Üzülmeye başladım ben sevilecek biri mi değilim hayatın düzeni bu şekilde mi artık? Evlenen sevilen arkadaşlarım nasıl başardı bunu ben daha sevilmeden yatmak istiyolar ki öyle bi insanda değilim bu izlenimi nerden alıyolar bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tamamen kendini ilk başta kendini açman ve her şeyini anlatmanla alakalı. Giyim tarzında büyük etken ediyor ve düşünce tarzında öyle. Ben bu zamana kadar ciddiyetsiz bir şekilde yaklaşan erkek görmedim reel hayatımda. Sanal dünyada ise anonim olsan dahi bu şekilde yaklaşan çok fazla insan oluyor. Bir de takıldığın ortamlarla ve arkadaş çevrenle de alakalı olabilir. Sanal ortamda da artık yüz yüze görüşme ve tanımaya başlandıkça bazı konular konuşulmasının gerektiğini düşünüyorum. Çok rahat ve ciddiyetsiz biri olursan herkes bu niyetle yaklaşır. Kimseyi suçlamadan sorunu kendimizde aramalıyız. Mesela senin karakterine dair bir şey merak etmiyorsa neden o insanla konuşmayı sürdürürsün ki? Bu da bir etken. İnsanlar kendini her zaman belli eder, önemli olan detaylara önem vermek. Sürekli karşına böyle erkekler çıkıyorsa, kendine yönelmen ve ilişki konularını rafa kaldırmanı öneririm. İlişki detoxu yap bir süre. Sorunun bizden kaynaklı olduğunu göremeyecek kadar, sorunu karşı tarafta aradığımız çok oluyor. Kendine özeleştiri yapman gerekir. Bir de kimse sana bir şey sormadan, her şeyini anlatmaya çalışma. Her zaman bir mesafe koy ve dik duruş sergile.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim de sorunum bu maalesef. daha hiç sevgilim olmadı ama flörtlerim dahil cinsellikle geliyorlar. istemediğimi söylüyorum konuşmayı kesiyorum hangi devirdesin diyorlar. ama zamanı gelince de onlar namuslu kız isterler..
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hem el değmesin istiyolar hemde hangş devirdeyiz bende bunları duymaktan bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılböyleler maalesef. çok yoruldum hiç sevilecegime inanmıyorum zaten.
- +1 yıl
En iyisini yapiyon hangi devir yalanı o kendi kızı kiz kardesi olsa yapmasini istemez sen doğru yoldasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
+1 yılabi seven erkeğide daha başta reddediyorsunuz. ne istiyorsunuz siz tam olarak o zaman seni seveni reddetme
02 Yorumla
Soran+1 yılSeven nerde geldi de ben mi red ettim
- +1 yıl
Çok gelmiştir her kıza gelir
+1 yılSevilen insanlar cinselliğin de sevmenin aşkın ve ilişkinin bir parçası olduğunu kabul etmiş insanlardır!
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bu ilerki süreçlerde gelişen bir şey daha ilk buluşmamız gerçekleşmemiş 2 haftadır konuşuyoruz yatmak istiyor normal mi
- +1 yıl
Bu normal değil işte. Çizgini koruyacaksın seni gerçekten seven insan ikinci haftadan itibaren seninle yatmak istemez. Doğru zamanı bekler.
Soran+1 yılDoğru zamanda aramızdaki çekimle sevgiyle güvenle zaten yakınlaşma normal benim derdim bu işte adını koymadan yatmak nedir eskort sanıyolar bizi neden
- +1 yıl
Çünkü açlar türkiye cinsellğin afrikasıdır. Sadece izliyorlar yapamıyorlar. Herkes aynı düşüncede evlenmeden olmaz ve ya şu bu. Bazılarına göre doğru bazılarına göre yanlış ama bu durumun sebeplerinden biri de bunlar işte. Açlar cinsellğie
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim hatunla sevişmek gelmez içimden her erkek bir değil
02 Yorumla
Soran+1 yılYa daha 2 haftadır konuşuyoruz ilk buluşmamız gerçekleşmemiş yatmak istiyor bu normal mi
- +1 yıl
Erken tabi
+1 yılherkes cinsellik için geliyor erkeği kadını yok sevgilim olduğu halde kadınlar durmadan mesaj atıyor
00 YorumlaDevir bu yöne gitti ne yazık ki, evlenecek kişileri arayanlar arada kaynıyor.
00 Yorumla
+1 yılMuhabbetlerinde yer verme çok da yüz verme mesafen olsun. Belli et tavrini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın Ne iş yapıyorsun Nasıl giyiniyorsun nasıl davranırsan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerjin aşırı yüksel muhtemelen, giyim tarzın, duruşun, konuşman, bakışın her şey çekiciliği etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana özel bir durum değil bu , erkekler nefes alan tüm dişilere o şekilde yanaşır
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevmek yerine neden bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik öncesi seks yapmak istemiyorum diyerek başla ilişkiye 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Demekki adamına denk düşmüyorsun
60 Yorumla
+1 yılBiraz kendini sorgula
02 Yorumla
Soran+1 yılSorguluyorum cevremede soruyorum benim davranışlarımda halimde ne var diyorum gayet düzgünsün diyolar
- +1 yıl
Bu arkadaşa sorulacak bir şey değil ki aranızda ne konuşuyorsunuz ne yaşıyorsunuz hal hareketler davranışlar falan
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Herkese oyleler kendine ozel bi sey sanma
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi verenler varken bizden istemeleri tuhaf geliyor o yüzden
Soran+1 yılAşkım benden alabilseler zaten burada dert yanmam keyfime bakarım zorum zor 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dikkat çeken biri misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani illa ki izlenimi veren sensin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her kadın bunu yaşıyor bence
00 YorumlaBoğa burcu musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aslan o başak
- +1 yıl
Dikkat çekici bir görünüşün olmalı. Elbetteki iyi giyinen, gösterişli, göz kamaştıran birisin. Lider, çekici, seksi, merak uyandıran bir kadın. Erkekleri tanımam ama başakları sevmem. Bence karşına çıkanlarla ilgili bir sorun bu. Ancak etkileyici olduğun için ve içinde bulunduğumuz zaman için birçok kişi bu teklifte bulunabilir.
ne seksmiş bee yazık ediyolar kızlara yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılGel evlenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver çek sende
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS k tri
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza gelmis hep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire misin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem