuş kişiye rahatsız etmem sadece ilişkisi olmuş mu diğe soracaktım da konuşmasıda onu gösteriyor..
Tabi ki yürütürüm. İlişki demek sadece cinsellik demek değil. Cinsellik harici de pek çok paylaşım yapılır. En önemlisi de hayat arkadaşı olup olamayacağı şekilde tanımak zaten.
Dediğin gibi son zamanlarda seks yapmak için sevgililik kavramı kullanılıyor, bu da yanlış. Onun için farklı ilişki türleri var o kullanılmamalı.
Hele aşk asla denilmemeli çünkü değil.
Cinsellik özel bir duygudur, herkesle yaşanmaz. Bu konuda katılıyorum size. Fakat cinsel birliktelik için evlilik şartı da olmamalı. İnsan karşısındaki kişiyi seviyorsa, karşındakinin de kendisini sevdiğinden eminse ve bu ilişki uzun yıllar devam edecekse bir şeyler yaşanabilir. Partnerim bana ilişkide cinsellik olmayacağını söylese başlarda kabul ederim çünkü onu tanıma evresindeyim. Fakat yıllar geçtikten sonra yine de en ufak beraberlik yoksa bu sefer bana olan sevgisinden şüphe duymaya başlarım. Ya güven duygusunu zedelemişimdir ya da sevgisini, böyle hissederim.
bence sevgilikte yanlış buluyorum.. daha öce birşeyler yaşamamışsa benle yaşadıktan sonrea gelen geçen ciddi gözle bakmayacaklar.. ve sadece ilişki yaşamak için yanında olacaklar.. bu yuzden uygun bulmuyorum.. şayet karşı taraf isterse evliğe çekerim o zaman olur diğer türlü kimsenin vebabile girmek istemem..
Güzel düşünce
teşekkür ederim.. olması gerek yani ama şuanki çoğu laylom yaşıyor hayatı maalesef.. önemsemiyor.. bazıları önemsiyenler de farklı yollarla yapıyor ön tarafı hariçinde ve bazılarıda diktirme işine giriyor.. kimse saf temiz haliyle kalmıyor.. kalanda var ama azdır yani bende yapmadığım için evlieneceğim hiç birşeklide temiz hali olmasını isterim..
Biz eşimle evlenene kadar hiç konuşmadık farklı şehirlerdeydik yaşamadık da, evlendikten sonra her şey rayına oturdu çok iyi bi cinsel hayatımız var. Biriyle konuşmadan ya da yatmadan da birliktelik yürüyor, hatta daha güzel yürüyor çünkü karşındaki kişi seni cinsellik olarak görmüyor bu da çok güzel bir duygu.
Bu yorumu çerçeveletip asasim geldi hanımefendi. Bazı olmaz diyenlerin gözüne sokmaz lazım.
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim😊
@sarisinoooo doğru söylüyor aslında olmaz diyenler sevgilik ağına kullanmak istiyor kızları sonrada evlenecekleri zamanda bakire ararlar.. dikkatli olmak gerekiyor... evlenmeden yapmamalı
@MastrClass kabul de etmiyor zaarlar
@sarisinoooo haklısın da vurucaksın arkasına yol vereceksin bu tiplere
Olmazsa olmazım değildir, ama en azından insan sevdiğini hiç olmazsa öpmek ister sarılmak ister dokunmak koklamak ister.. Aradaki bağı güçlendirmek için ve ilişkiyi canlı tutmak için bunlar gerekli diye düşünüyorum, neticede askerlik arkadaşı da değiliz yani olsun o kadar..
Öpmek sarılmak ayrı mevzu
Seks illa olmak zorunda değil sevgililikde
Fakat ben seks ile basit bir öpücüğün ayrımıni yapabilirim de mi?
Yaw neyse ne işte kardeşim sevgili olmak için illa senin deyiminle yiyişmek şart değildir oldu mu
Tamam kardeş ben farklı bir şey demedim
Eyvallah
Sanada eyvallah
Kesinlikle ve sonuna kadar size katılıyorum , cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birlikte olan bir çık insan var , aradaki bağlantıya sevgili adını veriyorlarsa normal görünüyor , fb dedndiği zaman bir çok kişi mide bulandırıcı görüyor. Neden böyle görüyorsun arkadaşım sevgili kılıfında birlikte olup üç gün sonra başkasıyla cinsellik yaşayacaksın farkı ne bunun? Konu sevgililikse en güzeli cinsellik olmadan ilerlemek
Aşk elle tutulacak veya sahiplenecek duygu değildir erkek kadını görür 1sn 2 sn sonra doğal kalıtınımdan dolayı o kişiyle bağ kurur biz buna hoşlantı diyoruz. Aşkın sonu hep hep cinsellikle biter istediğiniz kadar cinesellik düşünmek istemeyin bu sefer birbirinizden soğuycaksınız , o yüzden eskiden yani sevgililik olayı yoktu erkek kızı beğenir kızda erkeği sonu gene evlilik sonrada çoluk çocuk..
Yürütür müsünüz değilde sonradan istesende yürümez ki
Bencede öyle
Sonuçta asker arkadaşı değiliz
😒😒
Cinsellik isteyen bir insanla ilişki yürütmem. Bırak yürütmeyi başlamam. Ola ki farkında olmadan başladım, fark ettiğim an bitiririm. Evlilik için geçerli değil diye de belirtmişsin zaten. Açıklamana katılıyorum
Ne söylediğim gayet açık değil mi
İstediğim öyle zaten benle yapıyorsa benden öncede yapmıştır böyle bir şey istemiyorum zaten saçmalık bugün senle sevgili yarın bir başkasıyla sevgililiğin ne resmiyeti var en güzeli evliliği beklemek
Keşke öyle bif erkek olsa yok denecek kadar az kaldı
Tam anlamıyla cinsel birlktelik istemiyosa saygı duyarım ama sınırlı da olsa yakınlaşmak isterim nihayetinde asker arkadaşı değiliz dimi sevgilim😊🤷♂️
Evlilik dışı cinsellik zaten doğru değil
Sevgiliyle de cinsellik olmasa da o ilişki yürür yürümüyorsa sıkıntı var demektir zaten
Karşı taraf istemeden bir anlamı yok böyle şeylerin. Zamanı gelince oluyor zaten, olmazsa da çok önemli değil
Arkadaşlık ilişkisini yürütürüm evet. Hemcinsimden bir farkı olmaz zira.
herkes aynı olmayabilir ama şahsi düşüncem birlikte olamayacağım birine vakit ayırmam
Bende herkesle ilişkiye girmem. Hissetmeden ve sevmeden ilişkim olmaz.
Evliliğe gidecek birliktelikse şart değil belki ama çoğunlukla cinsellik beklerim.
Ciddi bir ilişkide Cinsellik geri planda kalır zaten. Yoksa o ilişki haz odaklı olur.
Evet erkek arkadaşlarım var gayet güzel anlaşıyoruz..
Bakire kızsa tabiki dokunmam evlenene kadar bir kaç küçük öpücük yeter
Aşk ve tutku bir arada olunca daha zevkli oluyor. Diğer türlüsü ihtiyaç gıdermekten öteye gitmiyor
Hayır asla
Böyle ilişki kadın isteyen kendine erkek kanka bulur zaten
Herkesle yaşanmalı demişken boyle bir davet gelince kabul eder misin?
Açıklama çerçeveliktir doğrudur
Teşekkür ederim.😏
Bu zamanda zor
düt bu zamanı. Yalnızlık daha güzel.
Güzel olda herkes yalnız kalma çabasında olurdu
Neyse ben küfretmiştim bamlanmis.
Ahaha olur öyle şeyler be hacı
Hacı benim lafim
Olsun be hacı senin olsun
😂
Öyle olması daha iyi zaten benim için
Nasıl yani
Anladim
Açıklama kısmına katılıyorum
Niye olmasın özelimi sevdiğinle paylaş mantıklı
Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım
hayır boşa zaman kaybı
O zaman kimseyle ilişki kurma yaşama
Ben ilişkimde yaşamak isterim o nedenle zor yürür
Tam benlik isterdim
Aynen bakıyorum erkeklerin çoğu hayır demiş. demekki işlerine gelmiyor.
Adi üstünde erkek onları ciddi alma yok diyorlarsa kapi orada
Buna karşısın galiba
Cinsellik yoksa evlilik monoton olur
Açıklamayı dikkatli okuyun
Hayır asla
Neden
Çünkü hayatımda cinselliği yaşamak istiyorum bunu da sevgilimle yaşamayacaksam kimle yapacağım?
Hadi lan ordan o zaman cinsellik bitince heveste mi bitiyor
Cinselliği o zaman sevgilinle yaşamazsan o da başkasıyla yaşar sen de boynuzlanırsın o zaman
Öyle adam adam değildir o zaman kapıda açık gitsin
Sen nerden anlayacaksın ki seni aldattığını , onu gizliden yapar senle de cinsellik yaşamamak sorun değil der mal gibi seni kandırır
Dolaylı olarak aldatmaya bir bahane mi buluyoruz
Hayır bunu sen kendin istiyorsun adamla yaşamazsan adam da senden gizli gider başkasıyla bu isteğini giderir
Evet herkesle yaşanmaz
Hayır o arkadaştır sadece
Ciddi düşünüyorsan yurturum
Yürütürüm
İşine gelir sanki
Hayir
Hayır
Yürütürüm
Kesinlikle hayır
Yürümez
Yurutmem
yürütmem