Evet ben kendimi çok tutmaya çalışıyorum bayağı bir frenliyorum hatta uyarıyorum da konuşmayalım diye ama karşı taraf ısrarla açıyor. Değer vermediği için mi sence
Tam değer vermeme değilde bence gerçekten seviyorsa sonraya bırakır bu tür konuları ama karşı tarafında öyle düşünmesi gerekir tek taraflı olacak bir şey değil karşı taraf açsa ben fena oluyorum mesela bu sefer girincede aradaki sevgi bağı zayıflıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani bu konuyu konuşmaya çalışan erkekler o kızı sevmiyor değer vermiyor demek mi bu
Bence ilişkiye zarar veriyor ve genelde bir süre sonra bitiyor ben şahsen bitmemesi için bu tür konuları konuşmayı seçerim şuana kadar beceremedim ama
Ben de hep bu konudan acmaya calisan kisileri brakyorum olmamasi gereken bisey çünkü
Sevgilin var mı peki
Yok biraz bu konu etken durust erkek bulmak zor
Mesaj kutunu açabilir misin
En cok duydugun bu konuyu baskasiyla mi konisayim onubmu istyorsun diyorlar
Acmasini bilmiyorum
Takip atin siz
Attim
Takip attım hiç geri dönüşte yapmadın 🙂
Hmm nasil bulacam ki isminizi bays takil var
Takip at dedin attım bu sefer nasıl bulacam diyorsunuz çok ayıp kalsın
Kusura bakmayin o kadar cok takip var o yuzden karıştı
S. Ş bas harfleri boyle demi
İsteyince oluyormus
Mesaj kutusunu actim yazabilirmisiniz
Konusu açıldığında hemen farklı bir konu açarak. Ay benim de şansıma hep bu konuları açan erkekler geliyor ya, yıldım
Sen bu konuda kendini tutabiliyor musun peki
Evet ben kendimi çok tutmaya çalışıyorum bayağı bir frenliyorum hatta uyarıyorum da konuşmayalım diye ama karşı taraf ısrarla açıyor. Değer vermediği için mi sence
Tam değer vermeme değilde bence gerçekten seviyorsa sonraya bırakır bu tür konuları ama karşı tarafında öyle düşünmesi gerekir tek taraflı olacak bir şey değil karşı taraf açsa ben fena oluyorum mesela bu sefer girincede aradaki sevgi bağı zayıflıyor
Evet bence de muhabbetin hiçbir güzelliği kalmıyor bozuluyor gibi geliyor bana da
Böyle birini burada bulabilir miyim
Konuşmayacak birisi mi
Çok yalnızım ama aklı başında birine ihtiyacım var hem arkadaş ve hemde ilerisi için
Abi gerçekten aşık olunca konusunu bile açmıyorsun emin ol
Cokta zor oldugunu dusunmuyorum
Nasıl
Normal olarak konuşuluyor
Hiç konuşmayarak
Sevgili olmayız o zaman 🤦
Cinsellik konusu dışında çok konu var bu konuya asla girmeyin
Bir süre sonra konu oraya geliyor en ufak bir kıvılcım da konuşuluyor başıma çok geldi
Hemen konuyu değiştir şakkadanak
Bende aşırı istek var hiç bu zamana kadar sevismedim konu açılınca dokuluyorum elimde değil ama bir taraftan da pişman oluyorum
Konuşmadan olmazki