Cinsel Yaşam Bir ilişki cinsel temaslar olmadan yürür mü? Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Bir ilişki cinsel temaslar olmadan yürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan ilişki yürütebilenler de vardır belki ama ben yürütenem. Sadece dokunuş da değil, tam anlamıyla cinsellik yaşamam gerek 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evet yürür.. ben cinsellik için istemem zaten.. aşk için sadece 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Evlenene kadar yürür, evlendikten sonra her şey serbest jsjdj 2 0 Yorumla
kaptankenan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yürür bence öyle yürümeli zaten.. Bu tamamen kendi öz fikrim.. Benim için bazı şeyler eşlere özel ve öyle kalmalı... 1 0 Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok zor sonuçta evliliği renklendiren en önemli şeylerden biridir cinsellik. 1 0 Yorumla
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Yürür tabi ki herkes çatır çutur sevişmiyor sonuçta 1 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yürümez yoksa asker arkadaşı olursunuz gsgsg 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ergenler bile tavşan gibi siikisiyor artık asla yürümez 1 0 Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle olsa askerlik arkadaşımla aynı evde yaşardım 😹 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yürür ama çok uzun soluklu olur mu onu bilemem 0 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yürür ama er ya da geç cinsellik olur olmazsa ilişki bozulur 1 0 Yorumla
1Mayıs1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Erkek bakireyse yaşamamışsa bişeyler yürür ama cinselliği tatmışsa seviyorsa zor 1 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sevgilin doneminde ise yürür evlilikte zor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yürür ama bir yere kadar 0 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl hediye paketi gibisin açmak istiyorum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Temas bağımlısı biri olmadığı sürece yürür 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet yürür 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslaaa 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mümkün değil 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zor, hatta imkansız. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürümez 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zor. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hormonlara bağlı 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yürür 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Zor olmalı 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sıkıcı olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Cinsellik olmadan ilişki yürütebilenler de vardır belki ama ben yürütenem. Sadece dokunuş da değil, tam anlamıyla cinsellik yaşamam gerek
evet yürür.. ben cinsellik için istemem zaten.. aşk için sadece
Evlenene kadar yürür, evlendikten sonra her şey serbest jsjdj
Yürür bence öyle yürümeli zaten.. Bu tamamen kendi öz fikrim.. Benim için bazı şeyler eşlere özel ve öyle kalmalı...
Çok zor sonuçta evliliği renklendiren en önemli şeylerden biridir cinsellik.
Yürür tabi ki herkes çatır çutur sevişmiyor sonuçta
Yürümez yoksa asker arkadaşı olursunuz gsgsg
Ergenler bile tavşan gibi siikisiyor artık asla yürümez
Öyle olsa askerlik arkadaşımla aynı evde yaşardım 😹
Yürür ama çok uzun soluklu olur mu onu bilemem
Yürür ama er ya da geç cinsellik olur olmazsa ilişki bozulur
Erkek bakireyse yaşamamışsa bişeyler yürür ama cinselliği tatmışsa seviyorsa zor
Sevgilin doneminde ise yürür evlilikte zor
olabilir
ama evlilikte olmaz
Yürür ama bir yere kadar
benimle çok zor
hediye paketi gibisin açmak istiyorum
Seven sevdiğini arzular nokta.
Temas bağımlısı biri olmadığı sürece yürür
Evet yürür
Yürümez
Aslaaa
Vallaha bence yürümez no