Bana evlilik vaadiyle yaklaşıyor ama amacı tamamen cinsellik o kadar sinir oluyorum ki onu öyle bir hale sokmak istiyorum ki sudan çıkmış balığa döndürmek istiyorum. Ne yapmalıyım. Aşık olsun sonra da popo gibi ortada bırakayım onu mal olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Amaci cinsellik diyorsun. Belkide evlenecegi kişiye kendisinin hayatinsa cinselligin olmasini istedigini belirtemeye calisiyordur ama sen onu cinselligi seven biri oldugu icin cezalandirmayi planliyorsun. Sende belki seyahet etmeyi seviyorsundur ve evlenecegin insana surekli yurt disindan bahsediyorusun ucak fiyatlarindan, otel fiyatlarindan falan bahsediyorsun adamda senin hakkinda bu kiz dunyayi geze bilmek icin benimle evleniyor beni kullaniyor diye bilir. Daha derin dusun bunu seninde istedigin seyler olucaktir ondan. Ve merak etme cinsellik kotu bisey degil
12 Yorumla
Soran+1 yılYa cinselliğin kötü bir şey olmadığını ben de biliyorum daha önceki 2.5 yıllık ilişkimde de yaşadım zaten. Ama bu kişi daha konuşmaya başlayalı 3 hafta oldu cinsel şeyler falan konuştuk evlilikten beklentilerimizi falan ama sürekli bu konuyu açıyor sonra benden fotoğraf istiyor amacının ne olduğunu anladığım için sinirleniyorum. Bir kere konuştuk bitti sürekli sürekli konuşmak istemesi onun amacının cinseliik olduğunu gösteriyor bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılverme sakın. öyle ciddi ciddi konuşsun. anasına da anlatmışmı seni?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok vermem. Vercem etcem diye kandırıyorum sadece oyalıyorum ailesine falan anlattı beni bir kaç sonra tanıştırıcam diyo
- +1 yıl
:) ttanıştırır. sakın inanma. evlenince şöyle yaparız böyle olur , 5 çocuk isterim falan der.
hep aynı numaralar
Soran+1 yılİnanmıyorum zaten hiçbir dediğine amacı ne çok belli öyle mal değilim ama mal edicem onu
- +1 yıl
:) aman dikkat et
+1 yılAslında mantıklı kıvama getir onu sonra pat diye ortada bırak ama başına gelebilir
10 Yorumla
+1 yılYani onun yerinde olmak istemezdim popo sevmem
10 YorumlaEve çağır soyusun sonra herkes içeri girsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılAmaç cinsellikse vaatleri çokta önemsememelisin o vaatler sadece cinselliğe ulaşmak için.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten vaatlerine inanmıyorum ki öyle benle evlensin diye bi beklentimde yok bu karakterdeki birisiyle evlenilmez zaten ama böyle beni kandırabileceğini düşünüyor ya mal sanıyor ya beni aklınca ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istiyorum gerçekten benimle ciddi düşünmeye başladın sonra ortada kalsın onu öyle pis düşünceleriyle bırakayım istiyorum
- +1 yıl
Ters psikoloji yapmak istiyorsun güzel taktik ama karşındaki sana bilenip sana zarar vermeye çalışabilir.
Soran+1 yılHiç umrumda değil zaten uzakta öyle kariyerini mahvedecek hareketlerde de bulunmaz yeterki duyguları sarsılsın başka bi kıza böyle yaklaşamasın
- +1 yıl
O zaman aynı şekilde devam böylelerine yaptıklarını yaşatmak lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olmak elimizde değil o yüzden sana aşık olan biriyle olmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu güzel kardeşim öyle sinirlendiriyorki beni ona aşık falan değilim ama böyle düşündüğü için mala çevirmek istiyorum onu
+1 yılO iş zor ya taklit yapar muhtemelen
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de taklit yapıcam zaten
Evlenince s.. kecek zaten.
16 Yorumla
Soran+1 yılAbaza olduğu için yerinde duramıyo
Soran+1 yılErkeklere yeter ki delik olsun ya her şeyi arzuluyorlar
Soran+1 yılNasıl birine
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz aşık zaten olsa başta olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha hiçbir şey yaşamadık yaşamayı da düşünmüyorum ama bi şekilde etkilenmesi lazım mala dönsün
+1 yılGhötten yedikten sonra ki pişmanlık
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha hiçbir şey yaşamadık
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSokamazsın. Saçmalama.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur bence
10 Yorumla
+1 yılSokamazsın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O zor be
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBen de inanıyormuş gibi yapıcam zaten
Soran+1 yılHayır tabiki amacım onu kendime bağlayıp sonra onu ortada bırakmak
Soran+1 yılNiye ki öyle adama verecek değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik için yaklaşan birisini nasıl ciddi ilişki kafasına sokabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat