İlk günler seksting yaptık ama ben soğudum yapmak istemiyorum o da birkaç gündür yazıyor. Cevap veriyim mi yoksa engelliyim mi? Ben hiç cevap vermedim şimdiye kadar. Belki de normal konuşmak istiyordur bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bilmeden herhangi bir şey yapma. Bunu sadece bu konuda değil hayatın hiçbir alanında yapma. Yaz öğren ve sonra yap ne yapacaksan.
Kimse sana istemeduğin bir şeyi yaptırtamaz. Artık istemiyorum dersin. Bunu kabul ederse ne güzel. Baktın istediğin gibi olmadı engellersin dediğin gibi. Bir zorunluluk veya mecburiyetin yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılİlk günden seksting yaptığın biriyle, nasıl konuşmadan durabiliyorsun? Niyetin o yönde olabilir, buna bir şey diyemem ama rahatsız olduğunu söylediysen ve hala daha devam ediyorsa engelleyebilirsin. Sekstingle başlayan bir ilişki normale dönemez.
026 Yorumla
Soran1 yılHayır öyle demek istemedim. Başlarda yaptık sonra kendisi günlerdir yazmadı etmedi ben de hiç yazmadım. O tekrar yazmaya başladı ben de cevap vermedim. Açık açık söyleyim mi yoksa hiç umursamıyım mı
- 1 yıl
Başlarda yazdığında sen de istiyordun, sonra yazmadığı için sen soğudun. Şimdi o yazdı, fakat sen istemiyorsun doğru mu?
Soran1 yılYani evet. Ve bana böyle şeyler biraz ters o anlık yükselmeyle yaptım onu söylemek istiyorum aslında. Ama bir yandan da hiç umursamıyım diyorum zaten çocuğun amacı belli öyle olsa yazardı
- 1 yıl
Sen cinsellik isteğin olduğu için yaşadın, fakat sonrasında pişman oldun. Şimdi içinde istek olmadığından dolayı istemiyorsun pişmanlığın etkisiyle.
Soran1 yılEvet ama düzgün biri olup olmadığını bilmiyorum. Şimdi açıklasam belki hiç umrunda bile olmayacak, belki baştan beri sırf kullanmak için yazıyordu. Öyleyse hiç değmez yazmaya
Soran1 yılYani kendisi sırf cinsel obje olarak görüyorsa açıklamaya değmez onu diyorum
- 1 yıl
Nerede tanıştınız, burada mı?
Soran1 yılYok hayır başka platformda
- 1 yıl
Bence kendini kullandırmamalısın. Sana değer veren, heyecanlandıran, ilgi gösteren birini hayatına almalısın. Bütün bunları yapan biri cinsellik konuşmasa bile, sen zaten arzulayabilir ve yükselebilirsin.
Soran1 yılEvet haklısın ama ne yapmalıyım şu an? Ona söyleyim mi yoksa hiç umursamıyım mı?
- 1 yıl
Seni zerre haketmediği halde seni yaşama hediyesi vermişsin ve ortadan kaybolan birini hala daha listende mi tutuyorsun?
Soran1 yılBen dediğim gibi umursamıyordum zaten ama iki gündür yazıyor. Sonra da tüm sohbetleri silmiş iki taraftan da. Bilemedim ya ilk defa yaptığım için çok mu anlam yüklüyorum aslında hiç gerek yok açıklama yapmaya dimi
- 1 yıl
Sen ilk defa biriyle böyle yaşadın yanii? Neden peki bunca yıl bekleyip, seni haketmeyen birine bu zevki tattırdın?
Soran1 yılPişman olduğumu söylemiştim
- 1 yıl
Ben seni yargılamıyorum bu arada. Kötü bir şey de yapmamışsın, anlık olarak gelişen bir şeymiş sadece.
Soran1 yılMantıklı düşünemiyorum şu an yani cevap versem mi vermesem mi bilemedim
Soran1 yılVe engellememiş de sadece iki taraftan sohbeti silmiş anlamadım
- 1 yıl
Ben senin bu kişiye herhangi duygusal bağının olduğunu düşünmüyorum. Duygusal bir şey hissetmediğin insana da, cevap verip seni etkilemesine, yükseltmesine izin vermemelisin.
Soran1 yılO kişi hakkında ne düşünüyorsun peki? Şöyle söyliyim normal sohbet ettiğimiz de oldu gayet iyi anlaşıyorduk ama biz biraz fazla konuştuk 5 gün full ben de sıkıldım ben soğuk yapmak isterken o ortadan kayboldu ve tekrar yazdı
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın?
Soran1 yılOna karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama ben duygusal ve merhametli bir insan olduğum için her şey duygusallığımdan oluyor zaten 😅
Soran1 yıl24 neden?
- 1 yıl
Tesettürlü müsün?
Soran1 yılYo hayır?
- 1 yıl
Sana şunu söyleyeyim. Duygusal boşluktayken hayatına çıkan, seni kötü etkileyen kişiden hayır gelmeyecektir. İyi kalpli olduğun, temiz düşüncelerde olduğun gerçeği daha seni tanımadığım halde fikrimde canlanabiliyor.
Soran1 yılPeki teşekkür ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılUzak durun öyle insanlardan. 👍🏻 yaşam sadece cinsellik değil. Çok saygısızca. Normal sohbetiniz olmuyor mu? Birbirinizi tanımak istemiyormusunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılOluyor tabi ki
- 1 yıl
Sadece normal konuşmak ve seni tanımak - hayat görüşünü bilmek istiyorum diyebilirsin ona..
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılbi konuşmayı dene bakyın hala cinsellikle yaklaşıyor yol verirsin ancak ilk günden seksting yaparsan olacağı bu :)
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ne yapmalıyım açıklama yapıyım mı yoksa engelliyim mi
- 1 yıl
bundan sonra konuşmak istemiyorsan engelle
İlk konuşmadan konuyu buna çekmesi zaten asıl amacını belli etmiş ablacım. Rahatsız oluyorsan engelle geç. Mesajlarına cevap vermene dahi gerek yok.
10 Yorumla
1 yılİlgini çekiyosa yaşarsın çekmiyosa görüşmezsin bukadar basit, önemli olan cinsellik değil kaliteli cinselliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle tiplerde azınca yapıyor ondan sonra yok istemiyorum yok böyle şeyler yanlış geliyo madem öyle yapma. Önce ne istediğinize karar verin
00 Yorumla
1 yılEngelle gittisin amaçı cinselliktir dikkatli ol yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstemitorsan engelle bnzer bşe bndefe oldu bi kaç kere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
u 1 yılDirekt tavrını ortaya koy, hâlâ ısrar ederse engellersin
00 Yorumla Çocuğun bi suçu yokki zaten izin vermişsin başta seks konuşmuşsunuz şimdi niye istemiyorsun
00 Yorumla
1 yılAmaç ne önce onu bulmak lazım aşk duygu yoksa yol ver tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal. konusursa istiyorsan konuş yoksa istemediğini açıkça soyle anlamazsa engelle
11 Yorumla
1 yılHer zaman o konuları konuşmak sıkar insanı. Seninle dertlesmek seni dinlemek ruhunu okşamak lazım. Nasıl yaklaşması gerektigini bilmiyosa engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazı şeyler önce güven ve saygıya sonra da yaşamaya değer denecek şeylere göre yol alır
00 Yorumla
1 yılEngelle o saatten sonra normal ilişki olmaz aranızda
06 Yorumla
Soran1 yılOlmaz zaten ama açıklasa mıydım yoksa hiç umursamıyım mı
- 1 yıl
Umursama emin ol ki açıklamaya değmez
Soran1 yılTekrar yazar mı sence ya başka bir yerden bulup yazarsa
- 1 yıl
Nereden yazarsa engelle açıklama yapmak zorunda değilsin ki ciddi bir şey yok ortada
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederimm
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk günler canın istemiş yapmışsın şimdi soğutan nedir ona cevap ver artık yapmak istemediğini söyle
02 Yorumla
Soran1 yılHiç cevap vermesem? Açıklasam belki hiç umrunda olmayacak
Cevap sahibi1 yılAçıkla seksting yapmıcağını neden soğuduğunu konuşun zaten yazmaz sana
1 yılSapikmi lan o defolsun gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılNormalde tanılıyormusunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir kere alıştıysa seksting yapmaya tekrar onun için mesaj atıyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O işte iyiyse olur
00 Yorumlaseksting dışında bi ilgisi yok mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorsan konusmazssin ama bunu ona söyleyin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKırmadan dökmeden bakiver cagresine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonustugun kişi kaç yaşında
17 Yorumla
Soran1 yıl30
Cevap sahibi1 yılHangi şehirde
Soran1 yılSiteden değil
Cevap sahibi1 yılYok hangi şehirde bir sehirde
Cevap sahibi1 yılCevap lyin ne olur belki benim eski sevgilim canım çok acıyor
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılCiktim
Gizli Üye(30-35)1 yılOna sor bence amacini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSekstinge karşı misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi birisini arıyorsan yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçine işleyen kişiyle yapmak güzel oluyor
00 Yorumla
1 yılÇocuktan mı soğudun
01 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak bana böyle şeyler ters yapmak istemiyorum yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılSakin
00 Yorumla
1 yılUzaklaş
00 Yorumla
1 yılVerme
00 YorumlaSu dök üzerine
00 YorumlaBana cinsellikle yaklasabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Devam et
00 Yorumla
1 yılNormal tanıyor musun?
00 Yorumla
1 yılUzak dur