Cinsellik için yaklaşan birini nasıl anlarım?

Cidden şimdiye kadar hep hayatında kimseyi istemeyen güçlü kadın rolünü oynadım ama artık oynamak istemiyorum. Hayatımda biri olsun arada başım oksansin istiyorum. Şöyle yakışıklı , tatlı dilli , duygusal , beni aşırı seven , gözünü benden alamayan birini nasıl bulurum? Ve çok beklentim de yok. Belki inanmayacaksınız ama cidden çok güzelim ve bence güzel olduğum için hayatıma kimseyi alamıyorum. Çoğu kişi bana seks için yanaşıyor ve asla iyi niyeti olanlari ayırt edemiyorum. Bunu söylemekte çok zorlaniyorum inanın 🤣 gururum musade etmiyor ama söyleyeceğim cidden artık birine temas etmek istiyorum kaç yaşına geldim elim erkek eline degmemistir. Öpüşmek nedir bilmiyorum. Neyse çok uzattım yardım edin nasil düzgün ve benimle ciddi düşünen birini bulurum?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar allah için şuraya boş yorum atmayın. Ne güzel işte içimi döktüm dert anlattım tatlı tatlı yardımcı olacağınıza yok kime göre güzelsin falan diyorsunuz kendimi güzel buluyorum işte bunda kötü olan ne var ki? Farzedin ki çirkinim yani ne farkediyor yardımcı olun yeter bir şey onerin
Cinsellik için yaklaşan birini nasıl anlarım?