Cinsel Yaşam BedTalks: Seçtiği kayganlaştırıcı partnerin hakkında ipucu veriyor! Tercihi hangisi? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1322 BedTalks: Seçtiği kayganlaştırıcı partnerin hakkında ipucu veriyor! Tercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. “Çilek”yıllardır tercihimdir. 2 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nirvana’ya ulamak için tercih ettim 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim partnerim yok, evlenince artık 2 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Okey ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim 2 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl kullanmıyorum daha sıcak oluyor böyle 👅👅 2 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Okey gerçekten çok iyi bir marka 2 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. hepsi bencede çünkü çok güzeller 2 0 Yorumla
ALFAZADE Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Okey Zeroyu Bekliyorum Cinsel Mutluluğum için 🤣 2 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Cevap B çıktı cevap için Teşekkürler 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Partnerimin mis kokusu hepsine bedel :) 2 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. her şeyi tepede yaşamak lazım 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sadelik ve hissetmek önemli... 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınların bepenisine göre değişir sanırım 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güzel kokular her zaman iyi olur. 1 1 Yorumla Krl0138 +1 yıl Mesela hangileri Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Doğallık tan yanayım hiç ihtiyaç duymadım 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güzel kokular aromalar Güzel olur 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
“Çilek”yıllardır tercihimdir.
Evet tercihim hep nirvanalarda
Nirvana’ya ulamak için tercih ettim
Kullanmıyorum hiç bir şey
Benim partnerim yok, evlenince artık
Okey ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim
kullanmıyorum daha sıcak oluyor böyle 👅👅
Onun kokusu ömenli olan bence
Okey gerçekten çok iyi bir marka
Okey ise eger herseye deger
hepsi bencede çünkü çok güzeller
Okey zero çıktı denemek lazım
Okey Zeroyu Bekliyorum Cinsel Mutluluğum için 🤣
Denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim
Aslında libido denir buna libido
Cevap B çıktı cevap için Teşekkürler
Partnerimin mis kokusu hepsine bedel :)
Tercihim nirvanada yana kesinlikle
her şeyi tepede yaşamak lazım
Sadelik ve hissetmek önemli...
Nirvana güzeldir ve unutulmaz.
Bence nirvanadan dolayı :)
Trcihler arada dgsir tabi
Güzel kokular güzeldir aslında
Kadınların bepenisine göre değişir sanırım
Çok ihtiyaç duymam
#Hükümdar
Kayganlaştırıcı seçimi oldukça önemli bir durum
Hissetmek önemli tabii ki
Kayganlastirici ya gerek var mı ya gercektenn
Prezervatif kullanmıyorum
Koku önemli bence ya tabi
Herkes seks profösürü olmuş ya
Kullanmıyorum ihtiyaca göre
Tercihim okey nirvanadan yana tabii ki
güzel kokular her zaman iyi olur.
Mesela hangileri
Doğallık tan yanayım hiç ihtiyaç duymadım
Senin kokun dışında başka bir koku istemiyorsa.
Güzel kokular aromalar Güzel olur
kaygınlaştırıcı güzel bence alınmalı
Harikadır okey başka si ni bilmem
Hep nirvanada olmak tabi ki
Güzel. kokular ve aromalar çok severim
Deneme şansım yok evli değiliim
Güzel kokular ve aromalar
Orman meyveli kokular okeyyy
Çok fena oluyorum böyle durumlarda
Hepsi olur bana hiç mi hiç fark etmez
Aslında gayet başarılı ürünler