Benim böyle çok flörtüm ve exim oldu. Çoğu kız da yaşıyor. Hani mesela birinden hoşlanıyorsun ediyorsun flört ediyorsun. Sen güzel vakit geçirmek sevgililik istiyorsun işte el ele gezelim sohbet edelim sinemaya gidelim sarılalım öpüşelim ama erkeklerin tek derdi seks p*rno sapıklık. Yani film desen izlemiyor sadece seni ellemeye yer alıyor. Bi sarılsan öpüşsen hemen meme vajina elleme derdinde ya da zorla senin elini penisine götürmek istiyor. Uyarıyorsun istemediğini defalarca söylüyorsun hep konuyu değiştiriyor pardon tamam özür dilerim diyor ama her görüşme sohbette tek düşündükleri şey seks ve sen üst üste hayır diyince öfkeleniyor sinirleniyor kavga ediyor niye böyleler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMeseleyi tamamen objektif ve tüm taraflar açısından ele alacağım. Maksadım kimseyi yermek değil.
1. Erkeğin doğası bu. Erkek, her an sekse hazırdır. Erkek poligamiktir. Erkeğin amacı spermlerini saçmaktır. Erkekte testosteron oranı kadınlardan 19 kat daha fazla salgılanıyor. 70 yaşında bir erkek bile istekli bir genç kadından daha libidoludur.
2. Kadının doğası hipergamiktir. Kendi muhitindeki en sağlıklı genlere ve en iyi maddi imkanlara sahip erkeği arar. Kadındaki testosteron erkeğin en fazla yüzde 5'i. O da sadece ovülasyon dönemlerinde yüzde 5. Diğer zamanlarda yüzde 3 bile değildir. O yüzden kadınlar erkekleri sürekli abazan olmakla suçlar. Erkekleri bu konuda anlamanız için erkek olmanız gerekiyor.
3. Muhtemelen birlikte olduğun erkekler, senin çok fazla arzu duymadığın, sadece maddi ihtiyaç ya da güven ilişkisi kurduğun erkekler. Arzu duyan bir kadın, erkeği cinsellik konusunda reddetmez ya da bu konuda sınırlama yapmaz.
Rolla Tomassi der ki; KADINLAR, ALFALAR İÇİN KENDİ KURALLARINI YIKAR. BETALAR İÇİNSE KURALLAR KOYAR.
4. Birlikte olduğun erkeklerin amacı kuvvetle muhtemel ki seninle uzun süreli ilişkiler kurmak değil. O tipler, zaten birçok kızla bedavaya seks yapmak için sevgili oluyor. Eskorta gitse saatine saatine 2000 TL, gecesine 5000 TL vermek zorunda. Kaldı ki o tip adamların sana sunabilecekleri bir gelecek de yok. O tipler, senden istediğini aldıktan sonra senle en fazla 1 ay sevgili olur ve sıkılır. Çünkü ilişkide alması gereken en son ödülü en başta alıyor ve heyecan kalmıyor. Seni gerçekten seven bir erkek, seninle gelecek düşünen bir erkek, seni önce tanımaya çalışır, sonra sana maddi duygusal birtakım yatırımlar yapar. Sende arzu yaratabilirse sen onu ödüllendirirsin bir şekilde. Amaaaaaa... O sana çok fazla maddi duygusal yatırım yapıyor ama sen ona çoğu zaman bir öpücüğü bile isteksiz veriyorsan o erkek, sana olan yatırımını çeker. Çünkü erkekler, şunun farkında. Arzu duyan bir kadın, bu konularda çekinik olmaz. Tereddütlü ve utangaç davranan bir kadın, karşısındaki erkeğe arzu duymuyordur bu kadar basit. Bu da madalyonun diğer yüzü...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkede sekse ulaşmak çoz zor değil. Google a hangi şehirde yaşıyorsanız x şehir esc*rt yazıyorsunuz bir sürü seçenek çıkıyor ayrıca telegramda katalog niteliğinde gruplar var yani sekse ulaşmak çok basit ve kolay. Hee beleşçiyseniz o ayrı. Seks için ısrar eden erkeği ayartıp çırılçıplak elleri kolları ayakları bağlanır bir güzel domuz bağı misalı sonra ver odunu gerisi de sizin fantezinize kalmış 😉 Şu kızları rahat bırakın seks bekliyorsanız gidin adam gibi çalışın para kazanın işini layığı ile yapan çok iyi seks işçileri var saatlik günlük size direnmez de hayalinizdeki tüm fantezileri yaşarsınız.
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen onu diyorum ben de ya git eskorta bu kadar rezillik çekip aylar yıllarca benim gibileri rahatsız taciz edeceğine be.
- +1 yıl
Meselenin beleşcilikle hiç alakası olduğunu zannetmiyorum. Zira öbüt türlüde ikna edene kadar Zaman emek ve evet yine para harcıyorsun. E peki niye çünkü orada biri seni arzulayıp istediği için olmuyor Paran için oluyor ki Erkekler para konularına bu yüzden takıklar bu yüzden parası için gelen kadını eskortlukla itham ediyorlar zira ikiside aynı oluyor. Öte yandan cinsel yolla bulaşan hastalık riski Dolandırılma olayları derken yanaşmıyorlar Ha tabi iyide madem öyle niye ısrar ediyorlar dertleri arzulanıyor olmaksa dersen Sabredemiyorlar bir yerden sonra ve aynı zamanda benimle olmak istemiyorsa aynı zamanda sevmiyordur diye düşünüyorlar ki Tamamende haksız sayılmazlar. Kadın cinsel anlamda arzu duymuyorsa büyük ihtimal sevmiyordurda zaten çünkü Erkek için zihinde cinsellikle duygusallık ayrı ayrı işlenebiliyor olsada, Hepsi için demiyorum tabi ki fakat Kadınların geneli Arzu duymuyorlarsa Cinsel anlamda da istemiyor oluyor O erkeği Beraber oluyorsa İlgi alaka açlığı veya paradan dolayı oluyor. SOn olarak benim şahsi görüşüm en doğru yol evlilikledir. Ancak şartlar gereği bi taraftan Erkeğe acıması olmayan mağdur eden kanunlar Öte yandan toplumda güvenin kalmayışı Pişmanlık dolu evlilikler felan derken Erkekler evlenemiyorlar. O zamanda geriye bu seçenek kalıyor.
Soran+1 yılBence en doğrusu şu. 3 ay filan flört eder sevgili olursun iş arkadaş sohbet aile ortamlar uyum sevgi var mı bakarsın sonra yüzük takılır evlenmek için nişanlı olursun. O zaman seks yaşarsın ama hergün değil veya aynı evde yaşamadan sonra da 1 yıl dolunda evlenirsin işte. Bence en uygunu bu. Yok öyle ilk günden seks yap 2 hafta takıl cinsel açlık geçsin ayrıl diye bi ilişki türü.
Soran+1 yılBu arada evet kadın cinsellik olmadan erkeğe iş güç yaptırıp bir şeyler ısmarlatıyorsa ya da onun ilgisini sevgisini hep kullanıyorsa kullanıyordur erkeği sevmiyordur. Ama kadın seks yapıyor öpüyor seviyor diye de erkek bedavaya kadınla takılmaya çalışır çiçek hediye alıp yemeğe çıkarmaktan kaçarsa kadın soğur sevgisi biter.
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendince haklı Açıklamayı okuyunca tilt oldum sinirlerim bozuldu açıklamaya istinaden fikrimi yazdım
- +1 yıl
Benzer şeylerden bahsediyoruz tabi aama ufak bir farkla Cinsellik sunulması sonucu ben sana verdim şimdi sende bana şunu al bunu al muhabbeti yapmamalı O zamanda ilişki pazarlık masasına dönüşür. Yine aynı konu sürüklenmiş olur. Yine eskort tutmak gibi olur Al parayı ver ilişkiyi O yüzden duygusal yatırım öncelense daha doğru olur. Para muhabbeti geç memeli ancak gel gelelim, bu işin en doğrusu ve tatlı sonucuna Evllikle beraber
Soran+1 yılYa evet işte ben de zaten seks yapmak istiyorsan bana bunu al demem ama ben o erkekle flört ediyor öpüşüyor cinsellik yaşıyorsam ve mesela erkek bana hediye jest yapmak istemiyorsa ben de Seksi sevgiyi keserim. O da sorarsa sen benim için ne yapıyorsun ki derim. Bi çiçek bi hediye süpriz yaptın mı derim k da seks almak için yalandan yapar sonra iki gün sevişiriz yine odun cimri olur sonra ben de yine keserim. Ama şunu demek istiyorum cimri erkekle en fazla 2-3 seks yaparsın. Hergün kadının bana para harca hediye al diye kavga ettiği erkekten hayır gelmez. Edkek zaten bunu yapmalı kadın demeden. Köpek eğitiyor gibi hep ben tehdit mi edicem.
- +1 yıl
Erkek maddi anlamda bir şey harcamaya mecbur değil. Böyle bir zorunluluğu olmadığı gibi hiçbir kadına bir borcuda yok Ben para muhabbeti yapandan direk soğurum Görgüsüzlük ve Gurursuzluktur Yani bir arkadaşım bile bişi ısmarlamaya kalksa arkamdan beleşci dilenci denmesini kaldıramayacağım için yok sağol kalsın derim mümkünse kendim karşılamaya çalışırım. Kadınların bu kadar yüzsüz olması midemi bulandırıyor adeta insanın birazcık haysiyesiti olur. Sevgidir aşktır felandır bunlara çıkar karşıyorsa zaten o ilişkiden bi halt olmaz. Her iki tarafda mütevazi olup kendi içlerinden geleni yapıyor olmalı. Zaten önemli olanda bu Pek çok kadın manipulasyonlarla kaybettirme korkusu gibi yedekde adam tutma gibi taktiklerle erkeği mecbur bırakıyor. Ama bunun ne önemi var. Gerçekten çabalayarak birşeyler elde etmeye çalışan hep erkek oluyor. Zira erkekler kendini kandırmayı hazmedemez. Ayrılma veya Aldatma tehdidiyle karşında ki insanı Bİr takım duygusal maddi yatırıma mecbur bırakmak ve bundan dolayı kendini dev aynasında görüp övünmek Baya bildiğin eziklik ve zavallıktır. Ben kendimi sevdirmeyi beceremeyen sevilmeyide hak edemeyen bu yüzden hileye hurdaya başvuran bir eziğim demektir. Önemli olan o insanın kendisinin isteyerek birşeyler yapmasıdır. Buda Ben güzelim işte deyip yan gelip yatarak Şimdi heykeli dik ve bana taparcasına aşık ol diyerek yapılacabilecek bir şey değil. Gerçek çaba ve mücadeleyle olur. bir şey çok kolaysa mutlaka onda bi halt vardır. Mesele bu kadar basit. Kaldı ki zaten alfa ve kendine saygısı olan değerli olan hiçbir erkek bu kadına bir dk tahammül edemez. Seçeneksizdir sünepedir çaresizdir mecbur boyun büker Çoğuda böyledir.
Bak bunun çözümü çok kolay sakın konuşarak birbirini anlamaya çözmeye çalışmayın.
7 kurbağa pipisi kesilir kurbağaların 1i sarı 4ü kırmızı 2si yeşil olmalı.
Bu pipileri haşla püre haline getirip gün içinde bir kediye üç öğünde yediriyosun.
O gün o kediyi iyi kolla dışkısını alıp kurutup öğütüp kahve haline getiriyosun
Son olarak da senden sürekli cinsellik isteyen bu erkeğe kahve yapıp içiriyosun direkt hadim etkisi yaratıyor kafan rahat eder.
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç libidosuz erkeklerle ee çıktım da ben seks olmasın demiyorum abazan olmasın yerini zamanını usulünü bilsin taciz etmesin diyorum
Soran+1 yılEvet işte iğrenç ben de nefret ediyorum zaten böyle yapanlardan. İlla fiziksel yapmasına gerek yok ki. Mesela mesajlaşıyoruz sosyal medyada konuşuyoruz sapık sapık yok foto at çıplak at seks sever misin oral sever misin fantezin var mı böyle şeyler yazıyor soruyor.
Soran+1 yılBen seçmiyorum ayrıca çoğu erkek böyle abazan zaten.
Soran+1 yılBenle alakalı değil yani erkeklerin çöpü sapık zaten sokağa çıktığında. Evet abaza olmayan efendi de var ama çok nadir çoğu hep elleme ve taciz derdimde güzelsen. Ben güzelim. Kilolu çirkin kızları taciz etmiyor kimse zaten.
- +1 yıl
Yiyesiniz fışkı 🤣🤣🤣 siz çok toksunuz ya🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
B.. kluda çamurluyu kınıyor diye tam buna derler erkekler hep abaza da kızlarımızın hiç aklına bile gelmiyor çok masumlar ay😁😁😁
Yani tamam ben erkeklerden ziyade kadınları tercih ediyorum, beraber olduğum adamlar da centilmen sayılmazdı ama hiçbiri böyle bir höküzlük yapmadı yani. Bu ülkede böyle adamlar çok ama bence bunlardan daha iyilerine layık olduğunun farkında değilsin içten içe. Ya da insanları yeterince tanımadan flört etmeye başlıyorsun. Böyle bi şey yani bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılYoooo hepsinden çok daha iyilerini hak ediyorum ayrıca bu alman İtalyan İspanyol erkeklerde de başıma geldi. Sadece bu ülkede değil.
Soran+1 yılVe çoğu erkek centilmen değil olsa bile yalandan 3-5 dk öyle gibi yapıyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
+1 yılSenin aseksüel olman normal ama sağlıklı bir erkeğin hoşlandığı kadınla cinsellik yaşamak istemesi anormal öyle mi?
42 Yorumla
Soran+1 yılBen aseksüelim demedim ki ben de seks yaşarım ve severim ama 7/24 hergün ve her buluşma seks düşünmem yani.
Soran+1 yılSadece sarılmak öpüşmek de yeter bana. seks de arada özel günlerde bir evde kaldığımızda olur ama bu erkekler orta alan araba orman nereyi bulsa sinema yiyişmek istiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O kafadakilerin niyetleri cinsellik yüz vermemek en dogrusu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleri böyle çünkü hem abazalar hem de sınır nedir bilmiyorlar direkt rotayı yabancı erkeklere çevir dünyada cenneti yaşarsın
311 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sorucam şu yabancıları neden ilahlastiriyorsunuz ben kendi ırkımi olmuyorum biz Türk olarak dünya tarafından hiçbir zaman sevilmedik bundan sonra 1000 yılda geçse o yabancı dediklerin bizi hiçbir zaman sevmeyecek benim kaçtan arkadaşım iş için avrupaya kanamaya gitti sırf Türk olduğu için yapılan iğrenç muameleleri anlatsam hani onlar emin ol medeni gibi geliyor ama dünyanın en barbar insanları
Soran+1 yılYooo bana kimse ırkçılık yapmadı.
- +1 yıl
Tamam ben bizimkileride savunmuyorum ne doğu ne batı ama emin ol batının ahlaksizliklari bizden daha fazla onu geçtim şu an Türkleri hala ders kitaplarında bizim en büyük düşmanımız diye daha okullarda asiliyorlar avrupada hele bu çok yaygın nasıl ülkemizde Afganli Suriyelilere kendi ırkın gibi benimsemiuorsan bizde oralarda aynıyız
- +1 yıl
Parisin ve milanonun göbeğinde yaşanan olaylardan örnek vereyim yaşayanlar anlatıyor ve haberlerde de çıktı cafenin birinde Bi Türk otursa ve turk oldugunu anlarsa kendi halkı gelip sana sormadan kolundan tuttuğu gibi yere fırlatıyor hadi sıkıysa Bi laf et bak Türk kavga çıkardı oluyor senin adın çıkıyor kahretsin işte ben bizimkileri de ovmuyorum asla ama açta kalsam susuzda kalsam kendi vatanım
Cevap sahibi+1 yıl@visneliturta34 ben ırkçılık görmedim ha ırkçılık gören olursa da buna oturup Türk erkeği ağlasın çünkü benim doğuştan Türkiye’de kadın olarak yerim 3. Sınıf insan. Vajinanın çevresindeki et parçası. Burada ise öyle değil ben ırkçılık görmedim görsem de en azından beni koruyacak yasalar var. Buluştuğum erkeklerin aklında acaba çıkışta bana verecek mi diye bir düşünce yok beni dinliyor konuşuyor etrafı güzelleştirmeye çalışıyor bu kadının işi diyip hayatta kolaya kaçmıyor. Bir keresinde ikimize de yemek yapmıştım alışık değil üç gün teşekkür etmişti şaşırarak. Türk kadınları tuz az koydu diye dayak yiyor, ömrü billah ücretsiz ev emeği vermesine rağmen bir eline sağlık lafını duyamıyorlar. Türk kadınları evli ama bekar anneler ben burada kadın olduğumu ve insan olduğumu hissettim. Kıyafetim yüzünden kötü lafları ya da davranışları hakettiğimi düşünen bir toplumla yaşamıyorum. Bu yabancılar ilah olduğu için değil Türklerin erkek merkezli bir kültür-toplum anlayışına sahip olması ile alakalı.
- +1 yıl
Tamam işte bak ben bizimkileri kesinlikle ovmuyorum sadece şunu diyorum yabancılarda pisliğin önde gideni ve örnekleri çok benim kız kuzenim 31 yasinda çift anadal psikoloji yaptı isvecte yüksek lisansını tamamlamaya gitti aynı şekilde komşunun kızı da kanadaya mühendis olarak gitti ve ağlayarak geri döndüler sen Türk sün adisin sizi istemiyoruz sevmiyoruz diye mibbingin kralını yaptılar ve artı avrupada çoğu erkek Türk kızları buraya o puluk yapmaya geliyor diyen zihniyet dolu ve Bi ara bisey daha hangi sene hatırlamıyorum Yunanistan da yayınlandı İtalya ve Fransa da da destek yayınlamadı geldi içerik rap müzik ve Türk kızlarına hakaret içerikli ve çok acı ki kafir ülkelerin hepsi alkış tutarken Türkiye yine az da olsa Türk kızlarını korudu yani yabancılarda pisliğin önde gideni ve hala senin Müslüman ve Türk olduğunu öğrenince ağız dolusu hakaret eden az değil bir dünya var o yüzden çok iyi düşünün ama tekrar diyorum bizimkileri zaten ovmuyorum asla hemde
Cevap sahibi+1 yıl@visneliturta34 ya Allah aşkına Türk kızları erasmusta çok kolay diye bir başlık çıktı sonra ortaya çıktı ki o başlığı da yine Türk kadınını aşağılamak için Türk erkeği açmış. Yok efendim bizi istemiyorlarmış bilmem ne senin hayatın benim deneyimimi yansıtmıyor ben gördüğümü bilirim. Yunanlar Türklere doğal düşman onlar da aynı bizim erkekler gibi düşmanlık durumunda zaten direkt kadınlara küfür edecek bu hep böyle olmadı mı? Kimse ne bana ne milliyetime küfür etti. Edecek olacak ile gidecek işler değil bunlar ben türküm ama müslüman değilim. Müslüman olana da bu kadar nefret olsaydı ne marketlerinde helal ürün satmalarına izin verilirdi, ne kapıları açarlardı, ne de toplu diasporaların oluşturulmasına izin verirlerdi. Müslümanlara nefret arttı neden artıyor? Çünkü kendi inanışlarını da gittikleri yerde empoze etmeye çalıştıkları için. Adam dört karısıyla gelmiş İsveç ulusal kanalına röportaj veriyor üstüne İsveçli bir eş daha alacağım diyor. Almanya’ya gelen Türk müslüman erkekleri doğuştan gavurun kızını namussuz belliyor her türlü aşağılamayı utandırmayı yapmaya çalışıyor. Neden? Çünkü kadın özgür. Belçika’da Türk bir adam eşini dövüyor savcıya ifadesinde benim kültürümde kadın erkeğe hesap vermeli diyor.
Cevap sahibi+1 yıl@visneliturta34 Adam eşini tayt giydi diye öldürüyor yorumlar eline Sağlık namusunu korudun. İngiltere’ye müslüman kadın geliyor şeriat sloganı atıyor İngilizlerin 3 bin yıllık bira kültürünü eleştiriyor ve yasaklanmasını istiyor. Aynı zamanda müslüman erkek gittiği ülkede onur cinayetleri ve toplu tecavüz mafya işlerinden sorumlu. Köln olayını biliyor musun yine müslüman erkekler yılbaşında milyonlarca alman kadınını cinsel olarak taciz tecavüz etti tarihe geçti bu olay. Türk erkekleri de mesela namus cinayetleri ile ünlü Almanya’da. Fransa da açılan başlığı biliyor musun? Ölümüne boşanmak! Buradaki özne boşanmak isteyen Türk kadını. Yani ortada bir düşmanlık var ise bu cehalete karşı var kimse beni yargılamadı otursun Türk erkekleri ağlasın. Bianca isimli model Türk erkekleri sosyal medyadan rahatsız ediyor ve ölüm tehdidi alıyor diye Türkiye’ye erişimi kapattı. Daha sayayım mı? Ben burada mutluyum. Dini tabuları olmayan açık görüşlü tüm Ortadoğu kadınları aklı selim erkekleri hak ediyor hepsi de batıda kabul etsen de etmesen de.
- +1 yıl
O senin anlattığın erkek türü ben değilim ama bende türküm şu anlattiklarinla uzaktan yakından alakam yok 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@visneliturta34 senin öyle olmaman çoğunluğun sıkıntılı olmadığı anlamına gelmiyor adamlar istememekle haklı. Bak Türk milleti kendisine kültür olarak Avrupalıdan daha yakın olan suriyeliyi bile istemiyor
- +1 yıl
E peki ben düzgün biriyim ben ne yapacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok basit, her erkeği kadın seçer, kendin doğru sorular sorup kiminle vakit geçireceğini anlaman lazım.
ya da aradığın yeri değiştir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Bu ülkede seks denen illete ulaşmak zor olduğu için sürekli talep var her fırsatı korkuyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle.
Soran+1 yılNe vereyim be istediğini brn istemiyorum k nalları. Hepsine tekme basıyorum.
Adamın tek derdi cinsellik. Sen görüşmeyeceksin böyleleriyle.
10 Yorumla
+1 yılHayatına aldığın insanları biraz seçsen mi acaba tek derdi seks olan keraneye gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıştığın adamlar demek ki abazaysa, yanlış tercihler yapmışsın.
26 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değildi. Bazıları öyle tercih değil bu tanışıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılNormal şartlarda hiçbir erkek
Cevap sahibi+1 yıltaciz etmez, nasıl birilerini buluyorsan böyle şeyler üst üste tekrarlanmaz. Burada senin tercihlerinde yanlış var.
Soran+1 yılArkadaşım üst üste olmuyor kalabalık ortamlara giriyorum ya da sanaldan insanlarla tanışıyorum ya da okulda işte bin tane erkek benle flört ediyor. Hepsi aynı karakterde değil düzgün pasif olan da var arsız sapık olan da var. Tercihle ne alaka. Sevgili olarak da sapık klan da oldu hiç libidosu olmayan da.
Soran+1 yılSapık olanlar da sapık derken çok kibidolu azgındı ama seviyordu
Cevap sahibi+1 yılBin tane erkek senle flört etmek istiyor diyorsun orada burada sosyal medyada her neyse yanaşıyorsa dediğin gibi güzel bir kadın da olabilirsin bu güzel bir şey, tüm kadınlar da kendini güzel bulur çirkin bulan nadirdir. Damacanaya bile hallenildiği bir ülkede, bazen cinsiyetin kadın olması yetiyor bir de öyle bir gerçek var. Bu kadar da insan bahtsız olmamalı inan hayret ettim. 😄Tüm pislik yapan tipler de hep mi seni bulur? Geriye tek bir şey kalıyor, ondan herhalde yanaşıyorlar kendilerini şiddetle kınıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendine gore yorumluyor, bende ise tam tersi o nasıl olucak?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Sorarım hayır derse yol veririm
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrılıyoruz zaten.
Soran+1 yılBen önemsiz demedim ama tüm ilişkiyi sadece arzu ve abazanlığıyla yaşayan erkek istemem. Tek dertleri seks yapmak. Sexle ilişki gitmez. Arkadaş olursun güzel şeyler yaparsın arada da seks de yaparsın öyle olmalı. Bunlar sadece seks amacıyla buluşuyor.
Soran+1 yılHerkes değil zaten abaza sapık olmayan erkek de var ama çoğu abaza hemen ilk iki buluşmada taciz ediyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş ver erkekleri
31 Yorumla
Soran+1 yılVerdim zaten beş para etmiyorlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılİşin içine ısrar giriyorsa uzak durmalısın
10 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın tabiki
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yaptım hep zaten. Ayılar yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltekmeyi bas gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum hepsine.
- +1 yıl
akıllıca
+1 yılkarsıysan ayrıl
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum da her erkek böyle * canım mı ya bi normal ilişki yaşayan yok mu terk dertleri yiyişmek.
- +1 yıl
hayır sınırlarını koruyarak bazı seyler yasanmalı sen ne burcusun
Soran+1 yılİşte ben de onu diyorum saygı duymalı ve beklemeli.
- +1 yıl
bekmekten kastın bu tarz seyler konusulmalı
Soran+1 yılKonuşuyorum zaten ben diyorum hemen yaşamam ya da her buluşma seks olmaz vs onlar da tamam peki evet haklısın diyip tamtersini yapıyor kavga ediyorum işte engelliyorum.
- +1 yıl
yok bu sekılde olmaz
Soran+1 yılİşte olmuyor zaten. Madem tek dertleri seks gitsin gece kulübüne ya da eskorta beni niye rahatsız ediyor. Ben baştan açıkça diyorum ben seks yapmam seks odaklı ilişki yaşamam arkadaşlık önemli dışarda gezeriz tozarız diyorum. Tamam diyip ilk günden yok eve gidelim bana gel yok tatile gidelim diye yavşıyorlar.
- +1 yıl
tamamen mı karsısın
İletişimi kesmek lazım bu tiplerle.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyoruz zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bize verebileceğiniz tek şey o
10 Yorumla Zorlamayla bu iş olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler diyerek genelleme yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSinifin yarisi bakir la ne diyon
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaklı sevgide evlenmekte değil eğlenmek vakit geçirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzorla sey mi yapilir ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum işte zorla yapmaya çalışıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılgurursuzluk
Sapıklar :)
10 YorumlaYol verilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPörtföyün baya geniş sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçlık ve yokluk
10 Yorumla
3 ayhadi ordan gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden kimseye elletmeyin
00 Yorumla
+1 yılHadım 🕺🕺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks yapılır
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!