Bende biseksuelim bulabilirsin tatlım hoşlancağın biri çıkabilir sohbet sitelerinde de bulabilirsin reelde bira cekinebilirsin hoşlandığın kişi biseksuel ya da lezbiyen olmayabilir ama sosyal medya dan burdan değilse bile konu kapanır
Leznşuen kızları izlemeyi seviyorum evet ama Leznşuen biriyle her konuyu rahat bir şekilde konuşabilirsin, herhangi bir çıkar ilişkisi olmuyor yani. Sohbet güzel oluyor. Etraftan görüyordum, çok özeniyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Direk bulur sosyal medyada
Bende biseksuelim bulabilirsin tatlım hoşlancağın biri çıkabilir sohbet sitelerinde de bulabilirsin reelde bira cekinebilirsin hoşlandığın kişi biseksuel ya da lezbiyen olmayabilir ama sosyal medya dan burdan değilse bile konu kapanır
Sen nasıl buluyorsun veya buldun
Sohbet siteleri dediklerinden örnek verir misin
Sohbet sitelerine hiç girmedim ama google yazınca bircok site çıkıyor diye biliyorum burada da bulabilirsin
Bu tarz insanların takıldığı kafeler var diye biliyorum
Benimle arkadaş olur musun hep böyle bir arkadaşım olsun isterdim
Daha açık fikirli olunduğu için mi
Tabiki de lezbiyen kızları izlemeyi sevdiğin için😑
Leznşuen kızları izlemeyi seviyorum evet ama Leznşuen biriyle her konuyu rahat bir şekilde konuşabilirsin, herhangi bir çıkar ilişkisi olmuyor yani. Sohbet güzel oluyor. Etraftan görüyordum, çok özeniyordum.
Takip isteği gönderdim, sen de takip edersen konuşmaya başlayabiliriz.
Ben biseksüelim etrafımdan da gizliyim. Sadece burdan o da sanal olarak bulabiliyorum o kadar
Şimdi sen benimle sevgili olsan bj tane de kız sevgilin olsa mis gibi olur bence 😄😄
bunun siteleri... apk ları.. . forumalrı... daha olmadı barları ngiht clubları var..
Cesaret edip aciliyor basima gelmisti
Sen nasıl tepki verdin kabul etmiş miydin
Etmedim ama terslemistim cunku onun yaklasmis amaci oymus yani arkadaslik degil
Anladım gelip açılmış özgüvenini kırmasaydın :/
Acilma bicimi yanlisti bana gore saygi duyarim ama benim tavrim kati oldugunu bile bile bana teklif etmesi sinir bozucuydu
Sosyal medya çok var
Site lezbiyen dolu
İki ucu pklu deynek