Cinsel Yaşam Taklidini değil gerçeğini yaşa! Taklit yapmak zorunda kaldığın eski sevgiline buradan ne söylemek isterdin? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1430 Taklidini değil gerçeğini yaşa! Taklit yapmak zorunda kaldığın eski sevgiline buradan ne söylemek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Queen_Melis Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sevgilim olmadı ki keşke olsa ki eski olsun 3 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç iyi değildin kendini geliştir 2 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ağız kokusu beni soğutuyor 2 2 Yorumla Gamze2010 +1 yıl uyarsaydın Yorumla Powerlifter00 +1 yıl @Gamze2010 ayrıldım Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zerre mutlu etmedin beni derdim 2 0 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Ben taklıt yapmadm hiç. Sanslıyım galıba 2 1 Yorumla sisilenitis +1 yıl Dişil enerjine kurban... Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Asla zorunda değilim. Taklit bana göre değil. 1 2 Yorumla Gamze2010 +1 yıl bana göre de değil Yorumla Paranoyak-Maan +1 yıl Olması gereken bu @Gamze2010 Yorumla
ComfywWeight Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl eski sevgililer kapatılsın 😝 1 1 Yorumla Gamze2010 +1 yıl hepimiz yok olacağız :D Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah belasını versin inşallah 1 1 Yorumla Gamze2010 +1 yıl ne yaptı bu kadar Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Uzun sürmediği için mutluyum 😂 1 1 Yorumla Gamze2010 +1 yıl çok iyi :D Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Taklitlerden sakının bence 1 2 Yorumla Gamze2010 +1 yıl sakınalım Yorumla Sedat272727 +1 yıl @Gamze2010 kesinlikle Yorumla
MertCeylantepe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl At gibi giden it gibi gelir 1 1 Yorumla Gamze2010 +1 yıl gelir mi bilmem Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Taklit hicbir zaman yapmasına gerek kalmadı 1 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl geçmişte kalanlar için söz söylemek anlamsız 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Eski sevgilim yok olsada bisey söylemezdim 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Şimdiki aklım olsa yapardım 0 0 Yorumla
Burak00350 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Öyle bir sorunum hiç olmadı ki bilmiyorum yani 😅 0 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Oley çok güzel gantezili iyi oluuor 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bir şey demezdim geçmiş geçmişte kalır ☺️ 0 0 Yorumla
ayayyaayayaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl öyle biri olmadi ya daha alkdsad 0 1 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Nasıl biri Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Asla taklit yapmam yapanlarda olmam 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. bişey soylemem, umrum dışı 0 0 Yorumla
soruusoruyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Nasıl yani taklit yapma derken neyin taklidi 0 0 Yorumla
SinapsisArvensis Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Soz bir daha kabartmali prezarvatif takmayacagim. 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Kapris çekceme ... çekerim 0 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Biraz daha bakımlı olup zevk verebilirdin 0 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Dişini degdiriyordun :( maalesef iyi değilsin 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Taklit yapmadım, yapıldıysa da kendi bilir 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. "Taklit, yaratıcılığın en samimi iltifatıdır." 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Alemin krali okey tek gecerim 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sende sev sevilme emi ask acisi cek ben gibi 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Takiltket Den sakının😎 ahahahah 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yazik sana derim yapacak birsey yok 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Her şey kadınım için ♡ o ne isterse o 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Taklit yapmam ama yapsam söylerdim herhalde 0 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Ani ve geleceği düşünmek gibi. hep gibi 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Kuna dalının derdim öZlü söz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eski sevgilim yok çok şükür 2 3 Yorumla CapitaiinDeBarracuda +1 yıl Mercedes gibi kız. Kaliteli, duzgun.. helal olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha biz ona mercedes değil çirkin diyoruz. Ama neyse ne çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmektense böylesi daha iyi bence 🙌👐 Yorumla CapitaiinDeBarracuda +1 yıl Cirkin degil karakterli diyoruz. Tebrik ederim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
bayram geçinde bakarız bişeyşerw
Sevgilim olmadı ki keşke olsa ki eski olsun
Hiç iyi değildin kendini geliştir
Ağız kokusu beni soğutuyor
uyarsaydın
@Gamze2010 ayrıldım
Zerre mutlu etmedin beni derdim
Ben taklıt yapmadm hiç. Sanslıyım galıba
Dişil enerjine kurban...
Doğru evet haklı bu arada
Asla zorunda değilim.
Taklit bana göre değil.
bana göre de değil
Olması gereken bu @Gamze2010
eski sevgililer kapatılsın 😝
hepimiz yok olacağız :D
Allah belasını versin inşallah
ne yaptı bu kadar
Uzun sürmediği için mutluyum 😂
çok iyi :D
Taklitlerden sakının bence
sakınalım
@Gamze2010 kesinlikle
At gibi giden it gibi gelir
gelir mi bilmem
Hiç bir şey soylemezdim. Gerek yok
Taklit hicbir zaman yapmasına gerek kalmadı
sevgilim olmadı ki hiç 🥺
geçmişte kalanlar için söz söylemek anlamsız
Eski sevgilim yok olsada bisey söylemezdim
Hayat felsefesi bu kendin olmak
Cehenneme kadar yolun var
Konuşurum onunla dakikalarca
Hiç bir şey söylemek istemiyorum
Güzel bence tebrikler sagolasin
Okey ise eger herseye deger ✋🏿
Taklit yapan karaktersizdir
Şimdiki aklım olsa yapardım
+1 diyorum. devamke okkkk
Öyle bir sorunum hiç olmadı ki bilmiyorum yani 😅
Oley çok güzel gantezili iyi oluuor
istemem, hayır olamaz asla
hadi ordan gitsin 🤣🤣🤣🤣🤣
Emeğinize sağlık diyorum.
Bir şey demezdim geçmiş geçmişte kalır ☺️
öyle biri olmadi ya daha alkdsad
Nasıl biri
Asla taklit yapmam yapanlarda olmam
bişey soylemem, umrum dışı
Nasıl yani taklit yapma derken neyin taklidi
Aşk diye bişey yoktur sevgi vardır
Soz bir daha kabartmali prezarvatif takmayacagim.
İyiydi ama daha iyi olabilir ok
Kapris çekceme ... çekerim
Onun kıymetini bilemedim yüzümde neredeyse hiç gülmüyor
Biraz daha bakımlı olup zevk verebilirdin
Dişini degdiriyordun :( maalesef iyi değilsin
Taklit yapmadım, yapıldıysa da kendi bilir
"Taklit, yaratıcılığın en samimi iltifatıdır."
Alemin krali okey tek gecerim
Sende sev sevilme emi ask acisi cek ben gibi
Takiltket Den sakının😎 ahahahah
Yazik sana derim yapacak birsey yok
Her şey kadınım için ♡ o ne isterse o
Taklit yapmam ama yapsam söylerdim herhalde
Ani ve geleceği düşünmek gibi. hep gibi
Kuna dalının derdim öZlü söz
Harikaydin bebisim.
Ama sen yinede alt oyna.
Uyumadan önce muhakkak yaptığınız 3şey nedir?
Eski sevgilim yok çok şükür
Mercedes gibi kız. Kaliteli, duzgun.. helal olsun
Haha biz ona mercedes değil çirkin diyoruz. Ama neyse ne çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmektense böylesi daha iyi bence 🙌👐
Cirkin degil karakterli diyoruz. Tebrik ederim seni
sevdgimle evlensemde yapsam
Bamya olmak nasıl hissettiriyor?
Lets go baby :)))))))))) 😂