Cinsel Yaşam Hediye kazan! Lovebombing, benching, ghosting… İlişkilerde gerçek yakınlığı unuttuk mu? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1423 Hediye kazan! Lovebombing, benching, ghosting… İlişkilerde gerçek yakınlığı unuttuk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 37 kişi beğendi
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Lovebombing'in sadece sevgi dolu anlar, benching'inse bir spor terimi olduğunu düşünmeye hazırım 0 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl İlişkilerde gerçek yakınlık isteyen ten uyumunu arasın ha evet okey zero yu da unutmayın lütfen :) 0 0 Yorumla
1varimis Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Belki de zero kullanmadığımız içindir 😅 Gerçekten son zamanlarda bu saçma ilişki modeli o kadar arttı ki, şaşırıyorum bazen. Düşüncem ise insanlar anlık zevk ve mutluluğun peşinde, anlık doyuma ulaştığı an kaybolmayı tercih ediyor. 0 0 Yorumla
İnfluencerIşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Günümüz ilişkileri mahvetti bizi!Çıkma teklifi geri gelsin. :D 2 0 Yorumla
papyon16 Takip Et Bilge Yaş: 31 1 yıl Baba olmayın diye değil babalara gelmeyin diye varız okey en sevdiğim reklamı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence ilişkiye girerken gurur, iğrençlik kavramları olmamalı. Sınırlar kalkmalı ve kim neyden zevk alıyosa yapmalı 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İlişki de eskiye oranla kayıp var yeni giren terimler sayesinde #Hükümdar 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Dönemin popüler kavramları bu zirvalar iste. Bunlarin da devri gecer. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl OKEY Zero gerçekten efsane gerçek yakınlığı onunla hissediyoruz. #YokmuşGibi hissettiriyor, teşekkürler Okey 💖 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Unutulmaz. Bunlar yaşatır ilişkiyi. Canlı tutar. Sıkı sıkı sarılmalı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu ilişki taktiklerini millet kullandığından beri gerçek doğal ilişki yaşayanı görmez olduk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevdigimm adamaa kavusabilseem evlensemm yapacamm 1 2 Yorumla Bakabos +1 yıl Hayırlısı be gulum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Bakabos aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu terimlerle ilk defa karşılaştım açıkçası anlamlarını bilmiyorum 0 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. her şey çabuk geliştiği için duygu durum geçişleri bu gibi durumlara yön verir 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okey zero uzakları yakın eder mutluluk verir 1 0 Yorumla
semaviulkeler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Herkesin el altında bir yedeği olduğu için artık ilişkiler bir anlami kaalmıyor 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ilişkiler kötü olmaya başladı artık 4 1 Yorumla gökahmetoğlu07 1 yıl bende dahil kimse doğru değilde ondan Yorumla
Swarovski34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Paylaşımınız için teşekkürler ederim 🙏 güzel bilgileriniz için 0 0 Yorumla
tanrınınkrbacı31 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl Artık ilişkilerde kondom kullanmayı öğrenmek gerekiyor 0 0 Yorumla
velwme Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlişkiler kabak tadı vermeye başladı 3 1 Yorumla Bakabos +1 yıl + Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl OKEY ZERO mükemmel ve ilişki esnasında verdiği haz tartışılmaz incecik yapısı sayesinde yokmuş hissi veriyor ve çok güzel bir haz veriyor 1 0 Yorumla
irina_kostadinovska Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok keyif verici , mutlaka eksik etmem 5 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Unutmadık yakın olmayı ve hissetmeyi seviyoruz hissettirmek ve hissetmek bambaşka. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eeeeeveeeettt unutuld u abi saçma sapan terimler geldi yetişmesinde hiçbirine gereksiz deyler 2 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bence stratejiler ilişkiyi öldürüyor. 2 1 Yorumla gokseell +1 yıl O kadar haklısın li Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Gerçek yakınlık sadece o an aldığın zevk bence 1 0 Yorumla
Gece_Fısıltısı Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 77% 1 yıl Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş 1 0 Yorumla
Jinekologist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Kesinlikle zero yok ötesi gerçekten sıcak temas 1 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Evet gerçek ilişkileri unuttuk bizlwr 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okey ile bağlan vajinaya.. 1 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Herkes hiç olmamasından yana bence😂 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kalitee asla. tesaduf değildir 1 0 Yorumla
zeyzeynepp0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Evet fazla yakınlıgı Gereksiz bulanlarda var 1 0 Yorumla
Keremcanq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Okey başarılı ve güzel bir cinsel ürün 1 0 Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Lovebombing ne mq dive bombing (sturzkampf) varken 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şey eskiden çok güzeldi ve özeldi 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. Eski ilişkilerden eser yok. Her şey unutulmuş 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Okey ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. OKEY Zero gerçekten efsane 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Okey sen harikasın gerçekten 1 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% 1 yıl Sevişerek kurulur, herkesle olmaz olamaz 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Güzel bence olmuş teşekkürler okey!🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gerçek yakınlığı unuttuğumu düşünüyordum OKEY Zero bana gerçek yakınlığı hatırlattı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Lovebombing'in sadece sevgi dolu anlar, benching'inse bir spor terimi olduğunu düşünmeye hazırım
İlişkilerde gerçek yakınlık isteyen ten uyumunu arasın ha evet okey zero yu da unutmayın lütfen :)
Belki de zero kullanmadığımız içindir 😅 Gerçekten son zamanlarda bu saçma ilişki modeli o kadar arttı ki, şaşırıyorum bazen. Düşüncem ise insanlar anlık zevk ve mutluluğun peşinde, anlık doyuma ulaştığı an kaybolmayı tercih ediyor.
Günümüz ilişkileri mahvetti bizi!
Çıkma teklifi geri gelsin. :D
Baba olmayın diye değil babalara gelmeyin diye varız okey en sevdiğim reklamı
Bence ilişkiye girerken gurur, iğrençlik kavramları olmamalı. Sınırlar kalkmalı ve kim neyden zevk alıyosa yapmalı
İlişki de eskiye oranla kayıp var yeni giren terimler sayesinde
#Hükümdar
Dönemin popüler kavramları bu zirvalar iste. Bunlarin da devri gecer.
OKEY Zero gerçekten efsane gerçek yakınlığı onunla hissediyoruz. #YokmuşGibi hissettiriyor, teşekkürler Okey 💖
Unutulmaz. Bunlar yaşatır ilişkiyi. Canlı tutar. Sıkı sıkı sarılmalı.
psikolojik sorunlu olanlar en cok size yariyor
Bu ilişki taktiklerini millet kullandığından beri gerçek doğal ilişki yaşayanı görmez olduk
Bence hayırlısı olsun ya ne de olsa herkes iyisini ister
garip garip terimler kullanmak boşa yaygınlaştı
sevdigimm adamaa kavusabilseem evlensemm yapacamm
Hayırlısı be gulum
@Bakabos aynen
Okey Rötar varsa unutulmaz o gece sabahlar olmaz
Gerçekten gerçek yakınlığı unuttuk be yazıklar olsun
Bu terimlerle ilk defa karşılaştım açıkçası anlamlarını bilmiyorum
her şey çabuk geliştiği için duygu durum geçişleri bu gibi durumlara yön verir
Okey zero uzakları yakın eder mutluluk verir
Herkesin el altında bir yedeği olduğu için artık ilişkiler bir anlami kaalmıyor
ilişkiler kötü olmaya başladı artık
bende dahil kimse doğru değilde ondan
Paylaşımınız için teşekkürler ederim 🙏 güzel bilgileriniz için
Artık ilişkilerde kondom kullanmayı öğrenmek gerekiyor
Unutmak ne mümkün, tercihim Rötar her zaman.
İlişkiler kabak tadı vermeye başladı
+
OKEY ZERO mükemmel ve ilişki esnasında verdiği haz tartışılmaz incecik yapısı sayesinde yokmuş hissi veriyor ve çok güzel bir haz veriyor
Çok keyif verici , mutlaka eksik etmem
Unutmadık yakın olmayı ve hissetmeyi seviyoruz hissettirmek ve hissetmek bambaşka.
Eeeeeveeeettt unutuld u abi saçma sapan terimler geldi yetişmesinde hiçbirine gereksiz deyler
Bence stratejiler ilişkiyi öldürüyor.
O kadar haklısın li
Unutuldu bence eski tadı yok.
Gerçek yakınlık sadece o an aldığın zevk bence
Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş
Ahh ahh hepsini yaşadık. Ne gerek var böyle şeylere halbuki...
Teşekkürler paylaşım için
Kesinlikle zero yok ötesi gerçekten sıcak temas
Evet gerçek ilişkileri unuttuk bizlwr
katılıyorum size denerim bir gün
Okey ile bağlan vajinaya..
Herkes hiç olmamasından yana bence😂
Çok haklisin popüler kültür her şeyi ele gecirdi...
Kalitee asla. tesaduf değildir
Evet fazla yakınlıgı Gereksiz bulanlarda var
ten tene değmeli bence ama okey güzel
Okey başarılı ve güzel bir cinsel ürün
Lovebombing ne mq dive bombing (sturzkampf) varken
Her şey eskiden çok güzeldi ve özeldi
Eski ilişkilerden eser yok. Her şey unutulmuş
Unutmak ne mümkün Okey bu
Okey ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim
OKEY Zero gerçekten efsane
Okey sen harikasın gerçekten
Tövbe ettm. Aşk sevgii yook sizin olsn
Kendin ol zevkine bak olay bu kadar
Sevişerek kurulur, herkesle olmaz olamaz
Güzel bence olmuş teşekkürler okey!🤣
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler
Gerçek yakınlığı unuttuğumu düşünüyordum OKEY Zero bana gerçek yakınlığı hatırlattı
Dnemk grekir tabi bunu ilk frsatda