Cinsellik evlenince yaşanması taraftarıyım ben çünkü hayatına giren her sevgili ile yaşanırsa günün sonunda iğrenç bir duruma düşmek var. Günümüzde böyle düşünen kişi olmadığı için "ilişki onlara göre" yürümez.
63 Yorumla- 1 yıl
sizi takdir ediyorum cidden inşallah sizin gibiler çoğalır.. ilişki olmadan yürümez diğe kızların bekaretini alıp günün sonunda ailesinin bulduğu kızla evleniyor.. olan o kızlara oluyor... sevgilikte hak görüyorlar.. yanlış buluyorum.. bakirim de
- 1 yıl
rica ederim.. aslında sevgilikte hiçbir şey garanti değil bugün var yarın yok kalıcı olan evlendikleri kişilerdir bir çoğu sevgili de bazı iki tarafda ihtyaçdan dem vuruyorlar bunların önünü açmak için yani cidden bana göre de miyde bulandırıcı bu yapılıyorsa evlenmeye ne gerek var yani..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılYürür tabiki ama bir yere kadar sonuç olarak insan bir süre sonra karşısındakine karşı bir şeyler hisseder tam olarak birleşme ilişki olmasa bile bunu konuşarak ya da görüntülü olarak desteklemek gerek sevgilimizle bu tür şeyleri konuşma olayına bile giremiceksek kiminle yapalım değil mi o zaman normal bir arkadaşdan farkımız olmaz
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılcinsellik olmadan ilişki yürür çünkü ilişki cinsellik demek değildir insanların birbirilerini sevmesi için cinsellik yaşamalarına gerek yok
fakat cinsellik farklı bir durumdur
mesela evlilikte cinsellik olmaması boşanmalara neden olur10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana yürümez diyenler ya vermeni isteyen alıcılar ya da zamanında vermiş olan vericiler.
Bir ilişki cinsellik olmadan da yürür illa cinsellik istiyorsa da sevmiyordur. Seven insan sevdiği kızı bu duruma düşürmez.
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYürümez yürümemeli de bence neden yürüsün ki sonuçta sekste güzel bir şey hayatın bir gerçeği.
63 Yorumla- 1 yıl
evet ama evlilikte daha iyi çok iyi olur ayrıldığında başkasıyla sevgili olacak onda da olacak bu döngü evli olasıya kadar devam edecek hepsiyle bu işi yaptıktan sonra evlilikte de bir anlamı kalmıyor... o yuzden bakirelik önemli TR de
- 1 yıl
@Zeh34 aynen öyle yani evlilikte yapılması daha makul çünkü ilerde evlilik olduğun başkasıyla laf olmaması ya da bu konuda sorun yaşamaması için yani evlilikte daha garanti sevgilite yapınca evlilik olsa amena ama olmasa sorun olur yani
cinsellik ilişkide olmamalı evlenince olmalı.
60 YorumlaYürümez içgüdüsel olarak erkek kadınla tek beden olmak ister aslında hayvan gibi düşün hakimiyet kurduğunu hissetmesi gerekiyor. Zihinsel olarak sizle basetmek mümkün değil birakinda fiziksel olarak hissedelim:)
10 YorumlaEvet yürür ama iki tarafında isteksiz ya da az istekli olması gerekir
82 YorumlaYürütebilen erkek varsa helal olsun.
Çünkü erkeklerin tek derdi bu...
72 Yorumla- 1 yıl
hayır can her erkek böyle değil bu tipler yüksek de olsa mutlaka vardır.. bu arada bakirim bende o tipteki karakteri ağızımı bozmak istemiyorum da ban yememek için.. neyse..
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz yürür desek ve buna inananı da inandıranı da kimse umursamazdı... Yapı gereği bazı şeyler yoksa bazı şeyler oluşmaz. Örnek veriyorum erkek maddi ve manevi ilgisini sunmaz. Yani sunmamalıydı ama günümüzde manevi ilgisini beleşe veren çok amsalak erkek olduklarını idda ediyorlar 😶
00 YorumlaNeden yürümesin ki aşk ilşkisi sevmek sevdalanmak aşık olmak ve cinsellik bunlar farklı duygular cinsellik evlenmeden helalin olmadan olmaması gereken bişi zaten oluyorumu oluyor ama yapmamak gerek zaten yapmak gerekmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Eğer ki cinsel ilişki yaşamaya mani durumlar varsa evet ilişki yürür ve yürümeli.. eğer ki cinsel ilişki konusunda her hangi bir rahatsızlık duyulmuyorsa ilişkiyi bir üst boyuta taşıyacağı için olmalı...
00 Yorumla
1 yılOlsun isterdim olmaz dedikleri için uzak duruyorum
41 Yorumla- 1 yıl
Yoksa sevmek sevilmek saygı güven güzel duygular
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Buryere kadar yürür bir yerden sonra tikanir
10 Yorumla
1 yılYürür tabi cinsellik her şey değildir bir tebessümü yeter
10 Yorumla
1 yılYürüturum ben evlenene kadar yapmayı düşünmüyorum zaten
10 Yorumla
1 yılEğer bir taraf en uç noktaya kadar gitmek istemiyorsa anlayışla karşılanmalı ama hiçbir şey olmadan da yürümez bayramlık seyranlık ilişki yürütemezsin bir şeyler yaşanması gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılPek sağlıklı yürümüyor ten uyumunu bilmediğim biriyle hayat kurmak mantıklı değil bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilişki olmadan yürür, ancak cinsellik olmadan yürümez. birbirinizi istediğinizi belli etmelisiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYürür tabi bu çiftlerin tercihi, evlenince nasılsa yapılacak.
20 Yorumla seks ilişkinin temel taşlarından biri hatta çoğu evlilik sekste kötü olma ve sekse ayrılmayan vakitten dolayı boşanmayla sonuçlanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Ben yürütemem onu istemem gerekir çekim yüksek olmalı. Bazen bir planı yarıda bırakıp seks yapmak isteyecek kadar tutkum çekim gücümüz olmalı…
00 YorumlaYürür tabi. 1 tane ilaç olacak tüm cinsellik arzularını yok edecek robot gibi biri olacaz ne güzel olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsel iliski olmayan her iliski evliliğe gider. Evlenmeden cinsellik yasamamak gerek bence.
41 Yorumla- 1 yıl
HAKLISIN bence
1 yılYürür evet. Karşıdakine güvenip seviyorsan cinsellik olmadan ilişki yapabilirsin
00 Yorumla
1 yılBu görüş, şu lanet soru artık önüme çıkmasın diye yazılmıştır
00 Yorumla
1 yılYürümüyor belli bir süreden sonra baş başa kalınca iş oraya kayıyor mutlaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılvarsa oyle bir masum iliski kacirma ama kadinlarda artik sexsiz yasayamiyor gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik ekmek su gibi ihtiyaç cinsellik olmadan bir ilişki nasıl yürüsün sence?
00 Yorumla
1 yılYürümesi zor hırçınlık olur ama seks olursa iki tarafta kuş gibi olur rahatlar mutlu olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bal gibide yürür ama ara ara ufak yakınlaşmalar hem diri tutar hemde heyecan katar
00 Yorumlaİlişkiden kastın evlilikse yürümez ama sevgilş ayaklarıysa olmamalı zaten sevgililikte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yurumez abla benim icin yurumez.. hem ruhumu hem bedenimi tatmin etmedikce kadina ne ihtiyacc..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDini İslam olanların yürümesi gerek. Ama onlarda neye inandığının farkında değil...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bence yürür zaten cinselliğin evlilikte olması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılSevgi saygı kafaların uyuşması bunlar cinsellik den önce gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla çoğu müşterim evli jigoluyum ve hep istiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılYürür her şey cinsellik değil
63 Yorumla- 1 yıl
Hemide nasıl zaten olması gereken bu değil mi
50 Yorumla
1 yılYürümek zorunda evlilik yapana kadar.
40 Yorumla
1 yılYani çok zor ama nadirde olsa yürütenler var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılpek sayılmaz neden dokunuş ve ellemek içinde patlamak hissiyat verir
00 Yorumla Evlilikte şart, evlilik öncesi günah
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYetişkinler için yürümez
426 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYürümez. Evlenilecekse belki biraz beklenir
Cevap sahibi1 yılTamam yürümez işte yaşanmazsa
Cevap sahibi1 yılAldatır o zaman
Cevap sahibi1 yılYa her neyse bu benim düşüncem
Cevap sahibi1 yılBenle ne alakası var?
Cevap sahibi1 yıl? Boş konuşuyorsun.
Cevap sahibi1 yılYa ben soruya cevap verdim kişisel bir bilgi vermedim. Saçma sapan bi yorum yapıyorsun. Ne alaka deyince de özelde anlatırım diyorsun. Karşındakini aptl mı sanıyoraun? Boş yapma
Cevap sahibi1 yılAnlat burdan o zaman
Cevap sahibi1 yılPeki
Cevap sahibi1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılHayır.
Gizli Üye(30-35)1 yılYürür de aldatır maalesef
41 Yorumla- 1 yıl
vurdu ve gol oldu :)))
1 yılYok yurumez
71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılkağnı gibi yürür belki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinselliği ne kadar sevdiğine bağlı
00 YorumlaTabiki yurumez!
00 Yorumla
1 yılKişilere göre değişir
00 Yorumla
1 yılAsıl cinsellik olmadan ilişki yürür
00 YorumlaYuruttukte ne oldu elimizi ziktigimizle kaldik
00 Yorumla
1 yılBen ayrılırım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYürümez.. O arkadaşlık kankalık..
00 Yorumla Daha hayırlı olur bence ( evleninceye kadar)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılYürür neden yürümesin
00 Yorumla
1 yılyürümüyor, konu illa cinselliğe geliyor
00 YorumlaBir iki adım atar, tökezler düşer
00 Yorumla
1 yılayaklari olmadan insan yuruyebilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBende yürümez yürütebilen varsa başarılar dilerim
00 Yorumla Evlilikte çok zor yürür.
00 YorumlaEvlilikte hayır öncesinde evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yürüme ihtimali çok yüksek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYurur neden yurumesin
00 Yorumla - Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar