1 yılHer şeyden önce seni tebrik etmek istiyorum. Sebebi de iyileşmek için gerekli ilk aşamayı doğru şekilde tamamlamışsın. Kısaca aşamaları sana anlayacağın şekilde örnekleyeyim sonra tavsiyede bulunurum.
Hasta birisinin uygulaması gereken aşamalar
1- Hastalığı kabul etme evresi ( Sen bu evreyi başarmışsın )
2- Doktora gidip tedavi olma evresi
3- Doktorun verdiği ilaçları kullanıp iyileşme evresi
Ne güzel demişsin güçlü kadın olmaktan bıktım diye bence sen yine güçlü kadın ol hiç sorun değil ama ilişkinde eril olmayı erkeğine bırak diğer alanlarda güçlü kadın ol bana göre mutluluğun sırlarından biriside bu bizim kadınlarımız ilişkide de güçlü kadın olarak erilliği erkeğin elinden almaya çalışıyorlar ve buda ilişkinin bitme sebeplerinden birisi oluyor.
Erkekten beklentilerine gelince bu beklentiler gayet normal sana tavsiye edebileceğim tek şey erkeklerin bakış açısını kadınlarla aynı sanma her erkek sana cinsel olarak da yaklaşacak bu bizim doğamızda var genlerimizde sen seni seveni, değer vereni, saygı duyanı, dürüst olanı bulursan ufak tefek eksiklerini sorun etmeden ona bir şans ver.
Umarım en kısa sürede kendine uygun birini bulursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok beklentim yok amaaaa aşırı yakışıklı olsun bebek gibi sevsin düşmanı gibi s... n. Tatlı dilli duygusal veee gözü senden başkasını görmeyecek... Ve çok güzelsin. Şimdi yazdığın kriterler ve egon neden sevgili bulamadığını açıklıyor ajsjsjsj
013 Yorumla
Soran1 yılNeeeee? Sen bunları kriter olarak mi saydın? Ahlaklı tatlı dilli gözü benden başkasını görmesin demisim bunlar zaten bir este olması lazım yani kriter bile değil bunlar ayrıca yakışıklı dedim o da normal yakışıklılikta olsun yani manken aramıyorum sonuç olarak. Sabah uyanıp suratına günaydın diyebileceğim tipte olsun. Ayrıca birkaç ay önce soru attım buraya kesin guzel değilsin diye talibin yok dediler bir daha demesinler diye güzel olduğumu belirttim. Ayrıca egoluysam da sana ne Yanı? Sen bana egolu dediysen hayatinda ego görmemişsin. Sizin seyinizin boyutuna bile bakıyor evinize arabanıza işinize eğitiminize paranıza ailenize bile bakıyorlar ben oralara girmedim bile
- 1 yıl
Ben çok güzelim diyebilen bir insan egoludur abicim. Sen kime göre neye göre güzelsin? Güzellik görecelidir. Karşına çıkan 2 3 lale yanına yanaşmak için güzel dediği için güzel olmuyorsun bundan emin ol. Bu sitede suratını görmeden aşık bile olabilirler sjsjsj o yüzden önemsemeyin kendinizi bu kadar.
Soran1 yılKimse bana sen güzelsin demedi güzellik de dediğin gibi göreceli ama en azından bazı güzellik standartları tartışılmaz. Temiz bir cildim var estetiklik hicbir yerim yok dişlerim bile düzgün sıralı ve bembeyaz en azından bunlara sahibim egoluysam da egoluyum
Soran1 yılOf keşke tam tersi oldugumu bilsen seni bile yakışıklı buldum çünkü
Soran1 yılOrdaki yakışıklı dememi çok yanlış anlamışsın yani yakışıklı derken işte lafin gelişi tipi düzgün olsun yani düz her hangi bir insan olsun yani birini de kolay kolay çirkin bulmam çünkü ben herkes yakışıklı geliyor bana neyse anlama beni boş ver
Soran1 yılYa şöyle ben her onume gelenle sohbet edip çene çatmayi sevmem erkeklere de yüz vermiyorum çünkü bana hoş olmayan bir şekilde yanaşıyorlar dmden hep selam tanışalım mi diyorlar ya da storye saçma sapan bir yanıt veriyorlar diye hoşlanmıyorum karşılık vermekten. Biri de çıkıp önüme çıksa ben senden hoşlandım dese kabul ederdim yani. Kısaca hoşlanıp hoşlanmamam tamamen benimle iletişim kurma tarzına bağlı beni oyuncak gibi kullanmak isteyenlerle zaten isim olmuyor hiç
- 1 yıl
Seninle tanışmadan hoşlandığını çat diye nasıl söyleyebilir? Tanımadığın bir insandan nasıl hoşlanabilirsin ki. Önce bi tanış belki karşılıklı hoşlanırsınız ve yolunuza devam edersiniz. Sonucu değiştirmek istiyorsan yöntemini değiştirmelisin. Atomik alışkanlıklar kitabından alıntılar sjdjsjsj
Soran1 yılYa zaten tanıştığım herhangi biri için söyledim. Aynı ortamda biriyle bulunuyorsam bana sosyal medyadan yürümesin. Hayatım boyunca 2 kişiyle konuştum sosyal medyadan. Ikisi de çevremden kişilerdi. Ilki direkt belli etti niyetini çok hatırlamıyorum ama fotoğraf mi atmıştı yoksa direkt açık açık mi söyledi hatırlamıyorum ama direkt engelledim. Ikincisi biraz daha akıllıydı 1 hafta konuşup engelledim. Bu şekilde yani
Soran1 yılAynı ortamdan bulunduğum biri bana sosyal medyadan seleme tanışalım konuşalım falan demesin yani inanmaz nefret ederim
Soran1 yılZaten sanaldan birileriyle tanışmayı sevmem. Umarım bulurum
Senin hayatına herkes giremez sende almazsın çünkü sen güçlü bir kadınsın çoğu erkek bunu taşıyamaz. Sen karekter olarak daha güçlü birini bulman gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolur bence zamanla.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHerşyi geçtimde masumca çok beklentimde yok demş ya ben oraya takıldım 😂😂
055 Yorumla
Soran1 yılAma cidden çok beklentim yok
- 1 yıl
Beklenti her insana göre değişir tabiki çokta fazla değilde bazende kriteleri gözden geçirmek gerekebilir
Soran1 yılYanı diğer kızların istediklerine bakılınca benimkiler çok az oluyor
- 1 yıl
Yani evet şmdi karşılaştırınca sende haklısında yukarıda yazılanlarıda bir arada bulmak biraz zor 😅
Soran1 yılOf bulurum umarım ya. Önceden geçmişi temiz birini istiyordum çünkü ben bakireyim hem de her anlamda ruhum bile bakire kendim gibi bir erkek istiyordum ama şunu farkettim ki çok imkansız bir şey istiyormuşum o yüzden bunu kriterlerimden sildim 🤣🤣 yavaş yavaş kriterlerim azalıyor galiba
- 1 yıl
😅😅 yani yoktur bulamazsın demekte doğru değilde bulursun diyip umut vermekte anlamlı değil çünkü çok zor bi ihtimal o ruhuda bedenide bakire birini bulmak hiç yoktan iyidir bak elde var bir bi kriteri eledin hiç değilse 😂😂
Soran1 yılYanı artık geçmişinde birkaç tane kızla birlikte olan birini bile kabul edecek hale geldim 🤣🤣
- 1 yıl
Bişey sorucamda tırsmıyorda değilim bu kriterlerin düşmesinde hormonal seviyelerin rolü nedir 😂
Soran1 yılOf girmeyelim o konulara nolur 🤣
- 1 yıl
Oollldduuu o zamannnn ben şöyle kenarda köşede yorumu bırakıyorum yangın yakma boyutunu geçmiş artıl sıçrama boyutuna gelmiş 😂😂
Soran1 yıl🤣🤣🤣 artık erkek istiyorummmm
- 1 yıl
Tamam şimdi sakince elindeki telefonu yatağa bırak ve derin derin nefes al depodan bi tane paket yaparız sana 😂😂
Soran1 yılKeşke erkek sipariş edebilsek
- 1 yıl
O kadar kötü durumlar diyosun yani 😂😂
Soran1 yılHı hı 👉👈
- 1 yıl
Sen biraz elini hızlı tut seçimler konusunda yoksa o ateş seni yakıcak gibi 😅
Soran1 yılYa dediğim gibi cidden çok kriterim yok serseri keko olmasın ahlaklı olsun beni de sevsin tipi de eh olsun koşarak giderim. Boyu hiç önemli değil kısa uzun farketmez. Erkeksi olsun yeter. Kaşini almasın küpe takmasın piercing falan da olmasın bu tarz şeylere tahammülüm yoktur o kadar
- 1 yıl
Bunlar makul şeylerde bu zamana kadar denk gelmemiş olman biraz tuhaf ve şaşırtıcı hayat en beklenmedik zamanlarda karşına çıkarır birini bulana kadar ateşi olduğu yerde tutmak önemli
Soran1 yılYa hep sapık oluyorlar ya 1 tane çocukla konuştum senden hoşlanıyorum vs dedi çocuk ilk olarak sapikti ikincisi sürekli dar pantolon giyiyordu ama inanılmaz dar üstünde patlayacak gibi ikinci olarak kaşını alıyordu üçüncü olarak tüm fotografları shopluydu. Sosyal medyadaki fotoğraflarda sanki ruj sürmüş gibi çıkıyordu bu erkek sıkıntılıdır diye bıraktım. Ikıncı çocuk da hayatımda ilk defa kalbim birine farklı atmıştı. Görüştük konuştuk en sonda meğer çocuk sevgilisinden yeni ayrılmış ve sevgilisini benimle kıskandırmak için benimle görüşmüş çok korkunç şeyler yaşadım bu adamla zaten ayrıldık bir daha da görüşmedik ve su anda çocuk amcasının kızıyla evli. Bir kere de 1 tane çocuk yazdı bana inşaat mühendisiydi. Çocukla ilişkimiz başlamadan bitti acaip bir çocuktu. Sürekli o bana mesaj atıyordu ben de mesaj verince mesajlarima cevap vermiyordu. Bana gece saat 8de konuşalım diyordu o saatte müsaitim diyor o saatte ona yazina da cevap vermiyordu sinirimi bozdu ben de engelledim
Soran1 yılCidden ruhum bile bakire erkek kokusu bile almadım. Simdiye kadar hicbir erkeğe canım falan da demedim biktim bu halden
- 1 yıl
Seninki biraz şansızlık gibi olmuş her insanda olucak diye bir durum yok çok takılma seven ilgilenen ve diğer isteklerinede uyan biri illaki çıkar
Soran1 yılOf deneme yanılma yolunda mi ilerleyeyim hayatım boyunca bunu yapsam 40 kişiyle konuşurum yine bulamam aradığım kişiyi
- 1 yıl
Yani biraz uzun bir zaman olmuş senin durum artık birazda yakınlaşmak sevilmek şart olmuş gbi
Soran1 yılEvet cidden şöyle birinin yanına uzanayım başımı falan oksasin istiyorum o derece boşluktayım üstelik hiç arkadaşım yok kızlarla anlaşamıyorum erkeklere hiç anlaşamıyorum
- 1 yıl
O kadarda değil illaki tanıştığın birilerinde bulursun istediklerini o kadar karamsar olma herşeyin üst noktada belkide o böyle düşündürüyor
- 1 yıl
Yalnızlık senin için bayağı zor bi duruma gelmiş umarım hoşuna giden biri kısa zamanda çıkar karşına
Soran1 yılBilmiyorum artık umarım bulurum gorucu hep geliyor genelde kadınlar beni beğeniyor ama gelen görücülerin hepsi de oğlunun haberi olmadan geliyor 🤣
Soran1 yılBir de bir şey merak ettim neden adın keyif delisi
- 1 yıl
Senin ateş biraz hat safhada bide üstüne yalnızlık dikkat et bak bi anda evet deme 😂
- 1 yıl
Deli olmak meziyetten akıllı olmaktan fayda görmemekten keyif ise az insan çok huzur konusundan
Soran1 yılYok ya mantigimi kaybetmedim 🤣
- 1 yıl
Biri çıkar bak sonra mantık kalmaz 😂😂
Soran1 yılBen de çok keyif insanıyım beni görsen çok sakinim hicbir şey sinirimi bozmaz gün boyu kahve icip koltuğa yaylaniyorum 🤣 evli olsam her gece film gecesi yapar sohbet edip çay kahve içerdim
Soran1 yılErgen gibi aşık olup aklımı kaybedecek değilim
- 1 yıl
Evlenmeyi düşündüğüm zamanda aradığım özellikleri anlatıyorsun 😅
Soran1 yıl🤣🤣 32 yaşına geldin niye evlenmiyorsun
- 1 yıl
Yinede büyük konuşmasak daha iyi sanki
Soran1 yılYanı konuşmayalım 🤣
- 1 yıl
Daha o derece etki edicek biri çıkmadı diyelim 😂
- 1 yıl
Dimi dimi bencede sonraa aa ben neler yaptım demeyelim 😂
Soran1 yılOha 32 yaşında hala çıkmadı mı? Sen bensin
- 1 yıl
Yok sen kadar masum değilim ama evlenelim diyeceğim daha olmadı öyle söyliyim
Soran1 yılHaaa o zaman senin kız cevren var kesin yoksa hicbir erkek 32 yaşına kadar duramaz bence
- 1 yıl
Bilinmez belkide durulur herkesin aklı bacak arasında değil 😂
Soran1 yılValla bence duramazsınız ama ben kız halimle duramıyorum
- 1 yıl
Durmakla duramamak arasında bi yerde diyelim sayın gizli 😂
Soran1 yılOf çok zor ya allah yardım etsin ya cidden ben 32 ye kadar herhalde ölürdüm 💔😭
- 1 yıl
Bişey olmaz dayanırsın dayanamazsan oyuncaklar boşuna yok 😂
Soran1 yılBakire olduktan sonra o oyuncaklar neye yaricak acaba?🤣
- 1 yıl
Burdan sonrası fazla özele girer herşeyin yarıyacağı bişey vardır sayın bakire hanım 😂😂
Soran1 yıl🤣🤣 sabredicem gün gelir illa evlenirim
- 1 yıl
O zaman sana sabrında başarılar diliyorum 😂
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
İyi geceler 😊
Soran1 yılSana da
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılBende ariyorum ama sadece aşk yaşayip sevisecegim birini ben istanbuldan sen
00 Yorumla Allah gönlüne göre versin sartlarin neler ki Vala bende ayni durumdayım 😅
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel olmanla alakalı değil 😊
04 Yorumla
Soran1 yılDaha önce soru attım buraya bana kesin tipsizsin o yüzden kimse sana bakmıyor dediler bu yüzden belirtmek zorunda kaldım
Soran1 yılAma gerçekten hep sks için yanaşıyorlar daha telefondan konuştuğumuz ilk günde belli ediyorlar niyetlerini
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sosyalleserek bulacaksın
02 Yorumla
Soran1 yılYa cevremde erkek çok ama ciddi düşüneceklerini sanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılOkul iş hayatından biri yok mu ya da çevren
05 Yorumla
Soran1 yılYa var ama hepsi yvşak
- 1 yıl
Peki kurs ya da dışarda gittiğin başka biyer yok mu
Soran1 yılYa var da ya evli oluyorlar ya da yav şak düzgün biri olmuyor
- 1 yıl
1 tane bile mi yok
- 1 yıl
Hangi şehirdesin
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Burdayım burdayım burdayım
00 YorumlaKaç yaşındasın
00 Yorumla
1 yılGönlüne göre bulursun inşallah
00 YorumlaBulması zor cidden bu zamanda.
00 Yorumla
1 yılSosyal çevren yok mu?
02 Yorumla
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Nerde yaşıyosun peki?
1 yılmuhtemelen güzel değilsin
013 Yorumla
Soran1 yılYok ya güzelim ben
- 1 yıl
sanmıyorum böyle diyenlerin güzel olduğunu görmedim burada
Soran1 yılGuzelim işte ne abarttınız dünya guzeli oldugumu iddia etmiyorum ama güzelim işte çirkin sayilacak bir yerim yok. Cildim ter temiz estetik yaptirmam gereken bi yerim de yok dişlerim düzgün hiç olmazsa bunlara sahibim yani
Soran1 yıl@disrax tipi neye benziyor bilmem ama hepsi güzel olduğumu söylememe takılmış sanki analarına sovmusum. Altı üstü kendimi güzel buluyorum demisim yani zorlarına giden ne? Farzetsinler ki kendini güzel bulan çirkin bir ruh hastasiyim ne değişecekti anlamadım ya. Erkolar cidden insanı kanser ediyor
- 1 yıl
çirkinsin
Soran1 yılSenin kalbin de çirkin
- 1 yıl
yo müthişimm
Soran1 yılYaptığın yorumdan belli kalbinin güzelliği
- 1 yıl
yüzüm güzel
Soran1 yılAma kalbin çok çirkin bence
- 1 yıl
bakalım
Yaş kaç