Güven olsun nebileyim yani ilk defa olacak üniden olması kötü mü olur nerden sevgili edinebilirim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani güven çok göreceli bir kavram üniden, başka bir arkadaş ortamından ya da sanaldan aslında hiç farkı yok sadece iyi analiz edebilmen önemli. Reelde tanışınca çok güvenilir ya da iyi olacak diye bir şey yok bu tamamen şans. Karşındaki insanı iyi analiz etmen lazım beğendiğin insanlarla iletişime geçip 1 2 ay konuşabilirsin diyeceğim ama millet artık rol yapma üstadı olmuş durumda :D Biriyle cinsellik yaşamak istiyorsun ama önce ne tür bir ilişki aradığına karar ver yani atıyorum libidon yükseldiği zaman ihtiyaç şeklinde mi yoksa yaşadığın hayatı paylaşmak adına sevgili tarzında mı? Nereden sevgili bulacağın konusu da işte dediğim gibi üni olur, sanal olur, clublara takılabilirsin, ya da otobüs durağında beğendiğin biri olabilir git konuş yani istedikten sonra easy. Bir kaç uygulama da var her türlü ilişkiyi bulabileceğin oralardan birini bulabilirsin atıyorum tinder, c2, happen falan başka da aklıma gelmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılClubda takılan biri değilim sosyallik yok işte bende sıkıntı burada
Soran+1 yılBazen ihtiyacım libido şeklinde oluyor bazen duygusal ama bunu karşılayacak erkek yok san ırım
Cevap sahibi+1 yılYani sosyal biri değilsen o zaman ya reelde denk geldiklerinle ya da işte dediğim gibi internetten tanıştıklarınla şansını deneyeceksin. İletişim amaçlı paylaşım yüzünden cevabım kaldırılmış hangi işsiz reportladıysa :&
Soran+1 yılOkumuştum merak etme eheheh
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapcaksan tecrübeli birini bul gidipde bi öküzle yapma cinsellikten soğursun
üniden biri ile yaparsan diğerlerine anlatır
sosyal medyadan birini bulcaksanda herşeyinden emin ol güvenilir olsun gerçek bilgilerini ifşa etme asla
günibirlik daire otel vs gibi yerlerde yapma yeri sen kendin belirle ya da ayarla
daha bi sürü şey yazarımda üşendim 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılHmm ee yapmayım daha iyiymiş bu ne böyle ya hahah keşke erkek olsaymışım
- +1 yıl
yani düşündüğün gibi değil ki bu mevzular ortam aşırı sıkıntılı o yüzden kendini tamamen güvene almadan asla bu tip bişiye girme. sosyal medyadaki ifşaları görüyosundur ya da sıkıntı yaşayan bi sürü kızın hikayesini sağda solda okuyosundur. o yüzden sen zarar görme die olabilecekleri sıraladık sadece.
Soran+1 yılSana değil genel olarak yani korkutuyolar ya da tam tersi neden bu kadar kendini kasıyorsun diyorlar ya o yüzden
Soran+1 yılNe istediğimi nasıl anlıycam peki gerçekten o kadar karışık ki her şey
Soran+1 yılBilmiyorum ki beni biri severmi ki
+1 yılEn güzeli netten bulmak. Ve mümkünse bekaretini de maddi çıkar amaclı vermek. Ileride pişman da olmazsin. Ve istemiyorum dediğinde seni zorda bırakmayacak, olgun tecrübeli biri olmasını tercih et. Yoksa ilk sekste seni seksten soğutur. Hatta sugardaddy gibi düzenli görüşebilecegini birini tercih edersen bence daha mantıklı
00 Yorumla
En başta güven. İfşacılardan olmasın. Sevgilin olmasa bile değer veren olsun. Seni kırmamaya dikkat etsin. Bencil biri ile asla ama asla olmasın. Temizlik şart. Temiz olsun. Dürüst olsun. Dikkatli olsun. Bunların dışında çok bir şey yok geriye kalanı herkes yapıyor zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de böyle biri isterim ama sanırım bunlar çok geliyor insanlara
Soran+1 yılKarşıma çıkanlar abartığımı diyordu bazıları da biraz eskilerinden konuşuyordu yetersiz hissetmeye başladım ben de bu yüzden
Soran+1 yılSosyal medyadan tanışmak istemem ama böyle risklere girmem
Soran+1 yılSohbet olur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. universiteden yapma derim dışardan daha mantıklı... ama şu var illa sevgili olursanmı yaparsın
013 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmayı üniden yapmak daha mantıklı yani hmm ben de böyle düşünüyorum tek gecelikse gerek yok zaten sonra ısrar eder ben bide kıramıyorum bazen direk ilişiyi
- +1 yıl
işte ne istedigin önemli şimdi sevgili olsan sevişme felan baya uzun sürer hemen olmaz ama amac sadece seks ise dışardan biri daha iyi
Soran+1 yılSevgili olsun ama çok sıkmasın isterim yoksa bağlanıyorum üzülüyorum boş yere
- +1 yıl
ama sevgili olup üstüne de cinsellik yaşıcaksan sürekli sürekli ister yani belki de sen daha cok istersin
Soran+1 yılBen istemiyorsam yapmam tabikide beğenmişsem canım isterse o da aynı şekildeyse olur🤷🏻♀️
- +1 yıl
ne zaman bu istek var peki
Soran+1 yıl15 yaşımdan beri ama o yaşlarda taciz ve aile sorunlarım vardı yaşayamadım şimdide bu eki şeyler etkiliyor yani normal arkadaş da edinemiyorum
Psikoloğa başladım bende- +1 yıl
bu gibi sorunlar varsa cidden bir erkege guvenipde sevişmen cok cok zor hani erkek iyimi kötümü cozemezsin de
Soran+1 yılEvet bu da var neyapayım peki en iyisi tecrübe yani denemek bence tabi şu an yapamıyorum bi önerin var mı
- +1 yıl
yani şu an ne desem bilemedim de illa denemen gerek... hangi sehirde yaşıyorsun
Soran+1 yılBolu
- +1 yıl
kücük yer de biraz sıkıntı olabilir bu durum ama
Soran+1 yılNasil sikinti?
+1 yılEfendi adam bul
Dedikodu etmeyen birisi olsun
Ama normal insanı yoldan çıkarma
Sekuler birisi olsun05 Yorumla
Soran+1 yılNerden anlıycam bunu
- +1 yıl
Bak
Kimsenin arkasında kötü konuşmayan adam bul işte
Üni kulüplerinde erkolarla tanış
Anlarsın zamanla - +1 yıl
Biraz dolu insan olsun
O tür kişiler de bulma ihtimalin daha fazla
Soran+1 yılErko?
Bide dolu derken nasıl dolu
Kulüplere üye değilimki ben- +1 yıl
Ya üni kulüplerinde erkeklerle tanışıp tartarsin işte
Mesela edebiyat ya da feksefe kuluoelrine git
Bak boş adam olamamalı
Sekuler olmalı normal adamı yoldan çıkarma
Boş adam başkasının arkasından konuşmaz zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum ince ele sık doku ama anı yasa derim pişman olma rahat ol yapmak istediğin şeyi yapmak istediğin zaman yapmak istediğin kişiyle yapmaktan cekinme
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin olamıyorum şu an ben nedense
- +1 yıl
Emin olmana gerek yok içinden geldiği zaman zaten yaparsın
Soran+1 yılUtanıyorum işte bazen yükseliyorum mesela o an aniden olursa sıkıntı olmaz bence
- +1 yıl
Aslında utanman normal dert etme elbet gecer bence
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılZıkkımın köküne kadar karar verebilirsin dikkat edilecek de yasamazsan olur 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
Soran+1 yılSinirini nerden çıkaracağını bilmeyen bir Türk kızı daha
- +1 yıl
🤐 belki de sana sinirlendirir, onun için yorum yapamayacağım
- +1 yıl
Senin soruna gelince cevap verebilirim ama buradan olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik sosyal platformlarda idare et. Zamanı gelince olacaktır.
024 Yorumla
Soran+1 yılBelki de istemiyorum diye düşünüyorum ben dimi yoksa neden olmasınki başka ne olabilir ki
Ben korkuyorum bence- +1 yıl
Yani haklılık payın var tabiki. Sonuçta kızların ilişki isteğini dindirmesi erkeklere oranla daha kolay karşılık bulur.
Soran+1 yılÖyle mi bilmem ben s@laktım biraz imkansız bir şeyin peşinden koştum hep 4 sene hemde
- +1 yıl
Est. Öyle değil. Biraz temkinli imişsin.
Soran+1 yılNasıl anlamadım ki?
- +1 yıl
Yani bazı şeyleri zorlamamışsın bu konu için. Akışına bırakmışsın. Belkide çevrenin etkisi ile bazı durumlarda kendini geri tutmuşsun.
Soran+1 yılTam anlayamadım ama
Yani hem ailem baskıcıydı hem de sevdiğim bir vardı ama çok yanlış kişiydi çokk- +1 yıl
Seni çok iyi anladım. Meraklanma.
Bundan sonrası daha iyi olacaktır senin için. Kendini tanımaya başlamışsın.
Soran+1 yılBişey daha o kişi yakın arkadaşımdı kızdı ona karşı olan hislerimi de biliyordu ve bunu kullandı yani ilgi manyağı (
- +1 yıl
Anlamadım. Yani sen hemcinsin ilemi yaşamak istedin?
Soran+1 yılO kızla istiyordum ama işte bilerek yapıyor bazı şeyleri saygısızlığı daha fazla kaldıramadım artık
- +1 yıl
Şaşırdım şimdi.
Soran+1 yılHmm neden
- +1 yıl
Karşı cins ile daha fazla zevk olmazmı?
Soran+1 yılOlur neden olmasın
- +1 yıl
Cidden çok merak ettim. Neyse.
Soran+1 yılBen erkekle bişey yaşamak için sormuştum bunu kızlar daha kötü duygusuzlar
- +1 yıl
Sanırım artık karşı cins tercihin daha ağır.
Soran+1 yılEvet öyle kalbimi kırdı benim o aslında erkekler de öyle ama bu kadarını bi erkek yapmadı yani
Duygusal olarak sömürüyordu
Exini arıyor mesela ağlayarak beni arayıp anlatıyordu ben ama onun için onla konuşmak sesini duymak istiyordum çok şey istememiştim ona karşı olan duygularımı hislerim g. tünü kaldırmıştı yani kısaca erkeklere karşı da böyle o
Sadece daha yakındık bazen bunu bilerek yaptığını düşünüyorum bana dokunması mesela utandığımı görüp hoşuna gidiyordu
Bazen fazlaya kaçıyordu tahrik olduğumu anladığında da kaçıyordu benden- +1 yıl
Sen ona çok belli etirmişsin. Ama o seninle küçük oyunlar oynamış.
Soran+1 yılEvet hep kendisi için bilmiyorum belki o da bazen tahrik olmuştur bunu bikeresinde anladım ama neyse
- +1 yıl
Rahat değilsen burada.
Soran+1 yılNormalden olur anlatabilirim yani
- +1 yıl
Tercih senin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılamaç sadece cinsellik ise buddy bulman daha mantıklı bence.
023 Yorumla
Soran+1 yılDuygu da olsun istiyorum ama bazı manyaklar oluyor kıskanç ve kısıtlayıcı
- +1 yıl
erkekte duygu oldu mu o dediklerin de oluyor ister istemez. tabi ki beden uyumu kadar ruh uyumu da olsun, belli başlı duygular olsun, haz alacaksın bundan neticede. ama sevgi aşk oldu mu işin rengi değişiyor işte...
Soran+1 yılAşk olmasın istemiyorum ama duygusal olduğum için bilmiyorum işte bende
- +1 yıl
sen de benim gibisin :) ne kadar bedenen doymak da istesek, ruhen de doymak istiyoruz, duygusuz olmuyor.
Soran+1 yılDuygusuz seks yapamıyorum diyen biri vardı buluşacaktık mesela sonra vazgeçtim birşeyler eksikti ya da fazlaydı
- +1 yıl
için rahat olmadığında zorlama aynen
Soran+1 yılBen de bende bir sorun var diye düşünmeye başladım
O da biraz şey demişti yani erteliyorsun cinselliğe yakın değilsin vs haklı olabilir belki de :/- +1 yıl
vücut istese de daha zihnen hazır hissedemiyorsun kendini galiba
Soran+1 yılBilmiyorum ki kendimi kötü hissediyorum bu yüzden (
Eksik gibi ya da yetersiz- +1 yıl
ikili ilişkileri illa cinsellik olarak şartlama kendini. rahat ol, zamanla zaten güven vs oluşunca kendiliğinden akar gelir o.
Soran+1 yılÖyle mi oluyor ben öyle görmedim nedense ve baskı altında hisediyorum kendimi
- +1 yıl
sakın baskı altında hissetme kendini. niye baskı altında olasın ki
Soran+1 yılNebileyim sanki herkesin var benim yok gibi
- +1 yıl
onların hayatı onları ilgilendirir. yaşayan yaşar, yaşamak istemeyen yaşamaz. yani bu konuda şu ana kadar yaşamamışsan yalnız değilsin merak etme. yaşamak istiyorsan da kimse sana yaşama da demez. ama yaşamamak da tercih. hayat senin hayatın. hiç bir şey için kendini zorunlu hissetme asla.
Soran+1 yılNe istediğimi bilemiyorum bazen birde kendimi anlayamıyorum bazen ben hatta genel olarak
- +1 yıl
yaş kaç?
Soran+1 yıl19 20 olacak mayısta
- +1 yıl
hiç bir şey için acele etme, zamanla karakterin de düşüncelerin de isteklerin de rayına oturacaktır.
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı benim ya öpüşme vs de olmadı
- +1 yıl
olacak diye de kasma kendini. bak ikili ilişkilerde zaten duygular beslemeye başladığında yağ gibi kayıp gelecek gerisi de
Soran+1 yılEvet tahmin edebiliyorum şöyle bişey anlatayım
Ben azerbaycandayken biri vardı hiç o kadar yakında değildik o mesela etkilemişti beni
Ama burada nasıl desem türklerden çekiniyorum özellikle erkeklerinden korkuyorum gibi denebilir buna
Soran+1 yılCinselliğe karşı değilim sadece o anlatamadığım bir şey yaşıyorum nasıl desem şimdi bilemedim
- +1 yıl
istediğin zaman dertleşebiliriz, bu konuda çekinme. cinselliğe karşı değilsin zaten, ama tam olarak hazır da değilsin gibi, yani kafandaki bişi seni kararsız kılıyor net olamıyorsun
partner bul tecrübeli işi bilen seni yönlendirir
04 Yorumla
Soran+1 yılGüven konusu peki herkes birşeyler der ama gerçekten nasıl yapıcam bunu
- +1 yıl
çevrenden tanıdıgın birini bu
Soran+1 yılÇevrem çokta yok
- +1 yıl
o halde yaşadığın yere yakın olan birini netten bul önce herseyi açıkca konuş senin isteklerini kabul ederse buluş
+1 yılDikkat etcegin bisey yok bedenin ne istiyorsa pesinden git
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte bedenim ayrı çalışıyor kalbim ayrı beynim ayrı
Düşüncelerim apayrı kafamı karıştırıyorlar- +1 yıl
Aramiza hoş geldin o zaman
Soran+1 yılKimlerin arasına
- +1 yıl
Tarif ettigin gibi olanlarin arasina yani bizlerin
Soran+1 yılHa ben de bakireliği kastediyorsun sandım
- +1 yıl
yas 32 bakirelikmi kalmis bizde 🤣
Soran+1 yılNebileyim ben
- +1 yıl
🤣
Soran+1 yılGüven konusu var bide nasıl olcak şu an güven yüzünden arkadaşım da olmuyor
- +1 yıl
Tsk sikayet ettigin icin
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Yok bisey
- +1 yıl
Guven konusu basit
Soran+1 yılKısaca güvenmeyelim yani
- +1 yıl
Guvenirsin
Soran+1 yılÖyle biri çıkmadı karşıma daha hep suistimal edildim
- +1 yıl
Belki Şu an cikti
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUniversiten sakin yapma. Seksi hayvanlardan ayıran şey duygudur. Duygusuz olan hicbirseyi yapma. Üzülen sen olursun
034 Yorumla
Soran+1 yılÜnidekiler özellikle bizim bölüm hem mühendislik hem de bilgisayar anladın sen onu hahah
- +1 yıl
Yok bölümle falan alakası yok. insanlikla alakası var. Duygusuz yapma. Ask önemli. Bedenini duygularına esir kılma
Soran+1 yılAşık olduğum biri vardı ama olmadı işte
- +1 yıl
İste olmuyor diye acele etme diyorum:) ayni şey bak mastürbasyon da da geçerli. Sırf rahatlamak icin yapılan mastla keyifle hayalle yapılan mastürbasyon ayni olmuyor. Ki bu ilk olacaksa omur boyu aklından çıkmayacak bir şey olacak öyle düşün
Soran+1 yılHmm nasıl olcak acaba bende bu
Soran+1 yılKafamı kurcalıyor sürekli bu
- +1 yıl
Tam olarak sorun olarak gördüğün seyleri söylersen cevaplayabilirim
Soran+1 yılBir erkek genel olarak tehdit gibi geliyor bazen yani çoğunlukla
Soran+1 yılVe temas
Arkadaş bile olmuyorum ben çekiniyorum bu da var bide- +1 yıl
Şimdi söyle kendinden emin değilsen her erkek potansiyel tehlikedir. Seni elde edene kadar yapmadığı kalmaz, ısı olduktan sonra da yüzüne bakmaz
Soran+1 yılKötü bir şey bu
- +1 yıl
Vaktini bilmezsen her zaman tehlikeli bir seydir. Ve bazı değer yargıların varsa pişmanlığın uzun sure devam eder. Neyi sormak istiyorsan buyur cevaplayayım:)
Soran+1 yılBirine güvenememek korkularım vs var bende
Soran+1 yılÜzülmek istemiyorum yeteri kadar Üzüldüm
- +1 yıl
İste bu yaşlarda çok tehlikeli oluyor. Siz sevgi ask istiyorsunuz erkeklerin niyeti başka. Sabretmek lazım. Ama
O da çok zor. İnsan beden kalp istiyor
Soran+1 yılHem aşk hem de bu olmuyor mu neden böyle oluyor
Soran+1 yılSevgi ihtiyacım var bunu kim karşılayacak peki
- +1 yıl
Ya oluyor oluyor da, her güzel şey bir gün mutlaka bitiyor hele de bu yaşlarda.. bundan dolayı sonu mutlaka hüsranla bitiyor
- +1 yıl
Sevgi ihtiyacı oluyor hemde cok ona da katılıyorum
Soran+1 yılBitebilir tabi hiç yaşamamaktan iyidir sadece doğru bir şey yaşamak istiyorum bide ben zor şeyler atlattım şimdi hayatımı düzene sokmak istiyorum kendim olmalıyım
- +1 yıl
İste iyi düzenlemek lazim. Ama ask duygular mantıkla hareket edilmiyor. Mantık bir yerden sonra gidiyor. Ve hata yaptığını bile bile devam ediyorsun bazen..
Soran+1 yılBilmiyorum ben daha hassas birde hep suistimal edildim karşı koyamıyorum bazen korku da var bende özgüvenim de az karşımdakine olan güven de
- +1 yıl
İste en kötüsü o, kimseye guvenenemek herkesten bir zarar beklemek en kötüsü. Bazen bir şey soruluyor onda bile Kötülük arıyorsunuz. Ne kadar zarar görsen de her erkeğe kötülük gelecek gözüyle bakılmamalı bence
Soran+1 yılBilmiyorum nasıl desem taciz yaşadım abartı bişey değildi sürekli sadece utandırma şeyiydi bu rahatsız etmeye çalışıyordu beni bu da üvey babamdı kendi babam da konuşmuyordu o da başka birşeyle suçluyordu (annenizla barışalım diye zorluyordu bizi bizle ilgilenmiyordu) ne yaşadığımı bilse ona haddini gösterirdi tabi
sınıfta da genelde tuhaf bulurlardı beni bir de ben bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım adımı sapığa çıkarmıştılar biçok şey de oldu iftira atıldı bana okula polis gelmişti ama biraz farklı işte bunları hala atlatmış değilim ama ben de insanım ve hislerim duygularım arzularım var bastırmakla geçmiyor bunlar- +1 yıl
TMam Bekle desem de yine içinden geçeni yapacaksın. O yüzden ne desem içini rahatlatmayaacak
Soran+1 yılHayır sadece düşünceniz önemli benim yerime kendini koy
- +1 yıl
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Senin yerine kendimi koymam icin tüm hayatını bilmem
Lazim ki yanlış bir şey demeyeyim. Kaç yaşındasın? Naprsin hayata bakış açın bunların hepsi önemli?
Soran+1 yıl19 yaşındayım ve henüz birey değilim kendi paramı kazanmıyorum ve kendi kararlarımı almakta zorlandığım ve geçmiş travmaları iyileştirmek için psikoloğa gidiyorum hayatım monoton geçiyor daha çok evde ve depresif yani
Soran+1 yılKaldığım şehir geldiğim yerin tam tersi gibi burayı sevmiyorum ama başka bir çarem de yok
Soran+1 yılHayata bakış açım 19 olduğum için henüz oturmadı normal olarak başka bir sorun var mı daha net söyleyebilirim sırarsan
- +1 yıl
Sorunları çözmek adına attığım adımlar bile takdire şayan. Benden bir şey olmaz deyip bırakmamışsın kendini. Bundan dolayı dedim üstesinden gelebilirsin herseyin. Be hicbirsey icin geç değil daha çok gençsin. Sadece inçe eleyip sık doku, erkekler üzmesin seni. Çünkü bu yaşlarda erkekler akıllarıyla düşünmezler
Soran+1 yıl😔yaa
Soran+1 yılBu konuda değil de başka konu var şu an aklımda )
- +1 yıl
Konuşuruz hiç sıkıntı değil, sor sen sorunu
+1 yılKonu fbady ise ayni ilden olmasin bu senin kistasin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma kardeşim kendini sevip evleneceğin çocuklarının babası olacak adama sakla ilerde pişman olursun
09 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️😬kadınları artık kuluçka makinesi gibi görmeyin ya
Cevap sahibi+1 yılTamam sen kendini erkeklerin. Zevk makinesi olarak görmek istiyorsan buyur kardeşim senin hayatın
Soran+1 yılErkeklerin zevk makinesi ne ben de zevk alıcam bundan
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim
Cevap sahibi+1 yılEğer kuranı Bi kere açıp okursan İslam dinini söylediği emrettiği şeyler doğrultusunda kadını kuluçka makinesi değilde korunması gereken değerli bir varlık oldugu için kendini koruman gerektiğini söylediğimi anlarsın
Soran+1 yılMüslüman değilim ben
Cevap sahibi+1 yılDiyecek bişe yok ozaman Müslüman ol desem olmazsın
Soran+1 yılOlmam evet😅
Cevap sahibi+1 yılKeske olsan be kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence okul ve işyerinden veya mahallenden olmasın. Biraz uzak olsun ki ayrılman gerekirse hayatını etkilemesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İlk önce normal zaman geçirip güvendiğini hissettiğinde yaparsınız
068 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle biri olunca yanında herkonuda rahat oluyorum ama çok konuşmuyorum insanlarla önyargı oluştu bende
Soran+1 yılUmarım ya
Soran+1 yılTürkiyede değil biri var
Soran+1 yılEvet sevgilisi var mı bunu da bilmiyorum
Soran+1 yılEvet sanırım öyle ya da beklicem kafama göre birini bulunca yaparız
Soran+1 yılBişey daha böyle söylerken genelde erteliyorum diyorlat bana böyle kimseyle yaşamazsın yani geç olur vs diyolar kendimden şüphe ettiriyorlar
Buna yorumunu merak ediyorum
Soran+1 yılMesela güvenmiyorum ben bir şey daha var onu şimdi söyleyemem yanlış anlaşılmak istemiyorum
Ama o beğenmediğim biri vardı mesela ona hisettiğimi başka birinde görmedim ben bu da var yani konuşuyoruz sonra saygısızlık görüyorum bazı durumlarda bu da beni soğutuyor sonra da siz kızlar böylesiniz diyorlar nebilim yani bilmiyorum
Soran+1 yılHmm peki söylüyim o zaman azerbaycanlıyım ve Türkiye deyim şu an güvenmiyorum türklere fobim var sanırım
O kişi azerbaycanlı yazın bilgisayar alıyordum kendime öyle tanıştık ama normal konuşuyordu yani sadece ilgili biriydi vs
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO rahatlığı ve güveni bulamıyorum
Soran+1 yılSahte geliyor burdaki insanlar biraz
Soran+1 yılBu konuda konuşmadık ki
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılTürkiyenin tek avantajı erkekleri yakışıklılı 😅
O da iyi normal ama bu da var
Soran+1 yıl😅 normal otobüste giderken de oluyor napalım yakışıklılık var hakkınızı yemeyelim şimdi
Soran+1 yılHayır o kadarda değilim ben maalesef
Soran+1 yılSaçlarım kaş göz evet ten açık ama
Soran+1 yılBen beğenmiyorum kendimi
Soran+1 yılKilo da var evet birde skolyoz var bende görüntü hoşuma gitmiyor (
Soran+1 yılİlk konuşuyordum sonra yarıştılar benden ben de korktum artık konuşmuyorum
Soran+1 yılDoğru kişi tam olarak neye diyorsunuz?
Soran+1 yılEvet böyle bir şey aşk demiyorum sadece böyle birşeye ihtiyacım var samimiyet dürüstlük yani saygı ve güven bunla da erkekler uğraşmaz özellikle Türk erkekleri ehehhe
Soran+1 yılBiraz öyle sekste sorun yokta rahat edemiyorsunuz karşıdakini ve sahte bir kişiliğe burunuyorsunuz içten olsanız nolur ki güvenmiyorum size
Soran+1 yılHahahahha itiraftan çok hakaret gibi oldu ya hahaha
Soran+1 yıl🤷🏻♀️öyle ama size biraz cazgır bi kız lazım elinde oynatacak ama bende bu yok huyum kurusun aşırı iyiyim hassas duygusal ve masum)
Soran+1 yılİyi sen
Soran+1 yılEvdeyim çikolata yiyorum hahah
Soran+1 yılSağol)
Soran+1 yılNe sana yok?
Sen napıyorsun
Soran+1 yılHaa hahah al🥐☕️🍪
Soran+1 yılAfiyet olsun))
Soran+1 yılEtmeyin 🙂🙃
Soran+1 yılTürk erkekleri hmm iyi hoşsunuz tatlısınız ama işte yan etkileriniz de var bana
Soran+1 yılÖyle ama karşıma çıkan her erkek öyle
Soran+1 yılSeni tanımıyorum ki genel olarak Türk erkekleri aynı fark göremiyorum
Soran+1 yılTanıdığım %98 öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNerden istersen ordan edinebilirsin bu sana kalmış bir durum
00 Yorumla
+1 yılüniversiteden biriyle yapma adının çıkma olasılığı çok yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılBaşka bölüm peki
- +1 yıl
okul dışından olursa iyi olur senin için hem diyelim pişmanlık duydun vs. her gün karşılaşmazsın en azından
Soran+1 yılHmm nerden mesela olabilir
Aşk olmadan sevişilmez😃
26 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum kız kaçti benden erkekleri hiç demiyorum bile şrfsiz karşıma çıkanlar
Soran+1 yılHayır ikizler benim biri oğlaktı diğeri başak
Soran+1 yılBen mi hayır utangaçım sadece bazen biçok erkek benle konuşurken buluyorum kendimi ama bu normal bence bu bir özellik değil ahahah
+1 yılSi. kinoski sama
02 Yorumla
Soran+1 yıl😬😶🙄
- +1 yıl
En iyisi
- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan tanışabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSana yardımcı olmak isterim
00 YorumlaGerçekten istiyor musun diye
00 Yorumla
+1 yılgüven ve saygılı birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarar vermişsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokmu baska hoslandigin hic
014 Yorumla
Soran+1 yılYok denebilir eski biri vardı duygularımla oynadı diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılYok su an aklinda biri yokmu
Soran+1 yılHaa öyle yok
Soran+1 yılNasıl bulurum sen nasıl buldun?
Soran+1 yıl@Riwa98 okulda erkek kardeşimleyim bide zaten izin vermiyor o da
Soran+1 yıl@Riwa98 bolu
Soran+1 yıl@Riwa98 bana en mantıklı kulüplerden başka bölümlerden bulmak ama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Soran+1 yıl@Riwa98 ünife değilim
Soran+1 yıl@Riwa98 tm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarar verdıgınde anlars
00 Yorumla
+1 yılTanıman gerekiyor öncelikle gerisi kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm evette nasıl
+1 yılYaş kaç ki
03 Yorumla
Soran+1 yıl19 20 olcam
- +1 yıl
Kafada başlar her şey. Yeterince bilgin var mı?
Soran+1 yılHangi konuda nasıl bir bilgi
Bunlar kendiliğinden olur acele etme
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak artık kaş yaşım oldu hala bir şey yok ortada hiç öpüşmedim bile ben (
Soran+1 yılBilmem ki geçkalmışlık hissi var
Soran+1 yıl19
Soran+1 yıl20 olcam
Soran+1 yılNe kadar daha keşfetmeliyim
Soran+1 yılMental olarak bilmiyorum
Özel tüyolar verebilirim :)
00 Yorumla
+1 yılBuradan tanış işte birileriyle. Sohbet et
00 YorumlaYaşarsın
00 YorumlaBurdan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAday bile mi yok
021 Yorumla
Soran+1 yılNebileyim sanaldan var normalden yok
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim seni
Soran+1 yılEtmeyin ya birinizde of ciddi bir şey sormuştum
Cevap sahibi+1 yılEttik giderin var mı diye
Soran+1 yılNormal işte
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo fizik ten
Soran+1 yıl165boy 68kiloyum
Ten normal işte beyaz tenli diyorlar ama bence değil
Cevap sahibi+1 yılİyisin
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılİlk mi olacak
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYapan şanslı
Soran+1 yılYapabilirsem tabi
Cevap sahibi+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılOldun mu
Soran+1 yılNe oldum
Cevap sahibi+1 yılBirlikte
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılMastq devam
Soran+1 yılAynen hahah
Soran+1 yılNeyii
Siyahi olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Biriyle cinsellik yaşamak istediğime nasıl karar veririm ve nelere dikkat edilmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler