evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum ama böyle öpüşme olmasın falan da demiyorum. Belli bir seviyeye kadar olabilecek bir ilişki istiyorum. Ama erkeklere baktığımda iki farklı uçtalar, gerçekten ortada birisini bulmak zor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabi mümkün , fakat bu şekilde bir önyargı ile biriyle bir yola çıkma.
Çünkü o kişiyi gerçek anlamda taniyamazsin.
Sana kendini çok farklı tanıtmasına , kendi olmamasina , sana karşı gerçek yüzünü göstermemesine zemin hazirlarsin.
Yapacağın tek şey konu ne olursa olsun senin olduğu gibi onunda fikirlere saygı duyacagi birinin olması.
Dinlemesini bilen , konuştuğu konu ne olursa olsun kelimeleri özenle seçtiğini düşündüren biri olmalı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbahsettiğiniz beklenti , karşı cinsin yemek yememsini istemek gibi birşeydir, cinsellik bir ihtiyaçtır o yüzden beklenti hep olacaktır, sorun şu cinsel doyumdan sonra partneriniz zaten cinsellik beklemeyecektir, en azında kısa bir süre için:)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Yani sınırı net şekilde belirleyip başta açıkça konuşursan uygun biriyle ilişki kurabilirsin sanırım. Örneğin en fazla elime alırım dahada ötesi asla olmaz gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani isteğin milyonda 1 erkek için geçerli. Şöyle düşün karnın çok aç ve mis gibi döner tabağı var önünde sıcacık. Kokuyor mis gibi. Hadi yeme. Bunun gibi. Yazık bu adamlara 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın katılıyorum bende seninle aynı görüşteyim maalesef insanlarda ortası yok kimle konuşsam duygu diye bir şey yok sadece cinsellik diğer bir yandan aşırı duygulu utangaç aşırı muhafazakar oluyor tabikide benim mantığım ikisinin de ortası olduğu için bu durumu yaşıyorum senin gibi umarım bulursun ama olumsuz düşünüp canını sıkma insanın üstüne düştüğü şeyler genelde olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz düşünmüyorum da, bulamayınca insan acaba yok mu demeye başlıyor. Umarım sen de bulursun istediğin gibi birisini, teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bende teşekkür ederim asla yok mu demeye de başlama son olarak biraz farklı bir konu ama birileri için kendini asla değiştirme kendin ol kendin için doğru olanı yap 🙏
Cinsellik düşünen çok kişi var ama benim gibi düşünmeyen sadece evlenince yapmak isteyen birini bulmak zor sana kolaylıklar her erkeğe şans verme onun için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl benden de o kadar aynı şekilde bir ilişki istiyorum ben de illa her şey seks cinsellik değil önemli olan duygu aşk sevgi saygı güven sadakat tutku romantizm
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSize tavsiyem karşı tarafa açık olun
Ne istediginizi söyleyin
Sizide begenen biri çıkacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil. El ele tutuşma olur öpücük olur ama evlilik öncesi cinsel yakınlaşma.. ben şahsen yapmam çünkü çevremden duyduğum için böyle bir şey yapmam.
10 Yorumlaİlişkide ilgi istersiniz sevgi istersiniz sürekli şımartılmak istersiniz ve erkekler de sadece seks istiyor bari sizde bir şey verin.
00 Yorumla
+1 yılHer konuda fikir alıp verdiğim konuşabildiğim anlaşabildiğimi düşündüğüm hatunla 1 hafta içinde yatakta buluşmak isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yıl1 kere bile cinsel ilişki yaşamadım cinsellik dediğin kavram bende karşımdakine bağlı ve benim gibi erkek çok ama lafta arayan çok
00 Yorumla
+1 yılBu konuda katılıyorum sana gerçekten rezil bir dönemdeyiz bir boku yapıp sonra evlenmeye kalkıyorlar çoğu Avrupa özentisi bunlar ne hale geldik
00 Yorumla
+1 yılEvet erkeklerde basitlik olduğu için zor ama imkansız değil ömrü hayatımda 3-4 tane erkek görmüştüm ilkini gelecekte ki eşine saklayan.
00 Yorumla
+1 yılVar öyle insanlar ama cinselliğe doymuş olanlardır genelde. Artık sadece sohbeti muhabbeti birlikte eğlenip gülebilmeyi mutlu olmayı isterler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası ben de evlendikten sonra olması tataftarıyım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe uygun insanı bulmak iki cins için de çok zor
+1 yılBu devirde zor. Niyeti ciddi temiz kimse nerdeyse yok..
00 Yorumlabulursun illa ki.. Ciddi olan varsa kabul etmeli zaten bu isteğini. Kabul etmiyorsa zaten ciddi düşünmüyordur
00 YorumlaZor degil kanka neden zor olsun afedersin ama.. canım olmayan çok insan var
00 Yorumla
+1 yılKadınlar ilişkide ilgi alaka görmek istiyor, erkekler cinsellik. İnsanların normal arkadaşları var zaten, cinsellik olmayacaksa neden sevgili yapsın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa hep ya hiç 👍
Yok öyle elleşme öpüşme vs biz erkeklerde alet kalkınca sıkıntı 🙈🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik düşünmeyen çok zor ama bu kararına saygı duyan ve evliliği bekleyecek birini bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum
Ortada birini bulmak zor değil00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden opusmuyorym. Sen de aynısını yap. Haddini bilsin karşıda ki. Niyeti ciddi olsa ilişkiyi fazla uzatmaz zaren
10 Yorumla
+1 yılBenim için güven ve sadakat önemli bende bakirm cinsellik en planda bende
00 Yorumla
+1 yılBulabilirsin herkes cinsellik delisi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAma cinsellik istemeyen de böyle neredeyse el tutmaya da karşı
- +1 yıl
Ortası yok sende haklısın ama yani o kadarı da abartı.
+1 yılZor, her gün daha da zorlaşıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum. O yüzden flört ettiğim insanlarla bitiyor hemen
- +1 yıl
Erkekler açısında da tam bir kaos oluyor bu durum, kadınlar da artık çok ayarsız
Cinsellik yoksa o ilişki tam ilişki olmamıştır
00 YorumlaÇok zor artık bu durum
00 Yorumla
+1 yılYorumlardaki iki yüzlülük…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu abaza piyasasında işin çok zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılVermezsen hiç bir şey olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Hayvanlarla hayvan olmayın zor değil…
00 YorumlaSadece sevgisini verecek bir kadın yeter bana
00 YorumlaGünümüzde Herkes Böyle Değil
00 Yorumla
+1 yılHayır bende evlenmeden bişey yaşamak istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bak vardır birileri 😋
11 Yorumla
Soran+1 yılBize denk gelmiyor diyelim
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Zaten cinsellik evliliğe ait
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor değil ama yanlış yerde arıyorsun bence
05 Yorumla
Soran+1 yılBurada aramıyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılBurayı demedim yavrum zaten burdan çıksa çıksa fck body çıkar 😂😂😂
Soran+1 yılYok aman kalsın teşekkürler 😄
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme yeter diyosun yani 😃
Soran+1 yılAdam olana fazla bile 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpüşle başlar s. kisle biter ama
00 YorumlaYoo çok kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılKim?
+1 yılzor.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılzor bulursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ben varim ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zor bu zaman
00 YorumlaCinsellik istemeyen erkek bulmak zor
01 Yorumla
+1 yılÖnsevişne iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşme olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoook bende öyle düşünüyorum dedihin gibi olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kolay
00 Yorumla
+1 yılKolay gayet
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Zorr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide cinsellik yaşamak istemiyorum. Cinsellik düşünmeyen birisini bulmak zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat