- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yıl20'li yaşlarda fiziksel temas olmadan da sağlıklı ve mutlu bir ilişki yürütmek mümkün. Her ilişki farklıdır ve herkesin ihtiyaçları farklıdır. Önemli olan partnerinle olan iletişim, saygı ve anlayıştır. Fiziksel temas olmadan da derin bağlar kurulabilir ve anlamlı bir ilişki yaşanabilir. Asıl önemli olan, ilişkide her iki tarafın da samimiyeti ve karşılıklı mutluluğu sağlamak için çalışmasıdır. Herkesin ilişki tarzı farklıdır, bu yüzden kimse bir diğerini kopyalamak zorunda değildir. Kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını tanıyarak, uygun bir ilişkiyi bulabilirsin. 😉
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümesi zor. Kullanma-kullanılma meselesi değil. Kadın-erkek ilişkilerinde cinselliği evlilikten bağımsız düşünemediğiniz için, seks yapmak isteyen çiftlerin evlenmesinin şart olduğunu zannediyorsunuz, ya da size öğretilen bu. Erkeğin seks yapmaya hakkının olabilmesi için "nikahı basması"nın gerekçesi aslında erkeklere kurulmuş, erkeği köleleştirme amacı taşıyan bir tuzak. Cinsellik, nikah karşılığı erkeğe ödül olarak sunulacak bir şey değil. Doğum kontrol yöntemlerinin bilinmediği yıllarda, neredeyse her cinsel ilişki gebelikte sonuçlandığından, doğacak bebeğin babasının belirsiz olmaması için, dini gerekçelerle cinsel ilişki ancak nikah varsa serbest kılınmış. Cinsel ilişki, "sadece evlenince olmalı" diye kutsallaştırılacak bir eylem değil. İnsan doğasındaki en temel dürtünün tatmin edilmesi neden karı koca olmaya bağlı olsun ki? Herkes evlenmeyi istemek zorunda mı? Ya da sırf seks yapma isteği olduğu için, cinsellikten mahrum yaşamamak için insanlar istemedikleri evlilikler yapmak zorunda mı olmalı? Evlilik, "yaa bul birini, bas nikahı geç" denecek kadar basit bir şey değil.
18 Yorumla- +1 yıl
İlişkide cinsellik olmalı demek, erkeklerin tek derdi cinsellik demek değil. Bu saçma mantığı bırakmadığınız sürece kadın-erkek ilişkileri normalleşmez. Bazılarınız da 40'lı yaşlarınıza evlenmemiş ve cinsel ilişki yaşamamış olarak girersiniz. Kadınların cinsellik olmadan ilişki yaşamak kendi tercihleri diye bu tercihe saygı duyulmasını beklerken, erkeğin içinde cinselliğin olmadığı bir ilişkiyi sürdürmeyi istememe hakkını görmezden geliyorsunuz. Bu konuda neden erkek kadına uyum sağlamak zorunda? Neden erkek kadının cinsellik olmadan ilişki yaşamak istemesini kabul etmek zorunda? Sevişmeyeceksek ilişkimiz de olmasın diyoruz, bunu anlamak çok mu zor? Erkeklerin hayatında konuştuğu, eğlendiği, beraber yiyip içtiği normal kadın arkadaşları zaten var. Eee, sevgili kişisinin diğer kadın arkadaşlardan ne farkı olacak o zaman?
- +1 yıl
Sen erkeğe "beni seviyorsan 3 yıl boyunca aramızda cinsellik olmamasını kabul etmelisin, seven erkek bekler, kadına elini sürmez" diyebiliyorsan erkek de sana "beni seviyorsan benimle sevişirsin, yoksa ayrılırız" diyebilir, hakkıdır.
Soran+1 yılşu an boş yapıyorsun
Olay istememesi değil. İstemeyebilir ben nasıl cinsellik içerikli bir sevgililik istemiyorsam o da isteme hakkına ve beni istememe hakkına sahip. Ama bunu en başta konuştuğumuzda söylemeliydi. Ben sınırlarımı en başta söyledim hatta istemezse saygı duyacağımı dile getirdim kendisi peşimde koştu koştu işte seviyorum seviyorum diye. Dedi istemezsen sana asla dokunmam kararlarına saygı duyarım sınırlarına uyum sağlarım. Bunu dedi bana bende tamam dedim. Bir hafta geçti nude istedi seni arzuluyorum demeye başladı görüntülüde beni baştan çıkarmaya çalıştı. Hem temiz kız aradığını cinselliğin onun için en son sırada olduğunu söyledi hemde sonradan sınırımı aşmaya çalıştı uyardığım halde. Sonra nude istedi hayır dedim üsteledi üsteledi bir kaç haftalık insan bide ya bende reddettim diye bıraktı beni. En azından vaktimi çalmasaydi. Ayrıca ben beni öpüp sarılabilirsin dedim öpüşmeye falan bir şey demedim işte boyundan öpmedir falan sadece özel yerlerime dokunmayacağını göremeyeceğini söyledim sınırlarım olduğunu söyledim. Kadın arkadaşlarimizla öpüşmüyoruz bilgin olsun. Seven adam da bekler. Beklemeyecekse saygı çerçevesinde söyler biter gider kimsenin vaktini çalmaya gerek yok herkesin vakti değerli. Ben ilk başta söylüyorsam o da ilk başta yaparım demek yerine ben buna uyum sağlayamam deseydi. 24 25 yaşındaki insan bunu yapamıyorsa ne gereği var. Ben 20 yaşındayım ondan daha ağır davrandım. İlişkinin başında her şey oturulur konuşulur uyuyorsan devam edersin ha uymuyorsa sana saygı çerçevesinde baybay dersin kimsenin vaktini çalmazsın duygularıyla oynamazsın manipüle etmeye çalışmazsin.- +1 yıl
Seninle sevgili olup cinselliği yaşamayacaksa, arada sırada fakbadisine gitmesine de razı olmayacaksan, erkeği evlenene kadar cinsellikten mahrum yaşamaya zorlamış olursun. "Benimle yapamazsın, başkasıyla da yapamazsın, evlenene kadar beklemek zorundasın" demek büyük bencillik. Erkekten ne üstünlüğün var da ona Katolik rahip hayatı dayatıyorsun?
Soran+1 yılYahu git ya ben ona etmek zorundasın demedim ben ona dedimki benim beklentim bu. Sana uymuyorsa benle olma dedim sorun yaşamayalım kendine uygun olmayan bişeye niye diyorsun uyarım diye sen adeta kadın düşmanısın aklınız müsait yerlerinizden beyninize çıkamamış bir türlü. Ben ona sevişmeyeceğimi söyledim başta ayrılsaydi ben mi dedim yanımda kal diye. Kafasında kurmuş ben bu kızı zamanla kandırır sınırlarını aşarım diye ne kadar saçma. Bende bitirdim bu kadar basit gencim güzelim herşeye sahibim isteyenimde çok elbette kendime uygun temiz bir insan bulurum.
- +1 yıl
Evlenmeden cinsellik istemiyorsanız 3-5 yıllık sevgililik ilişkisi yaşamayın. Tanıştıktan 3-5 ay sonra evlenin. Uzun süreli sevgililik sizin neyinize? Hangi erkek genç yaşında, cinsel isteği zirvedeyken yıllarca seks yapmadan yaşamayı kabul eder ki? Erkekler de aptal değil. Erkeklerden bunu beklemeye hakkınız olduğunu size düşündüren nedir?
- +1 yıl
Sana baştan "sen istemiyorsan beklerim" deyip sonradan bu konulara girmesi tamamen kaypaklık. Yani, "hele bi sevgili olalım da, zamanla o konulara da ikna ederim" diye bir gizli niyeti varmış belli ki. İlişkinin başında açık sözlü olmayı beceremeyen biriyle zaten ilişkin olmamalı. Seni eleştirirken, onun bu tavrını da eleştiriyorum gördüğün gibi. "Evlenmeden olmaz diyeceksen hiç başlamayalım" demesi gerekirdi. Boş yaptığımı da kabul etmiyorum çünkü bu ayrıntıyı bilmiyordum.
- +1 yıl
Çok şükür hiç kadın düşmanı olmadım. Bekar kadınların cinsel özgürlüğünü savunan, bekaret kavramını önemsemeyen, kadınları geçmiş cinsel hayatıyla yargılamayan, seks yapmanın bir kadını kirlettiğini düşünmeyen bir erkek olarak, kadın düşmanı olarak suçlanmayı kabul etmiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşamak istemiyorsan yaşama sana bunun için yaklaşan erkeği de hayatına alma, ayrıca cinsellik yaşadığın kişinin hayatında kalması kesin değil ve yarın çekip gitme olasılığı çok yüksek, erkekler böyledir, siz kadınlar duygusal bağa inanırsınız biriyle beraber olduğunuzda duygusal olarak bağ kurarsınız erkekler cinsel anlamda bağ kurar, bak beni dinle yapma yarın evlenince çok pişman olursun.
910 Yorumla
Soran+1 yılBen pişmanlık yaşamak ya da geçici bir ilişki istemiyorum. Şimdi bu kişi ben istemesem konusunu bile etmiceğini beni bekliceğini söyledi. Ben istiyorum birisi olursa vaktimi veriyorsam beklesin bekliyim zamanı gelince evleneyim. Düzgün bişey olsun istiyorum o da öyle istediğini ve istersen eline bile dokunmam dedi şimdi doğru mu bilmiyorum görüştükce anlicam. Ama ben sevmek sevilmek doğru düzgün ciddi uzun süreli bir ilişki istiyorum. Ama o ara sıra benimle tatile gitmek istediğini güzel vakit geçirmek istediğini falan söyledi. Ben her şey yerli yerinde doğru düzgün olsun istiyorum pişman olmak istemiyorum sence ona nasıl bir tavır sergileyeyim. Ki zaten cinsellik için durursa yanımda ben kendim ayrılırım kendisi de uzun uzun anlattı istemediğin birşeyi yapmam dedi ben napayım ona nasıl davranim sınırlarımı ciddiyetimi anlasin hemde benden sıkılmasın alışsın diye
Cevap sahibi+1 yılBak güzel kardeşim kimse sözde olduğu gibi değildir bunu zamanla sana olan tavırlarından görürsün, ayrıca ciddi ilişki olduğunu anlaman için ancak ilişki ilerledikten sonra farkedebilirsin, bir ilişki başlarda duygu yoğunluğu içerir bu normal ama sağlıklı bir ilişkide bir vakitten sonra o duygu yoğunluğu normal seviyelere düşer işte orada ilişkiyi hangi temel üzerine oturttuğunuz ortaya çıkar, cinsellik, sürekli sevgi selleri, hep mutlu olma gibi duygu ve durumların üzerine oturttuysanız bir süre sonra biri normale çekeceği duygulardan dolayı ötekinin öfkesine uğrar ve sürekli kavga olur, onun için kendi sınırların olsun çizgilerin olsun ve onun uzulecegini bilsen dahi bundan taviz verme çok sevsende taviz verme, çizgilerden kastım kahveyi sıcak seviyorsan illa sıcak iç değil onun Hatrı için arada nadiren de olsa soğuk iç, çizgilerden kastım ciddi şeyler senin kişiliğini ve hayatını sekteye uğratacak şeyler mesela cinsellik, senin kırmızı çizgin bundan taviz verme özel bölgelerine dokunmasına izin vermek istemiyorsan izin verme bunlar senin en doğal hakkın bunda ısrar ederse sertçe uyar devam ederse artık gerisini sen biliyorsun ben bir şey demiyorum ama duyguların için hayatının önemli konularından taviz verme ve herkes sözde olduğu gibi değildir bunu zamanla anlarsın ancak
Cevap sahibi+1 yılAyrıca tatile gitme olayı benim için ters bir durum bekar hâlde ama yine sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılAyrıca evlilik düşüncelerini kendisine verme sonra sana bunu şart koşar kendini bu duruma kaptırma, bi bekle ilişki ilerlesin ondan sonra doğru insan ise evlenip evlenmeyecegine karar verirsin bu konuyu açarsa da birbirimizi yeni tanıyoruz Allah bizim için hayırlısını nasib etsin gibi şeyler söyle çünkü daha ilişki yeni başlamışken ya da daha başlamamışken bunları konuşmak doğru değil
Soran+1 yılAy abi çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun yaşım genç bilmiyorum ne doğru ne yanlış uzun süredir de kimseyi istemiyodum her şey çok yeni yani bilmiyorum. Haklısın kesinlikle taviz vermemeliyim zaten seven insan sınırlarıma saygı duyar sözlerini tutar diye düşünüyorum ve evet tanıdıkça görüceğim biliyorum kimse kimseyi öyle beklemez o yüzden sevmeye bile temkinli yaklaşıyorum ki ben okuyorum hani yanlış bişey de yapmak istemiyorum sonra ailemin yüzüne bakamaz olmak istemiyorum. Öpmesi sarılması belki normal de dediğin gibi tatile gitmek özel yerlere dokunmak fazla ileri haklısın ve çok teşekkür ederim ben ona sınırlarımı koyacağım. Eğer uymazsa zaten mantık ve saygı çerçevesinde biter. Kimse kimse için vazgeçilmez değil sonuçta
Soran+1 yılZaten öyle diyorum. Kendisine sürekli olup olmayacağı belirsiz anlaşırsak devam ederiz falan diyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah yolunu açık etsin güzel kardeşim, umarım hayatına giren kişi kıymetini bilen seni gerçekten taşıyabilen biri olur benimde bir kız kardeşim var ve ben ona da diyorum eğitim hayatınızı sekteye uğratmayın okuyun sizi okumaktan uzaklaştıran ne varsa da uzak durun bitirip kariyer sahibi olduktan sonra zaten doğru kişiyi bulursunuz hele ki temiz bir kişiliğiniz varsa çok mutlu olursunu
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyorsun umut verme sonra bunu şart kosmasin akışında ama temkinli bir şekilde yaşa
Soran+1 yılİnşallah öyle olur abi hayalim o yönde ben artık üzülmek istemiyorum kalbim kırılsın istemiyorum. Kimse menfaat için dursun istemiyorum. Bakarim buda olmazsa Instagram falan var hepsini kapatcam kimse ulaşmasin bana diye
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah üzülmesin kardeşim sadece kendinden taviz verme gerisi önemli değil
+1 yılSakın yaşama senin için diyorum ciddi ilişki dediğin asıl cinsel ilişki olmadan yürür inan bana erkek ilişkiye girip istediğini alırsa daha evlilik düşünmez eğer ki seni iliski konusunda zorluyorsa zaten o adamdan kendin kaç çünkü amacı kullanmak gerçekten ciddi düşünen evlenene kadar bekler ve emin ol öyle kişiler sayısı az da olsa vardır
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski zamanda olsaydık evet yürürdü. Ama artık kalmadı böyle şeyler insanlar aşık olduğu sevdiği kişiyle beraber de olmak istiyor ki normal bence. Gidip başkasıyla yapsa ama seni seviyorum bu yüzden sana dokunmuyorum dese hoşuna mı gider? Artık belirli kalıplardan çıkmak gerekiyor cinsellik olmadan ilişki bir yere kadar yürür. İlla ki baş başa kalacaksınız buna müsait bir ortam olacak. Çokta kendini geri çekersen tam tersi fazla naz aşık usandırır olur. Birde bazen bunu yapmak daha iyi her zaman değil tabi ki.
42 Yorumla
Soran+1 yılYani biraz bana dokunması falan normal mi ya bilmiyorum şimdi kafamda şöyle oluşmuş işte seven insan bekler falan diye ama üç yıl kadar beklemesi gerekiyor okul var ki diyo bana istemezsen dokunmam bile sana elini tutmam diye sadece beklentisini dile getirdi. Biraz yakın olmak istediğini benle herşeyi konuşabilmek istediğini söyledi bunlar normal mi ben bilmiyorum ben 20 o 24 yaşında
Cevap sahibi+1 yılÇok normal bence ayak uydur. Yoksa bir yerden sonra başkalarına gözü kayabilir.
+1 yılCinsel ilişkiye falan girme evlenmeden önce. Çok büyük günah ve emin ol altın kadar değerli olursun mesela ben bakire olmayan biriyle asla evlenmem bir çok erkekte aynı şekilde. şu an ilişkiye girersen eski sevgilin arkadaşlarına şu kızı s*kt*m falan diyecek arkandan. Hoş bir durum mu
31 Yorumla- +1 yıl
mükemmel Yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yürür lakin her iki tarafta gerçekten seviyorsa , temiz bir sevgi ile geleceğe yuruyebilecek kadar seviyor ve bununla birlikte karşısındakinin değerlerine önem veriyorsa kesinlikle yürür. Bunun dışında tabiki yürümez. Diyelim sen temas olmasın istiyorsun başlangıçta böyle devam sonrasında karşı taraf istemeye başlıyor, hiç ilerletmeden bırak. Yani insan böyle bir konuda düşüncesine ters bir eylem gördüğü zaman hiç düşünmeden bırakmalı
20 Yorumla
+1 yılYurumez yurur diyen yalan soyluyodur bi bizim ulkemizde tabu he bu. Bunu yapamicaksaniz kimseyle iliskiye baslamayin. Hemen olmucak ama belki bi sure sonra artik uzun iliskiyse olmak zorunda. Cinsellik öcü değil. Aksine iliskiyi tamamlayan, aradaki bağı kuvvetlendiren bi sey. Bir gecede olanlardan bahsetmiyorum. Biriyle tanisirsin flortlesirsin aradan 5-6 ay gecer artik yavastan baslaman lazim. Ki bana gore bu sure cok daha az. Ben zor dururum. Olmak zorunda yani. Olmazsa kusura bakma da aldatirlar.
30 YorumlaEvlenme yaşını hesaba katmak gerek , uzun süre olan bir ilişkide cinsellik beklentisi olabilir ve yapılmaz ise ayrılık gözükebilir
Kendilerini zapt edebilen insanlar da vardır , ciddi evlilik yolunda ilerleyen kişiler kendilerini cinsellikten sakınabilir , cinsellik olmadan da aşk ve ilişki yürür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Gerçekten değer veriyorsa saygı duyar. Yaş aralığı ile ilgili biraz da değer yargilariyla ilgili.
30 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu elde ettiğinin hep fazlasını ister. Bu gün sarılan yarın öper, sonra eller, devamında... Sınırları baştan çizmek gerekli. Ateşle barut gerçekten yan yana olmuyor. Hele ki alkol varsa işin içinde fren tutmayabiliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişilere bağlı bence yürür aynı elektirikteki kişiler denk gelirse
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorular ciddi mi? Anlam veremiyorum ben ve hep oyun sorular sanki bir algoritma gibi dön dolan başa gel Sevgi varsa cinsellik sadece bir teorem kişiler bedenlerine saygı duyar
04 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim soru gerçek, seviyorum diyip sonra yatağa atmaya kalkiyorlar. Sonra kimseyi istemeyince de diyorlar ki niye yalnızsın.
- +1 yıl
O zaman siz çevrenizi değiştirin lütfen nerede doymuş nerede kişiliği oturmamış kişi varsa onu buluyorsunuz ki böyle durumlara düşüyorsunuz bence önce kendinizi sorgulayın ve tanımlayın her ağzımda üzüm var diyene de koşmayın
Soran+1 yılOnlar buluyor beni. Başta kendilerini farklı tanıtıyorlar. Bir buçuk senedir ilişkim yoktu dedim deniyeyim saçma sapan çıktı yine aynı şeyler. Herşeyde bayılıyorsunuz kadınları suçlamaya. Bir insan başta size kendini olmadığı birisi gibi davranıp zamanla maskesini düşürüyorsa napabilirsiniz
- +1 yıl
Hanımefendi ben kimseyi suçlamıyorum benim haddime de değil yanlış anlaşılacak bir şey söylediysem kusura bakmayın bazen yiğit tartıp ölçebilmek lazım dedim sadece evet bazıları çok iyi maske takıyordur çok iyi yalan söylüyordur anlayamıyor olabilirsiniz buna bir şey diyemem ama bazı kadınların o kadar çok yalanlara düşüyor olması bana garip geliyor sadece ya neyse benim dediklerimi 1.01 önemi yok boşverin benim çenenin ilacı olsa kendi başına sürer zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılDaha ilişkinin başında nude isteyen adamın niyeti zaten ilişki değildir. Genelde de sosyal medyadan tanıştıysan böyle ilerler. Seni seven insan zaten böyle bir beklentiye girmeyecektir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence zamanǰ geldiğinde illa ki bir şeyler yaşanır. Herkes bir şeyler yaşıyor evet.
10 Yorumla
+1 yılAnormal şeyler normalleştirilmiş, sana saygıyla yaklaşmalı. Şart kabul ediyorsa nextle.
10 Yorumla
+1 yılBenim için de evlilikten sonra olması daha iyi olur ama cinsel uyum sağlayabilmek önemli yani sabredilir ama fazlası istenirse ki benim başıma geldi. Fazlası istenirse de olmuyor yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birini tanımıyorum 👍
Öyle bir erkek seni arzulamıyor demektir ve evlendikten sonra zaten sen onu boşarsın yani kısaca hazır olunca direk evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyıp ettin bu devirde hamile kalmadan evlenmek yasak 😏o kadar Terbiyesiz bir millet
13 Yorumla- +1 yıl
Haksız mıyım 🤣
+1 yılHer şekilde yürümesi lazım en son gerçekleştirilecek Eylem İlk gerçekleştiriliyorsa o zaman yürümez
15 Yorumla- +1 yıl
Yaşama Sen yaşarsan Senden sonraki nesillerde yaşamak zorunda kalacak yaşa diyen kendi Yaşasın
Soran+1 yılYahu nude istedi atmadim diye çocuğun rengi değişti bitirdim bile bu insanlar niye bu kadar iğrenç
- +1 yıl
Çok iyi yaptın sabret Kazanan sen olacaksın fakat onunla sakın devam etme
Soran+1 yılBeni bildiğin manipüle etmeye çalıştı
İşte atarsanda artık istemez bilmemne. Önce diyodu sen istemedikçe hiç bisey olmaz. Ay iğrenç yaa yeter ya insanların aklı fikri yok olmuş hayvan gibi temel dürtülerle yaşıyorlar- +1 yıl
Vallahi onlara hayvan demek hayvana hakaret
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada maalesef konuşulacak konular değil bunlar kadınları edilgen hale getirenle aynı yatağı paylaşamam. İnsanlık soyu korusun umrumda değil zayıf cinsiyet tabusu kırılmadıkça böyle devam eder.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik yaşamak kötü bir şey değil. ama illa yaşamadan da ciddi ilişki yaşayan vardır.
10 Yorumla
+1 yılTabiki yürür sana o amaçla yaklaşan kişiden uzaklasmalisin.
20 Yorumla
+1 yılİlişki istiyorsan evlenin yahu evlenmeden el ele tutusmakta ne bilim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen yaşama bir şey kaybetmezsin. Zaten bir erkek bunu sorun ediniyorsa ayrıl
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni gerçekten seven sana dokunmadanda sevmeyi bilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürür elbette ama o cinsel dürtü sürekli bir yerde durur ve sonunda hızlı Bir şekilde ortaya çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişkide evliliğe kadar cinsel temas olmadan yürümeli zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe olacak o zaman evlenip ne yapacaksınız. Senin isteklerin nasıl giderilecek, eşin yapmıyor diye sendemi yapmayacaksın.
O cinsel ilişki insanı daha fazla yakın hissettiriyor. O temas birliktelik unutulmuyor bağlıyor tek vücut halinde.00 Yorumla
+1 yılYürütmek isteyen yürütür de sonra sende istersin. Hep bi başkası ister ben istemem diye sanma yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin 20 Li yaşlardaki amaci bu. Gerisi hikaye. Eger bu yaşlarda bir iliski istiyorsan bunlara göz yummalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır yummuyacağım eğer saygı duymazsa bitireceğim
- +1 yıl
Bitirmiş olmalısın:)
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bundan sonraki iliskilerin de böyle olacak dikkat et
Soran+1 yılSanırım ilişkim olmicak
- +1 yıl
Olacak elbet de bu yaşlar tehlikeli. Herkesin amaci cinsellik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 4 yıllık ilişkim vardı öpüşme hariç birşeu olmadı
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence bir şey yaşama nikahsız
- +1 yıl
çözüm evlilik zina korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@uyanmakzorundayiz aynen
- +1 yıl
bende yapmadım abi hiç öpüşme bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez bence birileri hep isteyecek ya da aşk varsa cinsel çekim mutlaka olacak
00 Yorumla
+1 yılEm yapmayanı bile illaki elletiyor
oral seks cekiyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin çoğu ilişkiyi bedava cinsellik yaşamak için kullanır. Ve maalesef kızların çoğu bu tuzağa düşer. Vermese bile her türlü yedirir kendini.
00 YorumlaCinsellik yoksa sevgili değil sadece kankasın
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlamamakta ısrarcılar.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİstendikten sonra yaşanır neden yaşanmasın ama tetikleyici unsur olduğunda her iki tarafta duramaz diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüksel temas olmadan ilişki sadece yürür... Hiçbir zaman koşmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yaşında birisiyle olursan zor çünkü hormonlar ileri düzeyde en azından böyle bende
00 YorumlaTemas kurmak istiyorsa bassin nikahi
30 Yorumla
+1 yılSağlıklı yürümez
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayanları görüyoruz üç beş günde ayrılıyor
30 Yorumla
+1 yılCiddi düşünen bir insan zaten böyle bir şey teklif etmez.
20 YorumlaArzular ve istekler farklidir insan vardır görmeden sever insan vardır her boku yer ama sevmez
00 YorumlaOlur tabi ya 3-4 yıl aşk yaşa ne seksi?
10 Yorumla
+1 yılSürse bişe çok uzun ömrü olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel süren iliskiler oluyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur niye olmasın ki
10 Yorumla Aldirma bu Abazalara bal gibi yurur Asil iliski. asktir
00 YorumlaGayette yürür..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyürür ama yinede aklında kali baska yerde görse oraya yönelir
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben bunu duydum birinden dedi başkasından istiyemem senden isterim bu normal dedi ne yapmalıyım birlikte olmayı kastetmiyo da yakın olmak istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılulaş bı istersen anlatim
+1 yılEskiden yürürdü ama günümüzde yürümüyor.
00 Yorumla
+1 yılbir seyler yasanacak isin dogasinda var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilirde olmayabilirde beklentiye bakar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşup anlaşılırsa bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür bir yere kadar ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden yurumesın asık mısın Şu an ?
00 YorumlaÖpüşme şart.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet de öpüşme sarılma dışı ilerisini istiyor erkekler hep bunlar olmadan yürümüyor mu
+1 yılYürür
10 Yorumla
+1 yılYürür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılYürür evet
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Olur
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat