Tek kisiyle yaşadim yıllar once baska da olmadı. Hayatıma aldiğım erkek ilk cinsel birliktelik amaçlı gelsin istemiyorum. Tanımaya calışsın vakit gecirelim belki birkac temas opusme sevişmek olabilir de , o da zamanla. Bakireyim desem? Birlikte oldugumu soyledigimde e yapmişsın bana mı kendini bırakmiyorsun oluyor? Bunu istemiyorum. Zamanında cok aşıktım yaşadım pisman oldum cunku benim masumiyetimi asla hak etmedi. Neden erkekler kadinlari anlamiyor hersey seksten mi ibaret? Yatakta mı taniyacaksın illa...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlarsın emin ol cinsellik için Yaklaşan ya da yaklaşmayan bir erkek kendini çok iyi bir şekilde çok çabuk bir şekilde belli ediyor ama bir erkek hiç seksten konuşmuyorsa istemiyorsa da büyük sıkıntı vardır benden söylemesi yani seksin olmaması da sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılOf oyle zor ki
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunları söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Diğer sorunuza cevaben : Cinsellik ise yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç ama mesele doğru zaman da doğru insanla yaşamak, yaşatabilmek siz zaten yaptığınızın yanlış olduğunun farkına vararak tem tersi bir duruş sergilemişsiniz ne ala böyle de devam etmelisiniz ayrıca amaç tanımak değil bedeninize dokunmak sizden faydalanmak yani sevgiyle bir alakası yok tamamen, sevişmek maksadıyla yaklaşıyorlar size kesinlikle bu tavrınızdan vazgeçmeyin siz bir cinsel obje ya da birilerini tatmin edecek malzeme değilsiniz diğer türlü üzülmeniz olasıdır hayal kırıklığı ise kaçınılmaz olur bunu unutmayın.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bakireyim diyip sonra yaparsan bu daha kötü bakire değilsin diye illa her çıktığınla seks yapacaksın demek değildir.. önce bu mantıkta olmalı erkek böyle erkek de senin yaşlarında biraz zor daha öğrenir öğrenmez seni yatağa atmak ister yapmayınca da o zaman bende başkasıyla yaparım gibi saçma sapan muhabbet döner
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun için zaman gerekiyor güvenmen için
10 Yorumla
+1 yılSenin dediğin gibi erkekler vardır muhakkak. Şu ana kadar yakından sevgilim olmadı amacım sadece ama sadece asla cinsellik değil olmamalı. Erkeklerde sevgiye daygıya merhamete ihityacı olduğunu düşünüyorum ama bazı erkeklerde bu durum geçerli. O yüzden sevgili olmak sadece cinsellik değil
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan hicbirsey yaşamayiz demiyorum ama cok iyi tanimadan yakinlik icerisine girmek istemiyorum. Dogru olan da bu.
- +1 yıl
Yani evet yaklaşık ne kadar sürede iyi tanırsın
Soran+1 yıl6 7 ay gecmesi lazim belki de 1 yıl
- +1 yıl
Teşekkürler👍 cevap yazdığın için
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta tanimak degil olay sen dürüst ol yasadim ama pismanim ama o gecmiste kaldi bitti sen benim bugunum ve gelecegimsin seninde benimde gecmisim onemli degil demeyi bir ogrense iki tarafta sorun kalmaz seven her sekilde sever seni tanimak isteyen seni seven ilk konu olarak cinsellik zaten sormaz direk soruyorsa zaten niyeti belli
00 Yorumla
+1 yılher şey cinsellikten ibaret değil karşılıklı etkileşim olmadığı sürece zaten cinsellik olmaz olmamalı ancak birisine karşı böyle bir çekim hissedersen de buna engel olmamak lazım
Böyle insanı nasıl seçersin sorusuna gelirsek..
Sanırım hissetmenle alakalı bu yani her insanın tek derdi cinsellik değildir zira bunu fark etmen olası00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ki iyi bir insansın ve yanlış kişiye güvenip yıllarını vermişsin. Ona güvenmişsin, onunla ilgili hayaller kurmuşsun. Ancak o kişi senin gösterdiğin değerim 1/10’u bile sana vermemiş. Yani senin o büyük kalbini haketmeyen bir erkeğe kalbini açmışsın.
artık geçmişi bırakıp o büyük kalbini aşkla doldurup seni hal eden erkeklere kalbini açman lazım.
elbet seni hak eden erkek mutlaka vardır. Ancak sana tavsiyen çok hareketi tiplerden uzak durman 😀😀04 Yorumla
Soran+1 yılYıllarımi vermedim ama aylarca rol yaptı. ilkimdi en guzel duygularımı harcadı. Yanıldım inandım ama dunya bu ilahi adalet var.
Cevap sahibi+1 yılArtık geçmiş geçmişte kaldı. Artık geçmişi unutup önüne bakacaksın.
Cevap sahibi+1 yılBakireliğe pek takılma, sadece bir kişiyle birliktelik yaşamışsın ve ona güvenmişsin. Oda güvenini boşa çıkarmış. İlk başta bakire olmadığını söylemek de olmaz. İlerleyen aşamalarda söylemen daha iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılAma sakın kendine eksik falan da görme. Bakireyim diyip yapmadığı kalmayan çok kişi yap. Zaten, bu devirde bakireliğe önem veren de pek kalmadı. Yani geçmiş geçmişte kaldı artık yeni bir şey söylemek lazım.
Kalbini ferah tut, biraz gözünü aç ve hayatına yeni birisinin girmesi için ver. 😀😀
birlikte olduğunu söylemek zorunda değilsin.. seven insansa zaten sana şart kosmaz ister belki ama sanada saygı duyar.. umarım saygu duyan insanlarla karsilasirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım❤
+1 yılAçık konuşmak gerekirse seks düşünmeyen erkek bulmak maalesef ya çok zor ya da imkansız. Çünkü erkek adam seks şimdi düşünmezse ilerde elbet düşünecektir. Bu durum kadınlar için de geçerli tabi. Seni sürekli tanımak isteyen ama seks düşünmeyen birini bulmaya çalışmak pek mantıklı değil.
00 Yorumla
+1 yılBunu senin tavırların belirler. Tavrını koyacaksın o ne derse ne düşünürse düşünsün. Kadını seks makinası gibi gören biri ile hiçbir geleceğin olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten pismanlıktan sonra hatamı anlayıp daha temkinli yaşiyorum
- +1 yıl
Biz sevdigimiz kişiyle cinsellik yasamayacagiz demiyoruz ki. Adamsa ciddi olsun evlenmek için çaba göstersin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakireyim dersen yalan söylemiş olursun. Demesen de illaki o erkek de isteyecektir yani bu kafada çok fazla erkek var. Nasıl olsa açık kapı diyerekten cinsellik talep edecektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu istemiyorum işte bakireyim demek daha mantıklı zaten kanamamiştı
- +1 yıl
Kanamasa da bakire değilsiniz. Esnek zarınız vardır bu durumda ama bakirelik bu değil. Bence yalan söylemek en kötüsü hele ki böyle bir konuda.
Soran+1 yılYa bu kendimi korumak icin soyledigim birsey olur olursa. Yoksa hayatimda kimseyi kandirmadim kandirmam.
- +1 yıl
Diyelim ki gerçekten böyle korudunuz kendinizi ve zaman ilerledi, evlilik yoluna girdiniz. O zaman ne olacak?
Soran+1 yılBahsederim mutlaka
- +1 yıl
O zaman da neden bugüne kadar söylemedin diyecektir?
+1 yılBen varım elbette öncelik ciddi ilişki sonrası cinsellik olur zaten
10 Yorumla
+1 yıl3 ay da cinsellik konuşuyorsa o erkeği direk bırak
seven erkek ilgilenir sohbet konusu arar heyecanlanır merak eder sorunlarınla ilgilenir11 Yorumla
Soran+1 yılEn anlamlı cümleler.. aynı fikirdeyim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn son camdan dışarı baktığımda, babam koşup kime bakıyorsun dedi. 38 yaşındayım. Sanırım erkeklerin düşünceleri pis olduğu için bizimde öyle sanıyor çoğu. Takma boş ver. Öyle olanı sal gitsin
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendin gibi görursun herkesi överken de elestirirken de.
+1 yılBu yaşta bunun ayrımını da yap bir zahmet...
23 Yorumla- +1 yıl
😀😀
Soran+1 yılInsan her yaşta hata yapar yanılır.
- +1 yıl
Bir şeyi sen istemiyorsan ve o ısrar ediyorsa neyini anlamıyorsun? Ne yanılması? Bakiresin veya değilsin, yok ona verdin bana mı saklıyorsun demiş felan bunları diyen herifin yüzüne bakmaya devam ettiysen o yanılgı değil süzme ap tallıktır. Bakire ol olma istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Hayır istemiyorum diyeceksin ısrar edene saygı duymayana yol vereceksin bak bu kadar basit işte hayatım. Kendine saygın olsun yaa
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vermeden almayı istemek, en basit tabirle bencilliktir. Gtnuxden o kadar çok korkuyorsanız, erkekleri unutup, kız kıza takılın, bizi de sacmaliklarinizla ugrastirmayin.
00 YorumlaErkekleri de bu noktaya getiren kadınlar var. Yoksa anlamadığımızdan değil. Artık anlamsız olduğundan.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye onların faturası bana kesiliyor o halde
+1 yılvalla ben vardım ama benimde kıymetimi bilen olmadı cinsellik bende son sırada zamanı gelince misali ama işte...
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin genlerin coğalsın
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Valla ben senin aradığın gibi oldum senelerce ve kadınlar hep bunu kullandı bende artık aşka nerdeyse inanmaktan vazgeçtim
04 Yorumla
Soran+1 yılVazgecme hala var gercek sevgiyi arayan isteyen kadınlar inan.
Soran+1 yılSen düzgün kal duzgunu bulacaktir seni
0,5 lik suyu içerken acaba buna sokulurmu diye düşünen bir ırktan bahsediyorsun. Daha makul kişiler vardır elbet doymuş aç aceleci sakin vs diye ayrılır onlarda
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılCinsellik konusu açana duymazdan gel bir daha açarsa uyar ve yine tekrar ederse ipini sal
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyiz seviyorsa bedenimi istemez ilk...
- +1 yıl
Tamam cinsellik güzel bir şey ama seven aşık olan bir insan ilk başta onu düşünmez
Soran+1 yılUmarim oyle biriyle karsılasirim
- +1 yıl
İnşallah dua et bol bol ama aradığın yerde önemli 😂 genel evde bakire aramak gibi diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
+1 yılEvlenmeden yapmayacsğım de kendine ve sende evlenmeden sabrediyosa yaşarsınız işte birlikte
02 Yorumla- +1 yıl
İş sende bitiyor ben yapmıcam dersen amacı cinsellikse zaten bırskıcsktır seni, gerçekten seven bekler
Soran+1 yılEvet bekler.
+1 yılDaha önce yapmış olduğun için hayatına giren erkek te ister , hayır dersen bana değer vermiyorsun der
00 Yorumla
+1 yıliyi de eninde sonunda is oraya varacak cinsellik olmadan kiz erkek iliskisi yurumez ki
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur ama iyice tanıdikdan emin olduktan sonra
- +1 yıl
haklisin
Saf olma cinsellik isteyen ilk seferden belli eder zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılÇogu kadın bu ulkede erkekleri tanımiyor. Herseyin tabu oldugu kadinlarin dangalandigi yerde erkek olarak konusmak kolay tabi.
+1 yılMaalesef devir öyle kadını seks objesi olarak görüldü hep... Ama öyle değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur edefim farkindaligin icin..
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence burada yazdıgın gibi anlatırsan saygı duyarlar buna
02 Yorumla
Soran+1 yılValla hic bahsetmek istemiyorum beni tanisin vakit gecirsin konussun fikirlerimi onemsesin bu kafi.
- +1 yıl
zaten tanımadan vakit gecirmeden uyum var mı anlamadan seks yapmayı istemek sacma ya da yapılan seks zevk getirmez
+1 yılSen erkeğe nasıl yaklaşırsan öyle karışılik alırsın. Etki tepki.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama cok farkli kunduz uyanık maskeli erkekler de var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediğini yaptık zamanında yaptık. Ne oldu çekti gitti. Değer versekte bir b.. oka yaramıyor. S.. keni seviyorsunuz siz kadınlar. S.. kmedik değersiz olduk. Bizimde içimizde buna inanç, heves bırakmadılar.
08 Yorumla- +1 yıl
1 kişiyle olup kaç milyon kişiyi genelleyen erkeği kim napsın zaten gidip nerde şerfsiz var onu seçiyonuz
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath ben, çevrem, arkadaşlarım. Bir çoğumuz aynı şeyi yaşadık. Bu siteye giren hemcinslerimde aynı şeyi yaşamıştır. Her birimize birer kişinin bunları yaşattığını hesaba katarsan genelleme yapacak bir veri elde edersin.
- +1 yıl
ona bakarsak televizyona çıkan aldatılan ya da şiddette uğrayanda bi sürü kız var bu da sizi aldatan şiddet yanlısı biri yapıyor ki öyle de bilimsel olarak
- +1 yıl
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nin (CİSED) hem internet üzerinden hem de yüz yüze yapılan anket çalışmasının verilerine göre, Türkiye’de erkeklerin yaklaşık yüzde 58’i, kadınların ise yaklaşık yüzde 40’ı evlilikleri süresince en az bir kez olmak üzere evlilik dışı ilişki yaşıyor. İstatistikler, erkeklerin yaşları ilerledikçe kadınların ise genç yaşlarda aldatma eğilimi gösterdiğini ortaya koyuyor.
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath diğer gönderime de aynı yorumu yapıştırdın. Kadınlar genç yaşta aldatabilir. Bu da benim dediğime çıkıyor. Değer veriyoruz s.. kmiyoruz, değersiz oluyoruz, bir kadın başka birini bulmadan elindekini bırakmaz. Bu bir gerçek. Haliyle aldatma oluyor. Taa ki artık seçen değil seçilen olduğu yaşa kadar. Ondan sonra da sevecek, evlenecek erkek yok diyorlar.
- +1 yıl
Melih Altınok’un yazısı, kadın cinayetlerini aleladeleştirdiği için tehlikeli, genel şiddet içinde erittiği için, erkek saldırganlığını, erkeklerin saldırılarını yok saydığı için.
Kadın Cinayetlerini Önleme Platformu raporunda anılan kadınların hiçbirini bir kadın öldürmemiş! Kuşkusuz kadın öldüren kadın da vardır, ama birbirini öldürmek, insan öldürmek asıl olarak erkeklerin işi, hepimiz biliyoruz.
TÜİK bunu ortaya koyan başka bir istatistik veriyor: “Suç türüne göre yıl içinde (1 Ocak – 31 Aralık) ceza infaz kurumuna giren hükümlüler, 2019.” Buna göre 9.339 erkek, 235 kadın cinayetten hüküm giyip hapse girmiş. Yukarıda aktardığım cinayet sayılarından fazla bunlar; önceki yıllarda cinayet işlemiş ama hükmü 2019’da kesinleşmişleri kapsıyor olsa gerek.
- +1 yıl
çünkü erkeklerde aldatıyor kadınlarda misilleme yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu sana bağlı bir durum sen başta cinsel anlamda cizgini belirtir hissetirirsin o çizgiyi asmak isteyene yol verirsin saygı duyup bekleyene de gönlünü verirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Ayrıca zamanla güven olustukca sen kendini kalbini hayatını o kisiya açarsın zaten ama herzaman tedbirli olmakta ipleri elinde tutmakta fayda vardır
Soran+1 yılGaliba bunu ogrenmem lazım.
- +1 yıl
Zamanla ogrenirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyide kadınlar farklımı sanıyorsun. Bir ilişkide nasıl seks olmaz. Bunun adı kadınları anlamamak değil.
00 Yorumla Sen benimle tanışmadın ondan oluyo bu beni bi tanısan aradigin şeyler var
00 YorumlaBöyle diyen kızların çoğu cinsellikle yaklaşmasan bile çok yoruyor ve çoğu tutarsız oluyo.🤦🏽♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnasını satayım belki inanmayacan ama belki burdan tanıştığım için öyle ama ben de aynı konudan müzdaripim bi kız da cinsellik istemesin
02 Yorumla
Soran+1 yılKızlar da azzmis 😅
Cevap sahibi+1 yılKizlarSoruyor kitlesi istekli bence reelde de böyleyse ben evlenemem
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok dindar olsan onuda yaşamazdın sonraki ilişkilerinde böyle tavır yapınca karşındaki samimiyetsiz bulup soğuyordur senden
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya
Maalesef aşk dediğin artık bacak arasına kaymış durumda. Bakir ya da bakire olsan suç olmasan yine suç..
02 Yorumla
Soran+1 yılUlkede kadın olmak zor
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. zamanında senin istediğin şekilde birisiydim, ne oldu hepsi gitti başkalarıyla ya sevişti ya evlendi
artık ben de istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBu tavır yanlış aslında.. 4 5 yıldir istesem yatardim birileriyle ama yapmadim cunku gercek sevgi ciddiyet niyet benim icin muhim.
- +1 yıl
yanlış değil 2miz de aynı pencereden bakıyoruz. sen birisi ile yatmışsın ve ayrılmışsın, yenisi için istiyorsun ki beni seks için değil ciddi ilişki için sevsin. ben de diyorum ki zamanında ciddi ilişki yaşamak için sevdiklerim başkalarıyla oldu gitti. artık ben de seks istiyorum. aynıyız yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi anlamda cinsel açılığı var , artık çoğu insan bel altı düşünmekten karşı cinsin oluşumunu bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi sınırını kendin çizersen hiç kafana takmana gerek kalmayacaktır merak etme, bol şans 🤞
04 Yorumla
Soran+1 yılSınirlarını çizmek muhim evet
Cevap sahibi+1 yılSen kendini bir kez kullanılmış hissedersen insanlar hep kullanmak isteyecektir
Soran+1 yılOyle guzel sevdim ki hazmedemiyorum yasattirdiklarını..
Cevap sahibi+1 yılİçini rahatlatmaz eminim ama benden başkası böyle sevemez diyorsan hayatına devam et, sevgini hak eden biriyle yaşamak için mücadele et
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların obje gibi hissettirmesi kötü olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya , tutkulu sevdigi adama fazla dişi olan da biriyim sorun yok ama istiyorlar ki erkekler isimi goreyim o an istedigimde beni tatmin et sonrasi ne olursa. Dogru olan ilk tanisma tanima sonrası yakinlik ozel şeylerdir.
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum onun için yazmalısın bence bana :D
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Emin ol bir sure sonra sen istersin istemeyen birini buldugunda
02 Yorumla
Soran+1 yılIllaki hoslandigin adamla yakinlasmayi kadin da ister ama tanimadan olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hemen yatak olmaz ama ya onu düşünüyorsa ben pek ciddi ilişki olarak bakmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılIste bunu anlamak güç. yani dogru adamı secmek..
Soran+1 yılEvet
Erkekler tek derdi cinsellik genç kadın güzel kadın önem verdikleri sadece bu malsef düzgün insan çok az bu tipelrdne uzak dur çünkü aldatirlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTecrube ettim oyle biriyse yol veriyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok güzel bi kadınsan nazın çekilir de sıradan kadınların nazı çekilmez
04 Yorumla- +1 yıl
Dış güzelliğe bakıyonuz işte çirkin bi adamla güzel kız görebiliriz ama çirkin bi kızla yakışıklı birini göremeyiz
Cevap sahibi+1 yıl@Pesimistbirkullanıcı olması gereken o zaten doğa kanunu gibi bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor olsada dogru olanı söluyorsun vardır karsına cıkar knka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSessiz sakin birine yanas onunla tanışmak istediğini sen söyle
00 Yorumla
+1 yılboş ver hayat boş gEberip gitçez zaten
22 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en güzel motivasyon
- +1 yıl
TşKcann
+1 yılBöyle bir şey mümkün değil ki
10 Yorumla
+1 yılCinselliği amma tabu yaptınız he
10 Yorumlamaalesef öyle biri kalmadı
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi birini bularak 🙃😉🌹♥️
10 YorumlaBulursun aslında ama uğraşman gerek
00 Yorumlaİşin zor be gülüm...
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ileride de onu istiyor kizlar
00 Yorumla
+1 yılYatakta daha iyi tanırsın tabi 😀
00 YorumlaKonusalim bunlari cok haklisin...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle birisi sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış kişiyle konuşuyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorsun ki ciddiyim diye gelip sereffsizin teki cikıyor mesela.
Bir ogreniyorsun ki birsuru kadına aynı taktiklerle yasamiş birakmış. Insanlar berbat
Cevap sahibi+1 yılBu konuda hak veriyorum, hemcinslerimde bu onursuzluj var
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok pasif takılanlarda bulursun öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle biri yok dogmadi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlkinle yattın mı?
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem